БОМБА В ПИК: Ето го любовното гнездо на Киро и Лена на ул. "Гладстон" - вижте спалнята и банята, където са палували двамата (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

ТЕМА

БОМБА В ПИК: Ето го любовното гнездо на Киро и Лена на ул. "Гладстон" - вижте спалнята и банята, където са палували двамата (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

426436
на 14.06.2022
БОМБА В ПИК: Ето го любовното гнездо на Киро и Лена на ул. Гладстон - вижте спалнята и банята, където са палували двамата (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Рухна опорката в защита на прелюбодейците Лена Бориславова и Кирил Петков, че в скандалното видео пред тайната им квартира премиерът държи парапета на стълбището, а не задника на говорителката си!

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

След като ПИК първа публикува записа от охранителните камери, уличаващ лидера на "Продължаваме промяната", който е семеен и баща на три деца, в гореща афера с напористата юристка, агенцията ни издири и въпросния апартамент, в който влюбените гълъбчета са се радвали един на друг, зад гърбовете на официалните си половинки - канадката Линда и зам. председателя на Народното събрание Мирослав Иванов. 

И сега, на вниманието на всички онези, които набедиха медията ни, че разваля чужди семейства, "навирайки" ръката на разгорещилия се Кирил Петков под полата на Бориславова!

По-рано днес фоторепортерите на ПИК документираха входа на любовната квартира, която се оказа в наскоро ремонтирана стара кооперация на столичната улица "Гладстон", номер 49.

Кадрите по-долу са достатъчно красноречиви и вече е извън всякакво съмнение, че "парапетът" е именно под полата на Бориславова.

Апартаментът, в който Лена и Просто Киро са били заснети да влизат от охранителната камери, е за краткосрочно отдаване, тип Airbnb.

Намира се на пешеходно разстояние от основните туристически атракции, само на минута пеша от бул. "Витоша".

От информацията за въпросното луксозно студио, с която ПИК се сдоби, по време на тайното си рандеву Бориславова и Петков са разполагали с напълно оборудвана кухня, баня, двойно легло, диван, маса за хранене, пералня, ютия, сешоар, кафе машина, чайник, тостер, климатик, телевизор с плосък екран, Wi - Fi и др. - всичко това сред 40 квадрата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК