Вход
София
Времето в София 12 o C

БОМБА В ПИК! АФЕРАТА "ТЕХНОИМПЕКС"! Лъснаха далаверите на Корнелия в приватизацията на Костов - вижте как е лапнала държавна фирма (ДОКУМЕНТИ)

БОМБА В ПИК! АФЕРАТА "ТЕХНОИМПЕКС"! Лъснаха далаверите на Корнелия в приватизацията на Костов - вижте как е лапнала държавна фирма (ДОКУМЕНТИ)

на 14.09.2018
1165528
142
БОМБА В ПИК! АФЕРАТА "ТЕХНОИМПЕКС"! Лъснаха далаверите на Корнелия в приватизацията на Костов - вижте как е лапнала държавна фирма (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
14.09.2018
142
1165528

Тя вярва, че ще спечели изборите. Иска да е следващият премиер на България. Иска да върне достойнството на българите. Тя е Корнелия Нинова.

Коя обаче е Корнелия Нинова и като гласуваме за нея, не получаваме ли син хамелеон, продуциран в лабораториите на Иван Костов? Зад новата мъгла на „промяната“ през „Позитано“ 20 и Социнтерна не дебне ли спотаен точно Командира от Драгалевци? 

В далечната 1997 г. СДС печели изборите. Парламентът е със синьо болшинство, президентът също е син. СДС за пръв път държи цялата власт в ръцете си. Иван Костов е на върха на славата, неговото мнение не търпи възражение, а думата му е закон.

Няколко правителства преди това се опитваха да правят приватизация, но тя все се оказваше половинчата и неудачна. Останаха обаче големи и апетитни хапки. Предстоеше подмяна на ръководните кадри на подлежащите на раздържавяване големи фирми. Без съмнение тези въпроси се решават на най-високо равнище и сигурно последната дума е била на Иван Костов.

За изпълнителен директор на „Техноимпекс” е назначена неизвестната, твърде млада – на 28 години, и без никакъв управленски опит, Корнелия Нинова. Тя поема председателския борд на директорите на ”Техноимпортекспорт” – друго външнотърговско дружество валутен гигант.

Всъщност Корнелия Нинова е юрист и има 2 години трудов стаж. През 1995 г. за няколко месеца е стажант-съдия в Софийски градски съд. През 1996 г. за кратко е юрисконсулт в Столична община. През 1996-1997 г., също за кратко, за по-малко от година работи като следовател в Столичното следствие, а от март до август 1997 г. е юрисконсулт в БТК.

През есента на 1997 г. много служители от бившето Министерство на търговията и туризма си спомнят как „на крилете на изборната победа на СДС”, г-жа Корнелия  Петрова Нинова пристига и веднага е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД – една от ключовите тайни организации, създадени от ДС и ръководени от ПГУ-ДС, търгуваща с оръжие. Но там престоят й също е много кратък.

Така в началото на септември 1997 г. Нинова е изстреляна на двата изключително високи поста в „Техноимпекс” и „Техноимпортекспорт”.

Мнозина симпатизанти на синята идея тогава си задават въпроса: „Как стават такива невероятни, направо мистериозни назначения?“

Какви могат да бъдат заслугите й пред синята власт, за да получи толкова невероятни постове.

Командирът Костов знае, но мълчи, не коментира и не дава обяснения, а това означава, че и другите трябва да мълчат и да не питат. В краткия период, в който Корнелия Нинова е работила като следовател, се е случило да води разследването на отговорен служител в телекомуникационната компания БТК.

Делото бързо било претупано, после прекратено, а служителят на БТК – напълно оправдан. И съвсем неочаквано Нинова се озовала на работа в БТК. Светкавично се сдобила с добра позиция в юридическия отдел под ръководството на същия служител от телекома, когото е разследвала.

Каква невероятна и „щастлива” случайност. Дали разследването на висшия служител от БТК не е трамплинът, който я изстрелва нависоко?

Като представител на СДС, тя с „младежки жар” поема огромния товар и на двата висши ръководни поста управлява и „Техноимпекс”, и „Техноимпортекспорт”.

По времето на правителството на Жан Виденов вицепремиерът Дончо Конакчиев е отговарял за БТК. И като представител на държавата водил преговори за нейната приватизация с „Дойчебанк“. За 25% от капитала на БТК България преговаряла за сума между 800 млн. и 1 млрд. долара, но сделката се провалила и то предимно по наша вина.

Не много след това, при управлението на Костов, вече срещу 67%, БТК е продадена за малко над 200 млн. долара. Не е ясно каква е била ролята на разследвания от Нинова висш служител от правния отдел, но вероятно и той е участвал.

Пак по решение „отгоре” и г-жа Грета Дончева е назначена за изпълнителен директор на гиганта ”Техноимпортекспорт”, а също така и за председател на борда на директорите на „Техноимпекс”?!

Биографията и управленският опит на Грета Дончева са още по-невероятни от тези на Нинова. Родена е във Велико Търново, а работи в Горна Оряховица като завеждащ склад „Готова продукция” в местния завод за палети. Изведнъж и на нея й дават два „жезъла” едновременно, две големи и тлъсти служби в София.

Първото нещо, което правят двете ръководителки – представителки на „новата власт” – СДС, е да изхвърлят началниците от предишния режим, дългогодишните директори Спас Панчев и Георги Шуманов от кабинетите им. Следващите стъпки на двете „височайши дами” са да се запознаят с икономическото и най-вече с финансовото състояние на фирмите. След това проучват по документи какви са недвижимите им имоти и други активи в страната и в чужбина. Разбират, че са брашнен чувал след поредица задгранични командировки.

Междувременно Дончева се забърква в една голяма сделка за внос на месо от Белгия и Франция, като нарежда да се преведе предварително разплащането от 800 000 долара. В последствие такъв внос в България не пристига. Липсват каквито и да било документи, че месото е влязло в страната. Не е известно какви са последиците нито за фирмата, нито за Дончева. По това време обаче съпругът на Корнелия Нинова работи в Софийската митница, а все още отношенията между двете началнички са отлични.

Грета Дончева започва да сменя един след друг директорите на задграничните представителства и да разпродава активите им. Голяма част от получената валута се прикрива. Предполага се, че една част е присвоена от Дончева, а по-голямата - е влязла в някоя партийна каса. Корнелия Нинова не може да не е била в течение на нарушенията на Дончева или да не е подразбирала за тях. В крайна сметка започнало разследване срещу Дончева.

Вниманието на Корнелия Нинова по това време е било насочено към уреждане приватизацията на „Техноимпекс”. Когато Дончева научава, че Нинова вече е направила и оглавила РМД, което е приватизирало под носа й „Техноимпекс”, казват, че откачила. От яд заповядала да изхвърлят от двора – собственост на „Техноекспортимпорт”, всички служебни и лични коли на „Техноимпекс”.

Дончева е разследвана, а Нинова остава чиста като девица. Приватизацията е извършена успешно и до 2005 г. Корнелия Нинова е изпълнителен директор на вече новия „Техноимпекс 98”, едноличен и пълновластен господар на частното предприятие.

По същото време е приватизирано друго голямо външнотърговско дружество - "Минералимпекс", а в съвета на директорите се оказва съпругът на Корнелия Нинова - Митко Нинов.

"Корнелия Нинова бе приватизатор на „Техноимпекс“ по времето на Иван Костов. Като приватизатор на „Техноимпекс“ и притежател на контролния пакет акции, които само по номинал са 4 милиона нови лева, сегашни пари, само че към 1999 година те значат много повече, как таз следователка с 2-3 години стаж извади тези 4 милиона , за да плати акциите. И изведнъж тези акции изчезват. Вие или сте ги продали, или сте ги подарили. Съдя по фирмените дела“, коментира пред агенция ПИК, Татяна Дончева, лидер на „Движение 21“.

Ето как става всичко. Годината е 1997 г. СДС от няколко месеца е на власт, след като спечели вота на близо 53% на българите. „Няма да ви предадем, няма да ви излъжем“ гъгнеше по митинги и срещи другарят Иван Костов. И веднага ни излъга.

Назначи криптокомунистически подводници. Една от тях е Корнелия Нинова, предложена на Командира от Йордан Соколов – едната от доведените дъщери на тогавашния председател на парламента и на практика тогава втори човек в СДС е близка приятелка на мизийската другарка. Седесарските влъхви Костов, Соколов, Стоянов и Михайлова (Нейнски), които иначе ни продъниха ушите с клетви срещу комунистите и ченгетата, изпоназначиха цели орди от тях, когато се озоваха с цялата власт в ръцете си.

Първоначално, за период от около една година Нинова става зам.-председател на Съвета на директорите на дружеството „Техноимпортекспорт“. Това е „малката правда“ за седесарския период на днешната БСП председателка.

„Голямата правда“ се крие в едно друго назначение – през 1997 г. Корнелия Нинова е инсталирана за изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД – дружество, създадено през 1966 г. с предмет на дейност „оказване на научно, културно и техническо съдействие на други страни чрез предоставяне на специалисти в областта на науката, образованието, здравеопазването, промишлеността, строителството, селското стопанство, културата и др. и приемане на чужди граждани на производствено-техническо обучение в НРБ“. Става дума за дейност, свързана основно с държави като Мароко, Тунис, Сирия, Ангола, Зимбабве, като само в последната държава дружеството е имало недвижима собственост, оценена на над 1,5 млн. щатски долара.

Със Заповед РД №18-629 от 14 август 1997 г. на министъра на търговията и туризма Валентин Василев е утвърден уставът на дружеството и новият Съвет на директорите в състав: Грета Дончева Дончева - председател, Корнелия Петрова Нинова - изпълнителен директор и Атанас Петров Петков-член. Сагата по приватизацията и следприватизационния контрол на това дружество е като лекция по безсрамие.

На 13 януари 1999 г. между тогавашния министър на търговията и туризма Валентин Василев и другарката Корнелия Нинова, в качеството й на изпълнителен директор на работническо-мениджърското дружество (РМД) „Техноимпекс-98“ АД, е сключен договор за приватизационна продажба на 67 на сто от капитала на „Техноимпекс“ ЕАД.

Днешната боркиня с приватизациите и продажбите всъщност е започнала своята кариера със същото. Нещо повече, натрупала е своята опитност по времето на най-грабителското управление, което се е появявало в най-новата ни история – това на другаря Иван Йорданов Костов. И още, натрупала е своята опитност, докато се е занимавала с най-вонящата част от тогавашната приватизация – тази чрез т.нар. РМД-та, които народният фолклор нарече „разбойническо-мениджърски дружества“. Дори само този факт е достатъчен да се направи изводът за пълното разминаване между това, което Нинова е говорила, говори и ще говори и това, което е правила, прави и ще прави.

Общата покупна цена на акциите на дружеството е в размер на 700 000 (седемстотин хиляди) щатски долара, но купувачът, когото Нинова представлява като изпълнителен директор, се задължава съгласно чл.4.1 да плати „в деня на сключването на настоящия договор едва 10 на сто от цената по чл.4, в размер на 70 000 (седемдесет хиляди) щатски долара, намалена с внесения депозит за участие в преговорите с потенциални купувачи в размер на 27 921 щатски долара...“.

Няма лъжа, няма измама – вижте факсимилетата на договора.

Остатъкът от цената в размер на 630 000 щатски долара ще се изплаща за срок от 10 години на равни годишни вноски, при това внасяни на две части. Не стига че 90% от цената е разсрочена за толкова дълго време, ами и годишните вноски са разбити на половингодишни. Това са условия за много приближени на другаря Костов и кликата му хора!

Такива условия за простосмъртни няма. Не знам колко от вас забелязаха и нещо друго – РМД-то на другарката Нинова е избрано по метода на „преговори с потенциален купувач“. Не чрез търг, не чрез конкурс, а чрез този метод, който носи най-голям корупционен потенциал.

Сигурно е чиста случайност, че точно през 1999 г. Корнелия Нинова придобива следните недвижими имоти - ателие в София с разгърната застроена площ 125 кв. м и гараж с разгърната застроена площ 23 кв. м. – записано е черно на бяло в декларацията й пред Сметната палата от 2007 г. 

Да видим какво се случва няколко месеца по-късно. На 7 септември 1999 г. е подписано „Допълнително споразумение към договор за приватизационна продажба на 5219 акции, представляващи 67 на сто от капитала на „Техноимпекс“ ЕАД“. Подписите под него отново са на министъра Валентин Василев и на Корнелия Нинова. Какво съдържа това допълнително споразумение? Изменя се чл. 4 от приватизационния договор и придобива следната редакция:

„Купувачът се задължава да заплати на Продавача 30 (тридесет) на сто от цената по чл.3 чрез превод по банкова сметка, посочена от Продавача и 70 (седемдесет) на сто от цената по чл. 3 чрез всички видове платежни средства, признати за редовно платежно средство в приватизацията“.

Знаете ли какво означава това?

Че в ход е пуснато тайното оръжие! Компенсаторките - емблемата на приватизацията по модела на другарите Костов, Божков и Гетова. Но не си помисляйте дори, че парадът на безсрамието на Корнелия Нинова и костовашката клика спира дотук. Съвсем не. На 14 октомври 1999 г. е подписано ново „Допълнително споразумение към Договор за приватизационна продажба на 5219 акции, представляващи 67 на сто от капитала на „Техноимпекс“ ЕАД“. Този път са руинирани чл.13 и чл.14 от Договора. Първият се отнася към ангажиментите на купувача да запази определен брой работни места, а вторият – към поетите от купувача като ангажимент определен обем инвестиции.

Както виждате от факсимилето, този обем е съкратен от 700 000 щатски долара на 600 000 щатски долара. „Хубавичко“, както обичаше да казва навремето един седесар, когато намажеше филията около някоя сделка!

Безсрамието не спира дотук, а продължава – за ужас на всеки, който има елементарен морал и принципи. На 16 декември 1999 г. министърът на търговията и туризма Валентин Василев (на когото остава много малко време на този пост) и другарката Корнелия Нинова подписват поредно „Допълнително споразумение към договор от 13.01.1999 г. за приватизационна продажба на „Техноимпекс“ ЕАД“. Двете страни се споразумяват за следното – напълно се отменят чл. 13, 17 и 24 от Договора (вече сами можете да видите за какво се отнасят, като прочетете факсимилетата). Перверзията е в поредната промяна на чл. 14, който след редакцията придобива следния текст:

„Купувачът се задължава да направи инвестиции в дружеството на обща стойност 300 000 щатски долара“. 

Въпреки тези скандални редукции и преработвания на първоначално подписания приватизационен договор, когато Агенцията за следприватизационен контрол започва проверка за изпълнението на тези драстично намалени задължения на РМД-то, се оказва, че и те не са изпълнени. Агенцията за следприватизационен контрол завежда дело срещу РМД „Техноимпекс-98“ и нейните юристи пишат в исковата молба, че съгласно чл.14 от договор РМД-то се е задължило да направи инвестиции съгласно постигнатите договорености при проведените преговори с потенциални купувачи.

„При извършена на 01.08.2001 г. проверка на изпълнението на посоченото задължение е констатирано пълно неизпълнение, поради което на купувача е начислена неустойка в размер на 50 000“, допълват юристите на Агенцията.

Първото решение по казуса, произнесено от Калоян Топалов, тогава съдия в Софийски районен съд, е, че РМД-то на другарката Корнелия Нинова не дължи неустойка. С Решение от 10 януари 2005 г. по търговско дело №1503/02 по описа на Софийски градски съд обаче РМД „Техноимпекс-98“ е осъдено да заплати в полза на Агенцията за следприватизационен контрол:

- сума в размер на 50 000 щ.д., представляваща неустойка за неизпълнение на инвестиционната програма по приватизационния договор за отчетен период 1999 г., заедно със законната лихва върху нея, считано от 28.12.2002 г. до окончателното й изплащане;

- сума в размер на 20 604,33 щ.д. – представляваща мораторна лихва върху неустойката, считано от 01.02.2000 г. до 28.12.2002 г.;

- сума в размер на 90 лв., представляваща деловодни разноски;

- сума в размер на 3002 лв., представляваща юрисконсултско възнаграждение.

Въз основа на въззивна жалба, подадена от „Техноимпекс“ АД, е образувано въззивно гражданско дело № 689/05 г. по описа на Софийски апелативен съд. С Решение № 21 от 17.03.2006 г. Софийският апелативен съд оставя в сила първоинстанционното решение. С издадения изпълнителен лист „Техноимпекс-98“ АД е осъдено да плати 70 604,33 щ.д. (другите две суми от исковата молба в размер на 90 лв. и 3002 лв. не са включени).

Към тази дата другарката Корнелия Нинова е обърнала палачинката на 180 градуса - вече повече от половин година тя заема поста зам.-министър на икономиката при своя демиург Р.Овч. от БСП.

Нали знаете – при несвикналите в екстремните политическите лупинги нейните акробатични номера биха довели до позивни за повръщане. Може би не е случайно, че избра майстор на лупингите и за кандидат-президент на БСП. Забравя обаче, че екстремното лупингуване често води до необратими катастрофи. Това морал, принципи, ценности, идеали – вятър и мъгла е за тази порода хора.

Как завършва сагата ли? С Определение № 44/04.05.2007 г. на Върховния касационен съд е решено, че се оставя без разглеждане касационната жалба на „Техноимпекс-98“ срещу Решение № 21/17.03.2006 г. на Софийския апелативен съд. 

Истината обаче се оказа още по-скандална. Новооткрити документи, които виждате като факсимилета, доказват, че Корнелия Нинова към датата 14 юни 2005 г. е притежавала много повече от 5550 акции. Към тази дата тя е била горд собственик на 7260 броя акции или около 48% от капитала на РМД-то, приватизирало „Техноимпекс“. 

Преди година тя казва, че работниците купили предприятието, а не тя. Всъщност Корнелия Нинова сътвори грандиозна неистина с думите си, че РМД-то, което е участвало в приватизацията на „Техноимпекс“, е било собственост на работниците там. Документите напълно я опровергават - собственоръчно подписана от другарката Нинова декларация от 2004 г. 

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

Долуподписаната Корнелия Петрова Нинова, ЕГН – 690116...., притежаваща лична карта № 16407...., издадена на 15.12.2000 г. от МВР гр. София, акционер в дружество „Техноимпекс 98“ АД

 

ДЕКЛАРИРАМ, ЧЕ:

Като акционер в дружество „Техноимпекс 98“ АД притежавам повече от три месеца 5550 бр. акции, представляващи 37 % от капитала на дружеството“.

Следва собственоръчният подпис на Корнелия Петрова Нинова.

Става ясно, че през 2004 г. без никакво съмнение тя е притежавала 5550 бр. акции на РМД „Техноимпекс 98“ АД, които впоследствие е продала за петцифрена сума. Продажбата на тези акции и получената сума са отразени в нейните данъчни декларации – 65 000 лв. От декларациите виждаме, че същата година тя се е сдобила с апартаментче – 89 кв. м. Изводите оставям на вас.

Това е второто интересно съвпадение в данъчните декларации на другарката – когато през 1999 г. тя участва в приватизацията на „Техноимпекс“, това веднага се отразява на имотното й състояние в посока нагоре. През 1999 г., когато РМД-то на другарката придобива „Техноимпекс“, тя пък придобива ателие от 125 кв.м. и гараж от 23 кв.м. Това е чиста случайност.

