Вход
София
Времето в София 13 o C

БОМБА В ПИК! Д-р Красимира Иванова, сестра на премиера, покъртително: Плаче ми се за Николай Петров, от гнусотията срещу него! Спаси ме от 7 см тумор след 7 часа операция

БОМБА В ПИК! Д-р Красимира Иванова, сестра на премиера, покъртително: Плаче ми се за Николай Петров, от гнусотията срещу него! Спаси ме от 7 см тумор след 7 часа операция

на 31.10.2017
296537
84
БОМБА В ПИК! Д-р Красимира Иванова, сестра на премиера, покъртително: Плаче ми се за Николай Петров, от гнусотията срещу него! Спаси ме от 7 см тумор след 7 часа операция

Тежко е за роднините на държавните мъже - не е справедливо племенницата ми с две висши образования да стои без работа

Д-р Красимира Иванова е един от най-добрите и уважавани неонатолози в България, спасявала е живота на стотици новородени бебета, нуждаещи се от най-хуманната помощ в първите минути и часове от живота си на този свят.

Тя е педиатър с над 30-годишна кариера, завеждащ отделение по неонатология в Първа специализирана АГ болница.

Сестра е на премиера Бойко Борисов.

Преди няколко години преживя тежка операция след установен менингиом – тумор в мозъка. Продължилата повече от 7 часа тежка интервенция бе извършена от екип с участието на ген. Николай Петров като анестезиолог и реаниматор и затова потърсихме д-р Иванова за коментар – и като пациент, и като лекар след подадената вчера от него оставка.

Тя направи емоционална изповед в лично качество и призна, че не се вълнува от политиката и нюансите на поста му като министър, а коментира лекаря, професионалиста и човека Николай Петров.

В края на разговора ни емоциите достигат връх, личното отношение, сълзите и болката не остават скрити. И няма как да е иначе, когато става дума за човек, който спасява животи, който връща хора от онзи свят и за мъж, отдал своя живот на човечеството, а и като военен – на родината.  

- Д-р Иванова, по повод оставката на ген. Петров, като негова пациентка, а и колега, как ще коментирате случилото се, какъв лекар е той и не трябва ли той да се върне на работа във ВМА, за да не загубим един невероятен специалист за България, а и мениджър, какъвто доказа, че е?

- В моя живот има много, много малко хора, които истински уважавам. Моето уважение и преклонение към него ще останат за цял живот. Той ще остане един от най-важните хора в живота ми! Независимо от това каква история е скрита около него. Следя нещата, доколкото съм лекар, но това беше гнусно, много гнусно, много прозрачно, много долнопробно. Този човек не заслужаваше това нещо!

Роднините са си роднини, близки… От моя гледна точка мога да коментирам, понеже съм доста потърпевша и в моя живот никога не успях нещо кой знае какво да сътворя. Имаше един момент навремето, когато затвориха 3-та АГ болница...

- Когато се разигра скандал с кандидатурата ви за директор ли?

- Не, говоря ви за доста преди това.

Оставете директорството, там история беше много мръсна, нито един журналист не попита защо се постъпва така и сега отново този човек е пак директор, състоянието на болница „Шейново” е отвратително, но когато дадени хора вървят с парите напред, няма как да се пребориш.

Изобщо не се притеснявам да говоря така, защото съм изключително гневна! Един сериозен, честен достоен човек и професионалист не заслужава това. Много съм тревожна за това, че психически се въздейства на най-добрите лекари. На първо място той е лекар, той не ме остави нито за миг. Лично аз, откакто съм оперирана, не съм се доверила на никой друг, освен на него. Защото той ми показа какъв чудесен и брилянтен професионалист и човек е.

- А какъв беше вашият случай с роднинските скандали?

- Навремето, когато затвориха 3-та АГ болница и аз останах без работа, започнах да си търся работа и започнах във 2-ра градска болница в акушеро-гинекологичното отделение.

Една известна журналистка беше дошла да събира гнусотии и ме попита: „Вашият брат знае ли, че работите тук?”. Казах й: „Вижте, аз съм лекар! Аз не съм държанка! Аз трябва да работя, за да си изхранвам сина и себе си. Имам достойна и хубава професия, учила съм, взела съм специалност, това е призвание и трябва да работя. Какво да правя? Да си стоя вкъщи, защото г-н Борисов е кмет ли? Той дори не знае, че аз работя тук, просто си намерих работа...

