Вход
София
Времето в София 24 o C

Бойко Борисов пред ПИК: Няма да търся реванш за компромата с Костинброд! Гледам да градя! Ако бях премиер, нямаше да допусна ситуацията с КТБ!

Бойко Борисов пред ПИК: Няма да търся реванш за компромата с Костинброд! Гледам да градя! Ако бях премиер, нямаше да допусна ситуацията с КТБ!

на 19.04.2015
2988
68
Бойко Борисов пред ПИК: Няма да търся реванш за компромата с Костинброд! Гледам да градя! Ако бях премиер, нямаше да допусна ситуацията с КТБ!

Събрахме 1.6 млрд. приходи повече от миналата година, Ваньо Танов работи самоотвержено! Нека сме по-добронамерени, човечни и толерантни

Много въпросителни витаят в обществото през последните дни. Все по-усилено се твърди, че НАП и Агенция "Митници" ще бъдат обединени в една държавна институция.

Преди дни на първа инстанция бе оправдан бившият главен секретар на правителството Росен Желязков по т.нар. Костинбродска афера.

Чуват се разнопосочни сигнали за отношенията между ГЕРБ и Реформаторите.

Министър-председателят Бойко Борисов отговори пред ПИК на всички горещи въпроси.

 

Интервю на Ивайло Крачунов

 

- Г-н Борисов, ще бъдат ли открити в срок новопостроените участъци по магистралите "Хемус", "Струма" и "Марица", както и метрото?

- На 8 май метрото ще бъде пуснато до бизнес център "Младост".

След година и половина паузи ще се постараем така както сме обявили да довършим метрото и новите участъци по магистралите.

Това зависи много от две изключително важни неща. Първото е времето - дали ще продължи да вали или ще ни даде възможност да работим денонощно - говоря за магистралите "Марица" и "Струма".

Второто нещо са археолозите. За радост виждам, че 90-100 човека работят по площадките. Ние сме добри платци като държава. От една страна създаваме работни места със строежите, а от друга запазваме културно-историческото ни минало.

Надявам се, че в синхрон с тях да успеем да направим така както сме обещали тази година двата лота на магистрала "Струма" и двата лота на магистрала "Марица", както и участъка от Шумен до Белокопитово на магистрала "Хемус".

- Ще спомогне ли изграждането на нова транспортна инфраструктура за връщането на чуждите инвестиции?

- Чуждите инвестиции вече започнаха да се завръщат в България. Ще ремонтираме и участъците по "Хемус" и "Тракия", които се водят, че са магистрали, но маса правителства преди мен не са си мръднали пръста да направят нещо по тях.

- Преди около месец обявихте, че ще слеете НАП с Агенция "Митници" заради контрабандата на цигари през граничните пунктове. След това взехте мерки, за да усилите контрола по границите чрез поставяне на полицейски сили. Ще бъдат ли обединени двете институции?

- За да се обединят НАП и митниците, първо трябва да се промени законът. С наличните възможности и ресурси сме взели всички мерки за противодействие на контрабандата.

Виждате, че приходите от акцизи са стотици милиони и доближават милиард в повече в сравнение с миналата година.

Явно тогава тези приходи са отивали в нечии ръце. Със сигурност тези пари не са отивали при ГЕРБ и Реформаторите. Не искам да обвинявам никого. Просто това са фактите, а те говорят ясно.

- Постоянно се носят слухове, че началникът на Агенция "Митници" Ваньо Танов ще бъде сменен. Каква е истината?

- Действително има много спекулации по този въпрос. Ваньо Танов си има своите слабости, но и в същото време поне за мен работи самоотвержено с наличните възможности, които има.

С промените, които се направиха в наредбите и законите, с усилване на структури и специални звена, се надявам, че ще му помогнем за постигане на по-добър резултат в митниците.

Преди да тръгнем към кардинално сливане на НАП и митниците, ще опитаме с наличните възможности да подобрим още работата. Това ще покаже дали пътят ни е правилен или ще отидем на структурни промени.

Засега не бързам с промените. Резултатите са много добри, но аз искам да са отлични.

Целта е да съберем с 1 млрд. и 500-600 млн. лева повече приходи. Тази цел е постижима и изключително важна, защото държавата има няколко харча, без които не може.

За Коледа и Великден правителството отпусна 100 млн. лева извън бюджета за надбавки на пенсионерите.

Други 100 млн. лева бяха пренасочени за строеж и ремонт на мостове и магистрали.

20 млн. лева - и то крайно недостатъчни - разплатихме за щетите от наводненията и свлачищата и то за стария период.

Ето ви 220 млн. лева разходи и то само на първо четене.

Сложете още 100 млн. лева, които отидоха по общини, спортни зали и проекти, които трябваше да се дофинансират от държавата.

Сумата достигна вече 300 млн. лева. Кажете за всеки лев от тези пари, които ви казах, държавата не трябваше ли да ги даде?

Отделно 11 млн. лева ще отидат за строеж на новата съдебна палата. Искаме да създадем максимално добри условия за съдиите и прокурорите, след като всички искат по-високо качество на работа. Това държавата е длъжна да го направи.

Това са целите ни и аз се надявам да ги постигнем.

- Държавните контролни органи предприеха ревизии и проверки за спазване на акцизното законодателство в "Лукойл", "Булгартабак", алкохолни и цигарени предприятия, както и редица бизнесмени като Георги Самуилов и Ветко Арабаджиев. Ще продължите ли да действате в тази посока?

- Във всички цигарени фабрики, във всички петролни и алкохолни компании сме поставили денонощно митничари и служители на НАП, ДАНС и Жандармерията.

Всеки един ТИР се спира и проверява. Фактът, че сме задържали над 35 млн. къса цигари по тържищата, сиреч и на най-ниските нива, където се опитват да ги пласират, показва, че МВР действа на пълни обороти.

Фактът, че българите сме започнали да пием по 30% повече бира на месец и то през зимата, показва, че мерките ни са добри. Но аз искам да са отлични. И затова продължаваме да реформираме системата и да търсим приходи с над 1.6 млрд. лева повече в сравнение с миналата година. Това съм поставил като цел.

- Новите постъпления от акцизите ще спомогнат ли за запълване на дупката в бюджета, която се отвори от фалита на КТБ?

- Дупката в бюджета трябва да се запълни. Повече никога не трябва да се допускат такива партии на власт, които да правят такива поразии.

Само през януари и февруари сме изплатили над 2.1 млрд. лева за зърнопроизводителите, тютюнопроизводителите и животновъдите.

Виждате как се харчат пари за неща, за които няма как да не се похарчат. За това какво виждате със заемите, които взехме изплащаме старите дългове, а харчовете, които се правят сега са благодарение на по-добрите приходи.

Това е голямата разлика между нас и предишните.

- Вие обявихте, че сте готов да предоставите охрана на Цветан Василев, който се оплака, че се чувства застрашен. Защо той, въпреки гаранциите, не иска да се прибере в България и да понесе отговорност за действията си?

- Не коментирам. Вижте, всеки човек има право да дава интервюта. Не искам да правя коментари. Веднъж го направих и с това мисля да приключа.

- Да, но как си обяснявате, че той не се прибира в страната?

- Повтарям - не желая да коментирам отделни персони. Има си закони и те трябва да се спазват.

Аз знам, че ако бях премиер, това с КТБ нямаше да се случи. За мен виновниците за случилото се с КТБ са Орешарски и Чобанов. Ако те са си били на мястото, никога това нямаше да се случи.

- Оправдателната присъда на бившия главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков доказва, че Костинбродската афера е била изфабрикувана. Ще търсите ли реванш като премиер и лидер на ГЕРБ от виновниците за този компромат?

- Аз мисля, че всички сме си извели поуки за това какво не трябва да се прави в една държава. И тогава и сега казвам, че вярвам в съдебната система.

Всеки може да допусне грешки. Сигурно и аз съм допуснал много грешки, така че гледам да не харча енергия в негативна посока.

Гледам да градя. Аз знам, че когато си направим магистралите, когато санираме блоковете, че ако си направим жп линиите добри, за да пътуват хората нормално с влаковете, ако си построим спортните зали в Пловдив, Русе, Варна, а те ще станат готови в следващите 1-2 месеца, метрото - това са много хубави неща за хората, които всеки ден им вършат работа.

Другото - Костинброд - минало-заминало. За всички трябва да останат поуките това никога повече да не се случва.

- Очаквате ли нова компроматна атака преди местните избори?

- Досега не са минали избори без компромати срещу мен, но резултатите са известни.

ГЕРБ не се занимава с такива неща. В ГЕРБ има забрана от мен да се прави каквато и да било негативна кампания.

- Каква кампания ще води ГЕРБ?

- Това което е позволено на хората от ГЕРБ е да показват направеното от ГЕРБ. Който счита, че е направил повече в София или в страната, да си пусне снимките и клиповете. Тогава ще стане ясно кой и какво е направил!

- ГЕРБ управлява в правителство с представители на Реформаторския блок, но често понася негативите от действията им. Тежи ли ви, че трябва да носите отговорност и за техните грешки?

- По принцип в гората най-много се брулят големите дървета от вятъра. В тази връзка е нормално ГЕРБ да бъде брулен най-много.

А иначе мисля, че с колегите от Реформаторския блок се разбираме добре.

Особено това важи за съдебната и за здравната реформи. Постигаме разбирателство и за пенсионната реформа с Калфин.

Максимално са мобилизирани всички. И действително не виждам по-добро от това, което имаме в момента да излезе в бъдеще време като алтернатива.

Като се има предвид, че Реформаторският блок не е бил във властта и няма административен опит, аз считам, че много бързо се учат и много бързо влизат в час.

Нека както казах и преди малко за Костинброд, да бъдем по-толерантни и да прощаваме грешки. Нека да се прощават и наши грешки. Много често ни се приписват грешки, за които нямаме вина както стана в случая с къмпинга в Корал.

На практика правителството няма никаква грешка. Там има влязло в сила съдебно решение и до този момент аз не съм чул медиите да са попитали всъщност защо съответните институции са издали такова решение.

Нека да се опитаме да сме толерантни и по-разбрани, градивни и по-човечни.

Виждате, че показахме нашите красоти в Лувъра. Видели са ги вече няколко милиона.

България има какво да покаже на света и ако сме малко по-градивни, отговорни и добронамерени вътре в страната, аз съм убеден, че така както всички европейски фондове вече са пуснати за България, ще разплатим и над 6 млрд. лева на българските компании, което е една огромна сума. В същото време безработицата намаля.

Без много да се изтъкваме мисля, че с общите усилия на всички парламентарно представени партии, за което винаги съм благодарил, когато имаме консенсус, ще успеем да се справим.

Много бих се радвал, ако постигнем консенсус между всички политически сили в парламента за съдебната реформа.

Пролетта дойде и трябва да сме оптимисти!

 

Сподели:
Напиши коментар »
(68)
1
Petko Vasilev · Водещ коментатор · Работи в Deutsche Bank ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ И ДА ИЗЧЕЗНЕШ С ТВОЙТЕ БОЙКОВИЗМИ
2
Трябва да се накажат, Момата, Чалмата, Дудука и Мая Костинбродска Генерале, заедно със продажния Цицаров, защото пак ще ти спретнат поредния преврат...
3
То бива бива хвалби и журналистически плонжове, но това надминава всичко. От всеки джоб вади милиард, магистрали и спортни зали. За хъба забрави. Изглежда усеща на къде отиват нещата. Долна мутра, която направи българите най бедните хора в европа с помошта на журналята.
4
Боклук ,гледай предаването на диков и си гръмни !това става по време на твоето управление,какво става на турската граница ,а тикво ?
5
Даването на трибуна на мутри също е престъпление.
6
А кой създъвше паниката, че държавата фалира, банките фалират, ще умрем от глад и всякакви други тъпотии от този род?
7
Това на Капитан Андреево е от времето на Янчо Таков и Батето, муци! Да не си спомняме и за куфарчетата, дето ги носеше Христо Бисеров в СДС и за контрабандата, дето я движеше Киро Добрев от БСП! За англичаните на Милен Велчев, викаш да не отваряме дума и за митничарите, назначени от ДПС - също. На Борисов ще му накривите, да не казвам какво. Оказва се, че човекът "прочел само Винету" знае какво е казал Марк Твен: "Постъпвай винаги коректно! Това може да изненада приятелите, но със сигурност ще побърка враговете!"
8
Борисов,ако не вкараш няколко червени урода в затвора,ще натрупаш негативи на твойта сметка.
9
29.03.2014 – „Бойко Борисов: Държавата ще фалира, ако вземе заем“ 18.02.2015 – „Бойко Борисов: Държавата ще фалира, ако не вземе заем“
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Хора тоя е напълно изкукуригал!!! Егати нахалния лъжец....като такъв ще бъде запомнен!!!
12
ХАХАХА, В 16,01 ЧАСА Е ПУБЛИКУВАНО, А ВЕЧЕ Е ПРОЧЕТЕНО ОТ 5509 ЧОВЕКА? ЧЕТАТ ВИ ПОВЕЧЕ ОТ НЮ ЙОРК ТАЙМС, ХАХАХАХАХАХА
13
А,сега като си премиер,защо не разследваш финансовите потоци на КТБ-къде са изтекли парите и кой ги е присвоил и не ставаш ли по този начин съучастник на Цветан Василев?
14
ПОЖАРНИКАРЯТ С МАГНОЛИИТЕ.
15
16
Гордея се с маршалът от пожарната Будю. Няма друга държава с такъв началник. Той е доктор на всички науки, полиглот, накркотрафикант, контрабандист и обикновена мутра рекетирала пазарджиите по Илиенци. Няма как да не му се признае, че успя да опростачи по голямата част от населението, като първо започна със журналистите. Наскоро той направи едно от най сериозните си заключения, като зака, че българските овце са като мерцедеси. В допълнение на това Будьо изчисли, че българските яйца са пет пъти по евтини от швейцарските. Това има значение за държавата.
17
Борисов магнолиите цъфнаха, но ние не връзваме на "фалбите" ти. Какви приходи от митниците, какви 5 лева? Сляп ли си, глух ли си? Всеки ден гърмят скандали за чудовищна контрабанда, той взел да хвали този неграмотник Танов. Много ясно, че ти е отворил коридорите на контрабандата. Жалки, по-жалки. най-жалки, измамници и крадци ГЕРБ-Борисови.
18
Абе мафиот, кой ни зароби барабар с внуците ни за десетилетия наред с тоя 16милиарден заем, който с лихвите ще нарасне над 20 и кусур милиарда? Къде е сега благодетеля ти Ахмед Доган да те разстреля най-после, както самия ти ни баламосваше преди година време, че имало такъв заговор, за да ни отърве от вонящото ти присъствие?
19
НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ. НЯМА ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА, В КОЯТО ДА НЕ УЧАСТВА НАШ БУДА.
20
че мазно интервю.Точно в добрите традиции от първия мандат , когато се раздаваха хвалби на килограм.Ей, то журналистите сте големи помияри.Витаги с властта, че тя храни добре.
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Ало, цензуриста. Това, че нещо не ти харесва, не значи, че е нецензурно!
23
Виждали ли сте някой друг толкова прост премиер от ЕС? Напр. представяте ли си Оланд с черен конец на ръката против "уроки"?:))) Отявлен примитив!
24
Лошо в тази държава се толерират простите,наглите комунисти,преправили се на демократи и десни!
25
ало от пик, ставате съучастници на най гоемия прост бандит в историята на българия и европа
26
Държава управлявана от боклуци! Смрад, зловония, простотия, безхаберие, хаос, некадърност, корупция, мракобесие, парвенющина, простащина, дебелащина, безочие, тепегьозлък и т.н. и т.н. Това са епитети и прилагателни, с които може да се охарактеризира така нареченото "управление" на разбойническата банда, назоваваща себе си ГЕРБ. ЛЪЖАТА е съставна част от поведението и начина на мислене на нашия жалък премиер!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
как и защо тяхната печа-тница в Кост-инброд над-печа-та 480 000 бюле-тини, опа-ковани и над-писани по гра-дове, тоя мръ-сен лъ-жец да каже как Ро-сен Плювнелиев спечели в последния час в деня на из-борите за пре-зидент като Ива-йло Кал-фин през целия ден во-деше с 10, 8 и 7 %! Да каже как цял-ата армия от 800 хил. дър-жавни слу-жители пла-тен корп-оративен вот са кар-ани под строй да глас-уват за Г-е-р-б! Де-йба и лъж-еца, де-йба! Дей-ба и кра-деца, дей-ба! Ама ист-ината все някой ден ще из-лезе на я-ве! Защото не Ро-сен Желя-зков тряб-ваше да бъде подв-еден под от-говорност, а тая Тик-ва заедно с Цвъ-кела като орган-изатори на Кости-нброд-ските изб-орни дала-вери!
29
Държавата е управлявана от боклуци от 1990, а преди това от убийци! Смрад, зловония, простотия, безхаберие, хаос, некадърност, корупция, мракобесие, парвенющина, простащина, дебелащина, безочие, тепегьозлък и т.н. и т.н. Това са епитети и прилагателни, с които може да се охарактеризира властта на БСП, прибавете наглост за БСП/НДСВ, безобразие за БСП/НДСВ/ДПС, както и организирана престъпност за БСП/ДПС. Това са всеизвестните формати на една разбойническа банда. ЛЪЖАТА И ГРАБЕЖЪТ са съставни части от поведението и начина на мислене на всички наши жалки премиери! Започваме с Луканов..............
30
Селска ФУКНЯ... Ега си мутрата...
31
Много комупе-дерас се насъбрал тука бе еbа, си червената слуз. Голямо порени на червени ануси, ще пада бе..Млъс!!!
32
Ти го плюеш, а то вика дъжд вали. Що е то? -комунист. Не се свършват червените бетонни глави....
33
НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875
34
ВЕЧЕН ПОБЕДИТЕЛ !!!!!!!!! ТОВА Е!!!!!!!!!!
35
Samofluben i izkokurigal narzis.
36
Нямало да търси реванш или няма повече да рови,за да не се размирише,че тъкмо се позамаза положението.
37
Много те е страх от БСП, нали Тикво? М? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!
38
КЛОУН
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
ТОЯ МУТРЕНСКИ БОКЛУК С ЧЕРВЕН КОНЕЦ ПРОТИВ УРОКИ.КРАСАВЕЦ .БАХ ТОЯ СКАПАНЯК НЕКАДЪРЕН И ПРОСТ.СЪСИПА НАРОДА
41
...дудука не се ли самореваншира .!!!
42
ВИЖТЕ ЛЮБОВТА НА НАРОДА КЪМ ТОЯ МИНДИЛ В ЛИНКА https://www.youtube.com/watch?v=NTUPDi3_kSw
43
Няма такава държава в света
44
http://bux.bg/?ref=1177
45
Най тъпия народ-с най тъпия мошеник на власт.
46
Нищо не се изгражда върху гнили основи,а ГЕРБ сте точно това -гнилост и непочтеност. Като сте спастрили. 1,6. милиарда лева що не ги вкарате в здравната каса, откъдето откраднахте същата сума преди две години - парите на хората за здраве? А щом можете да. спестявате защо вземате заем от 16 млрда лева?
47
http://bux.bg/?ref=1177
48
ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ! ТИКВАТА ГНИЛА, ПАК ТИКВА. И ТИ СИ ТИКВОНЕ КАТ НЕЯ!
50
Носи часовника си на дясната ръка.....ПЕЕЕЕЕРАС. :)
51
Боко, ако не беще педеругата станишко да опърди орталъка и да разсъхне дослука с дпс сега щеще да си в затвора. Другото е бош лаф работа.
52
Добре !! няма виновен за Фалшивите бюлетини ?! Но тогава има виновен за заплащането на 400 хиляди бюлетини в повече ,-- кой ги е платил ?? Защо ?? Това значи че в България може официално всяка партия да си печати бюлетини и да ги използва както намери за добре .. А съдът ще ги оправдава !!
53
Велик човек, дано бъде на власт докато е жив.
54
абе изроде народа не те ли вижда що за говедо си стия министри и кабинет освен да крадеш за нищо друго не ставаш на всичкото отгоре и хвалби да не те е правил циганин майкати да не е кръшнала с някой мангал
55
Бих се радвал, ако нашите политици бяха поне малко като гръцките-да отстояват интересите на своите граждани, да се застъпват пред Европа и Русия и да не лъжат. За всички възмездие ще има. А сега мога само да кажа срам ме е от всички вас.....
56
НЯМА ДА Е ДЪЛГО.СРЕТЕН ЙОСИЧ ИЗЛИЗА ОТ ЗАТВОРА
57
СРЕТЕН ИЗЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА И ЗА ТОВА БОКО ТИКВАТА СЕ ПОКРИ И НЕ РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ НА ПОРАЗИЯ ..А САМО ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ ОТ СТРОГО ОХРАНЯВАНИ МЕСТА ...АД АМА НЕ ЩЕ ГО НАМЕРИ СКОРО ..И ЩЕ НАСТАНЕ ВСЕОБЩА ВЕСЕЛБА ..
58
ЛЪЖЕШ КАТО ЦИГАНИН БЕ!!!
59
Няма да е лошо др. Борисов да ни обясни отношението си към компроматите , писани за него от американските посланици и с чрез които американците го стискат не за шлифера, а направо за топките. И зашо не гъква срещу тях, тиквата му с тиква, а мълчи като пукал?
60
Днес е 20 април велика дата ..... да не се занимаваме с тупани като ББ!!!
61
Някой може ли,да си представи МутратаОТ Банкя добронамерен,човечен и толерантен,защото аз не мога?
62
Тоя ми дойде до гуша. Не издържам повече. Няма телевизия, няма сайт, няма вестнил без да ми се набие на очи тази физиономия. Няма ли кой да му каже да се поскрие малко:(((((
63
....Бойко Борисов е точният човек, на точното място ...!!!! .пожелавам му успех !!!!!
64
Учудвам се на написаното в някои медии, че според Алфа рисърч най-ниска оценка сред министрите има мин.Т.Танев. Оценка като неговата - позорните 1,8% има и мин.Ивелина Василева, а ако не се лъжа, мин.Т.Петкова има рейтинг 1,2%. Мин. Танева пък има срамните 3,4% - т.е. колкото Евробарометър даде на съдебната ни система. Че такива оценки са срам и позор, е ясно. Лукарски също има ниска оценка , Ники Кирката има одобрение 1,8%. Очаквах, че мин.Д.Митов ще бъде "извън класацията" с рейтинг нула или нещо близко до нулата и ще се засрами , ще си вземе куфарите и ще бяга в САЩ. Да, ама Даниелчо има одобрение „цели” 3,2% ??!!! Откъде бе, та той само за САЩ, Украйна и ЕС говори и никъде не го канят, та дори в Северна Корея...
65
Поради затруднения в общуването , Биби като малък не е играл жмичка . и сега избива ... Биби , нещо си сбъркал . Жмичката я играем успешно ... Всички жмим , а ти се криеш тук , там . Когато духне вятър срещу теб , и разроши косите ти , кажи : - " Пу аз". Направи го , за да не го направят всички , които уж жмът . И някак си , много ти отива на манталитета , от високата държавна трибуна , да говориш за нокти и прически . Рошава съм .... и винаги готова .... да те слушам . И БРАВО , МИСЪЛТА ТИ Е ПРОСЛЕДИМА ...
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
Каква ерудиция, каква дълбока и пронизваща сърцето и душата мисъл има тоя високо интелегентен ерудит и мастит корифей на словото и красноречието. Той изпъква пред всички в своята партия и своето царство като магнолия сред бодливи храсти и кактуси. Поклон пред този най, най ама най – велик българин на всички времена – тъпака от Банкя. Поклон и благодарим ти Българийо, че си родила такъв велик син, който неуморно се труди за благото на народа си, сред магнолиите, ритайки топка по стадионите, размахвайки ракета по тенис кортовете играейки белот по партийните централи на ГЕРБ в страната. Слава, слава и пак слава на теб велики и премъдри вожде от Банкя. Да е името ти вечно и да пребъдеш в девет царства та даже и в десето. Тва е да си тъпак на тъпаците!
68
Бойко Борисов пред ПИК: Няма да търся реванш за компромата с Костинброд само ША затворЪ ТВ-7.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Жена се връща ядосана вкъщи, носейки голям куфар. Още от вратата подхваща мъжа си:
- Край, омръзна ми! Напускам те! Ето, и куфар си взех да си събера багажа - отивам си обратно при мама!
- Късно е, тя преди малко дойде тук. Напуснала баща ти...

няма нови новини
Днес: 147
hot
най-четени новини в момента
сега
1916
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Учени откриха как е изглеждало най-древното животно
x