Бойко Борисов попиля лъжите и клеветите на Корнелия и Елена!

Политика

Бойко Борисов попиля лъжите и клеветите на Корнелия и Елена!

61980
на 23.05.2019
Бойко Борисов попиля лъжите и клеветите на Корнелия и Елена!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Премиерът Бойко Борисов буквално попиля лидера на БСП Корнелия Нинова и водача на червената листа Елена Йончева в ефира на Нова телевизия. Всички клевети и лъжи, избълвани от двете в последните дни, бяха категорично опровергани.

препоръчано

Борисов показа документи за платени данъци на пристройка в родната му къща в Банкя, която според БСП била отделен имот с огромна квадратура. Оказа се обаче просто дворна барака!

“Ще умра в родната си къща в Банкя и вие ще се живи, за да видите. Ако не е така елате да ме заплюете”. На въпроса с колко пари на месец живеете, Борисов отговори: с толкова, колкото получавам като заплата.

Вчера на същия въпрос Нинова брутално излъга, че живее с 2500 лв. на месец. Справка в декларацията й пред антикорупционната комисия, която е подала сама и ПИК публикува, обаче показа, че тя се шири с над 11 000 лв. на месец. 

За пореден път председателят на ГЕРБ показа, че е истински европейски лидер, като засвидетелства уважението си към лидера на ПЕС - Сергей Станишев.

"Той е много важен човек в Европа”, каза Борисов.

В същото време Корнелия Нинова всячески се опитва да изтика Станишев от Европа с организиране на преференции за Деница Златева, за което ПИК съобщи.

През цялото време Борисов излъчваше самоувереност и владееше отлично езика на комуникацията. На екрана видяхме един истински лидер, а на същото място вчера две лелички бълваха отрова, клевети и жлъч.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК