БОМБА В ПИК: Гърмят чалга-купони с дъщерята на президента в държавната резиденция "Бояна". Дарина Радева, гаджета и братовчеди се вихрят среднощ в басейна, гуляят и разпъват трапези под беседката, пушат наргилета, мятат кучета във водата. Къде са Радеви и НСО?! (СКАНДАЛНО ВИДЕО/СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

БОМБА В ПИК: Гърмят чалга-купони с дъщерята на президента в държавната резиденция "Бояна". Дарина Радева, гаджета и братовчеди се вихрят среднощ в басейна, гуляят и разпъват трапези под беседката, пушат наргилета, мятат кучета във водата. Къде са Радеви и НСО?! (СКАНДАЛНО ВИДЕО/СНИМКИ)

558541
на 16.03.2023
БОМБА В ПИК: Гърмят чалга-купони с дъщерята на президента в държавната резиденция Бояна. Дарина Радева, гаджета и братовчеди се вихрят среднощ в басейна, гуляят и разпъват трапези под беседката, пушат наргилета, мятат кучета във водата. Къде са Радеви и НСО?! (СКАНДАЛНО ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандални клипове и снимки с участието на дъщерята на президента Румен Радев показват, че Дарина е правила среднощни купони в държавната резиденция „Бояна”.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

На партитата, инициирани от наследничката на Радев, са присъствали нейната първа братовчедка София с гаджето си, както и приятели на студентката по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Веселбите са се провеждали най-вече около огромния басейн на резиденцията, както и на беседката край него, пояснява вестник "Ретро".

От видеата се вижда как щерката на държавния глава и компанията й се забавляват във водата, танцуват наоколо, пушат наргилета и слушат силна музика. В разгара на купоните, състояли се в края на лятото на 2022-ра година и запечатани във видеоспомени от братовчедката на Дарина, се чува как в държавната резиденция кънти и чалга музика – песента „Лъжа е“ в изпълнение на фолкзвездата Преслава, както и парчета на рапъра Криско.

Приятелската компания на красивата президентска наследничка пък приглася с шумни викове. Участник в клиповете е и едно от кучетата на Румен Радев и жена му Десислава, което се мята във водата.

Не става ясно обаче дали купоните са били провеждани в присъствието на президента и съпругата му или дъщеря му се е възползвала от техните пътувания в чужбина, за да събере приятели в луксозния правителствен имот.

Припомняме, че държавният глава и жена му Десислава обитават вила „Калина”, част от резиденция „Бояна” вече втори мандат. Обектът е под контролиран достъп и непрекъсната охрана от НСО. Там не се допускат външни лица, освен с изрично позволение на титуляря-домакин Радев, който е и охраняемо лице. 

Източници на ПИК от НСО коментираха пред медията ни, че всеки гост в резиденция ”Калина”, освен че трябва да е изрично поканен, се вписва и в книгата за посещения. Това означава, че е почти невъзможно купоните на президентската щерка с младежи по бански или без бански да са ставали без негово знание.

Очевидно от лукса в държавната резиденция редовно се възползва и дъщерята на Радев от първата му съпруга Гинка Кесякова, както и нейната тайфа приятели. Според наши източници от НСО това не се е случвало при управлението на никой друг държавен глава или министър-председател.

Правителствената резиденция „Бояна” е била обитавана и от предшествениците на Радев Георги Първанов, Петър Стоянов и Желю Желев. Единствено Росен Плевнелиев, докато бе действащ президент, предпочете да ползва собствения си дом. В резиденцията преди години, когато беше премиер, живееше и Бойко Борисов. Неговата дъщеря Венета никога не си е позволявала да прави там приятелски сбирки.

"Венета е много скромна и посещаваше баща си в резиденцията много рядко, винаги с децата, на кратка вечеря. Абсурд е да доведе приятели и да купонясва с тях по цели нощи", довериха от НСО. 

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ПОДРОБНОСТИ ЗА СКАНДАЛА В ПИК!

Дарина в басейна пред вилата на президента

Щерката на Радев и компанията и пушат наргилета в държавната резиденция

Купоните на Дарина през лятото били обичайно през нощта

Дарина и първата и братовчедка във всекидневната на вила "Калина" заедно с домашния любимец на държавния глава и жена му

Кадър от семейна вечеря на Радеви в резиденцията

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов бесен заради новата коалиция между ППДБ, Възраждане, БСП и ИТН: Лицемери! Поне 5-6 служебни правителства ще се изредят. Ще запозная партньорите защо заради тези хора ползваме само руски газ и руски петрол (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов бесен заради новата коалиция между ППДБ, "Възраждане", БСП и ИТН: Лицемери! Поне 5-6 служебни правителства ще се изредят. Ще запозная партньорите защо заради тези хора ползваме само руски газ и руски петрол (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК