Бойко Рашков дава отчет в парламентарната комисия "Магнитски"

Политика

Бойко Рашков дава отчет в парламентарната комисия "Магнитски"

6976
на 14.09.2021
Бойко Рашков дава отчет в парламентарната комисия Магнитски
Автор:   ПИК

Вътрешният министър Бойко Рашков и представители на Прокуратурата са поканени днес в парламентарната комисия "Магнистки", съобщава Нова телевизия.

препоръчано

Двете ведомства трябва да дадат информация за това какво са свършили дотук във връзка с наложените санкции на бизнесмените Васил Божков, Делян Пеевски и бившият зам. - директор на Бюрото за контрол на СРС-тата Илко Желязков.

От Министерството на правосъдието депутатите очакват да чуят какви варианти са предложени, за да се изпълнят изискванията по глобалния закон "Магнистки", без да се нарушава обществения интерес у нас.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това