БОМБА В ПИК: Втори убиец дебнел за Алексей, предрешен като свидетел. МВР скандално го изпуска

АВТОРСКИ НОВИНИ

БОМБА В ПИК: Втори убиец дебнел за Алексей, предрешен като свидетел. МВР скандално го изпуска

283929
на 15.11.2023
БОМБА В ПИК: Втори убиец дебнел за Алексей, предрешен като свидетел. МВР скандално го изпуска
Автор:   ПИК

Не един, а двама убийци са дебнели Алексей Петров на Витоша във фаталния ден на екзекуцията му, научи ПИК от разследващи.

Парадоксалното е, че вторият килър се е маскирал като свидетел и дори е дал заблуждаващи показания в полицията минути след разстрела. МВР е снело самоличността му и го е пуснало по живо, по здраво. Уликите сега сочат, че "свидетелят" е бил резервният убиец, изпратен от поръчителите. Това показвали и записи от охранителна камера, открити на по-късен етап.

Очевидно е представил при разпита фалшиви документи за самоличност, защото сега лицето (българин) не може да бъде открито по никакъв начин. Става дума за ужасяваща полицейска небрежност, довериха източниците на ПИК от екипа, който разследва безпрецедентното показно престъпление.

Вторият убиец е трябвало да довърши поръчката, ако първият се провалял. Той се разхождал свободно по туристическата пътека, но слизал надолу, от върха, докато първият екзекутор се движел непосредствено след Алексей Петров и спътничката му Мирослава, които идвали отдолу.

Разследването за гангстерската екзекуция боксува, няма следи и версии, а полицията си играе на "хипотези". ПИК писа още седмица след разстрела, че високопоставени източници от правителството са дали неформална команда до МВР, да не си дават зор и да маркират. Пълният провал на полицицията и следователите подсилва съмненията, че поръчката за Алексей Петров идва от най-горните етажи на властта и сглобката.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК