Вход
София
Времето в София 13 o C

Бойко й го заби: Нинова е като Цветанов! Да, тя носи кафетата на Р. Овч. и Фърчилото

Бойко й го заби: Нинова е като Цветанов! Да, тя носи кафетата на Р. Овч. и Фърчилото

на 04.10.2017
4729
43
Бойко й го заби: Нинова е като Цветанов! Да, тя носи кафетата на Р. Овч. и Фърчилото
04.10.2017
43
4729

Бойко й го заби здраво: Нинова е като Цветанов.

Точно.

Р. Овч. и "надпартийният" Румен Радев, известен като "Фърчилото", са истинските босове на левицата, Корнелия им носи кафетата.

Цветанов обаче поне не е лидер, нито се представя за такъв. Човекът си знае мястото. В същото време Нинова има претенции да налага "нов морал" и да ръководи.

"Нов морал" с Р. Овч. и бандитската приватизация на "Трансимпекс" няма как да се получи. Честните избиратели на БКП са заложници на старите апаратчици и корумпета.

Корнелия е удобна фасада, зад нея наднича задкулисие. Това е важното послание на Борисов от тази сутрин.

Сподели:
Напиши коментар »
(43)
1
хахаха, добре казано
2
КОРНЕЛИЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ В ПАНДИЗА ЗАЕДНО С БАЩИЦАТА СИ ОВЧАРОВ.
3
Бойчето днеска беше във форма, трябва да му се признае. Добре го зачука и на Корни, и на ГенРадев.
4
И на Данка Радева и го заби. Явно отдавна не и е забивано нищо на едното място .....
5
Само да припомним как още е известен банкянския шебек с клептомански наклонности – борсука, бай хой, винету, ТИКВАТА, газоносеца.............
6
Нормално е Нинова да слуша Овчаров и да му носи кафета, защото точно той я вкара в политиката и я направи зам. министър.
7
Бойко им го каза много точно. Сега ще бършат сълзи и с..... и ще търсят нов компромат ! Те това могат най-добре!
8
Нищо не чух от Бойко за Каталуня , а Крим доста време коментира.
9
След,като слон ти е пикал в ухото?
10
Добро от Борисов днес - изкефи ме как унизи и Цветанов, и Корнелия Нинова.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
От Тиквуна могат да се чуят само глупости и лични обиди. Нещо за важните неща които са пред всички нас, за предизвикателствата? Нема да чуете такива неща от пожарникар, но обиди -колкото искате.
13
Докато Борисов успешно твори новата история на България, червеноглавците или плюят и злобеят по форумите , или в дима от скарите масово осират поляните около любимата си Бузлуджа ,слушайки истеричното квичене на партийната си лидерка и протежето и - фатмака докопал се до власт.
14
каквото да говори главанака ,падението е стремително надолу,колкото и артистичен талант да има и школовка при бай тошо ,свободното падане започна!!другото е изхвърляне на ненужният баласт,но....балона пада защото изгърмя !!!
15
много си празна!!кой търси компромати ,като ти ги правиш и ги предоставяш всеки ден,вече не ги помним,боршош с ндк,суджуци,делян1 и 2 ,апи, и ощи и ощи.....
16
. Еи Пиш какъв е тоя език бре точно като на суджука. Добре че Радев е интелигентен не като бащицата Буда и не ви обръща внимание. Пиш с тази статия доказахте че сте срам за журналистиката и позор....
17
Жалко за България, щом важна управляваща фигура е фърчило без Х.. отпред. Цял живот ф-ф-ъфлещи се натискат да управляват страната. На хората им омръзна дори да ги коментират и да ги презират. Толкова са жалки.
18
Жалко за България, щом важна управляваща фигура е фърчило без Х.. отпред. Цял живот ф-ф-ъфлещи се натискат да управляват страната. На хората им омръзна дори да ги коментират и да ги презират. Толкова са жалки.
19
ИЗЛИЗА ЧЕ РАДЕФ НЕЕ ШИБАЛ ДЕСА ?....А ?....
20
Аджаба, Болгарестан бен хич кяр дейл............ Сикиджеим добрева сикиджеим ,гюзель ченгене
21
