Вход
София
Времето в София 20 o C

Болни мозъци бранят убиеца на Андрей Монов - пиарка на "Правосъдие за всеки" зае страната на Полфрийман, университетски преподавател го защитава в ефира!

Болни мозъци бранят убиеца на Андрей Монов - пиарка на "Правосъдие за всеки" зае страната на Полфрийман, университетски преподавател го защитава в ефира!

на 21.09.2019
102227
31
Болни мозъци бранят убиеца на Андрей Монов  - пиарка на "Правосъдие за всеки" зае страната на Полфрийман, университетски преподавател го защитава в ефира!
21.09.2019
31
102227

Предсрочното освобождаване на убиеца на Андрей Монов възпали доста болни мозъци. Ето какво написа един от тях в прочутия клюкарник и убежище за страхливци - Фейсбук:

"С пълното съзнание, че предизвиквам скандал, налага се да заявя, че решението да бъде освободен предсрочно Джок Полфрийман е не просто правилно - то е драматично закъсняло.

Слушам масовата истерия, към която се притури и Борисов, и осъзнавам, че щетите върху психиката на българите са чудовищни и вероятно необратими."

Мръднал е човекът, ще си каже някой, четейки това малоумие с претенция за значимост, че може да предизвиква скандали, но не е така. Другаде е заровено кучето. Ето къде: 

"Възмущението от това освобождаване е първа новинарска тема и очевидно ще остане такава поне още ден-два. Но не виждам случаят да се обсъжда по същество, а по канените в студията гости съдя, че темата ще бъде набутана в клишето "съдията-мръсник пусна на свобода убиец на готин пич". 

Сега разбрахте ли къде го стяга чепикът въпросният виртуален "поборник за правдини". И за да стане съвсем ясно за какви правдини се бори, ще преведем още два цитата, след което ще обясним и какво възпламенява "справедливия му гняв":

"Съдията е Калин Калпакчиев. Известен с опозиционните си изказвания срещу ръководителите на правосъдната система и прокуратурата и острите си критики срещу безумните им действия."

Т-ъ-ъй! Дойдохме си на думата.

А сега да видим и кое е съществото с толкова изкривено мислене. Съществото е Велислава Танчева. Не сте я чували, нали? Няма откъде да я чуете. Но пък други по неволя я знаем.

Понеже тя много подробно се занимава с биографията на бащата на убития Андрей Монов - Христо Монов. Не е зле да се знае нещичко и за нейната безславна биография. Защото не е все едно кой държи сметка на хората и какво се опитва да внушава.

Велислава Танчева е бивш СТРАШНО ВЕРЕН ПАЖ - в буквален и преносен смисъл - на Соня Колтуклиева, която списва един сайт, а как го е създала, самата Танчева може много подробно да разкаже. Между другото, доста любопитна история за клюкари.

В момента Велислава Танчева е СТРАШНО ВЕРЕН ПАЖ, тоест, пиарка на т.н. поборници срещу правосъдната система на държавата, щедро финансирани от "Америка за България". В зората на техните улични изяви можеше да бъде видяна как организира мизансцен от рехавите им редици, за да им прави снимки, тъй като все някак трябва да отчетат прибраните пари, от които и тя получава хонорарите си.

ГОРЕЩА ТЕМА! Александър Сиди: Освобождаването на Джок Полфрийман е нелогично и чудовищно

ГОРЕЩА ТЕМА! Александър Сиди: Освобождаването на Джок Полфрийман е нелогично и чудовищно

"Освобождаването на Джок Полфрийман е нелогично и...

на 20.09.2019

Не е известно кога въпросната Танчева се е проникнала от тънкостите на правото, но очевидно не й е останало време да се проникне и от тънкостите на пиара, за каквато се представя (всъщност, от време на време се представя и за журналистка из разни бутикови протестърски медии), тъй като всички станаха свидетели на грандиозния провал на едно от публичните дефилета на скандалния шеф на ВКС Лозан Панов в "Шератон", за чиято организация отговаряше Танчева.

Там на масата за акредитации недокоснати останаха петдесетина баджа на поканени участници и двайсетина баджа на поканени журналисти. Други пък, като разбраха къде са ги поканили, просто се врътнаха и си тръгнаха. Естествено самата зала също остана полупразна и Панов е ръсил политическите си абракадабри пред камерна публика. Оставяме настрана факта, че медиите, допускани на въпросното дефиле бяха пресявани, но при такъв провал това е напълно обяснимо.

След срамните извержения на това същество вече няма съмнение какво се случва с мозъците и мисленето на хора, които се прехранват около т.н. "Правосъдие за всеки" и май някакви Зелени октоподи. И не е чудно, че живеейки с такива същества, половинките им рязко минават на другия бряг.

Само че се питам защо тази храбра поборничка за съдебни правдини не се изправи пред очите на майката и бащата на Андрей Монов, пък и на всички нас, да дрънка тъпотиите си, а дращи невчесани мисли във уютното и безопасно свърталище на страхливци Фейсбук.

Да ги погледне - тях и нас - в очите и да обясни как така един чужденец се разхожда късно вечерта из столицата на една държава, въоръжен с нож, и - забележете! - "е употребил оръжие срещу Андрей Монов, но твърди, че го е направи в условия на самозащита, след като е опитал да предотврати друго престъпление с вероятен мотив омраза", както е написало съществото.

В цял свят човек, който напада и убива граждани по улицата с нож, се разследва за тероризъм!

Съществото Танчева обаче пише думата убиец, като какъвто е доказан и осъден австралиеца, защото Андрей Монов е убит от него, в кавички. Я ела, неуважаемо възедричко същество, с твоите кавички да обясниш в очите на майката и баща и на всички нас как е справедливо да убиват децата ни по улиците!

Повръщня!

Повръщня и по БНТ! Там един от мисльовците, които традиционно се разхождат из телевизионните студия - Антоний Тодоров, се затюхка за българското общество, че бранило лекаря от Пловдив или Опиц, които гръмнаха крадци след N-тия обир, на който бяха подложени, а скачало на убиеца на Андрей Монов и в това въпросният мисльо вижда някакъв дефект в българското съзнание.

Неуважаеми мисльо, и лекараят, и Опиц бяха подложени на системни обири и бяха ЖЕРТВИ на неработещия съд, който пуска на свобода заловени престъпници, тероризиращи непрекъснато обществото, затова минаха към саморазправа, тъй като нямат никакво основание да разчитат на българския съд. Те не отричаха това, което са извършили.

А посегателят на Андрей Монов е доказан брутален убиец и именно българският съд го пуска предсрочно на свобода.

Тъй че дефектът е в мозъка на въпросния мисльо. Но покрай него ще дефектират и други, тъй като той преподава на студенти. 

Кой се оплакваше от родното образование?! Не се оплаквайте, а вижте кой учи децата ни!

Болни мозъци!

В тази отвратителна, гнусна, гадна, позорна история се прокрадва и нещо добро - с просто око се вижда кой какви ценности изповядва, кой за какво се бори и кой срещу какво го прави. Лъсват много грозни истини за много грозни персони.

Цената е страшно висока, незизмеримо висока - погубеният живот на Андрей Монов, съсипаният живот и сърца на родителите му. Страшната тяхна мъка и на всичките им близки, някои от които не я понесоха и вече не са сред живите.

Затова като общество им дължим тази битка срещу цинизма и продажността ще я изводи - и заради мъртвия Андрей, и заради нашите живи деца!

А който има такива и не си дава сметка за това, значи не е родител или просто не му пука за детето му. Понеже всеки от децата ни и от нас може да е следващата жертва на чужденец или нашенец, който се разхожда посред нощ из улиците ни с нож в джоба.

