Вход
София
Времето в София 13 o C

БОМБАТА НА ПИК СЕ ПОТВЪРДИ! Ето договорите, с които Румен Радев е харизал охраната на митнически обекти в Бургас на Митьо Очите (ДОКУМЕНТИ)

БОМБАТА НА ПИК СЕ ПОТВЪРДИ! Ето договорите, с които Румен Радев е харизал охраната на митнически обекти в Бургас на Митьо Очите (ДОКУМЕНТИ)

на 10.08.2018
342661
110
БОМБАТА НА ПИК СЕ ПОТВЪРДИ! Ето договорите, с които Румен Радев е харизал охраната на митнически обекти в Бургас на Митьо Очите (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
10.08.2018
110
342661

Разкритието на ПИК, че Бенчо Бенчев и Димитър Желязков-Митьо Очите са се облажили благодарение на Румен Радев с договор за охрана на обекти на Митници-Бургас с фирмата „Аркус сигурност Бургас” ООД, лъснаха напълно в документите по поръчката (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). Фирмата има сключели общо три договора, които са с дата 9 февруари 2017 г. – по времето, когато управлява служебния кабинет на Румен Радев и решенията се взимаха еднолично от него, заради което често имаше пререкания с министрите си.

БОМБА В ПИК! Общинар от БСП арестуван в Истанбул заедно с Митьо Очите

БОМБА В ПИК! Общинар от БСП арестуван в Истанбул заедно с Митьо Очите

Общинският съветник от БСП в Бургас и зам.-председател на...

на 04.08.2018

Бомбата, че по времето на Радев е харизана охраната на няколко митнически обекта на скандалния общинар Бенчо Бенчев, който е съсобственик на дружеството, както и мениджърът в нея – Митьо Очите, напълно опроверга опитите на БСП да обвържат ГЕРБ с обществената поръчка.

От  документите, които от Агенция „Митница” изпратиха до ПИК в отговор на нашето разследване, ясно личи, че и трите поръчки са подписани, когато е действал служебния кабинет.  Той беше назначен на 25.01.2017 г., таке че е изключено партията и правителството на Бойко Борисов да има каквото и да било общо с обществената поръчка за охраната на митниците в Бургас.

Така че пътят до спечелената обществена поръчка от фирмата на Бенчев и арестувания престъпен бос е минал явно пряко през президентската институция и ходатайството на социалистите начело с Нинова и Румен Радев.

Припомняме, че това не е първият случай покрай заплетената мафиотско-политическа афера с Бенчев и Очите, в който социалистите изпадат в тежки противоречия. Такива те имаха и за участието на Бенчо Бенчев в кампанията на Радев. Приближеният на лидерката на БСП бивш червен депутат Атанас Зафиров от Бургас твърди, че Бенчев е участвал в предизборните акции на Радев. Самият общинар също потвърди това пред ПИК. В същото време документи за дадени пари от него няма, но пък заместникът на Нинова в партията Кирил Добрев отрече БСП да има черна каса, макар до ден днешен да не е ясно откъде в кампанията на Радев са се появили няколко милиона.

Към момента от Агенция Митници съобщават, че договорите с фирмата ще бъдат в сила до февруари 2019 г., тъй като са сключени да 24 месеца.

"Агенция „Митници“ е сключила договор с фирма „Аркус-Сигурност Бургас“ ООД след провеждане на прозрачна открита процедура по Закона за обществените поръчки за техническа - СОТ охрана на две къщи за отдих - една в Несебър и една в Ахтопол, и на административна сграда на митническото бюро в Ямбол, което се помещава в няколко стаи и основната му функция е обработка на документи", съобщават официално от митниците.

От там са категорични, че „Аркус-Сигурност Бургас“ ООД е избрана с обществена поръчка чрез открита процедура, която процедура осигурява максимална прозрачност и конкуренция. Фирмата е спечелила трите позиции в конкуренция с други учатници, тъй като е предложила най-ниска цена. Цената на тази СОТ охрана за трите обекта е 1560 лева за целия период от 24 месеца или по 65 лева на месец общо за трите обекта. Фирма „Аркус-Сигурност Бургас“ ООД не осигурява физическа охрана на обекти на Агенция „Митници“ и няма отношение към охраната на сградата на Митница Бургас или на митнически обекти на Пристанище Бургас.

