БОМБА В ПИК: Арестуваха тъста на депутат на Слави след удар по нелегален канал за алкохол 

АВТОРСКИ НОВИНИ

БОМБА В ПИК: Арестуваха тъста на депутат на Слави след удар по нелегален канал за алкохол 

143577
на 15.05.2021
БОМБА В ПИК: Арестуваха тъста на депутат на Слави след удар по нелегален канал за алкохол 
Автор:   ПИК

Дупнишката полиция е установила канал за нелегален канал за износ на алкохол за Гърция, ръководен от тъста на депутата на Слави Трифонов - Никола Кръстев, известен като Малката Олинеза. Задържаният е Цветослав Лазаров от Ботевград. Образувано е досъдебно производство, научи ексклузивно ПИК.
 
Лазаров е известен бизнесмен в Ботевград.
 
Както ПИК разкри още преди изборите, Малката Олинеза - Никола Кръстев бе вкаран за депутат от ИТН. 

препоръчано

Драмата в „Има такъв народ“ започна на 2-ри март сутринта, когато разкрихме, че синът на обвиняемия за четири престъпления Христо Кръстев е вкарал отрочето си в листите на модерната сега партия „Има такъв народ“, като вероятно ще ползва политическите индулгенции, за да се спаси от правосъдието.

Само часове по-късно, в 14,44 ч. Виктория Василева, като пълномощник на Слави Трифонов, се опитва да поправи „явната грешка“. Във второто предложение до Районната избирателна комисия на София-област се иска Никола Кръстев да бъде изваден от листата. На негово място трябва да дойде Паунита Михайлов Петрова (така на 2 пъти е записано презимето на кандидатката в решението, б.а.), а листата се преподрежда с едно място напред от номер 3 до 7 включително. В крайна сметка Кръстев стана депутат.

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това