Бойко Рашков - екзекуторът на хунтата!

КОМЕНТАРИ

Бойко Рашков - екзекуторът на хунтата!

103365
на 12.05.2021
Бойко Рашков - екзекуторът на хунтата!
Автор:   Данка Радева

Хунтата размаха секирата в МВР още в първите часове, след като узурпира властта в резултат на държавния преврат.

препоръчано

Вътрешният министър Бойко Рашков уволни дисциплинарно административния си секретар, който – забележете!, е главен свидетел срещу съветника на Румен Радев – Пламен Узунов, по аферата с граничните джипове, разследвана от ОЛАФ.

Преди малко емисари на Рашков са причакали пред дома му шефа на Инспектората на МВР, за да му връчат заповед за дисциплинарно уволнение!

Пред дома му...Тази вечер...Все едно не е можело да се изчака до утре.

Разбира се, няма никакви ясни мотиви за подобна санкция и това ще падне в съда. Но чак след месеци...

В близките дни без мотиви, аргументи и критерии ще бъдат “изчегъртани” всички висши полицейски шефове и началниците на областните дирекции. Целта е прозрачна – да бъде “подсигурен” терен за купувачите на гласове на 11 юли, за да пазарят вот в полза на Слави Трифонов, Васил Божков, Христо Иванов, Мая Манолова и БСП.

Следователят от Живково време и шеф на националното следствие при Жан Виденов - Бойко Рашков, е поел със задоволство функцията на екзекутор на професионалисти от системата. Уволненията се случват на тъмно, по "черен списък", със заданието да вредим "свои хора", независимо от експертизата им.

От чистката в МВР всъщност ще пострадаме всички ние, обикновените граждани. Сигурността ни вече е заложена на карта. Ще почерпи целият криминалитет. 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 184
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това