Божанов в обяснителен режим защо ДБ кандисаха пак да играят с ПП

Политика

Божанов в обяснителен режим защо ДБ кандисаха пак да играят с ПП

23596
на 04.09.2024
Божанов в обяснителен режим защо ДБ кандисаха пак да играят с ПП
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Да, България” ще се яви в коалиция с „Продължаваме Промяната – Демократична България” на изборите през октомври. Това е било решено на Националния съвет, който се проведе тази вечер. Какви са новите условия, поставени от партията коментира Божидар Божанов от "Да, България" в студиото на "Здравей, България".

препоръчано

„Решенията, които взима нашата партия, се взимат винаги по демократичен начин. Взехме отговорното решение за страната. Една партия понякога може да изпадне в настроения да гледа себе си и да се изолира от това какво иска да постигне. Винаги нашата мотивация е била как да върнем повече избиратели", каза Божанов. „Нашите избиратели не ни намразиха. Вдигнаха ни жълт, не червен картон, защото не гласуваха", обясни той.

„Една от важните теми е, че имаме форма за управление на страната. Целта на нашата формула е да дефинира максимално широка подкрепа за правителство с антикорупционни политики, което би било оглавявано от отдалечен от партиите премиер”, каза още той.

„Ясно е, че за правителство се носи политическа отговорност от партии. Изпаднали сме в усещане с годините, че като кажем „експерти, те ще оправят нещата – „партиите са лоши, експертите са добри”, смята Божанов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 26 септември: Кариерно израстване за Овена и Лъва, Близнаците да са внимателни с близките си САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 26 септември: Кариерно израстване за Овена и Лъва, Близнаците да са внимателни с близките си
ПИК TV x
Политолог с гореща прогноза пред ПИК TV: Ниска избирателна активност, крах на ППДБ и два лагера в следващия парламент около тези партии (ВИДЕО) Политолог с гореща прогноза пред ПИК TV: Ниска избирателна активност, крах на ППДБ и два лагера в следващия парламент около тези партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК