Вход
София
Времето в София 12 o C

БОМБА В ПИК! Антон Тодоров довърши Нинова: Подписвала ли е договори със себе си в „Техноимпекс“ АД и „Техноимпекс-98“ АД, без да има право!? (ДОКУМЕНТИ)

БОМБА В ПИК! Антон Тодоров довърши Нинова: Подписвала ли е договори със себе си в „Техноимпекс“ АД и „Техноимпекс-98“ АД, без да има право!? (ДОКУМЕНТИ)

на 14.12.2017
160037
40
БОМБА В ПИК! Антон Тодоров довърши Нинова: Подписвала ли е договори със себе си в „Техноимпекс“ АД и „Техноимпекс-98“ АД, без да има право!? (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
14.12.2017
40
160037

Докато Корнелия Нинова се опитва да замаже сделките си и най-вече очите на хората и на социалистите, журналистът и политолог Антон Тодоров не спира да разкрива скандалните й схеми. Поредното разкритие на Тодоров разкрива истинското лице и машинации на соцлидерката през 1999 г. 

Публикуваме текста на Антон Тодоров от Фейсбук без редакторска намеса, както и документите:

Подписвала ли е през 1999 г. Корнелия Нинова договори със себе си в „Техноимпекс“ АД и „Техноимпекс-98“ АД, без да има право за това

Документи от сделката за приватизацията на "Техноимпекс" показват, че това е неоспорим факт. 

Според юрисконсултът на Агенцията за следприватизационен контрол, която описва казуса в документ от 2002 г.:

"Договорът за осъществяване на приватизационната програма, страни по който са „Техноимпекс“ АД е сключен на 14.01.1999 г., т.е. един ден след сключване на приватизационния договор, като и двете дружества („Техноимпекс“ АД и „Техноимпекс-98“ АД) са представлявани от изпълнителния директор Корнелия Петрова Нинова. ПРАКТИЧЕСКИ Е БИЛО НЕВЪЗМОЖНО лицето Корнелия Петрова Нинова да бъде вписано като изпълнителен директор на приватизираното дружество само ден след сключване на приватизационния договор (сключен на 13.01.1999 г., бел. моя). При извършена справка в търговския регистър на Софийския градски съд се установява, че съдът регистрира промени по фирмено дело № 25678/91 за „Техноимпекс“ ЕАД в по-късен момент от 14.01.1999 г., като вписва нов устав, приет от общото събрание на акционерите на 28.05.1999 г., вписва нов съвет на директорите в състав: Ирина Георгиева Григорова-председател, Корнелия Петрова Нинова-изпълнителен директор, и Васил Александров Георгиев-зам.-председател; Очевидно към 14.01.1999 г. Корнелия Петрова Нинова НЕ Е БИЛА ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА „Техноимпекс“ АД (приватизирано ден преди това, бел. моя) и съответно не е имала правомощия да представлява дружеството, включително да подписва договори от негово име.

Прилагам както документа от архива на Агенцията за следприватизационен контрол, така и самият договор подписан и за двете страни от Корнелия Нинова, която НЕ Е ИМАЛА ПРАВО да прави това.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 30134
архив

Залагам главата си, че съм прав!
- Аз пък залагам портфейла си.
- Но той е празен.
- Значи, залагаме по равно.

няма нови новини
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
сега
594
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Спецсъдът реши дали братята Бобокови и зам.-министър Красимир Живков остават в ареста - ето какво се случи след 17-часова сага (ОБЗОР/ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Месечният хороскоп на Алена за юни - ето с какво ще се сблъскат зодиите
x