БОМБА В ЕФИР: Каракачанов разкри есемеси на задържани платени метежници - "Заслужава ли си полицията да ни бие за 100 лева"

Политика

БОМБА В ЕФИР: Каракачанов разкри есемеси на задържани платени метежници - "Заслужава ли си полицията да ни бие за 100 лева"

219431
на 30.07.2020
БОМБА В ЕФИР: Каракачанов разкри есемеси на задържани платени метежници - Заслужава ли си полицията да ни бие за 100 лева
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов хвърли бомба от националния ефир за протестите срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев. Той разкри, че в телефоните на задържани метежници са открити есемеси, които доказват, че на тези хора им е платено, за да са на жълтите павета.

препоръчано

"Заслужава ли си полицията да ни бие за 100 лева", това е едно от съобщенията, разказа Каракачанов и поясни, че провокаторите на протеста се финансират от хора извън държавата.

Лидерът на ВМРО обясни, че не е имал проблеми с придвижването тази сутрин, въпреки блокираните ключови кръстовища в столицата.

Красимир Каракачанов предупреди, че при оставка на правителството ще настане анархия. "Помните ли 2005 г. Партиите не можаха два месеца да се разберат за служебен кабинет, това стана преди да дойде на власт Тройната коалиция", изнесе урок по история министърът на отбраната.

Според него в последните 30 години няма протести, които да са довели до позитивна промяна, затова и трябва да се изчака до изборите.

"БСП не може да си реши собствения въпрос - идеологически и кой да е лидер, тази партия иска властта. Това е несериозно. Друга част - били са преди във властта, а сега се правят на нови структури. Нека се отиде към едно експертно правителство, ако се наложи, всичко останало е опасно", предупреди вицепремиерът Каракачанов.

Основният проблем е демографската катастрофа, подчерта той и посочи, че е необходима стратегия.

"Една част от протестиращите говори как ще направи партия, друга - как е за конкретна партия, а трета група, която е платена, провокира полицаите. Няма лидери и ясна идеология на протеста. Една част са склонни на диалог, друга - не са. Аз винаги съм за това да се търси диалог", обясни вицето на Бойко Борисов.

"Говорят се големи глупости. Защо сега даваме пари на пенсионерите, ами те не са от една партия. Защо намаляваме ДДС-то на виното и бирата за заведенията. Не бе, госпожо Нинова, така не помагаме на производителите на вино и бира, а на туристическия бранш", ядоса се Красимир Каракачанов.

Той заяви, ще се търси възможност да се запази ръстът на доходите. "Ако обработваш  20-30 хиляди декара земя, е нормално да плащаш на държавата", обясни идеята на ВМРО Каракачанов едрите земевладелци да плащат данък. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК