Вход
София
Времето в София 19 o C

БОМБА В ПИК: БАНДАТА НА КОРНЕЛИЯ - БИВШИ ПОЛИЦАИ, АРЕСТАНТИ И ОСЪЖДАНИ ЗА КОРУПЦИЯ! Държат БСП за гушата, всички пари и документи на "Позитано"

БОМБА В ПИК: БАНДАТА НА КОРНЕЛИЯ - БИВШИ ПОЛИЦАИ, АРЕСТАНТИ И ОСЪЖДАНИ ЗА КОРУПЦИЯ! Държат БСП за гушата, всички пари и документи на "Позитано"

на 08.11.2018
153536
49
БОМБА В ПИК: БАНДАТА НА КОРНЕЛИЯ - БИВШИ ПОЛИЦАИ, АРЕСТАНТИ И ОСЪЖДАНИ ЗА КОРУПЦИЯ! Държат БСП за гушата, всички пари и документи на "Позитано"
08.11.2018
49
153536

Корнелия Нинова е назначила шоково на възлови длъжности в апарата на БСП бивши ченгета, осъждани за злоупотреби и корупция, алармират пред ПИК изумени социалисти.

6-има души, заели ключови позиции на „Позитано” 20, държат под контрол цялата дейност и кадрите на социалистическата партия, а и всички лични данни на членската маса, както и финансите ѝ. Те са назначени в пълен разрез с устава на БСП, но за сметка на това са бивши служители на МВР или някогашни провинциални величия, влизали в челни сблъсъци със закона. И даже осъждани!

Парадоксално, но шефката на отдел „Кадри” на Националния съвет на БСП не е била член на столетницата, когато лидерката я назначава на възловия пост. Решението Ели Спасова да заеме длъжността не е взето на заседание на Изпълнителното бюро в тотален разрез с устава.

За сметка на това дамата има богата МВР-биография и е свързана с Нинова с дългогодишно семейно приятелство. Спасова е работила в отдел „Икономическа полиция” на 1-во РПУ, била е и кадровик в 4-о РПУ в екипа на Росен Стойнов, който се прочу покрай това, че през 2002 г. бе задържан за корупция.

Спасова катапултира и в 6-о РПУ, където временно изпълнява длъжността началник. Напуска системата като зам.-началник.

На „Позитано” 20 се озовава през 2017 г. Смятана е за Сивия кардинал в червената централа, тъй като е напълнила администрацията с бивши полицаи - нейни лични приятели. Спасова отговаря за защитата на личните данни, като събира и картотекира цялата членска маса на БСП, пише правилниците на вътрешния ред и сигурност на Националния съвет, за трудовите взаимоотношения, за кадровата политика.

В ДЕСЕТКАТА: Главчев посече БСП и разкри врътките на Корнелия Нинова с кворума

В ДЕСЕТКАТА: Главчев посече БСП и разкри врътките на Корнелия Нинова с кворума

Бившият шеф на парламента разкри врътките на БСП и...

на 07.11.2018

От 6-о РПУ е и Бисер Велков, назначен отново без решение на Изпълнителното бюро и без да е член на БСП за шеф на отдел „Деловодство” на Националния съвет на партията.

Велков е бил шеф на въпросното 6-о РПУ, откъдето е освободен за несправяне с работата и изпратен в Перник, където тази пролет се пенсионира. В неговите ръце са всички документи на столетницата – договорте, както и кадровия и финансовия архив.

Велков определя оформянето на решенията на Изпълнителното бюро и на Националния съвет на БСП, провеждането на заседанията им, преброяването на гласовете при гласуване, както и квесторите по време на вот.

Братът на Велков пък се заема с охраната на „Позитано” 20!

Велков заедно със Спасова и още две техни протежета – Александър Нейчев и Йордан Татарски, пишат всички правилници за труда, дисциплината, вътрешния ред и сигурността на сградата на "Позитано". Разпореждат се и с целия автопарк на БСП - от картотекирането и договорите за лицензии, до покупките и продажбите на коли, свалянето им от отчет в КАТ или предаването им за скрап.