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(142)
1
жълто. Публикувано е само това, което им изнася.
2
Другата неделя да гласувате за крадливите комунисти! ЗС ДС ви е гот селяни!!!
3
"През първите няколко месеца след 9 септември 1944 г. (септември-ноември) са избити без съд и присъда няколко десетки хиляди души. Според различни историци цифрата на избитите е между 30 000 и 42 000. В други издания, близки до бившето комунистическо управление тази цифра е значително по-малка – около 20 000, а за безследно изчезнали в този период са обявени около 2000 души. В доклад на министъра на вътрешните работи от 16 ноември 1944 г. се посочва, че до момента са арестувани 28 630 души. През февруари 1991 г. министърът на вътрешните работи Христо Данов обявява пред парламента 25 000 за безследно изчезнали."
4
Браво пик, пред тези документи и боговете мълчат
5
ЕТО ЗА ТОВА В НАШИЯ БЛОК В ЛЮЛИН ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ ЗА НЕЗАВИСИМИЯ КАНДИДАТ ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ С НОМЕР 22.ЗА ДА НАКАЖЕМ КРАДЛИВИТЕ ПАРТИИ!
6
Корнелия трябва да обясни за тези неща. Мълчанието е равносилно на гузност.
7
„Известни са редица случаи на насилие по отношение на местното население на завзетите територии от някои военнослужащи от тиловите части на Червената армия Така например някои военнослежещи в пияно състояние влизат нощем по домовете на хората в градовете и селата с цел грабеж, а и в някои случаи – изнасилват жени и убиват мъжете им. Доколкото такива произволни действия внасят голям смут сред населението, което с неописуема радост и възторг посрещна Червената армия, моля да се направи всичко възможно за тяхното по-бързо прекратяване.” - писмо на Г. Димитров до Сталин от 22.09.1944 г.
8
БЪЛГАРИТЕ СА РАЗУМНИ ХОРА. ДАНО НАЙ-СЕТНЕ ВКЛЮЧАТ, ОСОБЕНО МЛАДИТЕ. БСП Е ПАРТИЯ НА ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ И ЛЪЖИ....НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ БАНКИТЕ.....1997, 2013.....
9
Лапачката на Костича, преоблечена в червено- Гласувайте, уважаеми червени бебички, за ония, които ви ограбиха!
10
Ооо, добра разбивка. Направо нокдаун.
11
Реших на 26 март 2017 твърдо гласувам против най голямото проклятие на България българоубийците от гроб опс герб
12
Защо не публикувате далаверите на герб? Защо не публикувате далаверите на Костов? И аз зная защо, вие още повече. То е нецензурно?
13
БАЙ ПЕТКО,И ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА ОТКОГА ПИШЕМ ТЕЗИ РАБОТИ ТУК???НО БОЛШЕВИШКИТЕ ТРОЛОВЕ ОСВЕН(-)ДРУГО НЕЗНАЯТ!!!ТО БЕШЕ ГРЕШЕН КОД,НЕЦЕНЗУРНО СЪДЪРЖАНИЕ-СЕГА БИЛО БОМБА-БОЖЕ ГОСПОДИ!!!П.ЖОТЕВ ТВЪРДИ ЧЕ НИНОВА МУ Е "ПОДАДЕНА"ОТ КОСТОВ!!!А ЧРЕЗ АГЕНТ,ПРОВОКАТОРИ ЛУКАНОВ "НАСАДИ" КОСТОВ!!!1990г. ВЪВ В-К"РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО"-КОСТОВ ВЪВ,ДВЕ СТАТИЙ ПРЕЗОВАВАШЕ,БОЛШЕВИКИТЕ ДА СМАЖАТ НАДИГАЩАТА СЕ ОПОЗИЦИЯ!!!ДО "НАСАЖДАНЕТО"-НИКОГА НЕ Е ЧЛЕНУВАЛ В ДЯСНОТО!!НИЩО ЗА-Т.ШАРЛАНДЖИЕВА И КРАСЬО С ТЕФТЕРА,И УВОЛНЕНИЕТО НА НИНОВА ПРЕЗ-2007г. ОТ СТАНИШЕВ!!!НИЩО И ЗА ДЕЛОТО С ОБВИНЕНИЕ"ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА ПРАВОСЪДИЕТО"-ОТНОСНО "ТОПЛОФИКАЦИЯ"!?!?!?ХОРАТА НЕСА С ИСТРИТА ПАМЕТ!!!
14
Недялko, публикувай далаверите на Бойко Борисов, Цветелина Бориславова и Валентин Златев.
15
Защо не пишете за далаверите на герб? Защо не пишете за далаверите на Костов?
16
И в ж.к.Надежда масово ще гласуваме за Димитър Байрактаров с 22,за да накажем Тиквоча и Краднелия.
17
Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създания също като нашия вожд ни Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме.
18
Далаверите на Борисов не отвенят далаверите на Нинова.
19
Синята комисарка начело на БсП, честито, другарке и другаре....
20
Говорим за неща отпреди двайсет години,а но не искаме да видим, че никой не отиде на срещата с румънската прокурорка за борба срещу корупцият. Че синдиците на КТБ нямат компетентност. Че магистралите не ни отведоха до накъде. Че по 40 000 млади българи всяка година бягат от страната като от чума. Че бедността на народа стана държавна политика именно при Борисов . Корнелия не е алтернатива. Но с Борисов нещата отиват към дъно.
21
Написаното е вярно, точ в точ. Аргумента, че и ББ бил крив, не важи.
22
Корнелия Нинова не може да бъде лице на промяната. Смешно е някакси.
23
ДО 5 КОЛКО СА ИЗБИТИТЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА-десетки пъти повече. Това е тенденцията в цяла Европа-дали е добро е друг въпрос.
24
ИСКАМ ДА ЗНАМ ПО СЪЩОТО ТОВА ВРЕМЕ С КАКВО СЕ Е ЗАНИМАВАЛ мУтрАта, ЗАЩОТО НЕ СЪМ ЧУВАЛ ДА Е БИЛО СЪС СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ И БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ. ПРЕЗ 90-ТЕ ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ ДЕЙСТВАХА ОСНОВНО ДВЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ- СИК И ВИС. И ДВЕТЕ СЕ ЗАНИМАВАХА СЪС СХОДНА ДЕЙНОСТ, КАТО МЕЖДУ ТЯХ ИМАШЕ КОНКУРЕНЦИЯ- КОЙ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ДРУГАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ДА УБИЕ. ЕДНИТЕ УБИВАХА ДРУГИТЕ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ НЕ СА НАПРАВИЛИ ПОВЕЧЕ ДОБРО НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ТЯХ. НАКРАЯ ЕДНИТЕ ПЛАТИХА НА ЕДНИ ХОРА ДА НАПРАВЯТ ТЕХНИЯ ЧОВЕК буДА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР, ЗА ДА ПОМОГНЕ В БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ И КАТО ДОБРИ САМАРЯНИ ДА БЪДАТ ЗАПАЗЕНИ В ТАЙНА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ТАЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СПРАВЕДЛИВА КАУЗА. ОКОЛО 150 ДУШИ БЯХА ОСВОБОДЕНИ ОТ ЖИВОТ И САМАРЯНИТЕ ДЕТО ИМ ПОМОГНАХА ОСТАНАХА НЕРАЗКРИТИ ОТ ПОСТАВЕНИЯ ЗА ЦЕЛТА СЕКРЕТАР НА МВР буДа иСКАриоТСКИ. А ИНАЧЕ пИК НИ ЗАНИМАВА С НЕЩА ДЕТО ВЕЧЕ СА ОБРАСЛИ С КАМАРА ЛЪЖИ.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Това е учебникарски пример за това, как грабителски се е провеждала приватизацията в България и как червените олигарси на БСП, начело с тяхната лидерка са ограбвали държавните активи. Тя е за затвора, наред с всички червени приватизатори, които точак зъби за нов грабеж. Браво, на разследващите журналисти,.защото когато фактите чрез документи говорят - лъжците от БСП и Нинова мълчат.
27
стига сте мрънкали. утре като дойдат на власт БСП ВСИЧКО ЩЕ Е ОБЩО. ТЕЗИ АКЦИИ ГИ ПАЗЯТ ЗА ХОРАТА. УРАААААА
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
ТАЯ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ГОЛАМА ДУХАЛКА, МАЙ! СДС,БСП,ДПС, ВИСОКИ ПОСТОВЕ ОЩЕ ОТ УЧЕНИЧКА, ТА ДО ДНЕС. И ЩЕ НИ СТАВА ПРЕМИЕР! ПАЗИ БОЖЕ!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
ДО Защо не публикувате далаверите на герб? ...ПРОСТО НЯМА ТАКИВА ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ПИНОКИО ГЕРДЖИКА ТЪРСИ 2 М И НЕ НАМЕРИ
32
Ало Пик като настъпиме турците нецензурно съдържание колко сте жалки и нещастни
33
Фъснята на ПИК само ме амбицира да пусна за Корнелия.Хайде холан,остана една седмица и компроматите цъфнаха.Наш Бокич вода ненапита;ало Ваньо,Маньо под масата.
34
Егати и крадлата, тя еготова за ГИНЕС! Ало, др. Костов, защо не си защитаваш произведението?
35
Курнелиьо замълчи!Затвори си лъжливата уста и спри с патос да размахваш крадливите си ръце! Ти не си срам,ти си проклятие за БСП и България!
36
Как МУТРАТАхЛапна БТК и БУЛГАРТАБАК
37
Не забравяйте също и 27 милиарда заеми, взети от Тиквата. И че ако се върне на власт, ще вземе още поне толкова. А вие, бедалите, които го избирате - ЩЕ ПЛАЩАТЕ!
38
Писна ми и това е . Ако всеки българин уважава себе си нека не гласува.
39
Мутрата Боко ТИКВАТА е собственик на БТК и Булгартабак
40
Др. КИРИЛ ДОБРЕВ, нещо да кажеш за новите лица в БСП? Те наистина били нови крадци!
41
Ако Сланинова е лицето на БКП то си представям каква паплач са останалите й членове. За тотална забрана на тази партия.
42
след изборите АКЦИИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ. ОБЕЩАНО ОТ БСП. ОХАААА. КОЙТО НЕ ЩЕ АКЦИИ ДА ТРЪГВА ЗА БЕЛЕНЕ
43
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ОТНОВО НИ МАНИПУЛИРАТ. ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ ЗА КУПУВАНЕ НА АКЦИИ, КОИТО Е ПОДПИСВАЛА НИНОВА СА В КАЧЕСТВОТО И НА ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ТЕХНОИМПЕКС, А НЕ В ЛИЧНО КАЧЕСТВО. ПО ТОВА ВРЕМЕ ДЪРЖАВНИТЕ ДРУЖЕСТВА СЕ ПРЕВЪРНАХА В РМД-ТА И ШЕФОВЕТЕ ИМ СТАНАХА ШЕФОВЕ НА РМД-ТАТА, А НЕ ЕДНОЛИЧНИ СОБСТВЕНИЦИ. НИНОВА В ТОВА СИ КАЧЕСТВО Е "ЗАКУПИЛА" АКЦИИ НА ТЕХНОИМПЕКС И ВСЕКИ СЛУЖИТЕЛ Е СТАНАЛ АКЦИОНЕР ТАМ. ТОВА БЕШЕ ПОЛИТИКАТА НА ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА СДС ДА РАЗБИЕ ИКОНОМИКАТА. НИНОВА САМА Е КАЗВАЛА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЛЕД ТОВА НЕ Е ИСКАЛА ДА ПОМОГНЕ ЗАКОНОВО ТАКА ЧЕ ФИРМАТА ДА РАБОТИ И ТЯ Е НАПУСНАЛА. ВСИЧКИ ШЕФОВЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ СЕ ОКАЗАХА В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ- И ЧЛЕНОВЕТЕ НА СДС И НА БСП И НА БЕЗПАРТИЙНИТЕ. НЕКА СЕ СЪСРЕДОТОЧИМ ВЪРХУ ДЕЙНОСТТА НА мУтрАтА ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД, ПРЕЗ КОЙТО УСИЛЕНО С ПОМОЩТА НА ТАКИВА МЕДИИ КАТО пИК МУ СЕ КРИЕ БИОГРАФИЯТА. ТАМ ИМА БЯЛО ПЕТНО- НИ ДУМА, НИ ВОПЪЛ, НИ СТОН ПО ТЕМАТА. НЯМА ДОКУМЕНТИ, А САМО ТРУПОВЕ , КОИТО ПО-КЪСНО СЕ ПОХВАЛИХА С ЦЕЦО В ГЕРМАНИЯ, ЧЕ СА ГИ ИЗРАВЯЛИ.
44
Иван Костов трабва да бъде набучен на КОЛ в центъра на София. СДС е създадена от ДС и всичко прибраха държавно нищо не остана. Все още България се ръководи от ДС тоест от КГБ.
45
СТАТИЯТА ДАВА ОТЛИЧНА ПРЕДСТАВА КАКВИ КРАДЦИ СА ДНЕШНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ЛЕВИЦАТА.
46
Ще ви таковам на българите от най-чистата и неопетнена партия БСП, промяна другари, промяна, урааа! СЛАНИНОВА ВОДИ СВЯТАТА ЧЕТА ОТ ПРАСЕТА, ГРУХ ГРУХ ГРУХ, свине.
47
Я ВИЖ ТИ КАКВА БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ Е ИМАЛО А ТОЛКОВА ГОДИНИ НИКОЙ НИЩО НЕ РАЗКРИВА! НО ДОЙДАТ ЛИ ИЗБОРИ ВСИЧКИ БОМБИ ГЪРМЯТ. ЕХ ВАШТА МАКЯ ФОСТЕНЦАТА ДЕВНА НА ВСИЧКИ СЕЛЯНЖЪРИ. А КАКВО ДА КАЖЕМЕ ЗА ЕДНА БАНКЯНСКА ТИКВА ТЯ КАКВА БОМБА Е ЗАЛОЖИЛА? РАЗРОВИХ СЕ ТУК ТАМЕ И ОТКРИХ МНОООГО ХУБАВИ НЕЩА ЗА ТАЗИ ТИКВИЧКА. НО ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ГИ ИЗЛОЖИ НА ПОКАЗ. ЗАЩО БЕ? СТРАХ ЛИ ВИЕ? НЕ СЕ СНТРАХУВАЙТЕ БЕ ИЗЛОЖЕТЕ Я ДА Я ВИДИМЕ ТАЗ ТИКВЕНСКА БОМБА...... ЕТО ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАМ ОТ НАЧАЛОТО НА 90-ТЕ ГОДИНИ И НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. ЗА ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ЗА ТИКВИТЕ ИЛИ ЗА СЕЛЯНЖЪРИТЕ ЛИ ДА ГЛАСУВАМ? НЕЕЕЕЕЕЕЕ НИКОГА!!!!!!!
48
Крадлата Корнелия не е "госпожа Лъжа", а "госпожа Наглост на квадрат"!
49
Няма друга такава наглост, като на Корнелия/БСП - да използваш носталгията на възрасните! Гергов - социалист! Нинова - социалист! Смех!!! Боко поне си е откровен - " ... аз съм прост ..." Тези - алчни наглеци!
50
Да го д.ха Боко тиквата, ние си имаме свещена свиня, свиня майка-СЛАНИНОВА, свине напред, с прасетата ще ви променим и така от 1923г. Не от 1989г., промяна прасета ще успеем да се угоим за пореден път, свине в свинска държава, урааа
51
Ще гласувам за г-жа Нинова!Твърдо!Взех решението си благодарение на тази новина!
52
чули сте вица БАЙ ИВАНЕ А ПЪК ТЕ Х-Я МИ ХВАНИ ПИТАТ ГИ ЗА КРАДЛИВАТА КУРНЕЛА ТЕ БОИКО ТА БОИКО ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ДАИТЕ ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ ЧЕРНО НА БЯЛО АНЕ САМО ЛЪЖИ И КЛЮКИ
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Истината и само истината. Браво!
55
Ще ви изпия кръвчицата Ей, ах вие, всичко ям и лапам
56
Пуска се една фалшива новина ,храна за тиквоиди.Ако е вярно назначеният от мутрата овощар Цацаров що я покрива?ПИК-знаменосецът на фалша.
57
Гласувай с 2 ръце за Нинова, тя си е добре финансово, ама ти ще ядеш големия. За това аз предпочитам по-малкото зло и това е ГЕРБ. Борисов и хората му поне се извиниха и признаха грешките си, а комунистите, нито веднъж за 130 г. не казаха"извинявайте"
58
Конничката без глава написала: "Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си... Ще ви върнем самочувствието..." КРАДНЕЛИО, ТИ и тези около тебе окрадохте народа и му отнехте му достойнството. Същата тая демокрация ви направи охранени МИЛИОНЕРИ и МИЛИОНЕРКИ. Чак лигите ви потекоха за тая власт. Лъжкиня Нинова пак ще "връща самочувствието на народа" с нови далавери
59
Рошко Ка пута--LZ1RGD....Напиван и Е бан преди 7 години от руски тираджии(екип двама) в Холандия - Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664 София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап 32.....тел..0877 58 38 45.....0889 67 66 78.. http://roshkovip.snimka.bg/
60
Доста пик-ливо написано...Сега чакаме разследване за ареста на дружката ви Тиквоний в Унгария. Кога,как,защо ?.. Ама до изборите да излезе !!
61
Двама селяни се хвалят със своите дъщери. Единият споделил, че неговата била толкова млада и умна, че за няколко години се сдобила с апартаменти,коли и др. Другият го слушал и накрая казал,че и неговата дъщеря е к...ва но нямала същите успехи. Всякакви прилики с горните герои са случайни!!
62
Отврат! Нямам думи! Отворете си очите,бе хора!
63
Унизени братя българи, гласувайте за Бойко Борисов и ще получите османски паспорти с личния автограф на Тайип Ердуган и ще станете много, ама много горди турци. Тогава да видим дали брюкселските абдали и фашисти ще ви обявяват за хора второ качество. А и жените ви ще започнат най- накрая да раждат, защото Ислямът е силно толерантен към жените, които раждат много деца, бъдещи бойци и камикадзета на Аллаха. Не ДОСТ, а ГЕРБ е истинската Османска партията на Румелия!
64
СТРАХОТЕН ТЮРЛЮГЮВЕЧ!КОЙ МИСЛИТЕ ЩЕ ОТДЕЛИ СКЪПОЦЕННО ВРЕМЕ ДА ЧЕТЕ ТОЗИ ПАСКВИЛ,КОЙТО ЦЕЛИ ЕДИНСТВЕНО ДА ОМАСКАРИ КОРНЕЛИЯ НИНОВА .ИЗГЛЕЖДА ДОСТА СТЕ СЕ УПЛАШИЛИ..?
65
Бойко, Бойко, до глупостите на Антон Тодоров ли опря . И те няма да те спасят. Ако това е вярно, а някой го е знаем и го е криел, той също е съучастник в престъпление... На 26.03.2017 г. Народът на Република България ще те изхвърли завинаги от политиката... Чакахме те, чакахме да отговориш на Елена Йончева. Ей, мълчиш като п---- и това е...
66
Тази няма срама. Ама има една поговорка: докато има говеда, ще има и касапи!!!
67
Вместо да пишете глупости , прочетете внимателно поместените по горе договори и щи ви стане пределно ясно , че това са жълтини. Тези , които ги подхвърлят , разчитат на това , че никой не чете документите или не ги разбира. Това са публикации са неграмотни и доверчиви хора.
68
Много се кефя да чета коментари когато се появи името на Костов. Невероятна шизофрения настава - бил комунист, ама направил приватизация... Бил окрал всичко, ама си седи в къщата в Драгалевци... Съсипал България, ама за пръв път след 1989 имаше цял мандат и редовно вдигаше заплати и пенсии... Уж бил престъпник, ама Европа ни призна пазарната икономика и тръгнахме напред... Абе като си личност и правиш нещо, средностатистическият мързеливец се чуди каква махна да ти намери... Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." === Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред „Света неделя” разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар…
69
НИНОВА е за затвора!
70
О тая мазна свиня е жадна за власт ,толкова и проста ,не дай си боже да я изберат.Народе събуди се ! Не гласувайте за тая зжлна крадла и лъжкиня. По добре за Бойко той е по достоен и е уважаван в нас и чужбина.Опомни се народе .БСП трябва да се заличи вече.
71
Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА и други "хубавци") говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Всички знаят, че бившият премиер на България КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити – повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...
72
Да живеят КПСС и БКП, които не построиха комунизма! Да живее „Дружинната ръководителка“ лъже-маже-мрази-Нинова, Да живее „Каруцарският речник“ на лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее „Националната предателка“ лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее „Руската олигархия“ на лъже-маже-мрази-Нинова!
73
Е та как няма да расте стремително като е само на 28 год. тогава. Явно много добре се разкрачва.
74
КОКО -24/ мУтрАта през това време се готвеше да влезе във властта с мУтрАта Параванов за да си събере няколко торби с едри банкноти пари и да си купи шефското местенце в Брюксел в ПЕС. Никога няма забравим годината през която бяхме на купонна система 1990г, когато бкп изнесоха парите на България в чужди банки.Следващата година на купонна система и на хляба даже беше 96г Жан Виденов-та зима. Последваха годините на драгалевския мангал Командира който пък разпродаде България с ужасната си приватизация за жълти стотинки с г-жа 48% и еничара Х.Бисеров от дпс.От тогава българите половината спряха да гласуват. После последва ""царя'"" който щеше да ни управя за 800 дни с турците дпс.Взема той имотите и ни би шута. Накрая бкп с дпс и атака през 2013г пак обраха банка това беше КТБ на Мустака. Е и защо да гласувам за бкп, дпс, атака,дсб ( нова република), за каракачанов който е същия?!Пак ще се обират банки от дпс и бкп + кгб решетников!!!
75
всички комуняги са паталогични клептомани простаци и долни дупедавци. затвор за крадците и забрана на бсп!
76
Народе опомни се,отвори очи! КРАДЦИ,УБИИЦИ,ЛЪЖЦИ И ЛЪЖЕПАТРИОТИ не допускай да вземат отново властта! Гласувайте за ГЕРБ! Защитете децата си!
77
БСП ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". БСП направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората. БСП, принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността. БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. БСП, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Забравихме ли...?
78
и кво,че не ми стана ясно?Костов я назначава,дава акциите!Той нали беше против комунизма,как така я взема на работа,пък и дава и толкова власт?
79
Спрете да лъжете, мръни педераси герберски
80
От доста време се пише навсякъде по тази тема, но никъде не прочетох опровержение от Нинова. Ако това са лъжи и клевети тя щеше да ореве орталъка, щеше да заплашва със съд, а тя мълчи като г.з. Има нещо гнило в цялата тази история и то, е че е истина!!!!
81
ЛЕЛЕ КОЛКО ЗЛОБА ИМА В ТЕЗИ ЛИЦА!!! ОСОБЕНО И НАЙ-ВЕЧЕ В ЖЕНСКОТО!!! БОЖЕ, БОЖЕ, ОТКЪДЕ ТОЛКОВА И ТАКАВА ЗЛОБА???
82
През 1995 г. бабите казваха за Жан – новото лице „Умен, умен...“ при това професионален политик. Сега през 2017 г. БСП пак предлага нови лица, млади, умни, с отлично образование от чужбина – не им трябват професионалисти, а послушници на лъже-маже-Нинова. 5-то правителство на БСП след 1989 г. Недовършен мандат на Жан Виденов (БСП) от 25.01.1995–12.02.1997 г. - само 2 години. Помните ли реиндустриализацията по Румен Гечев, фалират 16 банки, а парите в червените джобове. Хиперинфлация 1$-3000 лв, масови протести и дек.1996 г. Жан Виденов подава оставка. 1996 г. стартира масовата приватизация с бонови книжки - печеливши персоните и групировките, свързани с БСП.
83
Цацаров, тая лъжлива червена дебела утка защо не у в затвора!???!!!
84
Наздраве братя ! Нека пием по едно за Корнелия,тя доказа че е истинска магьосница. Приятна неделна вечер и да Ви е сладко ! Нищо че после...ще Ви загорчи...
85
това не е държава това е АБСУРДИСТАН ,
86
При толкова обширен доказателствен материал за кражбите на дебелата и крадлива селянка, Военният трибунал за много кратко време ще определи присъдата и. А иначе, присъдите на циганина Костов / дс-агент Кънчо и кгб-явочник Санкин/ и на пловдивския измамник Петър Стоянов /дс-агент Виктор/ ще отнемат още по-малко време на Трибунала.
87
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
88
БТК е продаде царя и главния секретар на МВР. тлогава Боико Борисов. Какъв Костов , какви 5 лева? Бива да лъжете и да се слагате на ГЕРБ , но тази кафява информация само замърсява медиииното пространство
89
Късата памет на българите ще затрие страната. Имало ли е досега управление с участието на биесиепиету, след което държавата да не е фалирана?? Дайте ми пример за управление на БСП, при което държавата е дръпнала напред. Върнат ли се другарите на власт страната отново ще изпадне в дупката. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ.ЗАБРАВИХТЕ ЛИ Луканов, Виденов, Станишев, Тройната коалиция, Орешарски.....???
90
И ПОМНЕТЕ: ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ, ГЛАСУВА ДИРЕКТНО ЗА ЦИГАНИНА ДОГАН И КРАДЛИВАТА ЛЪЖКИНЯ НИНОВА, КОИТО ВЕДНАГА ЩЕ РЕАЛИЗИРАТ КРЕМЪЛСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИЗВАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЕ СА ПОЛУЧАВАЛИ ЕВРО-ПАРИ ОТ БРЮКСЕЛ, ЗАЩОТО СА КРАДЦИ! бг-европеец
91
с бюлетина № 14 -ПП Възраждане - Минчо Христов, Стела Банкова - сравнявайте с тези!
92
След експонирането на тези факти, наистина трябва да си олигофрен, за да гласуваш за краднелията..........
93
Мутренските подлоги в атака - какво било преди 20 год. А КОЙ взе 16 000 000 000 заем и КЪДЕ ОТИДОХА ПАРИТЕ?! И това ства сега, не преди 100 години!!!
94
И КуРнелия е чиста като моминска пазва- също като Иван Костов, Милен Велчев, Масларова, Р Овч.,Доган, Христо Бисеров,СтаниШеф и още куп прости политикани!?!??ЗАЩО за тези гадове несъществува З А К О Н ???????
95
Вие много помагате на Корнелия. Изнасяйки цялата истина преди избопите, Вие отнемате компромати, които могат да се използват срещу нея, след като стане премиер. Истината няма да може да се използва от кръга на тримата шишковки, които ще искат да я държат зависима и да я изнудват.
96
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
97
Ето нещо относно изказването на Нинова за демокрацията: https://dimitaratanassov.wordpress.com/2017/03/20/ninova-underaestimated/ Дълго е, но задълбочено, така че само за тези, на които им се чете и имат интелекта да го схванат.
98
Не, че ми е работа, ама да попитам - след всичките тези факти, ако са факти, защо тези хора не са в затвора??? Или за тях затвора е сградата на Парламента? "Натирени" там с помощта и гласовете на Народа, за когото са се "жертвали". И кога най-сетне на този Народ ще му е работа, тази работа?
99
Добре сте почнали, Пик - ами дайте да видим и как другарят Цветанов с една учителска заплата си е купил 6 апартамента в София - това е не по-малко интересно, а и ще бъде политкоректно! Също така може да поразнищите една друга история - доклада на европейските прокурори от края на миналата година - където същите тези прокурори питат Цацаров защо Борисов още не е следствен, и са изброени причините!? Хайде сега да ви видя колко сте "независими" и "обективни"!
100
Въшльо, нещо да кажеш за резултатите от изборите. А, маймуно въшлива? кого изхвърлиха българите в помийната яма - КУРнела и цялата и крадлива и престъпна партия. а ти , мухльо /мухло/ дума не обелваш. Добре, че беше Антон Тодоров да раздуха този грабеж на Корнела, та да им дойде на българчетата втория акъл и да гласуват за единствената свястна партия ГЕРБ.. И затова Борисов ще има след няколко дни труто правителство - рекордьор, който ще остане в историята на България с всичко, което построи и направи за българите и България.
101
До № 40 Не сравнявайте комунистите с прасета !!! Това е обида за прасетата.
102
Кошерът България продължава да се рои докато в него останат само търтеи Бавно но сигурно той се изпразва и скоро няма да има кой да слугува на партокрацията превърнала се в лоби на собствените си икономически групировки.Никой няма да ви работи без пари.
103
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
104
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
105
В червената кочиню има само прасета. https://iconomicabg.blogspot.com
106
SSoross dade 20 Miliarda za DEMONOkratichni Rifferendumi, Razzepvania ,Otzepvania I Drugi OTVORENI Podgotovki na III Svetovna Voina ...Na nakoi im e Zabavno ,No NE znaiat NAKUDE gi Vodat Kuklovodite i ZASTO ... ... ... ... . Kakvo Sa mu Zapovadali Massonite-Satanisti na Ochilatia PE.DAL- puchia.DEMON..Palna KATA.lainunska PORNO.grafia na KATA.LAInunskite PE.DALI... KATA.LAInunskite Separatisti - Teroristi - KOMAnisti ,slugi na Rotshild - Rokffeler - Morgan... SHiff... Slugi na SATANATA & puchia.DEMON... ... ... ... .
107
Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет. прогон хрумером логин скайпа SEO2000 оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа SEO2000
108
Абсолютна лъжа. Статията е пълна измислица. Документите са добър опит от страна на пИК да накльопат Нинова. Май трябва Нинова да ви осъди за тези глупости които пишете, за да се спрете най-накрая.
109
Абе ти може ли да четеш?
110
cialis mit grapefruitsaft trusted tabled cialis softabs buy cialis cipla cialis online cialis generico postepay cialis pills estudios de cialis genricos price cialis best cialis cost buy original cialis cialis 5 mg para diabeticos cialis purchasing cialis 5 mg schweiz cialis price in bangalore interactions for cialis http://kaivanrosendaal.com/#cialis http://kaivanrosendaal.com/#viagra-vs-cialis
111
Когато да убиеш комунист все си закъснял. Комунистите трябва да се избиват постоянно без милост.
112
Ей това свинските медии забързано и здраво рекламирате свински, кални, Долни теми. Тази Корнелия може и да е измама, но и другите не са цветя. Имам си една мечта, да остана за 10 мин. със свинята в една стая. Аз с бухалка в ръка, свинята с каквото си избере. Долни мърши продажни сте вие, пик, блиц, хлъц, мазни хора, утаечен.
113
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
114
КОРНЕЛИЯ НИНОВА КРИЕ ПАРИ ПОД МАЗЕТА НА РОДНИНИ....ХАХАХАХАХААХХХХХАААААА....ДА СИ ГИ НА_РЕ У ЧЕРВЕНИЯ _ЪЗ.....ХАХАХААХХХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ.....НА_УКАХ ЛИ И ГО....ХАХАХАХХХХАААААААА....
115
КУРабията е за затвора.А поддръжниците и са за съжаление и за психиатър.Ух да вали аВа в прУстите и наивни чисти и честни комунисти!!!!!!!!
116
Е и какво от това , за папка ДКу... Поредната плява,подхвърлена на тревопасните българи.Рупайте,ругайте но..си трайте.Къде по кадърни от Курнелия станаха сегашните водещи пилитици-фирмаджии,Краде се с милиарди.Курнелия си е живо демоде.
117
До преди да прочета статията бях привърженик на Нинова и Бсп... Сега съм отвратен от нинова, никога повече няма да гласувам за тая нагла крадка... Нали така трвбва да пиша... А по маловажното е че мн. Скоро няма да остабнр нито бг нито bg във вида който знаем
118
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
119
"Документалиста" би трябвало да "документира" списъка на милиардерите, та да видим Нинова след толкова "грабеж" на кое място е. "Документалиста" е пропуснал, че тя не е членувала в БКП.
120
Като прочетох ,че Костов е приватизирал БТК и спрях да чета. БТК я приватизираха Кобурга и Доган
121
Същество което никога не е имало никакво достоинство какво достоиство ще ми връща?!?!???
122
отговор на коментар
Костов си приватизира цяла България!!!!!!!
123
На този смешник не му вярвам ни на запетайката. Хайде да каже КОЙ е Бойко!
124
отговор на коментар
Бойко е този който ни Костов, ни Костовица, нито пък Ниновци могат да бъдат на нивото му и цяла Европа и кратък даже далече на Запад и Изток!
125
Да,добре написано,така трябва да се действа срещу ВСИЧКИ ,към които има и най-малко съмнение за ЗЛОУПОТРЕБИ,КОРУПЦИЯ!!! Но,ПИТАМЕ: КЪДЕ бяха АВТОРИТЕ на този материал "ВЧЕРА","ОНЗИ ДЕН".....? ЗАЩО ЧАК сега? Имат ли и ТЕ "пръст" в тези ДАЛАВЕРИ и КАК? Каква е тяхната ВИНА,за това МЪЛЧАНИЕ? ЗАЩО.........? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????
126
отговор на коментар
Като е жълто Корни защо мълчи, а не ги съди? Ще отговоря, защото всичко е истина и документите са истински и Корни ще си трайка.
127
отговор на коментар
...ами...дай ти информацията,която не е публикувана и,която според теб не им изнася!
128
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
129
отговор на коментар
Другарю Хой, като заявяваш, че не гласуваш, не ти ли идва на ума, че щеш-не щеш подкрепяш раковото образувание на другаря Бойко Методиев Борисов и неговия полу-ляв тестикул другаря Цецо, завършил с пълно отличие едно известно помощно училище. Не ти ли е известно, че гласовете на не гласувалите се разпределят пропорционално и най голям дял прибира партията "спечелила"най голям процент на изборите. Не е трудно да разбере човек бея, който възкликнал завистливо: Ех, да имам акъла на българина, ама този дето му идва по късно. Гърците казват на не гласуващите - идиоти. Ние как им казваме?
130
И като сте ги качили всички тези копия на договори и допълнителни споразуменияя „ те нарушават ли закона ?
131
i sa kvo taia bila ot sds i stanala shefka ot bsp ikvo onzi bil ot sik i stanal glaven sekretar i kvo tiaot vun nego znaiatli znaiat i kvo bednia si e beden bogatia sie bogat
132
Поредните кьорфишеци, ами дайте ги тези документи на Цацаров и ако има нещо нередно да я осъдят, но помня че Нинова каза че и са правени 2 проверки от прокуратурата и няма нищо насереща, сега само драскате и претоплте много стари манджи.
133
Колко сте прозрачни! Защо ги вадите тези "доказателства" след 20 години. Отклоняване на вниманието, а ние сме толкова тъпи, че не можем да го разберем! Ами задействайте прокуратурата като сте толкова курназ! Иначе е бла-бла! Сега пак ми изтрийте коментара като "нецензурен" , "свободни" журналисти!
134
червеношиеста свиня майка.
135
Спрете с тази омрази и тази жлъч бе пикаджии. Отвратителни сте.
136
Това го знаем. Актуалните теми са други .
137
БтК е приватизирана през 2004-та година от Симеон Сакскобургготски: https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2004/06/13/160900_btk_-_nai-posle_chastna_sled_10_godini_privatizaciia/
138
И народа с късата памет пак ще гласува за БСП ! Малко са три фалира на държавата , за да се помни този народ .
139
А той - "ни лук ял, нито мирисал" - Пълна амнезия!
140
отговор на коментар
Че си безмозъчен няма съмнение тъпако! Само по неграмотното ти писане си личи,че си от овчето стадо на БСП.Повечето овце от БСП са неграмотни.Ти си един от тях.Тъпо, безмозъчно говедо! Когато ще пишеш нещо потърси помощта на някой по- грамотен.Вероятно познаваш такива!Или не познаваш,а?! Средата в която живееш се състои все от такива като теб,тъпанари и неграмотници.
141
A razpravqte 4e ci ganite bili kradci.....Tia sa 6ampioni.
142
Ето видя се нагледно кой е крадецът - курнела и сие, а викат "дръжте крадеца" и отново се точат за властта. Хора, внимавайте това са си зли алчни вълци, облечени в овчи кожи, които се мъчат да се домогнат отново до кокала и да си лапат...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22929
архив

- Жените са железни!

- Защо?

- Могат цял ден да чакат позвъняване, за да не вдигнат…

няма нови новини
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
сега
2376
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Папи Ханс в скандална тройка с Галена и Тита - изпълнителят на "Кекс" обещал на пайнерката, но го направил с "антилопата" - ето кое...
x
СТРАСТИ: Секс позите, които жените мразят
x