Сподели:
Напиши коментар »
(110)
1
пипнат по бели гащи
2
АМИ СЕГА, ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ОТ ПОЗИТАНИК? КВИ ЩЕ ГИ ДЪВЧЕТЕ ТОЯ ПЪТ?
3
Мдаааа, Радев трябва да обясни какво става. А вече няколко дни се крие
4
"Моралния президент" хахахахаа?!?!
5
Оставка
6
Винаги съм знаел, че Шербета Pадеф е един кретен и е избран със нарко пари. Както той така и Импексовата му господарка са слуги на нарко-картела, затова мястото им е в затвора. Той искаше престъпния свят да се освети, а светна връзките му с наркобароните, в паралелната държава на Импексовата курабия. Дали може да излъжи народа СИ пак..
7
каква оставка бе дядо, до стената и огън!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
Абе умници, кой е подписал договора? Покажете името на подписалия за МФ.
9
И къде е подписа на Радев? В същия ден в държавата са се подписали още 100 договора за обшествена поръчка. Радев ли пак е Виновен? Пик смешни сте станахте не жълта а розовокафява медия. Наистина пишете глупости. Станахте като сащ, хора умират някак си англия, и за това сащ налага санкции на русия, защото отровата била въвбфлакон на шанел! Ами да накажат шанел бе!! Никаква логила за Радев. Вярно няма новини сега ами вие съвсем
10
Атаката срещу президента,е дело на сдобилият се с шест апартамента "демократ" Цв Цв. по времето когато ген. Румен Радев е пазил небето над България.Позор е да се петни,най чистият и истински български генерал.Много храчки,много лиги хвърчат от устата на някои герберски кучета,защо примката около шийте им се затяга.
11
Защо не се занимавате с журналистика, а само политиканствате?
12
По време на служебното правителство Радев колеше и бесеше в държавата, така че той носи цялата отговорност.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
ПИК-льoвци, прочетете най-малкото, че тоа де е подписал договора е назначен от Тиквaта със Заповед от 04.11.2016г. кога мутрeнската групирoвка още беше на власт!!!
15
Ако намерят някой честен от БСП щесе пекръстя на хасковският каун
16
Червените дебили търсят подписа на Радев, смех, другари, смех. Утре ще търсите фандъците на Деса лудата по бюрото в МО, където мерзавецът Радев я е опъвал преди брака, Я бързо един закон за лустрация на бившите комуняги, лошото е, че иБойко трябва да се самолостира и ДС агентите в политиката, няма остане никой.
17
Радев е марионетка,той няма нищо общо! Курника -долната пача, и още двама-трима дърпат конците.
18
Собственика на ПИК знае ли какви глупости пише сайта му? Ако ев отпуск да вземе да провери, че тоя сайт е направо пред закриване, беше хубав... Или викате, така и така герб ни заплашиха или публикуваме или ви закриваме... Ама поне да е срещу някой лев...ще открием нов сайт
19
Трябва де се гледа кога е спечелена поръчката, ако въобще има значение, досадно е вече да се четат глупости
20
отговор на коментар
Ами какъвто го дъвчиш ти Герберска подлога
21
Служебното правителство на Герджиков встъпва в длъжност на 27.01.2017 г., когато вече обществената поръчка е приключила и е спечелена от Аркус. Договорът е подписан на 09.02.2017 г. и Герджиков е нямал никаква възможност да откаже сключването му. Между встъпване в длъжност на служебния кабинет и подписването на договора има само 8 работни дни. Някой представя ли си, че в рамките на 8 дни може да се обяви обществена поръчка, да се приемат офертите, да се обяви кой я печели и да изтече срокът за обжалването? Има си закон, трябва да се чете все пак. Иначе казано - обществената поръчка е обявена и спечелена по времето, в което е управлявало правителството на Борисов 2, на който все някой друг му е виновен.
22
Защо тази слугинска редакция пик не вземе и си си сложи на всеки един слуга по една шашка в ароматното отверстие и не я гръмна? Ега си логиката, имало служебно правителство и ти било на Радев??? И Радев като сянката на Герджиков, като си нямал работа решил да даде обектите на Митьо??? Абе не///дошли::залко, извади си дзурлата от ароматния отвор на Бижеството и виж дали ти в изплатил хонорара. То бива да си имбрецил но чак толкова, направо кърти. Кой ти вярва на теб и на писаниците тук? Падишаха покрива Митьо от 7 години, Митьо му носи по два пъти на година милиони, никой не видя и не разбра за дейността му. Днес го използва да удари БСП и Радев, защото съвсем му се е сринал рейтинга. Държава с крадене се управлява до известно време, вече няма държава и от там държавност. Пълна разруха и разпад, муграцията не спира. Били се връщали вече??? От 1 000 са са 3-4, другите остават, там си раждат децата, които също остават. Колкото по-дълго властва Изполина на мисълта, толкова живота на България се скъсява. Защо като нормален сайт не:::дое::балко не намери доклада ма ЦРУ за състоянието на държавата? И да го публикува. Шляковци работят тук. И пишат също.
23
НА ФАТМАКА ЛЮБОВНИЦАТА - ДЕСИТУ КОЙ Й Е ПОДПИСАЛ ЗАПОВЕДТА ЗА ДВЕТЕ ДЛЪЖНОСТИ В АРМИЯТА? СИГУРНО НЕ Е САМИЯ РАДЕВ, А ПО НЕГОВО НАРЕЖДАНЕ? ТАКА Е ПРОЦЕДИРАЛ И СЛЕД КАТО Е СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТ, А ОГНЯН ДЖЕНДАРОВ ГЕРДЖИКОВ САМО ИЗПЪЛНЯВАШЕ.
24
ЗАЩО СЕ ОПИТВАТЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ТРОЛОВЕТЕ,ТЕ И БЕЗ АНОНС СА 24 ЧАСА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ,ИМА ТЪРГ И ТАМ СЕ ВЗИМА РЕШЕНИЕ ОТ ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ,НЕ САМО В МИТНИЦИТЕ,ЗА ТОВА ИМА ЗАКОН ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКА! ! ! !