Шуробаджанащината е патент на БКП и нейната наследница БСП, забравихте ли това колко потомствени родове пиеха кръвта на българите години наред????? Защо е тази къса памет, народе?
22
Сикаджията пак се оср@л. Но пък радва дясната агитка.
23
Vah anacim !! Добрев, гюзель ченгене чоджуу сикиджеим онун гьотю ..
24
Браво Бойко,винаги на място казано,ако партиите не се ядете а РАБОТИТЕ за нас българите ,тази държава наистина ще е рай.Но един Бойко неможе всичко,трябва мир и разбирателсво между депутатите и най важното решения,защото държават е пълна с проблеми които трябва да се решават от нашите избранници и то всеки божи ден.Нинова е скандалжиика ,тя искрено желае държавата да тъпче на едно и също място ,да не се развива,да има само скандали и убиди,грозно и долно.
25
С днешната пресконференция Борисов нанесе политически удар на БСП и на беквокала от президентството. На отсъствието на самоконтрол по време на публичното говорене, на невладеенето на институционалния език, на непознаването на функционирането на държавата, на бездействието, Борисов предложи една друга алтернатива - човешко и институционално говорене, познаване в детайли на функционирането на държавата и междуинституционалните отношения, активна външна политика. Защити името си на изграден държавник и политик, който не си позволи да слезе на нивото на махленската комуникация.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Втора много голяма грешка е че принуди хората да ходят по нужда в тоалетни/ кенеф, нужник... както ги наричат в различните села/. Преди 9 септември 1944 година над 70% от населението по градовете и над 90% от населението по селата си е срало и пикало на воля /не са имали тоалетни/, кой където свари.
28
БОЙКО БОРИСОВ Е СПАСИТЕЛЯ И ВЪЗРОДИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ. БОГ ДА ГО ПАЗИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ДОВЪРШИ ЗАПОЧНАТО ДЕЛО, А ТО Е : СИГУРНОСТ, ПРОСПЕРИТЕТ , ИКОНОМИЧЕСКИ ВЪЗХОД И ПОВИШЕНИЕ ЖИЗНЕНОТО РАЗВИТИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.
29
Цирк Буш, пазвантина на Мето Илиенски, ами те трябва него пръв да приберат, после и пазвантина на Тато. Аномалия, уродство, бандити ни управляват и на народа повеляват. Да вземе да откара и оня от помощното училище във Вършец с оригиналната форма на главата тип каунЬ. Това го няма никъде, бил сме героичен народ, прадедите ни със сигурност са били! Ние сме едни робски страхливци, срам и позор. Лустрация и експроприация на експроприаторите иначе спасение няма!
30
Само фактологически при Правешкия хитрец, Тато, завършхме строителството на развития социялизъм с 11 милиарда дълг и сравнително работеща икономика! От 27 години стремително се носиме по наклонената , благодарение на комунета, пребоядисани ментета, герберасти, национал-патриотични шовинисти, умерени леви, умерени прави и вся " остальная сволочь", то не беше Гоце Тр@пера, то не беше Цар-пъдар, то не беше Драгалевския мангуп лъжлив, то не бяха Лондонски реформатори, то не беха юпита. Де факто не вървиме а летиме към пропаста! Образование, наука, демографски срив, разрушена икономика, контрабанда, корупция са ни завладели от всякъде! Няма гражданско общество, е има едни там, зелени, други от Хелзингския комитет, които блажат с грантове по различни програми, но както казват древните римляни: "Efectus nichil", т.е. никакъв ефект. Или както дядо ми Мъдрият заек обичаше да се изразява: "И тия, като ония, натурални айдуци събрани от кол и въже" а народът мълчи и тежкия кръст влачи безропотно, монотонно, убиващо! Събудете се и всички боклуци изметете! Ако беше жив дядо ми Мъдрият щеше да каже следното: " На гол тумбак чифте пищови" може ли някой от управляващите или търтеите в парламента да даде смислен отговор на въпроса, за какво са ни необходими тези самолети като няма кой да лети и още повече няма и враг срещу когото да воюваме? Смях в залата!
31
Антон Тодоров направи днес виц. Корнела Николова. Много точно. Гледали ли сте 101 далматинци? Тогава се сещате коя е Корнела и какво и се случи. Толкова умна и злобна е нашата Корнела. Просто и се възхищавам как от едно нещо така го усуква, че стават цели разкази. Голяма работа е Корнела.
32
ГРЕШИШ ЕДНОКНИЖНИКО,ЦЕЦЕРОН Е ЗАВЪРШИЛ УЧИЛИЩЕ ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ И МУ ЛИЧИ,А И ТЕЗИ ДЕТО МУ СЕ РАДВАТ И ТЕ СА ОТ ,,АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ ,, !!!
33
Ето защо го нямаше дни наред! Мислил е какви глупости и гнусотии да каже. Е, каза ги! Нито дума, обаче, за наср... му подопечни, които цяла седмица треска ги тресе!
34
Праните гащи цял живот и като каратист,и като политик е играл само уговорени мачове.Днес цялото му усукване беше все в тая посока - те тия бек вокалите да си се джавкат,а ние...,демек онбашиите да си се разберем.То тоя наглесен мач Геройко го играе още от младини и направо е станал гросмайстор на нагласените мачове.Всеки,който се е хванал с него да играе уговорен мач е загубил - и Царот,и Гоцко,и Станишко, и психодесните,че и Михов му се връзваше на финтифлюшките.Проблемът на Геройко е,че в БСП се появиха хора,които не щат да играят в уговорен мач.А днес това беше подтекстът на дрънкатето му - да си се върнат към договорките и уговорките,а бек вокалите да си джавкат за пред хората.Проблемът е и ,че Йончева е Шило и никой не може да я управлява.Тя и затова се чупи от Станишко,пак затова се махна и от Президенството.Шайката с животински инстинкт разбира,че идва време да я стиснат за гушата и затова толкоз злобно се брани - даже не си слуша лидера.А Лидерът на Шайката знае,че Делянчо е згазил лука доста яко и тепърва ще го разнасят като вълча кожа в Парламента.Затова и искаше да го покрие - просто жертва пешка за топ.....Обаче гЕрбавите пешки не са съгласни.
35
На теб да ти забият най-надарените. Да ти го забият навсякъде.И тогава ще си седнеш на посраният задник. Слави ще те оправи теб...
36
Забиха го на ДАНКА РАДЕВА там дето не я огрява слънцето травестит нещастен
37
Данка Радева, -урва ли или дърта герберадтка, грозна пачавра
38
си е забил дилдо, ами не виждам ква е новината ;) Виж, ако оправи няколко дузини добре екипирани анадолци, може и за Гинес да се класира ;)
39
беше този псевдо.политик, който напави БГ на световно посмешище с интригите си и помощта на Меркелица пред цял свят при изборите в ООН 2016?... от това петно БГ скоро няма да може да се измие!!! ...
40
пик защо не може да се коментира под простотиите на антон тодоров
41
Аз искам да ям СУДЖУК.
42
Комунистите са в патова ситуация и се чудят каква глу'пост да измислят.Мисля че едно ИМПИЙЧМЪНТЧЕ ще им дойде дюшеш и ще ги съсипе напълно.
43
Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет. заказать продвижение вашего товара в соц сетях логин скайпа SEO2000 оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа SEO2000
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували при парламентарни избори днес?
архив

Мъж, сърдито, към жена си: - Глупачка!!! Тя: - Ми какво да правя... на комшийката мъжа ѝ професор, тя - професорша...

няма нови новини
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
сега
1241
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА УБИЕЦА СЕВЕРИН. Защо властта го крие, какво се случи на борда на самолета. Кой се страхува, че ще проговори?
x
Забравете тези навици, съсипват живота ви!
x