БОМБА: Васил Божков загатна - отново може да поеме управлението на Левски

Футбол

БОМБА: Васил Божков загатна - отново може да поеме управлението на Левски

29776
на 30.05.2024
БОМБА: Васил Божков загатна - отново може да поеме управлението на Левски
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият собственик на Левски Васил Божков говори за клуба и сумата, която му се дължи от "Герена" - около 17 милиона лева.

препоръчано

Бизнесменът, който излиза на свобода срещу 130 000 лева, бе гост в един от многобройните подкастове в мрежана.

Във вторник окончателно Софийският апелативен съд отмени домашния му арест. Преди повече от седмица Градският съд постанови, че Божков може да излезе на свобода срещу същата сума.

"Не си искам парите, понеже им обещах, че няма да го направя. Ако си ги поискам, клубът отива, където беше ЦСКА. Защо да желая Левски да фалира? Обещах и няма да си ги искам. Футболът е затворена страница за мен. Може би да взема пак Левски. Да си помисля, не знам. Все пак този клуб заслужава да се оправи", заяви Божков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 27 юни - за Лъвовете денят е неблагоприятен за печелене на пари, Скорпионите се товарят с непосилни задачи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 27 юни - за Лъвовете денят е неблагоприятен за печелене на пари, Скорпионите се товарят с непосилни задачи
ПИК TV x
СКАНДАЛ В НС! Йордан Цонев предизвика на бой Възраждане - депутатка на Костадинов нарече ДПС мафия (ВИДЕО) СКАНДАЛ В НС! Йордан Цонев предизвика на бой "Възраждане" - депутатка на Костадинов нарече ДПС "мафия" (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК