Бой и псувни на "Позитано": Корнелия поръча Киро (ВИДЕО)

Политика

Бой и псувни на "Позитано": Корнелия поръча Киро (ВИДЕО)

612171
на 25.06.2020
Бой и псувни на Позитано: Корнелия поръча Киро (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нов екшън се разиграва в БСП покрай предстоящия избор на нов председател на партията. Основните конкуренти в битката са Корнелия Нинова и доскорошният й верен заместник Кирил Добрев, когото тя изненадващо низвергна и не пропуска повод оплюе чрез верните си хора. А сега съперникът й се оказва окепазен в няколко скандални клипа, на които се чуват скандални псувни и дори се стига до бой. Добрев изригва срещу служител на партията, но изобщо не е ясно какво предхожда скандала и как е провокиран. 

препоръчано

Нещо повече - видеата са от охранителните камера в централата на столетницата на "Позитано" 20,до която обаче има достъп единствено лидерката,която назначи само верни свои в апарата, както ПИК разкри още преди две години. Повечето от тях са бивши служители на МВР и са вещи в шпионажа и схемите, разкриха още тогава социалисти. 

Затова раздухването на скандала прилича повече на поръчка за опозоряване на Кирил Добрев преди вътрешните избори, отколкото на реален скандал. Още повече, че компроматът се пуска първо в неизвестен сайт - "БГ журнал", а след минути уж изненадващо се препечатва в този на Валерия Велева, която в последните години се превърна в официоз на официалната власт на "Позитано" 20 и брани яростно Корнелия Нинова и Румен Радев. 

Препирането на информация през анонимни и непопулярни сайтове е честа практика при разпространение на подобни "новини", които са леко встрани от истината. Случката с Добрев от видеата там е описана като шокираща и скандална и дори се говори за бой, но на клиповете удари не се виждат. 

От тях става ясно единствено агресивното поведение на Кирил Добрев срещу един от верните сътрудници на Нинова. Той е организатор и е на заплата в БСП благодарение на Нинова - Евгени Белий. На клиповете се вижда още как след заседание на партията Добрев му скача, видимо вбесен, но не е ясно какво предхожда агресията му. Според Белий имало служебен спор. 

"В присъствието на другите ми колеги Добрев изкрещя, че ще ми Е.е @у@ката майна и че той е направил това, което майка ми не е направила за мен.

Попитах: Какво?
Кирил Добрев ми отговори: Ти ще идваш като просяк пред моя кабинет и тогава ще те изритам лошо.
Аз нищо не реагирах.....
Проблемът оттук нататък е в каква обстановка се работи за довършването на пълния цикъл - прекия избор на лидера и провеждането на конгреса. Това мога да кажа по случая.”, разказва Белий. 

Другият политически организатор Иво Лилов, който е спасил Белий от агресията на Добрев, както се вижда от видеото, споделил пред неизвестното издание: „Когато ги видях, Добрев беше го сбутал в ъгъла, преди да успея да го разтърва. Дърпаше го, буташе го, обиждаше го. Грозна сцена! Евгени беше в ситуация, в която не може да се защити. Не му прави чест на Добрев! Не е това начинът да се решават проблемите. Добрев не може да пази самообладение, а решава вербалния спор със сила. Не мога да го оправдая. Това не е поведение, което може да се приеме и толерира в БСП.”

Изданието не е е потърсило Добрев. Репортер на ПИК опита да се свърже с него тази вечер, но вероятно заради късния час не вдига телефона си, за да разкрие подробности и своята версия за скандала, както и дали става дума за поръчка срещу него заради подозрителните съвпадения около изнесените клипове от камерите на БСП. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК