Вход
София
Времето в София 0 o C

БОМБА В ПИК! Бивш кмет и шеф на затвора в Казичене: Цветанов трябва да носи отговорност за взрива на колата на Сашо Диков и за бомбата в офиса на в. „Галерия“! Той прибираше комисионни от кметове

БОМБА В ПИК! Бивш кмет и шеф на затвора в Казичене: Цветанов трябва да носи отговорност за взрива на колата на Сашо Диков и за бомбата в офиса на в. „Галерия“! Той прибираше комисионни от кметове

на 13.10.2019
363521
59
БОМБА В ПИК! Бивш кмет и шеф на затвора в Казичене: Цветанов трябва да носи отговорност за взрива на колата на Сашо Диков и за бомбата в офиса на в. „Галерия“!  Той прибираше комисионни от кметове
Автор: ПИК
13.10.2019
59
363521

Бившият кмет на Тетевен и бивш началник на Централния затвор и затворническото общежитие „Казичене“ - Николай Павлов, е личност с внушителна биография, която и до днес не спира да алармира за проблемите в града и да се бори за тяхното разрешаване.

Павлов завършва история и археология в Софийския университет, работи в Народната библиотека, преподава в училища, става експерт в Държавния архив.

В системата на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” преминава през всички нива на служебната йерархия, като се усъвършенства в академиите на нашенското МВР и руското МВД.

Близо 30 години управлява затворническото общежитие „Казичене”, като е най-дълго управлявалият наказателно подразделение у нас, откъдето са минали не един и двама именити затворници.

Преди местните избори репортер на ПИК го потърси след многократни аларми на хора от Тетевен за проблемите с водата, които мъчат местните от месеци.

По думите им като кмет Павлов е имал цялостен проект за водоснабдяването, който е бил готов за изпълнение, но незнайно защо не е реализиран от следващите градоначалници. Попитахме опитния управленец и дали има изобщо надежда за развитие на куп затлачени проекти в Тетевен.

- Г-н Павлов, в последните седмици сме сезирани многократно от наши читатели за сериозни проблеми с водата в Тетевен. Вие сте от обществениците в града, които най-силно милеят и се борят с проблемите там, знаете ли какво се случва и защо кметицата Мадлена Бояджиева не може да се справи с тази криза?

- Настоящата кметица не се справи с много неща и се провали като Цветанов, който я издигна като лично негов човек за този пост на предишните избори.

Когато аз бях кмет, Цветанов настояваше да сменим фирмата за боклука, но отказах. После започнахме подготовка на проект за водата, но ми бяха изпратени негови фирми още при подготовката на техническата документация. Аз обаче отказах и това, и ги изгоних.

По тази причина бях отстранен и не ме подкрепиха за втори мандат, а по негово настояване беше издигната Бояджиева. Но виждате, че и сега всичко е провалено.

Този човек дори в малък и беден град като нашия, иска да контролира всичко - от боклука до водата. Представете си какви обръчи от фирми е създал в другите градове, за какви пари става дума и как навсякъде е наложил контрол. И то в големи градове като Велико Търново, Русе, Благоевград...

- Чрез такива обръчи от фирми могат да се получават сериозни финансови постъпления дори само от комисионни. Това ли всъщност искаше той от вас?

- Ще ви кажа, че при настоящата кметица, която той сложи, успя да постигне искането си да се смени фирмата за боклука и посочената от него сега чисти и в Тетевен, и в Луковит и региона. Беше сключен договор за 3 години и кметицата заяви, че няма да го подновява. Но сега го поднови за 3 години, въпреки че не е изгоден за общината. Така тетевенци ще платят 500 хил. лв. повече и два пъти е увеличена такса "Смет" в града. 

Схемата става прозрачна, дори само от този факт.

На мен ми посочи фирми, които аз отказах, докато бях кмет, и след това ме отстраниха за втори мандат. А пък посочената от Цветанов Бояджиева веднага изпълнява исканията му.

- Хората в Тетевен казват, че вие сте имал в края на мандата ви през 2011 г. готов проект за водата, който е трябвало да се изпълни в следващите мандати. Защо не се случва това?

- Така е, аз през 2011 г. предадох готов проект, но 8 години той не се реализира. Бояджиева заяви преди да спечели през 2015 г., че ще го реализира, защото има подкрепата на управляващите, но виждате, че това не стана.

За въпросните комисионни имам неприятен опит с Цветанов още от много отдавна - преди той да влезе във властта, по времето на Тройната коалиция. Заварих един проект по САПАРД, в който не бяха предвидени водопроводни сградни отклонения, които струваха 670 хил. лв. Търсех експерти, които да изготвят документация за получаване на тези пари по европроекти.

Цветанов ме свърза със специалисти в някаква агенция, но при срещата ми с тях се оказа, че те ще ми уредят сумата, само ако се предвидят и пари за Цветанов. Това ми го каза директно жената, при която той ме изпрати.

- Трябвало е да дадете част от парите по тази сделка на Цветанов, така ли?

- Да, защото той ми е съдействал. Така ми каза жената, при която ме изпрати той в прав текст. Но отказах, защото това са държавни пари.

Така, че той събира комисионни още от тогава. Прибира проценти и сега не е чудно откъде си финансира евроатлантическия център.

- Той обяснява, че има някакво външно или американско финансиране, но ако такива комисионни му текат от куп общини, дали е възможно другите обяснения да са просто прах в очите на хората?

- Казвам ви на какво аз съм бил свидетел и как дори в такива бедни общини, са създадени обръчи от фирми. Те отчитат проценти и директно той избира фирми, които да изпълняват проектите, да събират боклука и какво ли не...

Понеже аз отказах, накрая виждате как успя да ме смени с верен човек. Дори ме беше нарекъл престъпник пред Нанков, който беше областен координатор на ГЕРБ тогава, само защото отказвам да участвам в подобни схеми.

- По толкова сериозни казуси, би следвало да се сезират антикорупционните органи...

- Като дългогодишен шеф в сферата на сигурността, аз знам и доста по-сериозни неща и Цветанов трябва да носи отговорност не само за тези схеми.

Цветанов трябва да носи отговорност и за взрива на колата на Сашо Диков, и за бомбата в офиса на вестник „Галерия“.  

28 години съм работил в сферата на сигурността и знам доста неща. Това е терор. 

Важно е да допълня, че имах твърдата подкрепа на г-н Борисов за втори кметски мандат и на лична среща с него, той заяви, че аз ще съм отново човекът на ГЕРБ за местните избори. Цветанов обаче се възпротиви, защото не му пускам нищо и след това е видно какво се случи.

- Щом Борисов ви е подкрепил, вероятно не е бил запознат с тези схеми...

- Не, по никакъв начин, защото за него аз бях добър кмет и изрази подкрепата си и за втори мандат. Видяхме се и ме прегърна през рамо, когато го каза, играли сме и мачове. След това Николай Нанков също ми се обади, за да потвърди. На моя 60-годишен юбилей не случайно Нанков каза, че съм най-добрият кмет в региона и пазя този приветствен адрес, който той лично прочете на празника.

На Изпълнителната комисия обаче Цветанов намери начин да ме отстрани, тъй като съчини като проблем, че не съм бил член на партията.

- Излиза, че Цветанов е подкрепял само кметове, които са му отчитали подобни комисионни...

- Такова е не само моето усещане, но и опитът, който ви разкривам.   

Сподели:
Напиши коментар »
(59)
1
Уточнете кога сте били обектинвни. Когато възхвалявахте Цветанов и оплювахте противниците му или сега когато е немилост и го оплювате.
2
Айде-е-е Втори Калпак но Бай Ганьовски по поръчка И то предизборно, без да се абстрахира-доказателства.А за това Алеково писание този Шеф може да си премести бюрото във отряд по избор.....И ти да видиш...... как ще замълчат много от тях,и то НЕ предизборно.....Цвъ.цвъ е хитър като лисица,И никога няма да се изпусне ОСОБЕНО пред новинаря Бабикян.......????
3
Трио Айдуци от МВР ! Цветан Цветанов, Станимир Флоров и Георги Грозданов ! https://i.postimg.cc/0Q8QDmLt/Trio-Aiduzy.jpg Когато и да Пръснеш ЧЕРЕПА на Пазарджишко К-опеле от МВР или Отрежеш ГРЪКЛЯНА на Пазарджишка К-УРВА от ДАНС (ДС), Все е Късно ! Пръсни му ЧЕРЕПА, Той не е ЧОВЕК, Той е МИЛИЦИОНЕР ! Избий му СЕМЕЙСТВОТО, Те не са ХОРА, Те са ДЕГЕНЕРАТИ ! В ЧЕРЕПА на Милиционер, Освен СПЕРМА и Л-АЙНА Друго Няма а Трябва да Има БРЕНЕКЕ ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
4
ЦЕЦО АЙДУК ! Защо не си у КАУША, Като Приятеля ти Георги Грозданов Шеф на Пазарджишките К-ОПЕЛЕТА от ГДБОП ? https://s2.postimg.cc/4e0eb30i1/TOR.jpg Цецо УШОТО на ДВЕ Инстанции ПРЕСТЪПНИК и Накрая Прокуратурата при БАЙ Х-У-Й ! ДА СЕ ЗНАЕ : Цветанов Спасявал Корумпирани Ченгета ! Точно 80 000 Евро Поели към Кабинета на Бившия Министър, за да Бъде Смачкано Делото Срещу Шефа на (Анти) Мафиотите в Пазарджик Георги Грозданов. Директорът на Местния Клон на ГДБОП Беше Арестуван на 16 юни 2010 г. при Акция Срещу Укриване на Данъци и Акцизи при Продажба на Горива. Грозданов и Заместникът му Виктор Кожухаров Бяха Задържани за 72 часа. В Касата на Служебния Кабинет на Кожухаров Бяха Намерени и Голямо Количество НАРКОТИЦИ ! Над 100 Свидетели Дадоха Показания, в Които Разкриха Корупционните Схеми на Пазарджишките Антимафиоти ! През Април Месец 2012 г. с Подкрепата на Флоров и Цветанов Делото Срещу ПРИЯТЕЛИТЕ им Беше Окончателно Прекратено ! Прокурорът, Който Скандално Прекрати Разследването, Дори Беше Принуден да Напише, че Намерените Наркотици в Служебната Каса са Били за УЧЕБНИ ЦЕЛИ ! Това Становище Развързва Ръцете на Всеки Заловен с Наркотици Дилър да Твърди, че Стоката не е за Продажба, а Например се Намира в Него, Защото Иска да си Прави НАУЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
5
Аз изобщо не се съмнявам, че казаното за Цветанов е 100% истина. Въпросът е защо този честен човек, който после дори е шеф на затвор, не е подал сигнал в прокуратурата за престъпленията, които върши Цветанов? Защо чак сега проговаря и защо оправдава оня, който контролираше Цветанов? Е, може да сме прости, ама чак толкова не сме все пак.
6
Още на парламентарните избори през 2009г. Цв. Цв. отстрани доста читави хора от листите, първо, защото се страхуваше от конкуренция на по-умни от него- а това не е никак трудно- да си по-умен от физкултурника-милиционер от с. Шума, Годечко и второ: защото не е могъл да получи нищо от тези хора. Така бяха отстранени професори, доценти, лекари, специалисти, интелектуалци. В изборите участваха хора от кол и въже. После Цв. Цв. монтираше наказателни дела- там трябва да има специална проверка на ВКП- доста дела той монтира, като дори намираше път към съдиите- използваше метода на "моркова и тоягата". Б. Борисов се освободи от това зло, но той продължава да трови обществената атмосфера и следва да бъде изцяло остракиран, той е едно от най-големите злини в историята на България редом с Гошо Тарабата, Луканов, доста други комунисти и престъпници или и двете заедно. Той не е никакъв евроатлантик- може ли милиционер да бъде евроатлантик ?
7
ТАКА БЕЗЦЕРЕМОННО БОРИСОВ ДА ИЗГОНИ ЦВЕТАНОВ,ЯВНО Е НАПРАВИЛ СВОЕ РАЗЛЕДВАНЕ И Е ОТКРИЛ НЕПОДОЗИРАНИ ОБРЪЧИ... МИСЛЯ,ЧЕ ДОНЧЕВ И ГОРАНОВ СА ГО СВЕТНАЛИ ЗА МНОГО НЕЩА...
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Проблеми с водата има в почти цяла България. Непрекъснати ремонти, стари тръби. С милиардите за самолети Ф16, можеше да се подмени инфраструктурата.
10
изнася имигранти и злато а внася боклука на цяла Европа да го гори в ТЕЦ-овете на Ковачки! Всичкият боклук на град Рим ще се внася в БГ!Айде честито на раята! Пък за благодарност купил на шефката на своята канцелария бяло Порше Панамера за 200 хил.лева! А БГ-робовете си броят стотинките и карат на пост и молитва!Молитва към Господ да ги отърве от тиранията на Тиквата! Ама не се сещат, че за да ти помогне Господ, трябва и сам да си помогнеш!
11
Уважаеми потребители, току-що ми се обади г-н Цветан Цветанов. Той потвърди казаното от г-н Николай Павлов. Г-н Цветанов ме помоли да предам неговите думи: " Всичко което съм вършил в ПП"ГЕРБ" от 2006 г. до 2019 г. в качеството ми на заместник на лидера Борисов е ставало само по негово нареждане. Готов съм да кажа какво той е правил скришом, колко пари е приброл от държавата покрай Фантомите, асфалта, стиропора и КТБ. Още през януари 2016 година съм информирал американското правителство за разгрома на КТБ и ограбване на активите на тази банка от Борисов и Пеевски."
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
нас кypвите не ние срам ,че сме кypви , същото е и с pik
14
А пък Мутро-Тиквата поръча да гръмнат Чакъра с гранатомет през 2003г. После масрафа плати БГ-раята като я осъдиха в Страсбург!
15
Всичко се върши в името на БКП и ДС - няма род и Родина , няма Божие страхопочетание , няма морал и възпитание ! Грабене с пълни шепи - колкото повече , толкова по-голямо удостоверение и ехидност спрямо ограбения "враг" !
16
vidiahte kade e zaroveno kucheto- tova e istinskoto lice na GERB. vSICHKI MALKO ILI MNOGO ZABOGATIAHA I TO VIDIAHTE KAK i sega svivat ushi da gi izberat pak,che bez GERB NIAMA PARI,,,,,,, za cigari. Tova e mili narode predanite i chestni chlenove na GERB TAKA JIVEIAT,TO DA BESHE SAMO cvetanov na kitka da go bodnesh... ima edna ministarka PEPA AVRAMOVA NIAKADE OT sEVEROZAPADA TIA VZEMA PO 10 HLV KESH ZA VSOAKAKA VID USLIGI....EEEE TOVA GRABEL LI E ILI SHTO ????????????????????????
17
В сайта 5gmedia.bg подробно е описан пътя на Heдqлкoвите милиони. За тях е разбрала мегастpyктурата КПKОHПИ, но по (не)известни причини пpoкуpaтурата си мълчи. Гeшeв мълчи.
18
Ти пишеш в заглавие на коментара си : ".....7-жилищника от помощното училище във Вършец". Не лъжеш, така е. Не зная дали си обърнал внимание на един парадокс. Цветанов е завършил с отличие Помощното училище в гр. Вършец ( седми клас), когато е бил навършил 19 годишна възраст. Това предполага, че някои от класовете ги е повтарял. Но той има полза от това. Говори правилно, има правилна походка, не се клати като намазан пехливанин като се движи, поведението му сред хората е прилично, никога не сме го видели да кара джипката на НСО с едната ръка , а с другата да си драпа кypa и т.н. Да си чул Цветанов да говори така: " Айде да одите да обедвате", "Кът съм ти къзал , че нема а те барам , начи нема а ти барам", "Вечерах с царо и му къзах, че ония ора ша му земат имотите". Не си чувал , нали ? Това са реплики на доцент и доктор по кофпомпите и маркучите. Сега стана ли ти ясно каква е разликата между тези които са завършили помощно училище и ония които са завършили ШМВР в Симеоново ?
19
И фирмите за чистотата в София са под негов контрол,затова наложи на Фандъкова да проведе спешно нова обществена поръчка,една година,преди изтичане срока на старата.Тиквата си няма понятие за приватизираните контакти и процеси в ГРОБ.Скоро Цвъки ще му дръпне колимчето!Само за заблуда на тиквоча създаде измисления “мозъчен” тръст,финансиран от комисионни с общински сделки.
20
Ха, ха, ха, плач неистов се носи в порно-сайтчето ПИК, а главаначетата му и главния му главанак-сайбия,след като прочетеш миризливите им въшни виждаш, че са изпаднали почти в истерия от "радостната"перспектива която ги очаква!
21
Павлов,вината си е лично твоя,ти лансираше семейството Ничев-Бояджиева за управители на общинските фирми по времето на твоя мандат!¡?¿¡¡?¿
22
...верваме му и на Тоя! Какво общо има Цветанов , по време на Тройната коалиция, и то с програмата САПАРД! Кажи само , че е завършил руското МВД , и ще ти е ясно, че ще говори всичко което ми поръчат! На дърт комунист не вярвам , камо ли на дърто ченге -комунист , с КГБ-ейска "закалка"!
23
ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ КАК ЗАГИНА Проф. Евгений Николов , КОЙТО БЕШЕ привлечен от прокуратурата като експерт по делото за нерегламентирано подслушване на мобилната техника в служба СДОТО в МВР, по което обвиняем БЕШЕ бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. ПРОФЕСОР НИКОЛОВ Е УСТАНОВИЛ, ЧЕ Е БИЛО ПОДСЛУШВАНО И ТЪКМО ДА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА И ЦВЕТАНОВ ДА ИДЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ ПРОФ. НИКОЛОВ ЗАГИВА В СТРАННА КАТАСТРОФА
24
ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ КАК ЗАГИНА Проф. Евгений Николов , КОЙТО БЕШЕ привлечен от прокуратурата като експерт по делото за нерегламентирано подслушване на мобилната техника в служба СДОТО в МВР, по което обвиняем БЕШЕ бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. ПРОФЕСОР НИКОЛОВ Е УСТАНОВИЛ, ЧЕ Е БИЛО ПОДСЛУШВАНО И ТЪКМО ДА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА И ЦВЕТАНОВ ДА ИДЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ ПРОФ. НИКОЛОВ ЗАГИВА В СТРАННА КАТАСТРОФА
25
Това е стилът на ГЕРБ! Някой ако си мисли, че ТОЙ не е знаел - лъже се! За това намалиха и субсидиите - на тях субсидирането им е точно от такива обръчи, а останалото са сладки приказки за баламите! А като прибавим и опитния в "хакването на избори" професор М.К. всичко си идва на мястото.
26
Ще скочите и на Боки.. да разбирам! После се са чудят - защо тепат фурнаджийските лопате
27
Пълно заличаване на БКП Бащи и Синове
28
НА УМРЯЛО КУЧЕ НОЖ ВАДИ? ЯВНО ЦЦ МУ Е ДРЪПНАЛ КОКАЛА ОТ УСТАТА И СЕГА СИ ГО ВРЪЩА. ЦЦ Е РАБОТИЛ С МНОГО АКТИВИСТИ ПО МЕСТА И НЕ НА ВСЕКИ НЕ МОЖЕ ДА УГОДИ, А И ВСЕКИ Е С ИНТЕРЕСИТЕ СИ И ДАЛАВЕРИТЕ СИ. СВЕТЦИ НЯМА НЯМА САМО ЧЕРНО И САМО БЯЛО. КОЙ Е БЕЗГРЕШЕН И КОЙ НЕ РАБОТИ ЗА ПАРИ, ОСВЕН ББ?
29
bravo to cvetan cvetanov e sasho dikov
30
Странно интервю. Обвиняващо, но доказателствата са "това ми го каза жената...", "така ми каза жената...". Дори да е вярно това, което твърди Николай Павлов, тези пари са отивали в гербаджийската партийна каса. Така е още от времето на "г-н 10%" Александър Божков. Същото го прави и БСП - членовете на партията са длъжни да пълнят партийната каса, иначе ги отстраняват от дъжност.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Днес бая топличко и тук много слънчасали душици се изходили .
33
отговор на коментар
Когато злобата властва,разумът отсъства
34
отговор на коментар
И още : монтирането, стъкмяването и режисирането на дела срещу неудобни противници : делото "Килърите", делото срещу горнооряховските лекари, "Октопод", "Н. Цонев", едно по-малко известно дело- срещу честния полицай от Гоце Делчев Тома Паскалев, чрез хватки се измъкна сух от делата срещу него... ?! Как станаха тия работи, вероятно е задължителна проверка и ревизия на тези дела. Да не говорим, че в морален план се оказа неблагодарен към Б. Борисов, ако не беше последният, сега никой нямаше да е чувал за физкултурника- многоапартаментчик. На 3 декември 2006г. физкултурникът стана шеф на партия благодарение на това, че Борисов като кмет на София, нямаше право да бъде председател на политическа партия и така цъфна лицето Цв. Цв. Но той има доста хора навсякъде- цялата квота на ГЕРБ в ЦИК е "негова", хора има в министерства, агенции, служби, съд, общини, навсякъде. И в бизнеса е пуснал пипала, дали това е безкористно ? За всички поразии, закононарушения и дори по-тежки деяния, Яне Янев е източник на безценна информация.
35
И вие сте едни мародери,Цветанов падна и сега ще го изядете с парцалите!!!!!!!!Да се готви Борисов?
36
Не лъжи Кольо публиката,и ти и Бояджиева имате един господар?Вие спряхте водния цикъл,защото ви беше страх ,че Милен Ганев ще окраде парите!Затова Борисов ви е отсвирил всичките!Затова града не върви!!!
37
Тоя тетевенски циганин КОГА са го научили да ЛЪЖЕ, когато е завършил руското МВД ли, защото цялата пасмина и сган, която краде, лъже, извършва терори и са ПЪЛНИ ИДИОТИ, специализират там в руската им майна!!! И вие глупаци които вярвате на лъжливи новини, първо се изследвайте, за въшки, че сте въшлясали от лъжите на тоя и оня писарушко, който вместо да заработва честно хляба си, си е ПРОДАЛ ДУШАТА НА ДЯВОЛА!!!
38
Като сте се събрали всички луди и ощетени крадци на ДДС,“ощетени“от управлението на ГЕРБ,да си джумулкате в сайта на ПИК,мислите ли,че някой ви връзва??!!Цветанов бил измислил и изкуствено обвинил килърите?!Ами ако е вярно,защо след като ги изловиха и натикаха в дрънголника и се спря с рязане на уши и носове,спря се със отвличанията,спряха се магистралните грабежи на чужденци?! И това ли е измислено?!И какво от това коя е котката и в какво училище е завършила,след като излови мишоците?!А всички тези дето правят опити да се гаврите с Цветанов,имате ли 5% от неговият ум и организаторски данни?! Та той хилядократно доказваше пред телевизионните камери как знаеше имената на всички кметове,общински съветници от герб,които са не стотици,а хиляди??!!Тъй,че тия дето се радвате и хилкате,не знам за какво,мязате на ученици от училище за бавно развити дето правят жалки опити да се присмиват на учителят си!!!
39
ШШШШ алоууу.....и ГАЛЕРИЯ сами си Я запалиха и Сашо Диков сам СИ запли колата ...това де ти е ясно ..! кой демократично мислещ човек ше ЗАПАЛИ ГАЛЕРИЯ ИЛИ КОЛАТА НА ВМИРИСАНИЯ ДИКОВ ...ти как си го прЕдставЯш това !?
40
Чудя се, защо Цвъко Цвъков още е жив????? Колко народ смаза без причина, особено тези които отказаха да му "даряват доброволно" пари на него и партията му, известна като БКП 2. Мисля, че ще гризне дръвцето и това ще е повод за народни веселия.
41
Днес ПИК е превзет отБАБИКЯН - автор на най-нелепите лъжи! Няма такъв лъжец , няма такъв корумпиран лъжец манипулатор. Лъжи , съшити с бял конец! То не бяха къщи в Барселона, то не бяха любовници на Борисов, то не бяха лъжи , че държавата ще вземе всичките циганета / да ги даде на Бабикян да ги яде/, то не бяха лъже, свързани с смяната на "статуквото" / какво ли пък е това статукво?/ и Мая Костинбродска ще оправи света, "голямата цензура " в БНР на корумпираната фамилия на Силвия ужвеликова, всеки ден по една огромна лъжа, ами то такъв му е сайта, той си го казал "лъжливи новини" - но защо има толкова много боклук ,който се лови на въдицата като цаца, не са само циганите, шарани и дребни цаци има и сред простия народец, прост, вярва дори на самодоказал се лъжец Бабикян. Борисов и ГЕРБ за виновни за всичко - за слънцето, за луната , за вселената, за дъжда и снега, за ВСИЧКО, и защо ли - защото същия тоя виновник отказал много пари на … познайте - на Бабикян … дано е станало ясно на заблудените , а тия които за пари повтарят лъжите на мекерето Бабикян - много им здраве от АРМЕНСКИЯ ПОП!
43
Според мен бившия кмет на Тетевен е за затвора, знаел е за престъпленията на Цветанов , но ги е прикрил, този е СЪУЧАСТНИК в тези престъпления.
44
Има няколко важни въпроса: Това истина ли е, само в тази община ли е така, кои са обрачите от фирми, колко са парите на година, защо не е уведомил прокуратурата, защо всички мълчат за тази схема. Тава е схемата на управление в България, за последните 10г. и преди това, като го няма Втория, схемата съществува ли? Бедни ли сме в България, това ли е причината, защо прокуратура, ДАНС, конпи, нап и сметна палата не са установили проблема, някоя институция видяла ли е това и ЗАЩО ВСИЧКО ПОДЪЛЖАВА?
45
4АКАМЕ В БГ ДА НАСТЪПИ ИСТИНСКО ПРАВОСЪДИЕ ЗА ПАЛА4ИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДЪТ НИ !!!!!! 4АКАМЕ ДА НЯМА ДАВНОСТ ЗА ТАКИВА ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ИСТИНСКИ СПРАВЕДЛИВ ПРОКУРОР !!!!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ - ПРОКУРОРИ , СЪДИИ , ВИСШИ ПОЛИЦАИ ОЩЕ РАБОТЯТ ПОД ДИРИГЕНСТВОТО НА ЦВЕТАНОВ И РЕПРЕСИРАТ ВСЕКИ - ПОТЪРСИЛ ПРАВАТА СИ !!!!!! ДО КОГА ТАКА БЪЛГАРИ - ДЕТО ГИ ИЗБИРАТЕ ???????
46
Га лапаше кюфтета,не рива.
47
отговор на коментар
Чувал.съм за тая Пепа Аврамова, имам приятели в Михайровград, тая била голяма хиена и доста забогатяла последтите години..кеш доста хари прибирала..
48
Просто човекът го е било страх да каже, докато Цв бе много силен, защото щеше да го съсипе! Всеки го е страх, той беше жесток-знаете на колко фора съсипа живота с арести, които после гсъдиха БГ и всички тие пратихме..ютой е символ на най-уродли ната корупция-нагла, алчна и жестока, отдавна трябноше да е прибран! А тоди тъпак с килийно образонание седнал мозъчни тръстове да прави- боже , свях голям-нямам думи!!!
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
На умряло куче нож да вадиш. Защо чак сега ги казвате тези неща?
51
Разни форумци по-горе се чудят къде щял да бъде Цветанов сега и кой ли щял да го знае, ако не бил създателят му Бойко. Аз пък се чудя дали сега слънцето щеше да огрява България, ако Симеон II си беше взел друг бодигард.
52
Тази "новина" от сайта на бабикян ли е ?
53
Павлов го познавам от 30 години. Като шеф на Казичане си беше направил стройна организация за рушвети от затворниците! Старшините му въртяха бизнеса. Приемаше на банкети на футболното игрище всякакви величия, естествено на държавното барбекю, прислужвано от затворници. Влади въргала му въртеше отпуските и характеристиките за предсрочно освобождаване. Както и Фифи перото. Всички доставчици му снасяха комисионни. Доста имоти си накупи по тетевенско и не само там. Него го управляваше Ал. Петров като кмет на Тетевен. Е как ще го търпи Цветанов? Да не говори глупости.
54
Тези с негативните кампании ВИНАГИ губят
55
Добре е да се чуе макър ,че няма такъв, който да ви каже цялата истина. Е, докато Цецалин не мине под венчило самичък със бокета, няма как да сме спокойни за България.
56
Това са пълни глупости!!!Всеки тетевенец знае ,че Павлов е един от хората ,които разграбиха града.Да не говорим за схемите му в затвора.Типичен мафиот.По негово време създадоха волейболният отбор в града,който игра в супер лигата до лреди няколко години и си переха парите чрез него.Всеки втори мач беше уреден...
57
за жалост е вярно
58
малко тетевенци знаят че живеят в цветановград
59
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 2837
архив

Сладка 14-годишна ученичка търси да се запознае със симпатичен господин за забавен видеочат. Моят мейл: operacia-lolita@mvr.bg

 

няма нови новини
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
сега
2538
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ВНИМАВАЙТЕ! Токсичните химикали влияят на умственото развитие на децата
x