БОМБА В ПИК: Ето го новото любовно гнездо на Лена и Киро на жълтите павета. Там живее и Баджо Миро с бебето, хвърля боклука (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

БОМБА В ПИК: Ето го новото любовно гнездо на Лена и Киро на жълтите павета. Там живее и Баджо Миро с бебето, хвърля боклука (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

603071
на 04.01.2024
БОМБА В ПИК: Ето го новото любовно гнездо на Лена и Киро на жълтите павета. Там живее и Баджо Миро с бебето, хвърля боклука (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сивият кардинал на "Продължаваме промяната" Лена Бориславова се е преместила заедно с дъщеря си Деа и официалния си годеник Мирослав Иванов в скъпарско жилище на жълтите павета в центъра на София, издават очевидци, забелязали днес следобед семейството в района.

Баджо Миро и Бориславова използваха почивния ден, за да се разходят с друго приятелско семейство в идеалния център на столицата. Вместо да тръгнат обаче към дома си в ж.к. "Лагера", двамата потеглили пеша към бул. "Цар Освободител" 12.

Бдителни софиянци ги видяха да си отварят входната врата и да влизат с количката, като Мирослав Иванов дори носел храна за вечеря. Преди това изхвърлил боклука. Имотът се намира на ъгъла на бул. "Цар Освободител" и на ул. "6-ти септември".

Тъй като в центъра на София паркирането е изключително трудно, Миро и Лена не се свенят да оставят колата си на безплатния денонощен паркинг за депутатите в района на "Св. Александър Невски". В момента на него може да бъде забелязана единствено колата на младото семейство.

Любопитно е, че Кирил Петков, който беше изловен от ПИК в афера точно с Бориславова, често отскачал на адреса. Или поне това твърдят медийни публикации от края на миналата година.

Сайтът "Медиамол" пише, че Петков често звъни на адреса и пояснява: "Става дума за луксозна стара къща на бул. „Руски” (б.а. старото име на бул. "Цар Освободител) 12. Триетажният имот е добре скрит във вътрешния двор на каре само на метри от старата сграда на Народното събрание. Имотът е собственост на отдавна живеещия във Виена брат на покойния шеф на БАН Стефан Воденичаров – Веселин Воденичаров."

Любопитно е дали Петков отскача на гости на Лена в присъствието на Мирослав Иванов, както и защо Бориславова и годеникът й замениха собственото жилище в ж.к. "Лагера" с имот под наем на жълтите павета.

Миро и Лена на разходка с приятелско семейство в центъра на София.

Приятелите на Миро и Лена се натовариха в автомобил, паркиран в близост до новото жилище на семейството на "Промяната".

Мирослав Иванов напазарува храна за вечеря.

Изненадващо семейството се прибра на адрес на бул. "Цар Освободител" 12, а не в ж.к. "Лагера". Иванов и Бориславова имаха собствени ключове, като се качиха заедно с детето и храната за вечеря.

Колата на Лена и Миро е оставена на безплатния паркинг на депутатите. Видно от снимките никой друг народен представител не се възползва от тази привилегия в дните, в които Народното събрание не работи.

Тук живеят Лена и Миро.

Според колегите от "Медиамол" Кирил Петков често звъни на адреса (б.а. информацията е много преди читатели на ПИК днес да изловят Лена и Миров да се прибират). Любопитно е дали посещава Лена в присъствието на Мирослав Иванов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК