Вход
София
Времето в София 10 o C

Бойко, който не изневери на себе си. Борисов има нетърпимост към еснафщината, парвенющината, схемаджийството и тарикатлъка

Бойко, който не изневери на себе си. Борисов има нетърпимост към еснафщината, парвенющината, схемаджийството и тарикатлъка

на 02.04.2019
117238
71
Бойко, който не изневери на себе си. Борисов има нетърпимост към еснафщината, парвенющината, схемаджийството и тарикатлъка

От една страна, лидерството изглежда лесна и привлекателна работа – стоиш си там, на високо, командориш, къпеш се в обожание и слава, всички те ласкаят и ти се подмазват, а медиите са пълни с твоя образ, непрестанно подсилван от мъжкото уважение и женското обожание.

От друга – лидерството има своята тежка и непривлекателна страна. Трудните решения, разделите с близки хора, непопулярните мерки, непрестанните критики отвън и интриги отвътре, омразата и озлоблението от страна на абсолютно непознати хора, невъзможният личен живот и много други.

А трудните решения са тези, които взе и тепърва ще взима Бойко Борисов тези дни. Да се раздели с юрист и управленец с много опит като Цецка Цачева. Да поиска практически за нищо оставката на заместник-министъра на спорта Ваня Колева. И най-трудното – да намери такова решение на медийната драма около Цветан Цветанов, което хем да извади ГЕРБ от обяснителната отбранителна ситуация в навечерието на изборите, хем да не лиши партията от нейното сърце, нейния мотор, нейния технически създател и най-фин познавач.

Че Цветан Цветанов е жертва на фиксирана атака по метода на пощенската кутия за компромати, става все по-очевидно. Защото ако имаше истинско разследване, щяхме да знаем и кой е кумец на собствениците на „Артекс“, и на кого другиго са продавали и заменяли на данъчна оценка. А за да не научим още тогава името на Лозан Панов и за да го научим от „Правен свят“ вместо от „Свободна Европа“ – разследване просто не е имало.

Че хората просто спират да слушат фактите, когато в едно изречение им се опаковат думите „Цветанов, апартаменти, съмнения“, също е ясно. След предишната истерия по тази тема, предизвикана от Яне Янев, за да се извади Цветанов от президентската надпревара през 2011-а, връщане назад няма. Защото ако имаше истинска обективна журналистика, нямаше да четем от хора с претенции абсолютно невярното „Цветанов си купи апартамент на четворно по-ниска цена“.

Но в случая това не е достатъчно.

Оправданията, жертвената поза и дежурното „ама и другите правят така“ не само не помагат на ГЕРБ, Борисов и Цветанов, а допълнително наслагват обществено напрежение и отрицателни настроения. „Всички са маскари“ не е теза, която може да помогне на някого от маскарите. И Бойко Борисов прекрасно осъзнава това от момента, в който влезе в политиката и управлението.

Спомняте ли си първия състав на изпълнителната комисия на ГЕРБ, уважаеми читатели? Обзалагам се, че не. Отдавна сте забравили Душана Здравкова, Павел Димитров, Иван Петров, Костадин Хаджигаев, Искра Фидосова, Мирослав Найденов и много, много други. И то не защото те нямат качества, а просто защото вече не са част от ГЕРБ. Не са част от отбора на Борисов.

Спомняте ли си първите министри на ГЕРБ, уважаеми читатели? Обзалагам се, че не. Отдавна сте забравили Александър Цветков, Свилен Нейков, Божидар Нанев и много други. И не защото те нямат своите професионални качества и секторна експертиза, а просто защото вече не са част от ГЕРБ. Не са част от отбора на Борисов.

Скандалите, разкритията и съмненията взеха постовете на много добри професионалисти и експерти. Много хора се обидиха на Борисов, много хора се отдръпнаха от ГЕРБ, много хора се опитаха да създават нови партии и да воюват с тези, с които вчера са били рамо до рамо. Но никой от тях не успя. Едва ли си спомняте партията „Баста“. Едва ли си спомняте, че пловдивският областен управител от ГЕРБ се опита да е кандидат-кмет на Реформаторите. Просто защото тези истории нямат значение.

13 години след създаването си и 10 години след съставянето на първото си правителство ГЕРБ продължава да е първа политическа сила, а Бойко Борисов стана най-дълго управлявалият демократично избиран премиер в българската история.

Защо, ще си кажете, след всички проблеми и скандали?

Защото Борисов не изневери на себе си. Не изневери на идеята, с която беше създадена ГЕРБ. Не забравя обещанията си, не пренебрегва очакванията на избирателите си и не се страхува да взима трудни решения всеки път, когато образът на ГЕРБ бъде застрашен. На моменти лавиращ, на моменти отстъпчив, на моменти балансиращ между нетърпими врагове във вътрешната и външната политика, на моменти твърде мек според привържениците си, на моменти твърде авторитарен според враговете си – Борисов остана с нетърпимост към еснафщината, парвенющината, рушветчийството, схемаджийството и тарикатлъка.

А това са нещата в българските политици, които винаги най-много са дразнели избирателите.

И може би точно заради това те продължават да харесват Бойко Борисов. Въпреки искреното неразбиране от страна на традиционната десница. Въпреки тоновете лъжи от страна на българската левица. Въпреки непрестанните капани, залагани от ДПС, и въпреки разюзданата дружина на Патриотите, която в редките моменти, в които не предизвиква скандали, се опитва да свърши нещо полезно за управляващата коалиция.

И може би точно заради това ГЕРБ са в чудесна позиция в навечерието на поредната предизборна битка. Готови да се разделят с всеки министър и управленец заради етични казуси, когато човек с обвинения ще е водач на листата на БСП. Готови да подкрепят излизането от парламента на втория човек в партията отново заради етичен казус, докато обвиняеми за купуване на гласове продължават да са депутати от БСП. Готови да се покажат как се спазват правилата в политиката, докато мотото на БСП продължава да е Станишевото „няма да даваме хората си на вълците“.

Докато Борисов е такъв и докато ГЕРБ са такива, те ще печелят. И ще управляват.

Да, жълтопаветниците ще са все така неразбиращи, а социалистите – все така озлобени.

Но гражданите ще са все по-спокойни, че всеки изкушил се от властта ще излети от нея.

А вие, гражданите, сте най-важни.

Всички други са временни и заменими.

Сподели:
Напиши коментар »
(71)
1
Браво на Борисов. Ще смаже БСП-едерасите на евро изборите. Кака Курни и Милиончева ще искат да бъдат оправени от Бойко.
2
Това ми звучи като "На прощаване"! Амин!
3
Оправям а-нално БСП-едерасите от Посрано 20. Регистрацията е задължителна заради големия интерес от страна на БСП-едерасите
4
Само един ореол липсва и го канонизира ме
5
Браво! Един от трубадурите на шайката ,специалиста по "Напоителни системи" и обвиняем ,аналЛизатора Георги Харизанов си заработва паричките! Сега чакаме фундаментални статии на Тома Биков и Антон Тодоров!
6
Знаем, знаем ! Всички от Шайката са мошеници, крадци и разбойници, но главатарят им е честен, почтен и морален човек. Всички глави около Него може да паднат, но Неговата винаги е гордо вдигната, и с ореол при това... Всички - в лaйнa, но Той - в бял костюм... Абе не сте ли чували, че рибата се вмирисва откъм главата ?
7
Позорно е да се чете подобна ода за хората около Борисов, които го предадоха заради своята алчност. Самият той - може би заслужава
8
Това дори не е тоалетна хартия, това направо си е биде...
9
Нова длъжност в БСПто(кучка)и се хвалят пред невръсните си дечица само и само да му седнат на Борисов на столчето.Готови са на всичко но да го няма да могат те да си краднат на воля и детето руската гражданка в кампанията ще вкара само да може да я съжалят,имала много работа не можела да му обърне внимание.МИ ДЪРТА МАГАРИЦО КАТО РАЖДАТЕ НА 50г. ВЗЕМЕТЕ ЧЕ СИ ГЛЕДАЙТЕ ДЕЦАТА
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
ГЪЗОЛИЗЕЦ.ПФУ
13
Бай Харизан се е хвърлил на такъв плонж, отчаян и последен, дано се сети Божеството да го вземе със себе си в Лос Анжелис или Барцелона. Да, ама не, Божеството няма приятели освен слуги, които после шутира когато станат непотребни. Мишо Бирата, жена му, онзи от Русе и още колко. То бива да си завреш дзурлата в Кафявия му салон толкова, че да не видиш Народната любов и желания, народа да го прегърне така, че да не миже да диша поне 10 Минути. И ще бъде първия премиер, от Народна обич отишъл при Свети Петър. Такива материали немаше и в Работническо дело някога. Много подигравки предизвикват писаниците на Бай Харизан. И с основание.
14
то остава и ПИК да не хвали ГЕРБ..толкова пари са им изсипани, че и орално са готови да работят за Борисов (както и правят,де:)))))
15
..............ША ЦЕПАТ ТИКВАТА.....А ОН ОШТИ ЖИФ ?.....
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
............ТИКВА ЧЕТЕШ ЛИ НЕКРОЛОГА ?......
18
Слава, слава, слава урааааааа. Да не се окаже обаче, че надувате кавала от обратната страна
19
Това - заглавието - е по-подходящо за вчера...
20
Как може младата комунистка Цецка, вместо да обработна угърите в родното си село Драгана, общ. Угърчин (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“, да влезе гола като пушка в политиката преди 10 години, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро)?!? ++ Как може милиционерът-физкултурник Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец, да придобие апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м. Пазарната оценка на разкошния ексклузивен имот е около 1,5 млн. лв. ++ Как може шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев да си купи апартамент за 293 374 лв., след като съгласно оферта от продавачите имотът се продава за 265 000 евро, която е нормалната за района пазарна цена на подобни обекти?!?
21
Остана търпим само към корупцията и далаверите за милиарди от всички клиенти на партията и най-вече приближеното му обкръжение. Вместо да бъдат наказани и отстранени верните му калинки и подлоги ги праща на все по-доходни и благи местенца в чужбина, Бъчварова, Карина Караиванова, Московски и куп още провинили се.
22
Електоралната подкрепа на европейските избори за ГЕРБ и БСП е почти изравнена. В действителност, дали ще те крадат правоверните комунисти от ГЕРБ или правоверните комунисти от БСП, няма никаква разлика. Комунистът, освен да краде, друго не знае. Но народа пак ще гласува за тях, защото му харесва да го управляват и крадат комунисти, тикви, милиционери, физкултурници, мутри, агенти на ДС, кратуни, румянки, бъчваровки, калинки, теменужки, кристалинки, куневици, десита, цецки, пламенгеоргиевци, цацари, габриелки, манделки, лилянки и др. правоверни, които да си живеят на ползу роду в суперлукс апартаменти (вкл. мезонени и тризонети) в центъра на София с площ по 200 - 300 кв. м. с гаражи и частни асансьори и то на цени в пъти по-ниски от пазарните.
23
А аз се питам как може да има такива овце които още не виждат по далеч от носа си и му вярват !!!
24
Мутрата се впусна в приключението на живота си, ама не прецени, че макар и едрогабаритен камъка е тежък и непосилен за умствените му възможности и стана точно като народната мисъл "хитрата сврака с двата крака"
26
Разгонени кучки и БСПеерасти, това е съдаржанието на Импексовата БСПдирадска партия, която ни натресе един разгонен клепоух Каун, а сега се готви да ни натресе, една разгонена кучка мастия, крадлива повече от Импексовата си господарка. Да не забравяме, че тая червена кучка, е близа сладоледа на СС Момата, но не можа да се окучи от него. Сега от кого е това нечистокръвно пале помиярче, не е ясно. Но според изказа му, има нещо общо със сомалийските пирати!!
27
Това съчинения е на Мастагаркова, а се е подписала като Бай Харизан.
28
От този опус се разбра, че всички са виновни , само са забрамили този път Станишев
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Тая мутра защо още не е в затвора???
31
Борисов е влезнал в българската история и след време ще бъде и в учебниците на децата ни, а всички кудкудякащи срещу него, никой няма да си ги спомня. Добър, лош,с позитиви, с негативи това е, най-доброто към този момент и докато не се появи друга нормална алтернатива, хората ще са принудени да избират по-малкото зло, защото много добре знаят, че има от лошо по-лошо.
32
ЗАЩО ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА,КРАДНЕЛИЯ НИНОВА И РУМЕН ОВЧАРОВ СА НА СВОБОДА СЛЕД ДОКАЗАНИ КРАЖБИ ЗА МИЛИОНИ...
33
Борисов оставал нетърпим - заглавие в пик. Чудя се от Позитано ли ви плащат, макар по всичко личи че се пробвате да лъскате имиджа на Бойко или джебелът от квотата не знае български. От една страна вярно е, че управлението на Борисов е нетърпимо, но пък от друга страна няма в българския "нетърпим към", може да е "непримирим към". Ужас!
34
Аре бегай популисте, ясновидецо Аризанов, всички сте омотани заедно, като свински черва и маате спър... пардонв парички-милички. Ама ден да пладне ще е, щото след яденето идва и вече го има, насирането!!!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
ХАРИЗАНОВ ГО КАЗА ПО НОВА КАКВО СА ЗАГРАБИЛИ ЙОНЧЕВА,НИНОВА И ЧИНОВНИКА ОВЧАРОВ... ЗАСЕГА НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ОТ ТРИМАТА ДА ИСКА ДА ГО СЪДИ... ОСОБЕНО ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ИНКАСАТОРА ОПУЛИ ЧАК И ВИКТОР НИКОЛАЕВ...
37
Я си вземете стая в хотел с любимия ти.Няма нужда да ни занимаваш с любовните ти мъки.
38
Тези оди, любимата социологическа агенция, отчете 28%одобрение за Борисов. Нещо има голямо разминаване между придворните шутове и народа
39
А не ! Само с оставки няма да минете. Защо няма обосновано предположение че лицето Цветан Цветанов пере пари и е в ОПГ за покупко- продажба на апартаменти които струват милиони а той е бил обикновен чиновник с по-малко от 30 години трудова дейност. Защо въпросното лице е на свобода ? Защо не са му запорирани имоти и сметки ? Защо НАП,ДАНС,КПКОНПИ,Прокуратура,МВР и пр. не се самосезират. Защо ? ЗАЩО ????
40
Оставки дадоха,апартаменти,пари и имане НЕ. В нормална държава тези лакоми задници вече щяха да са в затвора,а в страната с министър-председател "бивша" мутра от СИК с фамозен прякор-"ТИКВАТА" се минава само с оставки. След ГЕРБ и потоп,бог да пази България.
41
Жоро Тръбата - известния крадец и мошеник.
42
#31, не мe закaчай..в момeнта peлaксирам и мeдитиpам, а теб щe тe финтиpам..аpе бpатчeд, иди си с дoбро. #31, не мe закaчай..в момeнта peлaксирам и мeдитиpам, а теб щe тe финтиpам..аpе бpатчeд, иди си с дoбро. :|
43
ТОЯ ОБЛИЗА ПО МАЙСТОРСКИ БОЙКО И ОТ СТОЯН ДЕНЧЕВ! А ДЕНЧЕВ БЕШЕ КОРИФЕЙ ПО ПОДМАЗВАЧЕСТВО И ОБЛИЗВАНЕ!
44
Баба Ивче изплатили ли сумата от 40 000 лева на които я осъди онзи от Габрово? Май изплаща защото били останали 28 000 още. И защо я осъдиха, за глупави писаници, без да си дава сметка, че ще се търси отговорност. Цацата ще си ходи и то по-рано. Господарят е на път. И не искам да мисля какво го чака собственика на сайта и тези които по поръчка плюят тук. Ще се отговаря и ще се плащат много пари на засегнати хора. Независимо от лизачествата на Квадратноглавия тук и другите плювачи.
45
Това , което в момента се вижда при гробарите ,е състояние опасно близо до медицинското!!!!!Странно е да си говориш глупости и да си вярваш сам !!!!Навсякъде има мафия , но мафия все пак уважаваща закона донякъде !!!!!А тия от тъпи по тъпи , че най тъпи и така ще довършат държавата , ако скоро не напуснат управлението !!!!
46
Не ,,изневери,, на себе си....само ,,наложи,, простотията и деградацията на хората и остана ,,скромен,, и ,,чист,, с 4-5 милиарда.....
47
Един истински управленец никога не чете хвалебствените песни на ласкателите,а се интересува от мнението на враговете си.Само там може да види реално ако е допуснал грешка.Защото ласкателите и подмазвачите винаги си знаят едно и също и така подвеждат любимия си вожд.
48
Браво Бойко това е стойностно а не като някои...нарекли себе си "дърти кучки" в името на власт.
49
Рибата се вмирисва от главата
50
Колкото и да съскате и да пишете мръсотии тука за жълти стотинки ващите господари които са крадци и милионери до един,власт повече няма да видят... Позценявате интелекта на българите.. Никой не се влияе от отровата която сипете всеки ден тука евтино платени човекоподобия
51
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук........>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
52
Дитирамби за един труп. Крадеца от Банкя, който е и лъжец е пътник. Момчето си отива. Следва съд и затвор. Много крадоха от народа.
53
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
54
Бившият председател на Съвета на директорите на „Напоителни системи” ЕАД Георги Харизанов (при правителството на ГЕРБ) и бивш шофьор на Таки има влязла в сила присъда за изнудване по чл. 213 а, ал. 1. Присъдата е издадена от Софийски районен съд и е влязла в сила на 15 април 2005 година. Харизанов е осъден на лишаване от свобода две години условно, с три години изпитателен срок и глоба от хиляда лева. Криминалната биография на Георги Харизанов за-почва още през 1997 г., когато е на 19 г. При пътно-транспортно произшествие автомобилът му е ударен от друга кола и Харизанов заставя колегата си да под-пише запис на заповед за 400 долара заради щетите, или поне такива обяснения дава 15 г. по-късно. Потърпевшият обаче подава жалба за рекет и срещу Хариза-нов тръгва първото дело за престъпление от общ характер. Тогава той вече работи в съвета на директорите на държавното предприятие „Агроводинвест“. През ноември същата година от министерството на земеделието го назначават в борда на „Напоителни системи“ ЕАД. Той обаче премълчава пред министъра факта, че вече е осъждан и че има две висящи обвинения – за заплаха с убийство към млада жена и за кражба на 53 000 лв., извършена през 2001 г. от сейф на строително дружество. През март същата година „Топливо“ АД иска от районния съд в София да приведе в изпълнение запис на заповед, от която е видно, че Харизанов дължи на дружеството (Топливо) 210 хил. лв. във връзка с търговски отношения. Той обаче не връща парите след доброволна покана да го направи. Тогава от „Топливо“ го осъждат, решението е Харизанов да се издължи, но той отново не го прави. Тогава с Харизанов се заема частен съдебен изпълнител от София. Сагата се развива от началото до края на 2009 г. През декември „младият Бил Гейтс“ (както го нарича бившият земеделски министър Мирослав Найденов) залага имущество като обезпечение за връщането на парите, които дължи, и иска спиране на изпълнението. Молбата му е уважена. През 2011 г., вече шеф в държавното предприятие „Агроводинвест“, Георги Харизанов и с помощта на Първата свиня успява да спре принудителното изпълнение за удовлетворяване на вземанията на кредитора му. Преди да заеме постовете в двете държавни предприятия, Харизанов е бил ответник и по други дела, защото е дължал пари. В същото време той няма собствен бизнес, както и имоти на негово име. Той казва: „ Като активист на ГЕРБ съм залесявал Западния парк и съм боядисвал огради на детски градини“. Така Георги Харизанов обясняваше в какво се е изразявала политическата му дейност. Помагал с логистика и каквото можел на кварталната организация на ГЕРБ. Нямал висше образование, нямал и средно образование, защото работел „адски много“ за Таки и за Къро и не смятал, че дипломата му е нужна. Сбъркал, като казал, че учил през 1998 г. в Датския колеж. Има криминална регистрация за закана за убийство На 10 август 2010 г. е била извършена криминалистическа регистрация на Харизанов по повод дело срещу него за закана за убийство в Софийския районен съд. Петата, последната му присъда е постановена за кражба на 104 хиляди тона стоманени тръби от „Напоителси системи“ ЕАД, които е продал за скрап, а парите от продажбата е прибрал лично. На въпрос на съдията „ Гражданино Харизанов, защо откраднахте и продадохте хиляди тонове стоманени тръби от държавното предприятие , продадохте за скрап и прибрахте парите“, Подсъдимият отговаря: „Госпожо съдия, ако аз не бях откраднал тръбите циганите щяха да направят това“.
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
отговор на коментар
Спокойно,ЛуковА главо.Корнела ще те вземе в Крушовица да и копаш двора.
57
Като не можете,да се''докопате'',до властта,да ползвате облагите,не завиждайте.
58
Ако беше такъв, за какъвто го представят, то Цецо Асансйора нямаше да е НЕГОВ зам.
59
Ако беше такъв, за какъвто го представят, то Цецо Асансйора нямаше да е НЕГОВ зам.
60
КПКОНПИ = Комисия за Прикриване на Кражбите, Оневиняване на Нашите и Прегазване на Инакомислещите Кирил Симеонов
61
КПКОНПИ = Комисия за Прикриване на Кражбите, Оневиняване на Нашите и Прегазване на Инакомислещите Кирил Симеонов
62
Имаме кусури , но няма по- добри от нас.Верно е. Остава само да станат и европейци по съдържание , не само по дух.Въпросът е дали достатъчно добри , че да преодолея погнусата .Просташкия български ген трудно ше го позволи.Все пак ГЕРБ си остава най-добрата от просташките български партии .Горчиво.
63
Харизан,БСП ще ви смаже на изборите... До тук бяхте... Масово ще гласуваме за БСП и Йончева! Не искаме Габриел,Майдел,Асим,Ал Йо и другите недоразумения...
64
Ха, ха, ха, комедийния спектакълът продължава с пълна сила и утре бузестото, бургаско "мъжкарче",сайбийчето на сайтчето-кенефче да иде на Позитано и да поиска от Нинова да го почерпи за предизборната агитация,която прави за Столетницата това крадливо, тръбно недоразумение!
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
Така ли? Че кое точно беше нецензурно?Нито една обидна дума нямаше в коментара, нито една! Дори беше добронамерен! Просто ви се напомняше, че това толкова грозно и противно слагачество на властимащите престъпници прехвърля омразата ан целия ни нещастен народ към вас! Което не е хубаво, нали? не е хубаво да знаеш, че няколко милиона българи всеки ден те псуват и те кълнат! Пък и някои клетви хващат! Не дай Боже някоя клетва да ви хване и вас!
67
авторчето нещо има сериозни проблеми с главата май е марсианец
68
Тиквата е тъп като гъз.Винаги чака два ,три дена докато не получи заповеди от Цв.Бориславова.
69
Лиляна Павлова счупи всички рекорди за имот в сграда на „Артекс“, като се е сдобила през миналата година с почти 776 кв.м или цял трети етаж в жилищна сграда на строителна фирма „Артекс“ имота е записан на името на баща и коментират запознати и е придобит малко след краят на българското европредседателство.
70
Това са лицата на ГЕРБ!!!!!!!
71
Поредния целувач на Буда-задник, силен фейлетонист!! Браво браво браво господине...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 7328
архив

Разярена съпруга към съпруга си: – Пешо, вчера оставих две бутилки водка в хладилника. Защо сега има само една? – Защото не съм я видял!!!

 

няма нови новини
Днес: 250
hot
най-четени новини в момента
сега
3552
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
БОМБА В ПИК: Деси Р. повлече Радев към импийчмънт! Собственикът на ПИК Недялко Недялков: Шефът на ВВС на секундата трябва да си подаде оставката. Има основание депутатите да поискат импийчмънт (ОБНОВЕНА)
x
5 неща, на които ни учат трудните ситуации
x