Бойко - Борис Трети на прага на "Борисов 4"

КОМЕНТАРИ

Бойко - Борис Трети на прага на "Борисов 4"

104369
на 07.03.2021
Бойко - Борис Трети на прага на Борисов 4

Няма по-добра предизборна кампания от този пасторал.

препоръчано

Това е работещ архетип – активирани са праобразът на добрия цар, инициацията с властта, приземяването на сакралното. И всичко се случва безизкусно и непринудено, идилично, по Теокрит. Извира отвътре. 

В това време опонентите му злобеят, разделят цели социални групи, съчинителстват доноси във Вашингтон и Брюксел, а носът им не подушва по-далеч от сноберията на жълтите павета.

Научете се първо да общувате с народа, с най-обикновените хорица, поинтересувайте се от непосредствените им проблеми и потребности, заговорете на техния език, запознайте се с бита им и тогава заявявайте претенции да “оправяте” живота им.

Борисов е хрисимият Борис Трети на прага на "Борисов 4". Народен артист, комуникатор, органиката му е естествена, не помня по-добър в новата ни история. Дълго още ще му гледат номера на фланелката.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО) ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО)
ново
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това