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(31)
1
лекувай се бе човек
2
Има основания за възобновяване на делото и отмяна на порочното решение. Трябва само прокуратурата да направи предложение за възобновяване. Чети по въпроса интервюто на Филчев в Блиц: https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu/prof-filchev-pred-blits-pozor-za-sdiite-koito-osvobodikha-ubietsa-dzhok_news698768.html
3
"Възмущението" на недоволните от решението на съда в мнозинството им е демагогско. Истинската причина да се "въмущават" е омразата им към съдия Калпакчиев, а не че убиецът е освободен предсрочно. Типично по нашенски.
4
Толкова хора и мнения се изказаха и изговориха. Много е важно обаче да разберем и мнението на нашия ПЪРВИ. Ок , щом се притеснява да го каже ,като премиер и политик , нека ни го сподели , като обикновен човек / ако може да се превъплъти отново в такъв /. Само на него ние вярваме , само в него ний се уповаваме. Той може , но стига да иска и да му стиска !
5
Решението е гнусно,неморално,скандално но....сигурен съм,че решението на съдията Капачков и състава на съда е......законно,тоест не е луд този,който изяжда баницата,а този който допуска да я изяде. Сигурно е реализирал и хилки и каквото още се сетим може да се навърже,но всичко това е следствие. Гнусното е,че от снощи и тази сутрин цялата политическа каsта грачи да се възмущава ,но нефелните закони със вратички ги създава точно тая каsта в Парламента,която днес лее крокодилски сълзи. В България всякакви фондации,центрове за анализ,НПО-та,всякакви фили,sвободни общества,хелзинкски кеnеfи си разиграват коня както искат,според законите и правилата създадени от същата тая политическа каста,която днес се възмущава. Уф...повръщня.
6
Някой да разбра парадоксалната мисъл на корифея на журналистиката Ива Николова? По добре прочетете в сайта ЧУДОСЛАВ кой е наредил освобождаването на австралиеца и ще ви стане ясно, защо Ива се е развилняла.
7
Е и един съдебен експерт от Атака , Стара Руска подлога!
8
отговор на коментар
Желая ти съдбата на Монов,драгалевско комуне!
9
Много грешиш. Моето възмущение е принципно и няма нищо общо със съдията. В мига, в който чух новината, се възмутих от самото предсрочно освобождаване, а не от конкретния съдебен състав, постановил това решение. Но пък всички, които така са се заели да защитават това освобождение, доста странно се оказват все съмишленици на точно този съдия. Каква случайност! Е, това може ли да е обективно отношение тогава?
10
Този ДЖОК да бъде в затвора до края на живота си
11
Като човек работил в системата на ГДИН / затворите/ мога със 100% увереност да заявя,че няма затворник,който да се "поправи" по време и след изтърпяване на наказанието лишаване от свобода. Една от причините,а те са много,е че никой не го е грижа за това.Като се започне от Началника на затвора и се премине през заместниците му ,инспекторите социални дейности,психолози,надзорен състав и т.н и т.н. На никой не му се работи в тази насока ,а и не му пука. Е това е истината.
12
така действат ...от червената сган ...пускат убийци .и после ПЛЮЯТ срещу гешев ! Калпакчиев - КАЛПАКА е ПЛЮВАЧ по Иван Гешев ! КАЛПАК , КОЛКО ВЗЕ ЗА ДА ПУСНЕШ УБИЕЦА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......ЕЙЙЙЙЙ....УРОДИИИИИИ....СТЕ СЕ СЪБРАЛИ ВЪВ СЪДА ....МАААЙЙ....КЯ ВИ ....ЛУМПУНСКАААААААА.....ГАААААДДДОВЕЕЕЕЕ....САБОТЬОРИ НА ДЪРЖАВАТА !
13
Ако е вярно,че Началника на Затвора е дал отрицателно становище,а то винаги е на базата на комплексна оценка от страна на специална комисия включваща много служители на институцията,то наистина будят недоумение мотивите на състава на съда!!! Няма нормален човек,който да не си мисли за КОРУПЦИЯ!!!
14
Весислава Танчева е един болен мозък. Тази е гнусно същество от най-долен вид.
15
Весислава Танчева е отврат човек и жена. Изживява се за инстанцияi- "Аз казвам, аз като ви казах , колко пъти ще ви казвам, само веднъж повтарям ,от 17-годишна разправям, поразсъждавах аз" и в този тон проповядва и група малоумници се напъват около "разсъжденията и". Тази жена никъде не работи и затова по цял ден кисне във ФБ и пише в полза на Цв. Василев. Парите и идват от там, иначе глад ! Трябва да си ги изработи, пък дори и рамо до рамо с един друг клетник нарекъл се боец.
16
Казват за Вес. Танчева , че е наемник за мръсни поръчки . Слугувала е срещу някой грош на Колтуклиева , на Бареков, на Патрашкова , а сега на Цветан Василев/ Явно е тъпа , щом само може да слугува, докато другите си оплетоха кошницата. Весислава Танчева е 47-годишна безработна,която е изхвърляна с гръм и трясък от всичките си работни места досега. Последният, който я е изритал от екипа си е бившият кандидат-президент Димитър Куцаров, който я обвини в кражба на скъпа телевизионна камера. Весислава трогвала потенциалните работодатели с драматичната си семейна история. След раждането на сина си Костадин, тя научава,че младият й съпруг й изневерява с ...мъж. Изобличеният компютърен специалист Петър я заразява и заживява щастливо с приятеля си. Весислава оставя невръстния си син на грижите на болнавата си майка, чийто живот също е разбит от изневяра. Съпругът й Манол Танчев, бащата на Весислава, е поддържал дългогодишна извънбрачна връзка с по-млада жена, от която има дъщеря. На ръба на нервна криза, двойно измамената съпруга и дъщеря избягва в София. Тук Весислава започва извънбрачна връзка с бащата на две деца, светският фотограф Валери Захов. Той, обаче, се оказва с нервно заболяване, заради което се е лекувал в болницата в Карлуково, пребива я на няколко пъти и тя го напуска. Танчева се опитва да компенсира серията от разочарования и лични драми като свърже мечтите си с гостуващия в Пловдив д-р Мошонов, израелски зъболекар от български произход - кратката романтична история -уви!- завършва с емоционална травма, защото прочутият дентист се оказва обвързан в Тел Авив с домашната си прислужница, емигрантка от България.
17
,, НАЙ СМЪРТОНОСНИЯ ВРЕДИТЕЛ И ВРАГ ЗА СВОБОДАТА НА ВСЕКИ НАРОД Е НЕГОВАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ,ОТГЛЕДАНА ЗА ЖЪЛТИ ПАРИ ОТ КОЛОНИЗАТОРИТЕ!!,,,
18
продажни червено-лилави тв-та нарочно ги каните тия изродски подлоги на жълто-лилавата корумпирана сган за да нервирате хората още повече, но дано господ им прати един такъв главорез в къщите им !
19
И да бях поръчал такава статия за персоната Ива Николова не би излязла толкова сполучливо, колкото тя е написала ...все едно за себе си.
20
НЯМА ДА МУ ИЗДАДАТ ДОКУМЕНТИ И ЩЕ ГО ДЪРЖАТ В ПОПРАВИТЕЛНИЯ ЦЕНТЪР, А ПРИ ПЪРВАТА ИЗДЪНКА ГО ВРЪЩАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ...
21
отговор на коментар
Ти със сигуеност не си съдия, щом цитираш посмешището Филчев. Всеки магистрат ще се срамува да го споменава дори, „колега”.
22
Смятам, че искат да изкарат Полфрийман борец срещу етническата нетърпимост и предизборно циганите да припознаят някоя партия за защитник на правата им. Според мен Полфрийман случайно става убиец. Има сбиване, Полфрийман наръгва Монов - но линейката пристига след 40 минути и превръща Полфрийман в убиец. Кръвта на момчето изтича в чакане на линейката. Подобен е случаят с детето в с.Сотиря - късна линейка, никакво обгрижване. Това не оправдава престъпните деяния, но жертва на липсата на персонал в спешна помощ може да се окаже всеки от нас, дали при инфаркт или при улично сбиване - все едно.
23
Толкова ви е бръкнала в задниците тази жена и толкова няма с какво да я уязвите, че сте готови собствените си нощни полюции да опишете, само и само да изпълните поръчката и да я ударите. Нищо да не знаех за нея, сега ще потърся.
24
Погубен е един невръстен живот , зачернено е семейство и близки на убитото момче , трагедия , ужас . Доказано е убийството по безспорен начин , изверга е осъден , това са фактите нали ? От там на сетне разни "мисльовци" и то преподавател (боклук) бих казал и някаква "пиарка" тъпа крава вземат отношение , опитват се да разсъждават....... мърша нещастна и до 3 - ти пост , глупако , кой го е.е за мършата в тога , глупако , родители губят сина си след доказано убийство нещастнико малоумен .
25
Вижте от каква народност /не гражданство/ е пандизчията ПолфрииМАН и баща му и си обяснете случая.
26
Съдияте е подзходил формално, като чиновник, който обаче не е безразличен към господарите си или към тези, които му нарежсдат , или към финикийските знаци. Старозагорец, уредил се в София, прави се на важен, но предизвикал омразата на 90% от обществото, как ли ще ръководи най-големия апелативен съд в България и защо си е разпределил делото на него, нали има случайно разпределение на дела ? Бай Кольо Филчев откри и други пропуски- написал е определение, а не решение, за де не се обжалва по извънредния способ, издава определението в деня преди многото почивни дни- хитрро, по заралийски, по андрешковски.
27
тази дебела свиня има ли деца или е ялова щом защитава убиец!господ си знае работата и на тъпите пачи деца не дава!яловата свиня може само да грухти !
28
не говоря по същество, кой прав кой крив, просто отврат е реакцията по форма на почти всички коментиращи. Сякаш биха убили и те веднага, така звучат, а може и някои да са кандидати за убийци. Друго плашещо и недопустимо е идиотската патреотска омраза, оголена, озъбена омраза на озверели тълпи. И ние сме изгубили близки, и то от чужди действия, но не бихме могли да станем убийци, а тук виждам наистина кандидати за такива действия. И то ПИК ги насъсква и насърчава, вече усещам как налитат и към нас.Ако ще да е такава България, да я закрием!
29
https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu/prof-filchev-pred-blits-pozor-za-sdiite-koito-osvobodikha-ubietsa-dzhok_news698768.html
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Закланото е обикновен скинар. 15 Скинара нападат Джок. Джок е нормално момче! vx
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 10750
архив

Две борчета се срещат и едното пита другото:
- Защо си с две жалейки?
А вторият отговаря:
- Вчера баба ми почина, а днес брат ми каза, че и неговата също починала!

няма нови новини
Днес: 222
hot
най-четени новини в момента
сега
2830
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Шефът на автоклъстъра разкри шансовете на България да стане партньор на "Фолксваген" след кризата в Сирия (ОБНОВЕНА)
x
ЖИВОТ ОТВЪД: В египетски саркофаг намериха карта за задгробния свят
x