Вход
София
Времето в София 23 o C

БОМБА В ПИК! Ето го Лозан Панов сред лукса на "Артекс" - съдия №1 спипан във ВИП кооперацията на кумовете му (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

БОМБА В ПИК! Ето го Лозан Панов сред лукса на "Артекс" - съдия №1 спипан във ВИП кооперацията на кумовете му (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

на 04.04.2019
255044
27
БОМБА В ПИК! Ето го Лозан Панов сред лукса на "Артекс" - съдия №1 спипан във ВИП кооперацията на кумовете му (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор: ПИК
04.04.2019
27
255044

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов тъне в лукс във ВИП кооперацията, построена от кумовете му от "Артекс" - строителните босове Мирянови. Това разкриха ексклузивно папараците на ПИК преди часове.

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Лозан Панов виси на косъм! ВСС набира на шефа на ВКС заради "Кумгейт" (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Лозан Панов виси на косъм! ВСС набира на шефа на ВКС заради "Кумгейт" (ОБНОВЕНА)

Ще подаде ли оставка шефът на ВКС Лозан Панов след като...

на 04.04.2019

Съдия №1, който скандално не подава оставка, въпреки имотната и кумска афера, в която е замесен със жена си Елисавета, бе спипан на излизане от хипер лъскавата сграда. Облечен в скъп костюм, Панов бодро прекрачи прага на кооперацията, където тъне в лукс с жена си, благодарение на топлите им кумски връзки с Мирянови. 

Припомняме, че както първо ПИК разкри, именно строителните босове са свидетели на сватбата му на 14 февруари 2015 г. Преди това жена му Елисавета, която твърди, че избрала баровците за кумове, чрез своя фирма се сдобила с лъскав и огромен апартамен на невъзможно ниски цени.

В топ баровския столичен квартал "Изгрев", на престижната ул. "Елемаг", в дизайнерска сграда-бижу от скъпи материали и бутиково изпълнение, тя купува срещу 93 хил. лв. огромно жилище от 170 кв. м. с два гаража по близо 20 кв. м. всеки.

Лозан Панов по-рано днес пред камерата на ПИК TV заяви, че не се чувства замесен в аферата и затова няма да подаде оставка или да излезе в отпуск, докато тече разследването на прокуратурата срещу него. Снимките на ПИК обаче показват, че той е много повече от замесен, защото ползва това жилище от кумовете му и живее царски в него (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(27)
1
Кажете нещо за апартамента на Ангелкова.... Другите медии пак ще ви изпревяра...Симеонов днес го каза но вие се правите на НЕ ЧУЛИ И НЕ РАЗБРАЛИ..
2
Когато маските паднат, увисват и празните етикети като "ерудит", "блестящ анализатор", "неповторим документалист", "лице на демокрацията", "националист".... Доскорошните лидери на обществено мнение останаха само по долното си бельо, което май никога не са сменяли, а на етикета му пише "произведено от ДС".
3
Откакто тиратжиите ме пуснаха на един кон да ми го нап-раска ми викат ОКОТО, защото едното ми око изхвръкна от зор, но това е дълга история ............................................................................................................................................. Тоя мухлю лъже повече от моята господарка Импексовата курабия и кучката Ел Йо взети заедно, каквито лъжци са впрочем всичките около Гнома и Рада дълбоката, ха ха ха ха ха ха ха ха.Да.!!!!!
4
Как може младата комунистка Цецка, вместо да обработна угърите в родното си село Драгана, общ. Угърчин (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“, да влезе гола като пушка в политиката преди 10 години, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро)?!? ++ Как може милиционерът-физкултурник Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец, да придобие апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м. Пазарната оценка на разкошния ексклузивен имот е около 1,5 млн. лв. ++ Как може шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев да си купи апартамент за 293 374 лв., след като съгласно оферта от продавачите имотът се продава за 265 000 евро, която е нормалната за района пазарна цена на подобни ексклузивни жилища с много престижни екстри?!? ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote) ++ „Пловдивският нотариус Меглена Цацарова, съпруга на кандидата за главен прокурор Сотир Цацаров и нейната колежка Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев са закупили два общи имота през 2008 г. По взаимно съгласие с продавачите те записали в нотариалния акт 120 пъти по-ниска цена от реално заплатената за всеки имот: 1000 лв вместо 119 151,11 лв. Така те са „спестили” над 5000 лв. от местен данък и такси за вписване. Деянието е наказуемо с глоба по Чл. 125 от Закона за местните данъци и такси. Информацията за тези сделки е изнесена още през 2009 г. от в. 24 часа и е потвърдена с данни от Агенцията по вписванията, съдебно решение на ОС – Кърджали и имотната декларация на самия Цацаров, който е отбелязал за 2008 две имотни придобивки на своята съпругата по 59 604 лв.всяка.“ - https://bivol.bg/cacarov-imoti.html
5
отговор на коментар
Апартаментът на Ангелкова е купен през 2008-ма година,когато тя е била зам-министър в правителството на БСП!
6
Г-жа Ангелкова не може да е била зам. министър в правителството на БСП, защото в ГЕРБ кобунисти, агенти на ДС и бесепери – НЯМА. Гаравтирано – от г-н Бойко Борисов. ++ („В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – март 2006 г. - http://old.segabg.com/article.php?id=261561 Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша -урва и бивш комунист - няма !”)
7
Щом Барни Ръбъл, който е от кантората, обслужваща “Артекс“, става министър на правосъдието, то защо авторът на златната поправка “Златен век” – Александър Ненков – да не стане шеф на правната комисия.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
така роя Ро-шко , и другият от-качен дето си "говорят" двамата ОКОТО са разкрити...след сложни технологични процеси разбрах местоположението... намира се тоз от-качалник в град Хисаря...хайде да ходим да го претопим от бой!!!
10
Той Левски не се е оправил с жаждата на низшите за пари та сега ли! Няма оправия, не разбрахте ли! всичко живо лапа, като за последно. Крум трябва, само той може нещо да промени, ама в 21 век.....едва ли.
11
Обработвам а-н-ално БСП- едераси от Посрано 20
12
Малииии, и Грознушка захлебила, само и само да не остане назад. Тя туризма не можа да оправи, спад има над 30% официално, но оправи себе си. Колкото окраде, окраде, носеше на Батко от плячката, ше трябва да си ходи това грозилище.
13
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! ------------>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
14
ЕТО те помако Е БАН---------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
15
ЕТО те помако Е БАН---------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
16
отговор на коментар
До 5 преди да напишете нещо помислете .Борисов покани Деница Златева в правит.Тука чета ,,веднъж комунист цял живот,,на друго място огън и жупел по Д.Драганов обидил президента или както Ви оттърва.
17
ЕТО те помако Е БАН--------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
18
Ха, ха, ха, набедени "янлъш драскачета"от сайтчето-кенефче ПИК,съвсем затънахте в безсмислените си и глупави миризливки,то бива простотия бива, ама вие ударихте в земята всички и после се чудите защо е тази епидемия от "нецензурно" в коментарите към простотиите ви! От вашите писания излиза, че човек когато ходи при кумовете си, вършили престъпление! Тъпанари!
19
отговор на коментар
писах ти вече,че си болен,неизличимо и се чудя как са те пуснали от 4-ти км. но явно и там парите са им свършили и такива боклуци като теб се разхождат м/у нормалните хора та се пази някоя кола случайно да не те види и да намажеш гумите
20
отговор на коментар
а нещо да попиташ как една бедна крушовска селянка на 24г. има пари да купи техноимпексите и след време да стане зам. министър пък и да я уволнят за корупция нейния премиер или как една татарка правеща се на журналистка и мачкала чаршафите с премиер гей (нали им викате на тези джендъри) има пари да купи няколко имота за около 2 милиона през офшорни фирми или в канчето на партията не смееш да погледнеш,че може и твоите доноси да извадят другарето?
21
Много кратунести подмазвачи на драгалевския разбойник бе. Айде бегаите се скрийте в апартаменто с асансьоро. Не останаха хора в София, които да ви верват. На изборите ще ви се птблагодарим.
22
Що не уволните Боко, де назначи онова хлапе от Аерогарата..с корумпираната реплика: "...Оня де ритааме.." Цялата София е една мафиотски свързана организация..Октопод.. магистрати-политици-депутати--висши миновници и т.н. И ще ни ПОДКАНВАТЕ ДА ВИ ГЛАСУВАМЕ ! ДУХАЙТЕ ГО !
23
За човешката алчност няма цвят
24
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук.-------------->> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
25
отговор на коментар
КАКВО ЗА АНГЕЛКОВА?ОТВОРЕТЕ СИ УШИТЕ И СЛУШАИТЕ.СУТРИНТА ТЯ РААЗЯСНИ ВСИЧКО.КАКВО ИСКАТЕ ХОРАТА НА ПОЛЯНА ЛИ ДА ЖИВЕЯТ.И МОИЯТ АПАТАМЕНТ СТРУВА ОТ ПРЕДИ 30 ГОД.-13 ХИЛЯДИ.СЕГА ДА ГО ДОПЛАЩАМ ИЛИ ДА ГО ВЪРНА .ПРИ ТОВА ТУХЛЕН И В ЦЕНТНЪРА.САМО ГЛУПОСТИ И СЕИРИ. РАЗОЧАРОВАНА СЪМ ОТ В.СИМЕОНОВ.ТУК ИМА МНОГО ЛИЧЕН МОМЕНТ,НО ТОЙ ИЛИ НЕ ПРЕЦЕНИ МОМЕНТА ИЛИ ГО НАПРАВИ НАРОЧНО.ТОЙ КАТО ИМА ХОТЕЛ,КАКВО ,ДА ГО ПРОВЕРЯВАТ ЛИ???????????ВАЛЕРИ,ТОВА БЕШЕ НЕПОЧТЕНО ОТ ТВОЯ СТРАНА,АКО СИ ИМАЛ ПРЕТЕНЦИИ ЗА МИН.ПОСТ ЗАЩО НЕ СИ ГО КАЗАЛ.ВСИЧКИ ТЕ ХАРЕСВАХА ЗАРАДИ ТВОЯТА ОТКРОВЕНОСТ И ПОЧТЕНОСТ.НО ТУК И В ТОЗИ МОМЕНТ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА ПРЕМИЕРА,А ТОВА Е НЕДОСТОИНО!!!!!!!!!!!!!!!
26
Който дава и който взима ПОДКУП - НЕВИНЕН, когато е между кумове! Особено ако даващият стане кум на ВЪРХОВЕН СЪДИЯ!
27
Уджас Рамзи, Уджасссс. Това крадливо и мързеливо българско племиии си е.. б ...а ло м а ъ к....а . ! А аз как ще посрещам велик ден , незнам....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 12706
архив

Решихме с жената да станем членове на една от многото църкви. Условието беше цял месец без секс... Първата седмица издържахме.

Втората седмица легнахме един до друг, но не се изкушихме.

На третата седмица обаче жената, докато взимаше една консерва от рафта, изтърва я, наведе се да я вземе, и... Вече не ни искат в църквата... И в Билла не ни искат...

няма нови новини
Днес: 251
hot
най-четени новини в момента
сега
3191
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Кошмар на "Цариградско шосе" - три мелета затапиха булеварда, колоната е километрична (СНИМКИ)
x
КЛАСАЦИЯ: Ето ги най-богатите жени в света
x