Вход
София
Времето в София 12 o C

БОМБА В ПИК! Антон Тодоров довърши Нинова: Подписвала ли е договори със себе си в „Техноимпекс“ АД и „Техноимпекс-98“ АД, без да има право!? (ДОКУМЕНТИ)

БОМБА В ПИК! Антон Тодоров довърши Нинова: Подписвала ли е договори със себе си в „Техноимпекс“ АД и „Техноимпекс-98“ АД, без да има право!? (ДОКУМЕНТИ)

на 14.12.2017
158674
40
БОМБА В ПИК! Антон Тодоров довърши Нинова: Подписвала ли е договори със себе си в „Техноимпекс“ АД и „Техноимпекс-98“ АД, без да има право!? (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
14.12.2017
40
158674

Докато Корнелия Нинова се опитва да замаже сделките си и най-вече очите на хората и на социалистите, журналистът и политолог Антон Тодоров не спира да разкрива скандалните й схеми. Поредното разкритие на Тодоров разкрива истинското лице и машинации на соцлидерката през 1999 г. 

Публикуваме текста на Антон Тодоров от Фейсбук без редакторска намеса, както и документите:

Подписвала ли е през 1999 г. Корнелия Нинова договори със себе си в „Техноимпекс“ АД и „Техноимпекс-98“ АД, без да има право за това

Документи от сделката за приватизацията на "Техноимпекс" показват, че това е неоспорим факт. 

Според юрисконсултът на Агенцията за следприватизационен контрол, която описва казуса в документ от 2002 г.:

"Договорът за осъществяване на приватизационната програма, страни по който са „Техноимпекс“ АД е сключен на 14.01.1999 г., т.е. един ден след сключване на приватизационния договор, като и двете дружества („Техноимпекс“ АД и „Техноимпекс-98“ АД) са представлявани от изпълнителния директор Корнелия Петрова Нинова. ПРАКТИЧЕСКИ Е БИЛО НЕВЪЗМОЖНО лицето Корнелия Петрова Нинова да бъде вписано като изпълнителен директор на приватизираното дружество само ден след сключване на приватизационния договор (сключен на 13.01.1999 г., бел. моя). При извършена справка в търговския регистър на Софийския градски съд се установява, че съдът регистрира промени по фирмено дело № 25678/91 за „Техноимпекс“ ЕАД в по-късен момент от 14.01.1999 г., като вписва нов устав, приет от общото събрание на акционерите на 28.05.1999 г., вписва нов съвет на директорите в състав: Ирина Георгиева Григорова-председател, Корнелия Петрова Нинова-изпълнителен директор, и Васил Александров Георгиев-зам.-председател; Очевидно към 14.01.1999 г. Корнелия Петрова Нинова НЕ Е БИЛА ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА „Техноимпекс“ АД (приватизирано ден преди това, бел. моя) и съответно не е имала правомощия да представлява дружеството, включително да подписва договори от негово име.

Прилагам както документа от архива на Агенцията за следприватизационен контрол, така и самият договор подписан и за двете страни от Корнелия Нинова, която НЕ Е ИМАЛА ПРАВО да прави това.

Сподели:
Напиши коментар »
(40)
1
Антошка,размерът има значение..Но ние гледаме кокошката,за която няма прошка,а не милионите,пардон милиарди,за които няма закони.Само 2 примера.Дянков пренасочи по нареждане на шефа 2 млрд от...здравната каса,моля ти се.Кой ги е упълномощил да се разпореждат с чужди пари,внесени за лечение.Второ-Шиши беше заличен от информативната база на КТБ за взети над 100 млн заеми.Що така ,бе мимета.Помните ли,когато по време станишево се зъбеше на шефа.А днес е купен и са първи дружки.Приказката за трите прасенца още се чете.
2
Браво, само така да бъдат разкривани лъжите на г-жа Лъжа Сланинова!
3
Станишев не успя да довърши БСП , но Корнелия ще я направи 4 или 5 партия.....
4
Шапки долу пред единственият ефективен комуноубиец в България Антон Тодоров!
5
ЗАТВОР ЗА ЛЪЖКИНЯТА !!!!!!
6
Тоя път А. Тодоров направо закова с факти, миризливата крадлива и лъжлива дърта курабия. И сега ако не влезе в затвора, тая корумпирана от всякъде курабия, значи това не е държава, и комунистите са още на власт. Но защо онова говедо, Гумен Грипен Рафалов, толкова угоднически мълчи не е ясно, ясно е само, че комуне съдия и на комуне политик (крадец) око не вади, защото дядовците им заедно са крали, преди 9ти 44г. а сега внучките им заедно са приватизирали (крали)..
7
Затворете я в сливенския затвор - стига е срамила Крушовица
8
Я го гледай "шайкаджията", след като плю, плю Б.Борисов и Цв.Цветанов взе, че премина в ГЕРБ, сега плюе Нинова нищо чудно на следващите избори да го видим в редиците на БСП.
9
Дори всичко това да е вярно, защо не ги представи тези документи някой друг от ГЕРБ.. Не може да се вярва на помияри на които им е подхвърлен кокал от ББ. Така навремето подхвърли на Яни Янев, сега на Антон Тодоров и Тома Биков. Това са боклуци , които утре отново ще скочат на ББ.. С такава измет България няма да просъществува, просто ще бъде закрита.
10
Можеш единствено да му налапаш краставицата на Антон Тодоров. И да я смучеш, докато ти се завие свят.
11
Вервайте си,че живеете в най-хубавия свят от всички възможни...ха ха
12
ТИКВАТА И ГЪРБАВИТЕ...КОГА ЩЕ ВЪРНАТ ...ОТКРАДНАТИТЕ. ...3, 5 МИЛИАРДА ДОЛАРА В БИТКОЙНИ. ...ХА ХА ХА
13
А. Тодоров ще му повярвам ако всичко това го предаде в съда. А не да ми се прави на медийна звезда.... А м/у другото Нинова показа този документ на пресконф, която даде. ПИК измислете нещо по- читаво! Например за СРС-та, повишаването на ток, вода и т.н
14
ОТ ИЗНЕСЕНОТО СЕГА ОТ АНТОН ТОДОРОВ Е НАПЪЛНО ЯСНО ,ЧЕ КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е ПОДГОТВИЛА КРАЖБАТА НА ТЕХНОИМПЕКС В НЕЙНА ПОЛЗА И ТРЯБВА ДА ПОНЕСЕ СЪДЕБНО ПРЕСЛЕДВАНЕ.
15
БРАВО Г-Н ТОДОРОВ !!!!!!!ТАЗИ ЛЪЖКИНЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗОБЛИЧЕНА ПРЕД ЦЕЛИЯТ СВЯТ !!!!!!!!!
16
Тоя тодоров е лидер по лизане на задници.долен червей.
17
се е специализирал в гълтане семенната течност на тлъстия суджук от. Банкя.
18
zaradi tozi negodnik-mrasnik a.todorov se otkazvam ot balgarsko grajdanstvo.nie ne sme narod,a marscha.
19
ДЕБИЛИТЕ СЛЯПО ВЯРВАТ И СЛЕДВАТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ СИ, ПРИВАТИЗАТОРКАТА, КОНТРАБАНДИСТА, СВИНАРЯ, ДОМАКИН ЗАКУПЧИКА, ТЪПОТО ЛЕНЧЕ, КРУМЧО, ПЕЛТЕКА, ФАТМАКА, ГЕНЕРАЛ ДЕСА, ДЪЛГИЯ ИНКАСАТОР..... АБЕ С КОНКУРС ДА БЯХА ГИ ИЗБИРАЛИ, ТОЛКОВА ДЕБИЛИ НА ЕДНО МЕСТО НЯМАШЕ ДА СЪБЕРАТ!
20
За погазване на морала може да има давност, но когато става дума за фалшифициране на документи с цел лична облага, това е тежко криминално престъпление (в нейния случай в особено големи размери), за което Нинова не бива да излиза от затвора. Айде, че кака в сливенския я чака отдавна ... Изпренада се и ще й спадне дръжката на метлата.
21
Кой ще разследва Борисов? Беше празнувал 4-я си милиярд, вече сигурно са 5!Къде са тези пари, в Катар? ОАЕ? Или в БГ икономиката? Кой ще разследва многоапартаментния суджук Цветанов?
22
Единствено тук изразявам възхищението си от славния българин Антон Тодоров, за който съм убеден, че има в чантата си доказателствени документи за всичките кражби, далавери, убийства и престъпления, извършени от комунистите. Да е жив и здрав Антон Тодоров и Бог да го благослови! четник
23
Вие сте краставичарите, бившите комунисти, духате на тия които са на власт.
24
Къде са изнесени тези факти и документите? Къде е Прокуратурата? Сезирана ли е вече или утре ще се самосезира?
25
Мумията се разложи. След герб накъде ,,шайкаджио" ?
26
Браво на другарката Сланинова,за дето еПа мЪмицата на булшевишката сПирщина!
27
ХАХА. А ТОДОРОВ КАКТО ИЗЧЕЗНА ОТ ПАРЛАМЕНТА ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ СКОРО И ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ. ВКАЧЕСТВОТО НА КАКЪВ МИНДРИЛ СЕ ИЗЯВЯВА КОЙ БЕШЕ ТОЗИ. НАЛИ ТОЙ НАПИСА ШАЙКАТА БОЙКО ЦЕЦО И ДР. СЕГА ГРЕХОВЕ ЛИ ИСКУПВА. ГОЛЕМИЯ ДЕМОКРАТ. СМЕШНИК
28
Най- големият скандал на деня е интервюто на далавери симеонов!!!След 28-ми вероятно ще изчезне както тони шайката и продажните пиклювци!!!
29
Съсипаха я! Нито е законно, нито е морално! Тази жена трябва да премине в дълбока нелегалност, защото е срам за Партията си! Тя я съсипа, бе! Унишожи я! Лидерка с такава срамна лична биография! И тя да ни морализаторства! Абе, тя е за затвора!
30
Не зная виновна ли е Нинова или не , затова има съд , но на хора като Антон Шайката, който се е продавал на тоя и на оня за пари , не мога да вярвам. А в комбина с Деса Дуловска направо трошат тъпомера. Абсолютни измекяри!
31
Много ти е луксозен Кафеза тъй като повтаряш ЕДНО И СЪЩО а друго не знаеш ЛИ...Тъп но упорит що е то............Бай Иван.....Биткойна....от Бусманци......
32
Виж какво мойто момче, ако Антон Тодоров отиде в БСП ще остане без работа, тъй като няма да има за кой да пише. Те крадците и делавераджиите са само там.
33
Този път май съвсем ще пощурее от страх г-жа Лъжа, направо ще напълни кюлотите :) Дори няма да я съдят, направо комисията за незаконно обогатяване ще запорира имотите и, защото е ползвала документ с невярно съдържание с цел облагодетелстване! Излезе на светла защо е бе желанието Гумен Нинов да назначава председателя на Анти корупция! Малии всички от Позитано №20 са клиенти !!!
34
Тодоров хубаво го натириха от НС, но защо не го тикнаха в психиатрията, където му е мястото.
35
АНТОН ТОДОРОВ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЯ СИ В КОМИСИЯТА ПО ДОСИЕТАТА Е ПРЕСНИМАЛ НАД 200 000 ЕДИНИЦИ ИНФОРМАЦИЯ.СЕГА ВИЖДАМ ЧЕ ПО ДИАГОНАЛ Е НАПИСАЛ ''ЛИЧЕН АРХИВ НА...'' НЯМА НИКАКВА ГАРАНЦИЯ , ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК УТРЕ ЩЕ ПОЧНЕ ДА ИЗНАСЯ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ВАС.И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА.
36
До -17 . Тодоров е научил това което казваш от Жена ти и Дъщеря ти
37
До -35. Ако имаш малко мозък и ако можеш да четеш направи следното . Отиди в Агенцията по вписванията и в архива и ще намериш всичко каквото те интересува . Това се отнася и до Агенцията за следприватизационен контрол - Тъп Червен Трол и Дебил - Ясно ли ти е ?
38
баща ми имаше гъбички по краката ,направо му бяха разядени от 10 години и нищо не помагаше ,тогава от Германия му поръчахме този мехлем,това го спаси,премахна ги завинаги http://bit.ly/2BMZArR
39
ПРЕД ДОКУМЕНТИ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ
40
отговор на коментар
Не всеки има вкусът ти.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22904
архив

Стоян се жени и през първата брачна нощ прави любов с Анна, след което вижда, че Анна пише нещо в тефтера си. – Анно, ма, к’во пишеш?! – Оценявам те – вика му Анна – писах ти 2 … Сутринта Стоян отново правил любов с Анна. Гледа, в бележника на Анна, едва 3+ !!! Ядосал се Стоян и започнал да вдига тежести, бягал да прави физически упражнения … И така цял месец. След това отишъл при Анна и…правили 2 часа любов, без прекъсване, а,бе…луда я направил… По-късно погледнал в тефтера й и вижда 5-ца! Сутринта не закачил Анна, една седмица, две … ..цял месец. Анна притеснено пита: – Какво става, Стояне, защо не искаш да правим любов вече?! – Ааааа, да не съм луд да си развалям петицата!!

няма нови новини
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
сега
2359
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Папи Ханс в скандална тройка с Галена и Тита - изпълнителят на "Кекс" обещал на пайнерката, но го направил с "антилопата" - ето кое...
x
СТРАСТИ: Секс позите, които жените мразят
x