В техни ръце е цялата база данни за недвижимите имоти на БСП. В момента изработват карта на всички клубове на столетницата в страната, дадени ѝ от държавата под наем, с детайлни подробности за квадратурата, договорите им за наем, адресите и личните данни на хората, които са назначени в тях.

На длъжността директор „Труд и работна заплата” на „Позитано” 20, благодарение на Ели Спасова, катапултира и още един пенсионер от МВР – вече споменатият Росен Стойнов, който е бил шеф на отдел „Човешки ресурси” в 4-о РПУ. Точно като такъв е арестуван с белязани пари за рекет на бизнесмени, от които събирал такса „спокойствие” в размер на 1000 - 2000 лева на човек.

Сега в неговите ръце е целият архив на БСП от 30 години насам с пълните трудови досиета на всички служители в София и страната. Той пише гражданските и трудовите договори, налага наказанията, назначава  уволнява и подменя партийната администрация в цялата страна.

Другият лично назначен от Нинова без решение на Изпълнителното бюро за неин личен съветник в кабинета ѝ е Йордан Татарски. Той отговаря за административната реформа в партията, провеждана от противоуставно назначените от Нинова посочени протежета. Ето какво пише самият Татарски по този повод във фейсбук:

„Отговорността е голяма, защото:

1. Работата в партийния апарат на столетницата е тънко и деликатно дело, а мен хич не ме бива по тънките и деликатни работи;

2. Там, където има революционен дух, там има и яростна съпротива, която трябва да преодолея без сътресения.

Безсънните нощи са неизбежни, защото:

За кратко време трябва да подготвя и въведа административната реформа в партията;

Винаги преживявам безсмислената съпротива срещу необходимата и неизбежната реформа.

Но, ще дойде деня и апарата на БСП ще разбере ползите от реформата, и тогава ще настъпи взаимното удовлетворение. И то, няма да е за първи път на мен, селянчето от Кочериново, отгледано и възпитано в трудолюбиво и предано работническо семейство, и направило успешна кариера без вуйчо владика!”

Владиците покрай Татарски обаче са много, както сочат архивите. Като се почне от разни герои от мутренскте времена, известни като Гуньо, Лисицата и Дебелия, мине се през покойните вече братя Васил и Георги Илиеви и се свърши с бившия президент Росен Плевнелиев, при когото пребивава като шеф на кабинета му, докато е министър на регионалното развитие. В момента пък може да бъде проследено участието на Татарски в над 20 фирми.

Началник на цялото направление за административна, финансова, стопанско-правна, деловодна и счетоводна дейност е бившият зам.-кмет на Неделино Александър Нейчев, осъден за присвояване на общински средства от смолянския съд.

Същият този човек вече осми месец ръководи ремонта на цялата сграда на „Позитано” 20, макар Изпълнителното бюро да не е взимало решение за това, нито за финансирането на такива дейности, както повелява червеният устав. Осъденият Нейчев е и съветник на червения депутат Димитър Данев.

Че Нинова се саморазправя с всички в партията, които не харесват едноличното ѝ управление, вече е общоизвестен факт. Че тя сама е почукала на вратата на червената централа, за да стане член на БСП, след като е била синя приватизаторка по времето на Иван Костов, също е общоизвестен факт.

Но досега не се знаеше кой е тайният вдъхновител на деструктивната ѝ деятелност спрямо социалистическата партия.

След тази серия назначение в разрез с устава на столетницата, без решение на Изпълнителното бюро и на възловите постове в централата на БСП, където архивите, личните досиета и данни на всички социалисти, както и на самата партия и нейните финанси се озовават в ръцете на бивши куки, вече е ясно кой е политическият орисник на Корнелия Нинова на лидерския пост в БСП и всъщност на ликвидирането на столетницата.

Йордан Татарски

Александър Нейчев

Бисер Велков и Ели Спасова (в кръгчетата)

Сподели:
свързани новини
ГОРЕЩА НОВИНА: Прокуратурата отряза хората на Корнелия Нинова за концесията на летище София (ДОКУМЕНТ) ГОРЕЩА НОВИНА: Прокуратурата отряза хората на Корнелия Нинова за концесията на летище София (ДОКУМЕНТ)
Прокуратурата прекрати преписката по жалба на БСП и група...
на 07.11.2018
Напиши коментар »
(49)
1
това...звучи ужасно. вярно ли е? ако да, тежко и горко на другарите
2
Марешки е за да се угоди на комунягите. Хубаво е, че Импексовата барсалива курабия и дъртата лъжлива и крадлива курабия Лена, да се правят на защитник на народа си, но не се посвениха да го оберат с няколко десетки милиона, както впрочем направиха десетки БСПеерасти досега. Върнете милионите от Импекса, и офшорките на КТБ, и чак тогава се правете на почтени курабии, иначе дотогава сте с много по нисък морал и от порно звездата Чичолина, дори червените дебили няма да ви повярват пак..
3
БРАВО , ПИК, РАЗКЪРТИХТЕ Я. САМО ЧЕНГЕТА, А....ДАЛИ ЩЕ ИМА СЕГА РЕАКЦИЯ
4
Добре - защо я търпят на Позитано?
5
Корнелия явно е внедрена за да унищожи БСП.
6
Отдавна се знае, че червената мафия и червените олигарси, я държат здраво за миризливата курабия.
7
.. учудващo ,чe екипа на Нинова e от кол и въже. Учудващо е ,че Нинова въобще е лице на БСП.
8
ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ УЧУДВА НИКОЙ. ДЕБИЛИТЕ СИ БРОЯТ СТОТИНКИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ЧЛЕНСКИЯТ ВНОС , А НА "ПОЗАСРАНО 20" МИЛИОНЕРИТЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ. НА КРАК ДЕБИЛИ - ИЗМЕТЕТЕ ГИ !
9
Каня Импексовата шайка на закуска. Да извикат и Шербета Жабок, ял съм жолани, за него е безплатно.
10
Еми, ако не сте виждали кумонистически съдисти и предстъптници от МВР, гледайте. Аз живеем у полицейски блок и не ми праи фпечетление. Ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
11
ПИК трябва спешно да назначите на щат л@йнометите ТомаБиков, Антон Тодоров, Маноил Манев, Спас Гърневски във връзка със започнатата предизборна кампания.
12
Давай Кури на Буздлужа ще ти направим мавзолей
13
Досадната трътлеста лелка и котилото и от ден на ден все-повече изпростяват.Откакто с шутове ги изхвърлиха от властта и им врътнах кранчетата за далавери, комунделите съвсем изтрещяха.Сега под угрозата от разследване и пандела във връзка с лапането им покрай приватизацията , какви ли не циркове ще разиграват ! Готови са на всичко само и само да отлагат излизането на истината за тоталното разграбване и съсъпване на България след преврата през 1989г. И Фатмак Шербетов не може вече да ги измъкне от блатото ...
14
Това е потресаващо бе, що се търпи???
15
ББ СИГУРНО МЯТА КАПАТА СИ ОТ КЕФ, ЧЕ ТОЧНО ТАЗИ АГЕНТКА НА КОСТОВ ВОДИ ЛЕВИЦАТА...
16
Всичко е така, на с едно малко уточнение. Тия две свирки са мноооого под нивото на Чичолина.Нея всеки би я пожелал. Като гледам двете червени свирки, се сещам за казармата навремето. Помниш ли, сипваха ни бром в чорбата за да не се сещаме ни за жени, ни за ръкоделие. Скъпо е излизало на военния бюджет, но така си беше. Мисля си, че ако вместо бром прекарваха дори по една като тези пачаврули пред строя, нямаше да има нужда от бром въобще. Ама къде да им дойде на ум на тъпите фатмаците от онова време. Виж други са днешните фатмаци. С едно коремно и стават Прецеденти.
17
Централата на БСП НА "ПОЗИСРАНО" № 20 се е превърнало на Районно полицейско управление РПУБСП".От депутатите на БСП в Народното събрание още на двама,общо 5 депутата се иска депутатския имунитет..Лидерката - криминалва приватизаторка,зам.лидера Кирчо Контрабандисто - заловен със хиляди каймета на границата.Това ли е стожера срещу корупцията,защита на онеправданите и слабите.Боже господи,толкова ли дебили има в тази държава,че не виждат кого сляпо защитават.Абе дрисльовци,организирайте се ,бе,направете си нова лява партия като искате със читави и свестни хора,а не като тази червена шайка Нинова.
18
ЗАЩО Я ТЪРПЯТ ЛИ ? НАРОДЪТ КАЗВА:ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ !
19
Сайт с предубеждение!
20
Навремето СДС не можа да разклати БСП, но тая ще я взриви от вътре. Тя е агент на международна конспирация и за това и плащат. За това и е даден "Техноимпекс" и трябва да го оправдае този подарък.
21
https://www.youtube.com/watch?v=jcegG3BgeQo
22
на развален курабиен пълнеж Интересно защо редовите бесепари търпят всичко това?
23
Кога Корнелия Нинова най-накрая ще върне на народа всичко, което е заграбила чрез разбойническо-мениджърска приватизация от „Техноимпекс“ по време на управлението на безпартийният комунист Иван Костов (дописник на органа на ЦК на БКП в-к „Работническо дело, женен за др. Елена Костова, партиен секретар, продал без пари рафинерията „Нефтохим“ на руснаците, главен асистент по „Политическа икономия“ в Центъра за идеологически дисциплини към ВМЕИ „В.И.Ленин“, планиран от 1988 г. за прием за член на БКП в 108-ма първична партийна организация - www.monitor.bg/bg/a/view/65453-И-все-пак-Костов-е-бил-кандидатчлен-на-БКП).
24
Ама БСП заприличала на компания "Техноимпекс". Административна реформа в партията...А дали има СРС-та и седмични доклади за антиКорнелийски настроения, както беше едно време при БСП-то? Май Нинова е върнала Сталинските времена...Докога ще я търпят. Горките баби и дядовци....
25
ФЕЙК НЮЗ -МЕЙНСТРИЙМЪТ Е ЗАВЛАДЯЛ СЪЗНАНИЕТО НА 'КОШЕРА' ! ! ! !
27
КАКА КУРИ ОТ СЕЛО КРУШОВИЦА Е НЯМАЛА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА-ИЛИ ДА ЛАПА ПИШ,КИ,ИЛИ ОСТАВА НА СЕЛО В ЦИГАНСКАТА МАХАЛА,И ТЯ КАТО СЕЛСКА ХИТРУША С ГРАНДОМАНСКИ МЕРАЦИ СИ Е ПЛЮЛА НА СУРАТЯ-А ТОЙ ПЪК ЕДИН СУРАТ-СЕЛСКО-МАНГАЛСКИ,И РЕШИЛА ДА ГИ ЯЗДИ В ИНТЕРЕС НА СЕМЕЙСТВОТО,И МИТЬО МИТНИЧАРЯ ТАКА СЕ Е СДОБИЛ С ТАЗИ КРАДЛВА ДЛЪЖНОСТ,МАЙНАТА МУ НА СЕЛСКАТА ЧЕСТ.
28
Нас червеното знаме роди------------------------ кво стана СТАНА ТЯ КВА СТАНА!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Ne triite,zashto iztrihte istinatas,cvhe CECO kRADECVO E KUM NA KMETA NA VRACAS,A,ZASHTO???? nALI STE OBEKTIVNI
31
Не ми е нужен втори пълнител.Подай ми направо гранатомета........!
32
Те от Благоевградско са спец по лапане на Пиш ха ха ха затова са запленени от дърти циганьори
33
Мутрите не прощават. Елена Йончева осъди Мутрата в съда. Разкри го като лъжец на дребно. Мишкар. Ясно заяви, че ще направи журналистическо разследване за къщата на Мутрата в Барселона, където в заточение и под силна охрана стоят жената и детето на Мутрата. Купена с източени обществени пари. Маскирана зад номиналната собственост на посочени от Мутрата десетници, назначени в работещи частни предприятия с обвинени от прокуратурата собственици. И реакцията не закъснява. Другата мутра, по някаква перверзия облечен в силата на главен прокурор, се разправя с Йончева по заръка на най-първата Мутра. Само да кажа, че това, за което на Елена Йончева Специализираната прокуратура й повдига обвинение, само преди месец беше извършено в собственика на БТК в размер около 1000 ПЪТИ над „изпраните“ от Йончева средства. С пасивното одобрение на всички държавни институции. И под носа на запора, уж наложен от КОНПИ. При пълната пасивност на КПКОНПИ и прокуратурата. Да, в България цари мракобесие....-----...... Мирослав Иванов
34
МНОГО КРАДЕМ...МНОГО, И НЯМА ДА СПРЕМ, ДОКАТО НЕ НИ ИЗГОНИТЕ С ШУТОВЕ......Мутрите не прощават. Елена Йончева осъди Мутрата в съда. Разкри го като лъжец на дребно. Мишкар. Ясно заяви, че ще направи журналистическо разследване за къщата на Мутрата в Барселона, където в заточение и под силна охрана стоят жената и детето на Мутрата. Купена с източени обществени пари. Маскирана зад номиналната собственост на посочени от Мутрата десетници, назначени в работещи частни предприятия с обвинени от прокуратурата собственици. И реакцията не закъснява. Другата мутра, по някаква перверзия облечен в силата на главен прокурор, се разправя с Йончева по заръка на най-първата Мутра. Само да кажа, че това, за което на Елена Йончева Специализираната прокуратура й повдига обвинение, само преди месец беше извършено в собственика на БТК в размер около 1000 ПЪТИ над „изпраните“ от Йончева средства. С пасивното одобрение на всички държавни институции. И под носа на запора, уж наложен от КОНПИ. При пълната пасивност на КПКОНПИ и прокуратурата. Да, в България цари мракобесие...... Мирослав Иванов
35
Няма да са учуда , ако накрая оберат и оглозгат собствената си партия
36
Всички кpaдливи ЧEHГEТА ще останaт без ЧEНEТА... :(
37
Пик са голям смях. В бсп бивши полицаи и т.н. Да кажат нещо за герб - бивши милиционери и военни, мутри и всичките вкупом комунисти. Това е дясната партия на България. Голям смях.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Другите са на небесата или своевременно избягали
40
ПО МЕСТА В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ИМА ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ-ПАРТИЗАНИ НА БСП НИЩО НЕ ПРАВЯТ НА ЦИГАНИТЕ ПОНЕЖЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП И ДПС.ВИДЙХМЕ КАК ДЕЙСТВАТ В ХАРМАНЛИ А ИМЕННО ЧЕРВЕН ПОЛИЦАЙ С ЧЕРВЕН КМЕТ ПРИКРИВАТ АВТОТРАНСПОРТНИ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ГЕОРГИ РАДЕВ И ПОДМЕНЯТ ФАКТИ И ОБСТОЯТЕЛСТВА..
41
Отново красивата и безкрайно интелигентна Кака Ивче се е напънала да издриска пасквилче и да поплаче на чужди гробища. Защо се терзаете за БСП и Ниновица, нали загиват и електорара й умира? Имало ченгета в БСП, в ГЕРБ няма ли? Цецо Крадецо от ДС, Батко Буби член на БКП, агент БУДА на ДС и агент Мазния на БОП. Цяла плеяда партийни секретари, плюс партиен поет, Гърневски, писал оди за Ленин, Сталин, Думитров, както и поема за др. Живков. Ниновица разчиства крадците и ментарджиите, кога ще се види, с какви пари Батко купи имение в Лос Анжелис за 350 милиона долара, кола за 1.5 милиона долара, къща за Мис Бикини за 1.5 милиона евро и 2 милиона евро изпратени да гледата детенцети им и да си харчат. От къде са парите? А запорираните му 3.5 милиярда в щата Делауеър, офшорния щат на Америка, а кой го излъга и му откраднах 1 МИЛИЯРД в Казахстан или Узбекистан. А къде са му останалите 30 милиярда, в Катар, Лихтенщайн или Вирджински острови? И на трите места. Миже би вече и в Израел, защото Нетаняху е корумпиран като него и се сдушиха много бързо. Ниновица е дребна мишка в сравнение с Сикаджията, който удари Ветко и му взе хотела. Удари и Баневи, Миньо Стайков защото отказаха да му плащат. Охраната му се утрои защото знае, тези са богато и могат да си наемат специалисти и го пратят при Свети Петър. Напълнил е гащите, охраната с него е и в квнефа, когато кендза. И колко ще изкара така ако не се друса? Лакомията и простотията му го направиха побъркан и неадекватен. Не е лесно да живееш в постоянен страх.
42
БСП СА ЕМАНАТИ НА ПРЕХОДA, ПОПИЛИ ВСИЧКО НАЙ ВРЕДНО- НАГЛИ ,НАХАЛНИ АЛЧНИ ТАРИКАТИ И БАНДИТИ ЗАНИМАВАЩИ СЕ И ДО ДЕН ДНЕШЕН СЪС ВСЯКАКВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КОНТРАБАНДИЗЪМ НАРКОТРАФИК И ПРАНЕ НА ПАРИ...ТОВА СА БСП НЯМАТ ВЪЗПИТАНИЕ ЦЕННОСТИ И МОРАЛ..
43
Е стана ясно : 1. За Корнелия няма достойни ХОРА от БСП за тези позиции и взима външни 2. Преди да е председател на БСП това са й били кръга от близки хора
44
това в кръгчето е Валентин Йорданов бивш шеф на СДВР честит празник а не Велков
45
на който не му достига акъл да стане таксиджия става полицай и от там на татък всичко е сбъркано като система , бит и съзнание .
46
курни крадливата заради кражбата в приватизацията на техноимпекс не беше ли изяла де що седесарски чеп беше видяла. а сега на извратените дебили от бсп им е кеф че им е лидер, и тайно и завиждат. а серГея си мечтае отново да го налапа на бея, но това не учудва никого защото се знае че бсп е партията на дебилите дъртите, селските крадливи пачаври, изявени провинциални гейове като серГея и старозагорския гол охлюв симов и травестити като деса селската пръчка за която бсп омъжи селския каруцар грипена
47
Некой дй го боли фара за това, ноето става в предателската, мафиотска структура БКП/БСП? Мястото на тези руски слуги и безродници е на бунището.Натам са се и запътили.
48
отговор на коментар
Що за глупав въпрос! Търпят я де билите на Иво Христов и поми ярите около нея, които си пълнят гушките. В ръководството на БСП не останаха читави хора, да не говорим за "членската маса". То те затова са и маса, безлично тъпо вещество
49
Кога ще арестуват сем. Нинови за вдигането цените на горивата, платените от тях и близки мафиотски кръгове ултраси, които блокираха важни пътни артерии?!?!?! Пуча се подготвя отдавна и няма да спре, ако не арестуват и потърсят сметка на инициаторите и провокаторите! Облъчените от фалшиви новини тъпанари се включиха в масовките, естествено?! Докога?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 15132
архив

Една проститутка родила и естествено не знаела от кого е детето и го кръстила Кой Ме Е Ебал. Пораснало момчето, отишло в казарма и на първия ден на проверката командире почва:
– Иванов?
– Аз!
–Петров?
– Аз!
Накрая стигнал и до въпросното момче и казал:
– Момчето с мръсното име!
Никой не отговаря.
– Момчето с мръсното име!
Пак никой.
– Кой ме е ебал?
– Аз!

няма нови новини
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
сега
3450
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Огнен ад в София - черни кълба дим се издигат над столицата (СНИМКИ)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен дневен хороскоп - ето какво ви очаква днес
x