25
Договор между митница и аркус,мноооого плитко скроена интрига,не от пик естествено ,а от тези които им дърпат конците,но номерът няма да мине!
26
това е силно, радев е оплетен в мафиотски игри
27
му изгоря крушката ,май?!
28
Веселина Томова вади договор със Сириус, Пик вади договор с Аркус.... Тия договори от ръкава ли си ги вадите бе?
29
Е ,сега ще видим ( и виждаме) как позасранските тролетарии носят от девет кладенеца вода ,та дано - вземе да се "вържем" и да повярваме ,че БСП и Радев нямат нищо общо с Очите ,нямат нищо общи и с Бенчев и изобщо … нямат нищо общо с действителността ! Те (милите) ,току що "паднаха" от Марс и хал-хабер нямат за ставащото ! Ама - напразни усилия ,товарищи - слепите видяха ,и глухите чуха за топлата връзка Радев/БСП/организирана престъпност ( всъщност - това не са три различни субекта - един е - казва се БСП-мафия) !
30
Само , че решението на комисията за избор на изпълнител е от 8.12.2016 ( когато определено ГЕРБ са били на власт) - четете добре договора! :) Това, че договора е подписан, и кога е подписан няма никакво значение. Важно е коя комисия ги е избрала и кога!!! Само, че неграмотността е повсеместна !
31
Не се вижда подпис на министър на финансите ,като принципал,да не говорим за такъв на герджиков,а замесване на президента е най-малкото цинично!
32
ОПИТ ДА КЛЕКНЕ НА МУТРИТЕ НО НИХ*Я
33
БЕНЧО ОТ БСП ДАЛ ПАРИ ЗА ФАТМАКА, ФАТМАКА МУ УРЕДИЛ ДОГОВОРИ ЗА ДА ГО КОМПЕНСИРА, КАКВО НЕРЕДНО ВИЖДАТЕ? БЕНЧО ОТ БСП, НИНОВА ОТ БСП И ФАТМАКА ОТ БСП СИ БЪРКАЛИ ПО ДУПКИТЕ, ПО ТОЧНО ПО БАНКОВИТЕ СМЕТКИ, ЧЕ С КОГО ДРУГ ДА СИ БЪРКАТ НЕЩАТА?
34
Всичко се връзва, като поразсъждаваме логически. Другаря Радев е решил да си направи партия, а както е добре известно за това са необходими пари. Да се спечелят и изборите да необходими много пари. И понеже „ изворите „ на другарката да попресъхнали, налага се да се намерят нови такива. Приказки за „повече светлина„ „морал „ и други такива приказки са за заблуда на малкото останали наивници. Нали така другарю? Съжалявам че расъждавам и че ви разкривам част от схемите, ама такъв е живота.
35
Крайно време е вместо Радев да се обяснява, направо да вкарва разпространителите на тези лъжи в съда. Това отвсякъде си е клевета и то по отношение на държавния глава. Радев, стягай си юристите и ги мятай.
36
1.Не е вярно, че изпълнителят е избран по време на правителството на Борисов2, тролчета лъжливи. 2. И да беше избран, служебното правителство по всяко време е могло да прекрати тази обществена поръчка, ако се е съмнявало. А поводът за съмнение е видим с просто око 9 и трите договора са възложени на една и съща фирма, което е изключителна рядкост. Редовното правителство на ГЕРБ е прекратило поръчката по обособена позиция 1 още на 22,12,2016 г., та служебното поне да беше гледало от тях, какво трябва да се направи, за да не възлага другите три позиции на едно и също лице и то, какво лице.... Защото на никого не можеш да забраниш да участва, но винаги можеш да прекратиш процедурата. И отговорността за прекратяването на всички позиции, тоест на цялата обществена поръчка, е на министър-председателя /или президента при служебен МП/.Спомнете си как направи Борисов, когато прекрати процедурите за АМ Хемус, защото били свързани с името на Д. Пеевски, при все, че Пеевски нито работи във фирмите, които бяха кандидатствали, нито има присъда за ОПГ и продажба на наркотици.
37
ПИК, търсите под вола теле. Колкото повече плюете Президента, по- симпатичен ми става.
38
СИВИЯ КАРДИНАЛ ПЛЕТЕ ПАЯЖИНАТА И НЯМА ВРЕМЕ ЗА ИЗЯВА! ! !
39
Пик герджиков ви каза кой е отговорен за договора. Министъра на финансите и сегашен здравен министър. Колкото и да вие мъчно всички пътища водят до боко мутрата.
40
Пик герджиков ви каза кой е отговорен за договора. Министъра на финансите и сегашен здравен министър. Колкото и да вие мъчно всички пътища водят до боко мутрата.
41
НЕЩАСТНИЦИ ГНУСНИ, КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ ДЖЕНДЪРИ НЕДОКЛАТЕНИ......................
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
не разбрах как стигнах те до извода че ген радев има отношение кьм тези договори как президент ще се занимава с такива кокошкарски истории ама като се замисля стигам до 80 процента
44
Мнението ми относно Радев-президент е ясно и не подлежи на промяна а именно не става , рядко коментирам защото постоянно имам изтрити коментари и подменени такива . Война е който оцелее.
45
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
46
Колко много тъпотия прочетох . Другари чичови червенотикнивичковци . Началото на конкурсите за охрана може да са и от сто години . Не разбирате ли ,че тук е важното ФИНАЛА . Кой бе другари е сложил финалния подпис ? Явно това е човек от служебното правителство оглавявано от Герджиков но назначено от Президента и именно той носи отговорност за действията и бездействията на назначеното от него правителство Точка . А защо Кирил Добрев повдигна този въпрос - питайте Техноимпексова но явно Добрев “ “ натопи “ “ президента
47
Ами като гледам всеки един от тези договори може да бъде ПРЕКРАТЕН с едномесечно предизвестие, та се питам защо ли не е направено това?
48
Много сте прави и кьоравият ще види че не е показано от кого са подписани договорите !!! ДОЛНА МАНИПУЛАЦИЯ НА СУДЖУЦИТЕ ЛАНСИРАНА ОТ ЛИЗАЧИТЕ !!!
49
А С КОЛКО ПАРИЧКИ СЕ Е ОБЛАЖИЛ ,,ПРЯКО ИЗБРАНИЯ ОТ НАРОДА,,БЪЛГАРСКИ,,ОБЕДИНИТЕЛ,, ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ,,П Р Е З И Д Е Н Т,, ? ? ? ? ? ПИТАМ АЗ ! ! !
50
Само за мислещи: "....Решение № Р-642/32-344360 от 08.12.2016г. на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ..." Когато пишете компромат е хубаво да си изясните през какви етапи минава една обществена поръчка и колко време отнема до сключването на договора, а на "шараните" много поздрави.
51
Прогледнете бе ново виждащи дебили трябва и хляб не само зребища! То и малките деца разбраха само контролните органи не разбраха!
52
Но , ако ти читателю , си бил избран за президент , или премиер и никога не си бил в политиката - какво правиш още първите дни . Доверяваш се на секретари , съветници , на служебния премиер . Те са уж в нещата , предлагат и изготвят документациите . Дали , току що ,,падналия ,, от небето пилот е знаел за игричките на лапачите олигарси и бизнесмени по градовете ??????? Доверил се е на Герджиков и си е сложил подписа ..... Същото е направил Борисов с Продажника Каракачанов - изготвил договора с Македония , а Борисов го е подписал без да го е чел .... Отделно , ако Президента е знаел , че Каракачана е толкова нагъл нагаждач , използвач и нагъл лапач на народни пари - сигорно нямаше да го назначи за министър на отбраната ..... Защото Искрен Веселинов и той е бил 2 мандата. предс . общ. съвет - Русе . И в клуба на ВМРО оставихме жалба против ЧАСТНОТО ЕНЕРГО от 1993 /както на бат САЛИ / , за 30% рекет върху стотици русенци /извън ерепетата / в крайните квартали - без лични партиди за ток и пит. вода - до днес . И ако 50 сем. не си платят тока - с месеци остават без ток останалите 250 , защото всики са на 1 партиден номер , в центъра на Русе на покойник от 1994 . Това се случва в 21 век , в ЕВРОПЕЙСКА БГ .... На високи цени , над определените от ЕНЕРГО ПРО , с по 6 лева ТАКСА ЗА ПОДСТАВЕНОТО ЛИЦЕ , отделно за пури и масло за трафопостовете .... А при аварии - ЕНЕРГОТО и ВиК не поемат ремонтите . И пак рекет с по 30 - 50 - 60 лв за ремонти чтез частни фирми . Защото трафопостовете и ВиК ги няма по документи . А при ЖИВКОВ - ги е имало легално , законно . Питайте агент ИВАН с останалите. 40 човека в града от ДС - ченгета , с какви очи застават по трибуните да ви лъжат , да обещават светлото ви бъдеще ??????? До някъде - оправдавам Р. РАДЕВ . Да се хваща и да чисти всички боклуци като КАРАКАЧАНОВ и всички. - насадили го на пачи яйца !!!!!!!! ГЕРБ СЪЩО СА В ГОЛЯМОТО ЛАПАНЕ и БОРИСОВ е УВЕДОМЯВАН !!!!!!! И ВСИЧКО СЕ ПОТУЛВА , А ПАРИТЕ - СА В ЧЕРНИТЕ ИМ КАСИ , ПАК ДА КУПЯТ ИЗБОРИТЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ..... А вие пак ги избирайте- същите !!!!!!!
53
за мен той не е президент. Нека червените дибили му се радват. Чинията на Бузлуджа стои по добре отколкото той на този пост.
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИКЪ!Не.дялко бил секс роб на Митьо Очите!
56
Мастагаркова, много добра манипулация с факти. Първо отговори кой е обявил обществената поръчка; второ - колко фирми са се явили и кои; трето - кои са членовете на комисията; датата на обявяване на поръчката Мастагаркова, да не би да я забравиш; напомни ми кое правителство е било на власт по време на обявяване на поръчката; и последно - на кого Митьо Зъркелите си е платнил за обявяването на поръчката. Не може да бъде на служебното правителство или на президента. И тогава ми слагай те договор за охрана на сайтчето си. Правителството е назначено пет дена преди сключването на договора. На кого Мастагаркова разправяш простотиите си. Нали твоята партия ГЕРБ най-мноооооооооого се бори с фалшивите новини. Моля се само едно, президентът да ви вкара заедно в съда с внука на предателя от Бургас, оня дето се плаши Слави Тр. на го и..ка и да ви поиска една хубава сума от стотина хиляди лева.
57
отговор на коментар
И ти много добре знаеш че Цветанов НЕ Е осъден ,но продължаваш да лъжеш !Също като ,Ленчето-офшорката ,която продължава да тръби ,че е осъдила Борисов ,която също много добре знае ,че българския съд е триинстанционен и докато не се произнесе и последната инстанция присъда няма !Но какво да правиш комунист докато не излъже или да открадне не може да заспи !
58
САМО ДВА ВЪПРОСА ,КОИТО ИМАТ ОТГОВОР В ДОГОВОРИТЕ:. 1.КОЙ Е НАЗНАЧИЛ ЗАМ. ДИРЕКТОРА НА МИТНИЦИТЕ- ГЕРБ 2.КОГА Е ОТКРИТА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА-ПРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ 3.РУМЕН РАДЕВ ЛИ ПОДПИСВА ДОГОВОРИТЕ ИЛИ ЗАМ.ДИРЕКЩТОРА НА МИТНИЦИТЕ-ЗАМ.ДИРЕКТОРА. ХАДЕ СПРЕТЕ СДА МАНИПУЛИРАТЕ ТОЛКОВА БЕЗОЧЛИВО В ПОЛЗА НА ГЕРБ ЧЕ ЦЕЦО ВЕЧЕ СЕ ГОВИ ЗА ИЗБОРИ И ВЕРБУВА ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕПИК,ВСЕ ПАК КОГАТО ЯДЕМ ДОМАТИТЕ ОТДЕЛЯМЕ КОЛЦИТЕ...
59
Koга митниците са били към президента или към ВВС.Защо намесвате името на президента идиоти.В омразата си се чудите ве4е какви да ги напишете.. Защо ли не вземе да ви осъди.Но не иска Радев да се занимава с мърши като вас,
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
отговор на коментар
Изпълнителя според договора е избран на 08.12.2017 от комисия назначенч от ББ. Така че ПИК отново лъже защото им плащат.
62
Тази агенция митници се управлява от едно корумпирано протеже на г-н ТИКВА Б.Б
63
ЕЙ,МНОГО ВИ ПРЕЧИ ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ,БЕ!АМИ НЯМА КАК - ЩЕ ТЪРПИТЕ. И БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ ТЪРПЯТ...
64
За какво Борисов сложи това пиянде Костов за началник на митниците като му е забранил да подписва каквото и да е и да се появява и говори?! Като гл.секретар на полицията се беше омотал и закриляше престъпни схеми и канали, ама нагази лука защото се оказа, че са следени от чужди служби. И за награда този нерамотник го сложиха в кацата с мед и го покриха тотално от света
65
От както Борисов взе властта започна бавно, но сигурно да унишожава митниците. Първо чрез американската постна пица Дянков им намали драстично заплатите и социалните придобивки, после 2 пъти им слага генерали полицаи за началници и на финала им натресе мутрата Митьо очите да ги надзирава и охранява контрабандата
66
КАКВО НОВО НИ КАЗВАТЕ СЪВСЕМ НИЩО. ТО Е ЯСНО ЧЕСТНИТЕ ЧИНОВНИЦИ , ПОЛИЦАИ И ДРУГИ НАПУСКАТ РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА ЗА ДА ОПАЗЯТ ДОСТОЙНСТВОТО СИ . А КОРУМПИРАНИТЕ ОСТАВАТ НА РАБОТА ЗА ДА ПОДЪРЖЪТ , КОГОТО ТРЯБВА И СОБСТВЕНИТЕ СИ БИЗНЕСИ ! А НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД И ПРОКУРАТУРА НЕ ИМ МИГА ОКОТО?
67
Радев вие не сте моя ,а и на по голямата част от българите президент.Вас ви назначиха престъпниците от москва и обслужвате една създала и обслужваща организираната престъпност партия БСП.Вие сте ср@м за прогресивна България и ако имате воинска чест си подайте оставката.
68
СПОРЕД РУМЯНА БЪЧВАРОВА БИЗНЕСА НА МИТЬО ОЧИТЕ Е ЗАКОНЕН!!!!!!ОТТАМ НАТАТЪК , КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА ПИК?????
69
Ако правилно сте цитирали отговора на АМ, то цялата стойност на трите договора е 1560 лв, хиляда петстотин и шестдесет лева. И не на месец за две години общо. Не си струва хартията, на която са написани. Но, въпросът е принципен. Все пак, БСП издигна този президент, но знаейки, че не може да спечели избори с името си, предпочете да го лансира през Инициативен комитет /председателят на ИК е зам. председател и на БСП, а вицето беше действащ евродепутат от БСП и т.н./. Но законът забранява на БСП да финансира кампанията, щом не иска да застане с името си и от там започнаха да се оплитат като пиле в калчища... Втората причина за неприятния вкус на нещо корупционно е в самата същност служебен кабинет - при такова управление цялата власт в държавата е в едно лице и няма дори и формален контрол, няма и действаща институция, която да му потърси контрол и да ни предпази от евентуални катастрофи, кризи и обрати, които винаги могат да се случат с един човек, няма неподвластни на обстоятелствата. При струпване на толкова обстоятелства и съвпадения и поводи за съмнения, дори и нищожните 1560 лв стават скандални .. Една президентска кампания, като последната, струва десетки милиони и никой няма да му ги даде в замяна на нищо, още повече че се знаеше вече, че веднага ще има служебен кабинет, тоест мътна вода. П.С. Р.Бъчварова не е изразявала становище, а цитира прокуратурата. А във въпросния цитат се говори, че лице има законен бизнес и той е посочен, но не се твърди че лицето няма И незаконен бизнес. Прокуратурата индулгенции не дава. Похвално е когато правителство принуждава старите кримки да си намират законни бизнтеси, преди никой не ги гонеше за нищо....
70
ЧЕРВЕНА МАНИПУЛАТОРКО , БЪЧВАРОВА КАЗА ЧЕ НЯМА ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР НАД РАПАНА МИТЬО ПРЕЗ 2016г.ТОГАВА БСП ЗНАЕЙКИ ЗА БЕНЧО И РАПАНА С ОЧИ МИТЮЮЮ, НАРОЧНО ЗАДАДОХА ТОЗИ ВЪПРОС ЗА ДА СЕ ЗАСТРАХОВАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ЕТО ЧЕ ИСТИНАТА ЛЪСНА.
71
РАДЕВ ДА КАТАПУЛТИРА МОМЕНТАЛНО ИЛИ ДА ИЗПИЕ 100 КИЛА ШЕРБЕТ, БЕЛКЕМ МУ СЕ ОСВЕТЛИ ПРЕД ПРОЖЕКТОРА, КОЙТО МУ Е КУПЕН ОТ МИТЮ И БЕНЧУ И КОГАТО ТРЯБВА ДА СВЕТИ ТОЙ НЕ СВЕТИ.
72
Сигурно е едно...колкото повече се опитват да компрометират Радев, толкова повече му се вдига рейтинга. Хората не са слепи, много ги подценяват.
73
Прекаленият светец и богу не е драг. Повече от ясно е, че президентът Радев е марионетка. Само слепите и глухите живеят с илюзията за "добрия" президент. Принадлежи на червената шайка. Митниците са пряко свързани с наркотрафика, удобно е да се сложат реномирани престъпници да ги охраняват. Срам. Ако се докаже връзката с предизборната му кампания - по мъжки трябва да се само оттегли.
74
Този договор е между агенция "Митници" и "Аркус сигурност". Този договор само доказва, че президентът Радев няма нищо общо с това. Впрочем агенция "Митници"-Бургас се охранява от Агенция за сигурност "Скорпио" ООД. Защо държавни институции се охраняват от частни фирми, а не от полицията е също интересен въпрос
75
АУууууу! Ще трябва да си купя очила! Не виждам! Къде е подписът на президента???? Пик, сайтът ви трябва да се казва ТТпик / разбирай: Т.ъпи Т.ъпанари пик/
76
Здравейте пикаджии,истинския генерал ще ви отдаде дължимото т.е. няма да ви обърне никакво внимание. Ясно вие нали така!
77
какъв генерал можеэда бъде чукундура селския каруцар шербетчията, шебека любител на коремни, който беше омъжен от бсп за селската пръчка бивша секретарка на сакатия учиндолец?
78
Лъжете повече и от паталогичния лъжец Боко Тиквата!
79
Президента ли е назначил на двете длъжности Деси в армията .Той ли е подписал заповедта.Нека отовори някой който не е нито на страната на едните нито на страната на другите на въпроса ми.
80
Президента е назначил Деси си е комрометиран само заради това.Марин Райков кога ще бъде сменен онзи който сам се назначи за посланик и прибра стотици хиляди. Тоя Марин Райков кога ще го махате.
81
Уважаеми г-н Heдялкoв, от няколко дни дискутирате на тема "Президента подари". Прочетете Конституцията за да се запознаете с правата и задълженията на президента. Една част от потребителите на вашия сайт са напълно неграмотни и това което вие им поднесете го считат за истина. Погледнете коментарите тук. Впрочем, всички гласоподаватели на ГЕРБ са на това равнище. По Конституция в България може да има редовно правителство, след избори, което се избира от Народното събрание. Може да има и служебно правителство, което се назначава от президента за определено време. След като президента е "подарил" вие би трябвало всеки ден да пишете, че Народното събрание е подарило поръчки и е подписало договори да стотици милиони левове. Президентът и Народното събрание не подписват търговски договори и договори за възлагане на поръчки. За конкретния случай. По онова време премиер беше проф. Герджиков, а финансов министър бях аз. Нито той , нито аз сме подписвали този договор. Митниците са в били в моя ресор. Но Договорът с фирма "Аркус" е само за 102 х.лв. и не е наблюдаван от министерството. Дой даже не е подписан от директора, а от заместника на Митниците. Разбирам, вашата цел като медия е да търсите публика, но вие не съзнавате как с такива измислени и нарочни статии вдигате рейтинга на президента Радев ( нямам предвид анкетите на ПИК). Спомнете си, как по време на предизборната кампания за президент вие не спирате да ругаете г-н Радев. Накрая се оказа , че за него са гласували 300 000 симпатизанти на ГЕРБ, над 200 000 симпатизанти на ДПС и над 260 000 човека на първия тур бяха гласували за г-н Каракачанов. Вие и няколкото човека които работят в Агенция ПИК не можете да промените нищо, малко сте, бедни сте. Престанете да се гаврите със симпатизантите на ГЕРБ, те са простовати хора и не заслужават това. По коментарите им ще прецените колко са нещастни и как търсят щастието в празните ви приказки. Някои от тях със сигурност няма да харесат това което съм написал. На тях друго не мога да пожелая , освен да ходят и да eбaт майките си в гъзoвeтe.За такава работа мозък не е необходим.
82
Да изгрухти 77.Нямаш нито речник нито мисъл камо ли мозък. За окаиване си.
83
Велик е нашият Румен Радев велик, велик, велик!х
84
Светлинаааа, иска Радев! Внимавай какво си пожелаваш! Под светлините на прожектора излязоха скрити зависимости! Не подхожда на пенсиониран по собствено желание, Генерал от запаса, да е в такава зависимост! Има си две решения на казуса с честта: Достойните си теглят куршима с табелното оръжие, по-малко достойните се оттеглят, не вярвам да сте от гьонсуратите, които ще се снишат, докато отмине бурята!
85
Този колко ли още простотии ще насътвори докато е президент Боже пази България!
86
През това време Heдялкo ще му клати ташаците и ще му лигави xyя. Не разбрахте ли , че Heдялкo предаде комунистическите идеали така, както ги предадоха дядо му и баща му. Дядо му бил партизански командир и за да спаси кожата си е предал всичките в отряда. Баща му до преврата е написал десетки песни във възхвала на БКП , а веднага след това се изтъпани във "Всяка неделя" и заяви , че връща партийния си билет. Какво очаквате от такива хора ? Вие се хващате на простите му измишльотени и се насирате от радост когато прочетете поредната Heдялкoвa повърня. Този Говньо вменява престъпления на президент който е избран от 2 06 032 българи. Този Льйньо на всичкото отгоре е минал на другия тротоар, вижте му плетените розови сандали. Нищо чудно точно той да е оне "Рошко", който по всички форуми се хвали , че треперел целия, че са го eбaли двама руски тираджии. Къде сте тръгнали да му вярвате бе да eбa майка ви проста.
87
Не закачайте моя, и на кака Кури благодетел и спонсор, защото пак ще ни трябва за изборите. С какви пари ще храним дебилните червени бабички на Бузлуджа, ако не са мангизите на нарко-картела!!!
88
Говеда , преди да пишете глупости поне малко се ограмотете.Обществената поръчка е стартирана поне 3-4 месеца преди това..Тук става въпрос са малка такава и ако някой смята , че за някакви мижави пари ще се занимава чак президента явно е много зле.Договора е подписан от чиновник на средно ниво , който не е назначен от служебното правителство.След като няма никакви претенции към поръчката за чий си хабите глупавите доводи.Фирмата законна ли е - да.Дала ли е най добра оферта - да.Има ли обжалване - не. Ами тогава лапайте микрофона и свирете ганкиното.
89
Този, който ще изправи пред Военния трибунал червените крадци, предвождани от Крушовската циганка и Сричащия интелектуалец на кич-комунизма, няма да бъде Бойко Борисов, нито Антон Тодоров, той се казва NASA.
90
има ли по-крадлива пачавра от курни крушарската любителка на големи суджуци и има ли по-голям тъпанар от фатмака грипен?вярно ли е че серГея редоно гоъе лапал на бея?
91
Каква е тая кокошкарска обществена поръчка, която два дена я обсъждате? За 65лв. на месец? Нема що, страшна далавера е направил Радев. Направо му е подарил милиарди на Митьо Очите! Абе вие в ред ли сте? Толкова сте жадни да измисляте компромати срещу президента, че няма да се учудя, ако намерите доказателства, че е виновен и за глобалното затопляне. Значи, ако ви четат някакви по-грамотни хора от чужбина, ще си кажат, че ние българите наистина не сме добре с главата. То такова лизачество, лишено от всякаква логика, просто не е за вярване.
92
Е ми ПИК нали сте много умни си мислите, че хората не четат. РЕШЕНИЕТО Е ОТ 08.12.2016. Тогава друг беше на власт. БМБ в края е решил да уреди ортаците си с поредната лапачка
93
отговор на коментар
Е ми ПИК нали сте много умни си мислите, че хората не четат. РЕШЕНИЕТО Е ОТ 08.12.2016. Тогава друг беше на власт. БМБ в края е решил да уреди ортаците си с поредната лапачка
94
Решението може да 08.12.2016г.,но е на Агенция Митници Бургас,не е на Митници София,ще е интересно да се провери и Варна,не е и на МС!!В смисъл ,че АгенцияМитници Бургас организира самостоятелно обществената поръчка за охрана!Имайки предвид кой е управителя на Аркус,бивш шеф на Криминална полиция и другия съдружник зам.председател на Общ Съвет Бургас ,отделно с мениджър Очите,та там местните фараони си менкат обществени поръчки,както си му е реда!В случая обаче,Герджиков щеше да ревизира и проверява дейността изобщо,но не се е случило,защото някои хора трябва да се отблагодарят за други за изборите,предходните за президент!Там,не е пипано,защото има стойностни дарители!
95
РУМИ ФЪРФЪРЪТКАТА Е НА ЗАПЛАТА ПРИ ПЛАСЬОРА НА РУСКИТЕ НАРКОТИКИ МИТЬО...
96
Всеки път щом Борисов заговори за конспирация за сваляне на правителството и дестабилизация на държавата, не се съмнявайте, че има... "...Ляв, десен, глей, как се прави..."? Бойко, очакваме още много ногдауни, хората са зад теб. Време е да оптимизирате съда и прокуратурата, а народа на улицата,протести, ако не се стигне до осъдителни присъди.
97
Да зайо търпим ги Американците,че освен това велико откритие Интернет ни подариха-донесаха Кока-Колата туиста и всички друго ''загнили работи'' на запада,а какво ни донесоха Руснаците на 09.09.1944г разтрели без присъди лагери на смъртта подобни на Гулаг и СЛЯПО подчинение но да не забравяме как взеха на хората земята и ги пратиха във града за ''Пролетарий'' от който вече нямаха файда тъй като каскетите бяха на власт Ѝ тогава се получаваше нещо подобно.Който е свързан със властта можеше да стане ВСЯКАКЪВ само да беше бивш партизанин или ятак.Но както се вижда този почин все още Е ВАЛИДЕН,Ѝ ако не вярваш на това попитай дядо Ти дъртия ЗАЯК....иначе още щеше да си пиеш горчивата Лимонада и да се надуваш със Айран-Шербет до спукване като кърлеж....????
98
Цитираният договор е сключен за:„Охрана с технически средства за сигурност на обект: Етаж от административна сграда на МБ Ямбол, гр. Ямбол, ул. „Димитър Благоев“ № 13", „Охрана с технически средства за сигурност на обект: Приемна на Агенция „Митници“ – Митница Бургас, гр. Несебър, ул. „Мена“ № 18", „Охрана с технически средства за сигурност на обект: Почивна база на Агенция „Митници“ – Митница Бургас, гр. Ахтопол, ул. „Крайморска“ № 2“ "Изпълнителят се задължава да осигурява техническа поддръжка и необходимите резервни части и материали при възникнала необходимост, по повод обезпечаване нормалната работа на собствените на Митница Бургас – МБ Ямбол технически средства за сигурност.Изпълнителят трябва да разполага с оперативен диспечерски център, който в рамките на оперативно време до 5 минути, считано от момента на получаване на сигнала да изпрати екип на обекта, в който е регистриран и изпратен сигнала за неправомерно проникване или опит за проникване, за проверка на сигнала и с цел противодействие на евентуално проникване в обекта.При сигнал от СОТ, предотвратяване на посегателства върху охранявания обект се осъществява от автопатрул." Стойността на договора е под 5 хиляди лева. Явно става въпрос за изключително нищожна обществена поръчка, която не съдържа изобщо корупционен потенциал и не подлежи на контрол от Министерството на финасиите. Висшите лица в държавата се занимават със сделки като ЧЕЗ, Виваком, Южен поток, газ, бензин, магистрали - поръчки и сделки за стотици милиони. Къде ги търсите в тази кокошкарска история, това е смешно.
99
Ей каруцари защо псувате тук! Бесилието ви е ОГРОМНО но и вината също !!! Един ден ше ви се търси отговорност!!!!!
100
Ох, завалиите...останали без хляб, препратка към Закона за частната охранителна дейност. Не ви разбирам аз вас-"не човек, а желязо.....тихо мъртвия каза-не, комунист", все стригано. Естествено, че големите сделки в държавата, от национален мащаб, се реализират от държавните институции и нейните представители. "Бенчовците", държат хляба на народа, диктуват съдбата на нацията с платени избори, манипулират популацията от пенсионери, които всеки ден изнемогват от хора като тях, които ограбиха България вече няколко пъти от 10-ти до сега и пак хубави.
101
Както обещах, ето синтез на това какво бих казал по бТВ тази сутрин (ако разговорът не се отплеснеше в съвсем друга посока, разбира се): Запознах се с Бенчо по време на депутатска кампания в Бургас през 2005. Не бях го виждал 13 години, допреди 5-6 месеца, когато случайно се видяхме в ресторант в Бургас, до Пантеона. Поговорихме общи неща и между другото спомена това за Борисов и Цветанов, които му гостували вкъщи, докато още са били служители на МВР. Разправял го е на половин Бургас, а сега чета в негово интервю за gramofona.com от 08 октомври 2017, че „всички президенти и премиери са били вкъщи“. Борисов е премиер от 2009 и естествено се отнася и за него. Сега Бенчо се отмята, предполагам са му казали да си мълчи. Най-нормалното е Борисов и Цветанов да отрекат или потвърдят. Нека го отрекат, нека ме нарекат лъжец, аз ще реша какво да предприема. Няма да го направят. Знаете ли защо? Защото са били там, имало е десетки други хора, охрана, гости и т.н., и никога не знаеш дали някой от тях няма да се разприказва. Затова и двамата просто ще си траят.
102
Хахаха! Румен Радев - свързан с наркобароните, а Бойко Борисов - чист и неопетнен достоен генерал! Еее, това беше най-големият виц! Този път разсмяхте и децата.
103
Преди 50 г. -русенец от едно русенско село успява да избяга в ЩАТИТЕ . И преди 4-5 год. се завръща МИЛИОНЕР . Построява до селото си турист.комплекс . Ще си признаят ли ЦВЕТАНОВ , НУНЕВ , кмета - СТОИЛОВ , колко пъти гостуват годишно в комплекса на милионера ????? От персонала --- ,,цяла нощ ядене и пиене , без да си платят сметките,,..... ЛИЧНО ЦВЕТАНОВ ПРЕДИЗБОРНО , СЛАГА ЛИ СИ в джоба или за черната им каса 30 000 лв. ,, ДАРЕНИЕ ,,?... Ако не им се даде - бизнесът на човека ще е смачкан чрез проверки -какви ли не . Ще си кажат ли колко пъти гостуват и в др. русенско село , на друг милионер -живеещ в чужбина . Кръстиха зала КАНЕВ във ВИМЕСС - от даренията на КАНЕВ . Но ще кажат ли - взеха ли и от него хилядарките за купуване на избори ??????? Тези , които проверяват даренията , че за РАДЕВ са дарявали болни и безработни - да проверят . Но ще си мълчат , ако тези по-30 000лв. НЕ СА ОТЧЕТЕНИ -нали в цяла БГ администрацията е герберска . ЗАТОВА , ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ -както в НАП си натискахме бутона за кой # стая искаме номерче за попълване на данъчната декларация . Не се ли промени системата -тя , до сегашната ще продължи да убива БГ и БЪЛГАРИТЕ !!!!!!!! Макар , че вече не вярваме - че , тези сикаджийски ДС мутри ще престанат да ходят с бухалките -за ,,ДАНЪК СПОКОЙСТВИЕ ,, ..
104
П.И.К. е о ф и ц и о з на властта.Като ви напиша това и ми триете коментарите като нецензурен коментар.Тук 60 процента са тролове-40 процента на избраната партия,20 процена на другата ,20 процента,които вярват в идеята на партията си.Истинските коментари са 20 процента.Ако това са истинските хора с акъл и трезва преценка-жална майка на България.
105
Ако разследват мутрата от СИК , какво е вършил в периода между 1990-2002 ще го вкарат в Ал Катраз !
106
Предлагам на президента Радев да направи партия и да се яви на избори.Само така ще може да отговори на пилатпонтийската политика в страната.Ще ми е много смешно какви ще ги говорят коментиращите го след като получи пълно мнозинство.Ще падне едно мазнене.Знаем го от историята ни.
107
Този коментар е направен за да ни манипулира-фалшив!Тук желаното и представено възможно,въпреки фактите.Вижте основанието за сключване на договора/чл.112 и чл.74 от ЗОП/. Служебното правителство е назначено от президента Радев на 27.01.2017г.,а договора е сключен на 9.02.2017г.Съгласно ЗОП поръчката е била обявена най-малко 35дни преди отваряне на офертите/чл.112 ал.68-това предполага,че поръчката е била обявена най-късно към средата на м.12.2016г.,,а договора следва да се сключи най-рано 14 дни от уведомяване на участниците,което предполага че те са биле уведомени най-късно някъде към 26.01.2017г.Фактите явно сочат,че въпросната поръчка е подготвена и процедурата завършена от редовното правителство в оставка на г-н Борисов,а договора е подписан от директора на Митниците,като възложител.Нима някой си въобразява,че президента е определил изпълнителя Аркус,когато това е станало по време на правителството на Борисов! Що за глупости се пишат,когато фактите сочат друг.Поне да беше прочетен закона?
108
ЕЕЕЕЕ голями манипулатори сте в ПИК или голями тъпаци, за 12 работни дни не може да се извърши процедурата, да се избере изпълнител да се подготви договор, да се съгласува със всички служби във финансите, ама така е по гот СМЕШКОВЦИ.
109
отговор на коментар
браво, ама ние сме си виновни, че четем ПИК
110
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 13582
архив

Момиче за първи път остава в дома на приятеля си. На сутринта излизайки от банята му казва:
- Много мило, че си помислил и за мен. Имаше две кърпи под буквата Л и Г, Л е Любо, а Г е Галя. Нали?
- Е, не си разбрала много правилно, но вече си я използвала.

няма нови новини
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
сега
1317
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на военното разузнаване ще може да е и цивилен (ОБНОВЕНА)
x
ОГЛЕДАЙТЕ СЕ! Тези признаци издават брак без любов
x