- Ето, че сега проблемът с известните роднини съсипва и още един лекар…

- Честно да ви кажа, просто ми се плаче. Защото това е много, много, много недостойно! Никога няма да се случват нещата в България, ако така точно се отстрелват най-качествените хора.

Това е моето човешко мнение като на пациент, но и колега, който се е отзовавал винаги и много е помагал и на болницата. Той е помагал с реанимацията си и е спасил толкова много жени, родилки в тежко състояние и те са живи и здрави, благодарение на неговата клиника, която създаде с толкова труд. И като колега, и като пациент, аз лично ви казвам, че съм много тъжна.

Не разговарям на тези теми с брат си, ние имаме семейни теми. Говоря единствено и само от мое име и не коментирам негови решения.

- Вие имате лично отношение в случая като пациент, както и като лекар.

- Това е моето мнение. Много ми е мъчно и съм омерзена. Аз съм на 61 години и мога да преценя.

Мога да кажа също, че е много трудно на близките на хора, които са на дадена държавна позиция, защото се оказва, че не могат да работят. Моята племенничка, например, си гледа бебето с две висши образования и завършила в Америка. Не може да започне работа, защото където и да започне, ще има коментар, че това е дъщерята на Борисов. Справедливо ли е? Момичето се съсипа, за да завърши две образования в Америка.

- Така е ситуацията и във вашето семейство…

 - Да, нямате представа синът ми, който е юрист и с юридическо образование, колко трудно си намери работа.  

- Притеснително ли е, че вече втори директор на ВМА става жертва на медиен скандал? Знаем, че ген. Тонев не издържа на това напрежение, мир на праха му…

- Това е съсипана психика. Това е по-страшно и от физическата болест и физическото страдание. Не е справедливо.

- Преди няколко седмици ген. Петров претърпя сериозна операция и точно в този момент се заговори и за неговата оставка, не е ли странно това?

- На секундата казаха, че си подава оставката, а той е опериран. Всички се разболяваме и аз бях оперирана и в болнични, прибрах се вкъщи и се стабилизирах и се върнах на работа. Благодарение на тази болница и този екип, проф. Евтимов, проф. Петров, аз съм жива и здрава и имам внуци и слава Богу успях да ги видя. Затова помагайте – вие, честните и почтени журналисти, помагайте да не се случват такива неща, защото наистина никой няма полза от това. Той е много достоен, честолюбив човек, той…

Знаете ли – преди няколко дни ми каза: „На мен просто ми се плаче! Аз съм работил за името и имам семейството си, аз това имам в живота си! И винаги съм се опитвал достойно да ги пазя”.

Не може един човек, който за две години постигна такива резултати във ВМА и изчисти толкова дългове и в същото време този човек да се обвинява в нещо, което е техническа процедура. Знам ли аз как да го определя…

- За да сме точни, фактите са, че стопи над 100 млн. лв. дългове и спаси болницата от фалит. Как и защо ще стопи тези дългове, ако е имал някакви други намерения… Тази процедура действително е техническа и е ясна, затова неслучайно има такова решение на прокуратурата. Винаги при обществена поръчка се избира офертата с най-ниска цена. А и всичко е изпълнено перфектно по поръчката.

- Усещам, че сте почтен човек и много ви благодаря, че имате добро отношение към него, защото той наистина го заслужава!

- Откровено ви казвам, че не само като журналист, но и като човек съм изключително потресена, че много известни хора, болезнено ми е да им кажа дори имената, с важни обществени позиции, включително с тежки, най-тежките диагнози, на които той е помагал и спасявал, ни отказват да коментират случая, дори едно изречение да кажат за него като лекар…

- Срамота, срамота! Това мога да кажа. Той ми е водил 7-часова операция, без да ми сложи централен венозен катетър, без кръвопреливане, на един изключително кървящ 7 см. тумор. Това е изкуство! Това не е професия, а това е изкуство!

Да не говорим колко хора е спасил през цялата си кариера и колко съдби е продължил. Как може да не кажеш това и не става дума да кажеш добра дума, а истината.

Българите имат нужда от такива лекари. Защо трябва да му се съсипва психиката. Той е само на 59 години и е сал и може още толкова даде.

- Важно е наистина да стане ясно, че той е изключително ценен професионалист, отдал е живота си не само на професията като лекар, но и на родината като военен, това също е много важно.

- Това би било ужасно нещо и не бива да позволяваме да се случи. Той създаде такава модерна реанимация и толкова хора оцеляха, благодарение на нея, включително родилки. Той и поемал умиращи хора, които вече няма как по стандартна процедура да бъдат спасени, и той ги е спасявал и са живи и здрави и гледат децата си.

Помагайте, защото вие имате достъп до общественото мнение, а такива като мен само могат да страдат. Не ме интересува политиката, медицината е надпартийна и тук става дума за един изключителен човек и професионалист! Да знаете, че е благородно да се застане зад човек, който е поставен в такава мръсна история.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(84)
1
Ако се докаже, че фирмата, получила парите е изрядна, чест и слава и за нея и доктора.
2
Bravo
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Този коментар е обозначен като спам.
5
Този коментар е обозначен като спам.
6
И аз съм с няколко дипломи и съм без работа, от 2009 год., с идването на ГРОБ на власт!
7
Този коментар е обозначен като спам.
8
Сигурно е заслужавал повече, ама обществените поръчки са били едва за 1,6 млн. лв.
9
За да няма повече недоразумения, правителството трябва да изготви списък кой достоен човек колко държавна пара има право да открадне ...
10
Госпожо пак нещо не сте разбрали!! Говорим за държавни служби!!!! А в частния бизнес ,няма пречки,ако си добър професионалист ,вървиш напред и нагоре!!!
11
Дрън,дрън ярина!
12
Този коментар е обозначен като спам.
13
Този коментар е обозначен като спам.
14
Отново има нещо сгрешено в нацията ни. Оправдахме Максим Стависки като направи катастрофа и погуби два човешки живота....Ами бил олимпийски шампион и всичко му е простено. Сега заради професионализма на д-р Петров, заради заслугите му като лекар отново сме склонни да оневиним деянията му. Съжалявам. Казвам евала на доктор Петров, но държа да понесе заслуженото си наказание гражданина Петров. Редно е веднъж завинаги да проумеем, че властимащите трябва да спазват законите, които сами "коват"!
15
Този коментар е обозначен като спам.
16
Този коментар е обозначен като спам.
17
До 14 ти да умреш до 2 дена ако лъжеш за крадливия доктор и крадливото правителство
18
Този коментар е обозначен като спам.
19
Личните драми на викопоставените и ояли с власт и пари лица хич не ни интересуват!
20
А ни мен в се плаче, че СВЕСТНИТЕ българ се ЕВАКУИРАТ от ПРЕСТЪПНАТА диктатура на ТИКВАТА
21
Няколко сайта продължават да ни облъчват , с интервюта на различени хора ,колко честен и процепен е д-р Петров. Никой не оспорва и никъде никои не е писал против професионалните му качества. /без да ги познаваме/. Но неможе да бъдеш честен и принципен , да подаряваш на дъщеря си от нашите пари и то против законни норми. Ни другите професионалисти , които нямаме достъп до държавен ресурс, да умираме ли.Парите за нас отива в джобовете до близки и роднини на управляващите. Затова и политиците са много "обичани".
22
Този коментар е обозначен като спам.
23
Този коментар е обозначен като спам.
24
Едното няма нищо общо с другото. Щом е добър професионалист, трябваше още по-добре да пази честта и името си. А сега се опозори с елементарно действие за едни пари. Срам! Тук и военна прокуратура е много оцапана, защото "не видяла грешки". Хайде де! Един на друг ще си правим услуги. Гнусно!
25
Този коментар е обозначен като спам.
26
Този коментар е обозначен като спам.
27
На този свят не е лесно да си добър. Трябва да си и достатъчно силен, за да понесеш последствията от добротата си
28
Забележете, няма две мнения, написани в един и същ час. Така е, защото всички са дело на неуморния "творец" Тихомирка Мухоморкова.
29
вече се излагате, за това че е дал упойка може да краде колкото си иска. айде стига вече, станахте много долнопробни, като в турски сериал
30
ВСИЧКИ НА ПОМОЩ, ПЕТРОВ ЧЕСТЕН ДА ИЗЛЕЗЕ !!!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Николай Петров трябваше да бъде разследван още около предишния скандал с Дерма Прим/Астра. Не знам как е възможно договорите които бяха продължили да съществуват и по негова време да не доведат до подвеждането му под съдебна отговорност. Дали над него не е бил разпънат политически чадър? Изключително интересно е че вестниците на Делян Пеевски при сегашния скандал го бранехе!
33
Този коментар е обозначен като спам.
34
Доктор Петров е анестезиолог,който е проспал госпожата,а нейното спасение е дошло от хирурга и екипа.
35
