Бомбастична новина за Шави

Световен футбол

Бомбастична новина за Шави

16436
преди 7 часа
Бомбастична новина за Шави
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият старши треньор на Барселона Шави Ернандес може да застане начело на националния отбор на Катар, съобщава Al Raya.

препоръчано

Според източника ръководството на катарския национален отбор скоро ще проведе разговори с 44-годишния специалист.

Шави напусна поста на старши треньор на Барселона това лято. Той беше треньор на каталунците от ноември 2021 г. Преди това испанецът работеше в катарския Ал-Садд.

Националният отбор на Катар от декември миналата година е воден от сънародника Шави Тинтин Маркес.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК