Бойко Борисов: Извинявам се на ПИК! Не съм искал да кажа, че ДПС ви използва!

ЧАС ПИК

Бойко Борисов: Извинявам се на ПИК! Не съм искал да кажа, че ДПС ви използва!

16808
на 13.12.2013
Бойко Борисов: Извинявам се на ПИК! Не съм искал да кажа, че ДПС ви използва!
Автор:   ПИК

"Вие сте най-обективната медия", допълни лидерът на ГЕРБ

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се извини официално на агенция ПИК за вчерашното си изказване, което той направи по повод излезлите снимки на Волен Сидеров и политическата ситуация у нас.

препоръчано

"Съжалявам! Не исках да кажа, че ДПС използва задкулисно агенция ПИК, за да удря ГЕРБ", каза той, след като лично се обади, за да поясни вчерашните си думи пред главния ни редактор.

"Вие сте най-обективната медия!", допълни лидерът на ГЕРБ.

"Това, което исках да кажа вчера, беше, че ДПС се възползва от напрегнатата ситуация, за да краде депутати на ГЕРБ", каза още експремиерът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК