Вход
София
Времето в София 26 o C

БОМБА В ЕФИР! Психологът Росен Йорданов с шокиращ анализ за шесторното убийство в Нови Искър, разстрела на Петър Христов и ситуацията в МВР

БОМБА В ЕФИР! Психологът Росен Йорданов с шокиращ анализ за шесторното убийство в Нови Искър, разстрела на Петър Христов и ситуацията в МВР

на 13.01.2018
87280
18
БОМБА В ЕФИР! Психологът Росен Йорданов с шокиращ анализ за шесторното убийство в Нови Искър, разстрела на Петър Христов и ситуацията в МВР
Автор: ПИК
13.01.2018
18
87280

"Чувството на Росен Ангелов към Кети Кюхова не е любов. Може би той си е представял някак живота чрез връзката си с нея", каза в ефира на Би Ти Ви психологът Росен Йорданов. Според него поведението на Горския човек граничи с инфантилността. "То е същото като ревността. Щом те ревнува, значи те обича. Това не е любов", поясни Йорданов.

Криминалният психолог Росен Йорданов скочи срещу новите шефове в МВР

Криминалният психолог Росен Йорданов скочи срещу новите шефове в МВР

Управляващите трябва да кажат с какво е заслужил Младен...

на 19.05.2017

В случаяс показния разстрел на бизнесмена Петър Христов се забелязвало яростно противопоставяне на мнения. "Той хем е сикаджия, хем е ангел. Нека хората си спомнят, че независимо от всичко той е помогнал за разкриването на голямо престъпление. За да се докаже една теза кой какво мрачно минало е имал, не е нормално този човек да се изкарва предател",поясни Йорданов.

МВР никога няма да изчезне както няма да изчезне и лекарската професия, според Йорданов. "Младите хора не искат да ходят там, защото то не е готино място. Ако тръгнеш да излизаш от там, трябва да минеш през куп архаични процедурки. Те и думите им са архаични. Аз съм работил в МВР. Да не стане време един ден да ме е срам да си призная, че съм работил там", призна психологът.

"Как така ще казват, че тръгват на хайка. Там се работи по-дискретно. Нали и тези, които търсиш на хайката гледат телевизия", каза Йорданов. Според него МВР се е превърнало в място, където се назначават хора на различни политически сили 

Сподели:
Напиши коментар »
(18)
1
Много умни психолози!Сигурен съм, че са станали такива с тримесечни курсове!
2
https://www.youtube.com/watch?v=yvEIMrqZCjc
3
Не четтохте ли,че Роден е на мисия в Африка с легиона.... А тук са утрепали ....някой нещастник
4
КВО МВРЕ МА....ТВА Е ШТАБА НА ГЕРБ ЗА ЦОЦЯЛ МЕРУПРИЯТИА И УИРОПЯИЗКА ДЕИНОС И ТОРТИ ЗА РААЗНИЕ ДНИ КОТУ ПУГРИБЕНИЯ И ТВА ДЕТУ Е У НДК.....ТО СФАДБА ЛИ Е ?.....НЕМА ОТГУВОР НЕКЪФ КУНГРЕС НА ТРЕТОПОЛОВИЕ КОИ СА НА ВЛАСС У УИРОПЯ КОЯ Е РААЗДЕЛЕНА НА АВРИКАНЗКА У ТУРЛЯШИ !....КОИ ВЕРВА У ТВА МВРЕ НАЧИ БАРА ВААЗДУХА !....УИРОПЯ УУМРЕ БЕ !....КУГА АМЕРИКА ФЛЕЗНА У ЗАПАДНА УИРОПЯ И ТУРИ ЕДИН ПЛАН ЗА ТРЕТОПОЛОВО БРАТСВО !....И Е СА РЕЗУЛТИ.....ТАНТЕ МУТА.....ОДИ С ПАНТОЛОНИ И ЦИЦЕ....КОИ ПОЛ Е ?....МИ МАХ РИУТЕ ОЛАНДЕЦО.....МИ ТЕРЕЗКА ?.....МИ ДЕДО УНКЕР.....А НЕЕ НЕКО РОКЕ РОЛЕ ФАКТУР ?....Х !.....БИБЕР !....МИ ИЕСС !....МИ ЦЕЛОУТО БЕЛГЕ ПРАВИТЕЛСВО ?....НЕМА ЕДИН С УИ !.....СИЦКО Е ПУДКОНОС !....ДО НОСС !....ЗАТУВА АРАПА ИБЕ КОТУ ЛУДАК У ТАЯ ЛУДА УИРОПЯ !.....ИИ ВИКА ИБАЛ СУМТИ И КАМИЛА И ПЕСАКО И НАФТАТА ТУКА ША ИБА !....
5
И още много истини каза Йорданов зо системата...така е - неформирана, а пари се наливат от пусто в празно там...а неукият Баро номер 1 да ходи да се гръмне! Р.Йорданов е едит от най-уважаваните психолози в България, бе глупак..Когато ти прочетеш и половината книги, които той е чел, имаш право да кажеш името му!
6
copy / paste --------- Приятел на Росен Ангелов от френският легион с когото до преди месец са били на мисия в Африка, е разпратил писмо до всички медии в което твърди, че никакъв Росен Ангелов не е убивал хора в Нови Искър и всичко, което твърдят властите са пълни измислици и фалшиви новини. Росен Ангелов е на мисия в Африка с френският легион, неговата част са в място където няма интернет и телефонна връзка, нито пък някой в Африка се интересува специално от новини от България. Аз също бях с тях, но се разболях тежко и преди няколко дена ме прибраха във Франция и останах изумен, когато си отворих Фейсбука и прочетох, че Росен Ангелов се е самоубил, като преди това е убил шест човека с малокалибрен пистолет. Росен отдавна е извън България и надали някога ще се прибере вече, да имал е присъда и е лежал в затвора, но след това са му съчинили нещо и той е избягал и никога не се е връщал в България. Кой точно са търсели властите и защо твърдят те и медиите, че човека убиец и самоубилият се е Росен Ангелов няма как да знам, но със сигурност, снимката е на Росен Ангелов, но той пак повтарям в момента е на мисия в Африка.
7
СА Е МУМЕНТА ЗА ЕСХУМАЦИЯ НА ТОЯ ТРУП....РОШКО НЕМА ЛИ РОД ?....МАИКЯ ?.....ИЛИ Е ПААДНАЛ УТ НЕКУЯ ПЛАНЕТКА ?....КОИ Е ТОЯ САМОУБИЛИЯ СЕ ?....
8
аре стига упражнениях за дебили! само не обясниха, как този заклет педофил не се възползва от момичето, а иначе до последно гледал детско порно преди да се гръмне?!
9
четете в Афера
10
Другарю милиционер, МВР по твое време беше милиционерска неграмотна институция ръководена от бандитите на Кремъл. Ние отдавна не сме в обятията на Кремъл, но това не означава, че можеш така от раз да унищожиш едва институция като МВР, където са работили предимно Богу избрани милиционери и да я замениш с цивилизована. Това е невъзможно. Трябва да работиш с милиционерите, докато се подменят с нови хора, а това не е лек процес, дори опасен. И сега в МВР все още има милиционери, но надявам се, че не са на възлови места. Не може да не знаеш, че по указания на кремълските бандити от милиционерските главатари в България работещи в МВР бяха организирани престъпните групировки ВИС, СИК, ТИМ, които дообраха държавата и хората и дадоха парите на престъпниците от Кремъл. Големите престъпления в България се ръководят от руски престъпници с български ятаци от милиционери и комунисти. Сега милиционерите са тези, които искат повече пари от нашата мизерна държава, която по мизерия е на нивото на Русия.
11
е голям специалист. Само той е чел книги. Много е смешно когато някакъв никаквец бива представян нееднократно за страшно компетентен. А е бягай от тука бе, капацитет!
12
Прав е гражданин,точно така но забрави да добави,че за една вечер Милицията стана Полиция която много от шефовите комунисти мразеха вдън душата си но сега гордо носят името Полиция а да не забравяме,че имаме И ОЩЕ по-мразената Жандармерия която се олицетворяваше във много стихотворения като Плашило и т.н. сравнения който най-бедният народ още мрази още и преди Девети..Да не забравяме приключенията на партизанския отряд ''Антон Иванов'' как е действала,ио ако не беше Деветото и Десетото нямаше да има Милиция и на на Единадесето всичко сиган партизанин,но след като научиха за Трети Украйнски Фронт иначе същата зима нямаше да има и един партизанин......
13
Много моля да не се обижда милицията !!!!! Тя е тъй прекрасна , тя е съставена само от професионалисти и изключително работливи и неподкупни служители . Всички те трябва да бъдат удостоени с медали - ГЕРОЙ НА ТРУДА ! Там всички са интелигентни - даже много интелигентни . Там са започнали работа хора , които са издържали много тежки конкурсни изпити и най-официално информацията е била изнесена публично : Кой с колко е издържал изпитите ; Как и защо бива назначаван там . Там не се назначават хора по втория начин за да са на държавна работа , нищо да не правят и да получават пари . Всичко там е много прозрачно . В МВР и в държавата ни всичко е така прекрасно , а бе направо - Вечен празник . Да живее милицията ! Да живее БКП ! Да живее социализъм.а ! Да живеят високите заплати ! Да живее митницата ! Да живее СИК и ВИС ! Да живее СССР ! Да живее ' На всеки километър ' ! Урааааа Ще ме изтриете ли пак ? П.П. ПИК ОБИЧАМ ВИ ! ПИЙК.ъ обичам ви мноугоу ( соу мач ) !
14
Другарю милиционер, кажи им на твоите главанаци първо да стрелят и после да питат! Тогава ще видите, колко бързо бандитите ще влезат в ред и ще се съобразяват със закона. Сто пъти съм го казвал и пак повтарям, въведете " Закона за изтреблението на разбойниците" от началото на миналият век и тогава служителите ти няма да ги гърмят, като празни манерки! Да ама не слушате, мислите си, че сте най-умни а бандитите си правят, каквото си искат, това не се търпи вече! Докато няма промени в съдебната система, нищо няма да се случи. Един , мой приятел, природно интелигентен без виШо, казваше:" Нека да спечелиме изборите, обещанието не е като завещанието" , та така и вие! Твоя предводител 2009, заедно с Ушавия Шлифер с каунЬестата кратуна обещаваха, че първото нещо, което ще напряват, като спечелят изборите, ще вкарат " Великия Хидромелиоратор " в затвора или поне ще го разследват. Сами виждате, какво се получава на практика. Този Сикаджия си замина, както и БайМиле барабар с охраната, Стоил Славов -Телето, Димата Руснака. Не може Цв.Цв. Ушавия Шлифер и Маринов Малката Мутра да излизат и да говорят за отмъщение!?! Ясно им е кой, но явно и те се страхуват да не дадът фира! Равносметка на Българското Европредседателство за осем дни, осем убийства и едно куче. ???
15
Полека някой да не ти повярва , че от любов , могат да се избият толкова хора , дори и куче !!!ПИК СПИРАЙТЕ ВЕЧЕ !!!БАЛЪЦИТЕ СА ВИ ПОВЯРВАЛИ!!!!!ОСТАНАЛИТЕ МИСЛЕЩИТЕ ЕДВА ЛИ!!!!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Г-н Йорданов каза нещо много точно ,ако този свидетел с белега на главата така наречен работодател дето е важен с изказванията си и дава светлина за действията на убиеца.Та питаме как така е наемал работник без документи и назначавал на работа дори знаел че е издирван и имал опасни намерения.Този в коя икономика работи и как ще постъпи държавата с такива работодатели.Има ли и други такива на работа при този работодател.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Из Австралия пътуват биолог, физик и математик. По едно време гледат - край пътя пасе черна овца. Биологът казва:
- Вижте, в Австралия има само черни овце!
Физикът казва:
- Не, в Австралия черните овце са минимум една!
А математикът:
- Не, господа, в Австралия живее минимум една овца и поне едната й страна е черна!

няма нови новини
Днес: 222
hot
най-четени новини в момента
сега
2935
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова яхна цената на хляба, иска 5% ДДС (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво зло същество живее в теб според зодията ти
x