КОМУНИСТИТЕ ПРЕЗ 1945 ГОД . УБИХА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА , СЕГА ПРЕЗ 2017 КОМУНИСТИТЕ УБИВАТ МОРАЛА НА НАЦИЯТА С КОМПРОМАТИ И ЛЪЖИ НАЧЕЛО С НИНОВА И ГЛУТНИЦАТА ОКОЛО НЕЯ.
36
По-страшно за обществото са не антикомунистите, а пост тоталитарните анти комунисти, които сеят непрекъснато омраза и лъжи.Здравният министър, един достоен човек, разбра, че не му е там мястото и използва случая да се оттегли!
37
Като топи дългове ще си ходи. Търсят се такива да правят дългове.Той ще си намери по-добра работа и ще е по добре, другите да му мислят.
38
Този коментар е обозначен като спам.
39
Няма ли да оперира повече? Някой забранил ли му е ?
40
Това било Мастагаркова - поетесата на Борисов, честен и почтен човек, - няколко пъти оценена така от сестра му. Гнус, голяма гнус, Мастагаркова!
41
Този коментар е обозначен като спам.
42
Този коментар е обозначен като спам.
43
Казус - ако професор Н. Петров в ПТП по негова вина убие човек, пак ли ще казваме - вярно, убил човек, но е отличен специалист, спасил е много животи и тинтири-минтири! Защо X,U, Z не ги разследват и не ги разнасят по медиите? Защото не крадат! А защо за А,Б, Ц се налага да застават като матросовци на амбразурата и да ги онивиняват за престъпленията им? Нали по Конституция всички са РАВНИ!
44
Опитват се да ме заблудят че тази поръчка е дадена от разни там комисии / а не от професор Петров / на фирма без булстат без регистрация по ДДС Добре но ако тази поръчка беше дадена на някой случаен субект а не на бащата на внучето му професор Петров в качеството си на управител на болницата и честен човек / както го представят / нямаше ли да я СТОПИРА ???
45
Този коментар е обозначен като спам.
46
Този коментар е обозначен като спам.
47
"Ако се докаже, че фирмата, получила парите е изрядна". Ма как да не е изрядна, нали е на зетя.
48
Та нали брат ти го сготви.
49
Този коментар е обозначен като спам.
50
Срамувам се от вас червени мерзавци. Вие нямате нито чест ,нито морал ,нито чувство за дълг ,нито страх от Бога. Червени лентяи ,платени словоблудци ,за коита както и за дедите и бащите ви живота на един лекар -светило за българската наука ,голям лека и човек не значат нищо. Вие не цените хората по техните достоивств , а по тяхната верност към партиината ви кочина.Затова именна бащите ви докараха България до две национални катастрофи при Живков.Сега потривате ръчички и се радвате на мръсната кал на подлеца Нанев от Би -Ти Ви и хората продели съвестта се на дявола ,но когато доиде времето на възмездието ще плачете . А за сестрата на премиера ,за детето на премиера както и за изключителния човек ,държавник,патриот и политик ,за великия българин Боико Борисов вие сте недостоини дори праха му да дишате. Невежи нищожества червени. .
51
По разказа на един много достоен военен лекар хирург,за съжаление вече починал,сегащният професор/генерал Петров,в годините когато е бил само доктор/капитан или майор, е бил изгонен в друга клиника след няколко предупреждения,защото е предлагал на пациенти френски анестезионен препарат като по добър и срещу допълнително ....заплашане!!!!
52
До големият Българин ,изпърши си задника с дипломите си.Момче хората се делят на можещи и неможещи.Аз продължавам да работя с 55 годишен трудов стаж без дипломи които да ги използвам за параван. Прехвълхих 71 и продължавам да се трудя без прекъсване и не хленча като Вас прехвърляйки вината на пправителства,,партии,кризи,международни обстановки и други за Вас удобни фактори.На кривите ракети все космоса им пречи.
53
Лизач неориентиран, няма такова животно "македонски българин". В България това се привежда като дървено желязо, а още по точно като суджук от тиква.
54
Учудва ме реакцията на обикновените гербери, която е все от типа „щом е наш крадец, значи не е крадец, а на всичкото отгоре е и добър лекар“ А бе хора събудете се! Стига с това политизиране на всичко! Генерала може да е много добър специалист, може да е спасил хиляди хора, но в случая е откраднал по най-нагъл начин народни пари! Защо трябва на черното бяло да казвате? Че на всичкото отгоре го изкарват и човек с чест! Това е върха на идиотизма! До там ли я докарахме българите, та политическите ни възгледи да ни пречат да виждаме истината! Какво значение има дали крадецът е от ГЕРБ, БСП, ДПС или ПФ? Крадецът си е крадец и той краде от всички нас без значение на политически цвят-толкова ли трудно е това да се разбере! Наистина тези 27 години промениха „чипа“ на голяма част от българите-те вече не различават добро от лошо! Само, че природните закони са неумолими. Организмите и съществата, които загубят сетивата си в природата загиват! Така и нашия народ, като загуби сетивата си ще загине!
55
Този коментар е обозначен като спам.
56
Този коментар е обозначен като спам.
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
тъй като ми изтрихте или по-точно не пуснахте коментара ми преди 4 минути ето накратко отново в стил "да го пуснат".. докога ще си затваряме очите за безчинствата в ВМА. Защо си мислим, че там работят ангелчета от небесата. Защо си мислите, че обикновените хорица получават здравни услуги качествено. Нека видят Коко Владов, Крум Кацаров, Владо Даскалов и куп още "знайни" войни от "здравния фронт" на ВМА колко пъти са били в чужбина, какви имоти и облаги са продобили с професорските и военни титли и дали се покриват с това което декларираат. Как и къде живеят и работят жените и децата им и какъв стаданрт на живота имат горките половинки и децата им. Защо постоянно под "прикритие" че са велики доктори, ние си затваряме очите пред факта, че това СА ИСТИНСКИ ВАМПИРИ И ЧОВЕКОЯДЦИ в ВЪЛЧИ КОЖИ. До доказване на противното смятам, че съм прав, даже нещо повече мога да изложа и куп конкретни факти за тези велики "юнаци" от здравния фронт. А относно др. Петров, нека си припомни как стана шеф на ВМА, как прецака ген. Тонев /който определено си го заслужаваше, но не по този начин, затова са казали хората, че който нож вади от нож умира../ и как бързичко си вдигна стандарта както на себе си, така и на семейството си. направете справка къде и при кого работят половинките, четвъртинките на основните "асове" от ВМА и бързо ще им хванете спатиите. Нищо ново на ТЕРЕНО другарки и другарки, само дето на зрителите вече не им пука и чакат някой да дръпне шалтера на цирка. нека ако някой не е съгласен с написаното да ме опровергае. готов съм с доказателствата !!!
59
Този коментар е обозначен като спам.
60
Професионализмът не оправдава безкрупулната крадливост. Хората имат памет! Но защо забравиха и проф Кадурина която години наред заедно с един друг генерал, са доили общественото здравеопазване?!
61
Обществото е погнусено от лакомията на " лекарите" ..... затова и ядат бой!
62
Звезда Мисиркова се е олигавила обилно, както винаги. Подмокрянето на Мисиркова е щото се е прекръстила на Мастурбойкова. Жалка картинка.
63
Този коментар е обозначен като спам.
64
ВМА е най-богато оборудваната болница в цяла Източна Европа, представете си какво се случва, ако начело на подобно елитно заведение сложите гениални разбойници, с пленяващи таланти!!!!:) Мъчна история, а на колко млади лекари не е даден шанс да се развиват, зад а може някои разбойници да са незаменими и особено приближени до Властта?!:) Някой е работил за е себе си, докато е използвал обществени ресурси без разрешение, стъпвайки на авторитета си, като лекар?! Такъв човек в Западна Европа няма никакво бъдеще - нито медицинско, нито администраторско, но в БГ ще го оплакват певачки по всички медии?!:)
65
На нашият пазар продавачката ,която продава яйца е с 2висши образования,начална педагогика и индустриален мениджмънт,до нея краставици продава ядрен физик,а професорът от ВМА може да е отличен лекар реаниматор,но е в конфликт на интереси и точка!
66
bezkontrolieto zapochva ot taka nar. Ministar predsdatel i stiga do portira v vsiako vedomstvo. ne moje prez rabotno vreme da idesh da ritash topka na bsitriza vedno s NSO, zelokupnia bg narod se vazhishtava na briliantnia futbolist i mu rakoplaska. vsichko e totalno nagore s glavata v nashata omerzena darjava. TERMINAL 2 me zakata za sajalenie
67
Този професор може и да е гений в работата си ,но ТОВА Е ЧИСТА ДАЛАВЕРА С ПАРИТЕ. Фирма дори не регистрирана по ддс ,,печели". И коя? На зетя ,той е чужд .Правите ни на глупаци. Така и стария генерал действаше с Кадурина и парите не стигат .Останаха ,не ги взе. Този сериозен човек е бил принуден /предполагам/ да постъпи така. Така се купуват по 5 апартамента и къщи по Хаваите.
68
Да, това, че е успял със стотици милиони да намали дълговете на болницата и да ги спести на данъкоплатците не му дава опрощение за нищо, обаче е доказателство, че не краде и спира и кранчетата на другите, които крадат. Това не е обущарски цех, за да говорим за мениджърски умения - във ВМА нито драстично е съкращаван персонал, нито са намалявани заплати, нито е сменян продукт или нова маркетингова линия или др, Не, това е болница, единственят начин да намалиш разходите е да ОТРЕЖЕШ КОРУПЦИОННАТА част от цените на медикаменти и услуги. Това е косвено доказателство, че професорът е бил честен и достатъчно смел, за да дръпне канчето на нечестните.
69
Мухоморкова Тихомирке, можеш да кандидатстваш за Книгата на Гинес за рекордно, денонощно писане на мнения в няколко новинарски сайта.
70
Не 2 , 20 дипломи да имаш, като ги слушам такива и се просълзявам. Сигурно двете ти са за Трол-бакалавър и Трол-магистрат, издадени от Позитано 20. Не може да имаш амбицията да завършиш 2 нормални образования, а да нямаш амбиция да си намериш работа. Просто си или некадърник, или слаба личност. А такива никой не ги иска. Все пак, да те успокоя- като дойде БСП на власт, за всички ще има по 2 работни места. Така, че с тези 2 дипломи ще получаваш 2 заплати. Те това е комунизма дето и Живков не можа да доживе.
71
За акордеониста Петров , който съсипа завареното от Тонев . Болницата върви много зле..,
72
сестрата на БОКО не е добре ...КРАДЕЦА ПРОФЕСОР не е НЕВРОХИРУРГ а е АНАСТЕЗИОЛОГ сложил е само УПОИКАТА явно предозирал
73
Дано и нас някой ни спаси от тумора,който е твой брат.
74
Ходил във Военна болница отдавна, но, миналия месец и се наложи и изпаднал в ужас. Поликлиничната част е превърната в цирк, Частни къщи, ДКС нямащи нищо общо с ВМА, и всички срещу наеми, като не се знае къде отиват парите от тях
75
Свински черва
76
Сестрата на Нашия Вожд, много грозно тва бе!! И да не казвам думата, но с пилешки мозък. Явно гена на това семейство е увреден. И се чудите защо се тътрим назад, бедни, ограбени, лъгани и мамени, подложени на геноцид.
77
в основата на тази гнусна история е кандидатът за министър Костадин Ангелов-директор на Александровска болница, който има силни връзки с БТВ и огромен мерак да се докопа до министерски пост. Самият Ангелов е с диагноза Шизофрения и се лекува от Вихра Миланова, която му крие здравното досие. Няма ли Прокуратура за шефа на Александровска болница?
78
Като сте лекари какво? Да не би да не лъжете и крадете. Ще кажете , че и подкупи не вземате! И Вие трябва да знаете, че всеки който е нарушил закона, независимо колко добър специалист е, ще си понесе заслуженото, а не да разчита на батко и братко, че ще ги оправдаят!
79
Ха ха ха ха ха ха ха ха: мусака! Ред сълзи, ред суполи! А какво да кажем ние с гайдите, че племениците на Тиквата не можели да работят? За нас да не би да има работа? М? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!!
80
http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B3%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-tv-%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE-news658662.html Това го писахте Вие ПИК. Брзо забравяте
81
Не реви!Спасил те е,щото си сестра на Боко!!Ай,стига церкове!
82
Лъже сестричката гнусно--крадеца Петров не ехирург -а анестизеолог--и неоперира --свински черва мръсни сте вие
83
Каква беше отплатата ви към доктора мини детско кресло?Да милионите от държавата с които е решил да се компенсира.Ако беше про стосмуртен от нас нито имаме в джоба нито разполагаме с държавните пари.
84
Цял народ плаче от брат ти,но това не се брои,нали?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували при парламентарни избори днес?
архив

Бивш служител в ресторант за бърза закуска работи в аптека: - Касата е свободна, следващият. Клиентът казва: - Един пакет презервативи. - За тук или за в къщи?

няма нови новини
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
сега
1520
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА УБИЕЦА СЕВЕРИН. Защо властта го крие, какво се случи на борда на самолета. Кой се страхува, че ще проговори?
x
Забравете тези навици, съсипват живота ви!
x