Божанков си хареса СНИМКИТЕ на ПИК от тайната среща в НДК, за да отмъсти на Костадинов. Обаче... 

Акценти

Божанков си хареса СНИМКИТЕ на ПИК от тайната среща в НДК, за да отмъсти на Костадинов. Обаче... 

339644
на 06.08.2024
Божанков си хареса СНИМКИТЕ на ПИК от тайната среща в НДК, за да отмъсти на Костадинов. Обаче... 
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

С безумни "проблеми" се занимава Явор Божанков. В разгара на тежката политическа криза, в която е изпаднала държавата, депутатът от ППДБ спретна отмъщенческа акция на своя душманин в парламента - Костадин Костадинов.

препоръчано

Дюшеш му послужиха снимките на ПИК от тайната среща между лидера на "Възраждане", Кирил Петков, Ивайло Мирчев, Атанас Зафиров, хората на Ахмед Доган и представители на ИТН, за да обсъдят план за отстраняването на Рая Назарян от председателския пост в Народното събрание.

Божанков се взе за капацитет в мъжкия стайлинг и взе да разяснява модните тънкости в социалната мрежа. Обиден, че Костадинов е използвал парламентарната трибуна, за да отбележи, че ходи по "джапанки в парламента", бившият депутат от БСП охули визията на националистическия лидер, когото фоторепортерите на ПИК заснеха да напуска тайната среща с ежедневни дънки и чехли. 

"Ден по-късно е сниман по джапанки и скъсани дънки, със служебната кола на парламента. Зная, че повечето са брутални ганьовци, но да видят, че съм добър човек. Ще им обясня. Мокасините не са джапанки. Сандали, чехли и мокасини не се носят с дълги чорапи. Тоест носят се, но само от селяндури", отбеляза Божанков във фейсбука си.

Мнозина под публикацията недоумяваха с какви дребнотемия се занимава депутат от коалицията на "умните и красивите". Появиха се и забележки, че на снимките Костадинов всъщност не е по джапанки и хавлиени чорапи, а и е на улицата, а не в парламента.

"Да, но той не знае, че мокасини не се носят с дълги чорапи, но има самочувствие да дава акъл на другите. Като видите снимката как се носи - не бива да дава съвети. Аз така не ходя и на двора вкъщи", сопна се на хората Божанков.

В крайна сметка... Костадин Костадинов с чехли и скъсани дънки в неформална обстановка е същото като Явор Божанков на протест пред президентството по къси гащи на котвички и плажна тениска, тип цапаница.

Справка долу:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК