БОЙКОТИРАН МАЧ: Държаха футболистите на Нигерия като заложници 16 часа

Световен футбол

БОЙКОТИРАН МАЧ: Държаха футболистите на Нигерия като заложници 16 часа

8494
преди 5 часа
БОЙКОТИРАН МАЧ: Държаха футболистите на Нигерия като заложници 16 часа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Да пътуваш за участие в спортно събитие, но да се окажеш заложник в страната домакин. Това не е филмов сценарий, а съвсем реална история.

препоръчано

Националният отбор по футбол на Нигерия обяви, че ще бойкотира квалификацията за Купата на африканските нации срещу Либия, която трябваше да се проведе в Бенгази.

Самолетът на тима бил отклонен от оригиналния му маршрут и бил приземен на 250 километра от планираната дестинация, разказва Нова телевизия.

Играчи и треньори не получили дори храна и вода и били държани като заложници 16 часа в сградата на летището в Ал Абрак.

Правителството на Нигерия организира спешното връщането на отбора у дома, а либийската футболна федерация отхвърли действията да са били умишлени спрямо противниковия тим. Африканската футболната конфедерация разследва случилото се.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК