БОМБА В ПИК: "Бездомникът" Асен Василев живее у Спецови

АВТОРСКИ НОВИНИ

БОМБА В ПИК: "Бездомникът" Асен Василев живее у Спецови

193679
на 31.10.2023
БОМБА В ПИК: Бездомникът Асен Василев живее у Спецови

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кога най-сетне някой журналист от казионните медии, гравитиращи около посолството, ще попита Кирил Петков и Христо Иванов на база на коя точно легитимност и електорална подкрепа искат да продължават да управляват България, след като на изборите в неделя коалицията мандатоносител не е спечелила изборите в нито едно село в страната?

Изключително важен и актуален въпрос, който съзнателно и целенасочено се замита от всички. Доста неудобен, нали?

Тези са кръгла нула, истинска холограма. Най-обикновенно продуктово позициониране. Има ги тук-там на балотажите, и то навсякъде изостават, и аз поне не виждам никакъв шанс да се преборят и за едно кметство.

Единственото място, където излизат напред в балотаж, е София и в неделя предстои да бъдат пометени и оттам.

Повече от очевидно е, че тези шарлатани няма да имат нито един кмет. При това положение най-логичният въпрос е - те от чие име управляват? На какво основание Денков би останал на премиерския пост, ако в неделя падне и София, в което съм напълно убеден?

Откъде накъде Василев, който се оказа без право на глас, защото няма адресна регистрация, или иначе казано е най-обикновен бездомник, ще остане министър на финансите на одината ми? Ето още един интересен въпрос, на който трябва да се търси настоятелно отговор, а именно - къде живее Асен?

Все пак е министър и е важно утре Сарафов да знае откъде да мине да го забере! Най-вероятно поменува у Спецови или на тавана в министерството, но адрес си няма.

И такъв тип безхаберници са застанали начело на държавата ни. За тях България е плячка и, както те сами казаха в "програмния" запис, са тук за малко - да вземат каквото могат и дим да ги няма.

Най-обикновенни компрадори с изострен апетит, които никога и по никакъв повод не казват истината, а както е видно от изборните резултати, не само аз съм стигнал до подобни изводи.

В неделя ще изтрезнеете, шарлатани - чака ви истинско цунами, и то не само в София, а навсякъде, където все още мъждукате и този път любимите ви машинки няма да помогнат.

Сбогом, бездомни ало измамници!

Страхил Ангелов

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се за преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се за преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК