БОМБА В ПИК: Майката на убиеца на Милен Цветков върти любов с италиански пицар - общата им фирма е регистрирана на адреса на палата й за 2 млн. лв. (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

БОМБА В ПИК: Майката на убиеца на Милен Цветков върти любов с италиански пицар - общата им фирма е регистрирана на адреса на палата й за 2 млн. лв. (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

198895
на 24.04.2020
БОМБА В ПИК: Майката на убиеца на Милен Цветков върти любов с италиански пицар - общата им фирма е регистрирана на адреса на палата й за 2 млн. лв. (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-скандалната майка в държавата от последните дни, тази на Кристиан Николов, причинил смъртта на журналиста Милен Цветков в катастрофа, е въртяла любов с италианския кулинар и майстор-пицар Андреа Паломбини. Нещо повече - личните отношения на директорката на винпрома на Миню Стайков и гаджето й от Апенините са прераснали в бизнес партньорство, което обаче фалира за съмнително кратък срок.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Николова, която бе привлечена от Софийска градска прокуратура като обвиняема за това, че е дала на сина си да шофира джипа, убил Цветков, е разведена с бащата на Кристиан - Асен Александров Николов. С италианското си гадже влизат в съдружие в общата им фирма "ПАДЕНИ ФУУДСЪРВИС ЕООД".

Любопитен детайл е, че дружеството е регистрирано на столичната улица "Любен Каравелов" 72, тоест на домашния адрес на Николова, само няколко седмици, след като тя закупува имота за 2.1 милиона лева, както първо ПИК разкри. Дали италианецът е участвал със средства за придобиването на имота на винпромската шефка, която се укрива в момента в него под гаранция от 100 хил. лв., засега остава мистерия.

Две години по-късно, в края на март 2017 г., Паломбини и Николова откриват с помпозно събитие италианския ресторант "Vin Santo" на столичния бул. "България". Репортери и фотографи са строени да отразят мероприятието. Оперни таланти изнасят концерт с канцонети и прочути арии, а домакините Андреа и Десислава посрещат отбраните гости.

На вечеринката е поканен и Агент Тенев, който в последствие "споделя на ухо", че собственици на новооткрития кулинарен оазис са именно Паломбини и "чаровният шеф на българска винарна" г-жа Десислава Николова.

За любовната си връзка с майката на Кристиан Николов признава самият италианец в една от фотогалериите на страницата на ресторанта във Фейсбук. Снимката му, на която скандалната директорка от шайката на Миню Стайков се е намърдала като влюбен гълъб в обятията на Паломбини, е придружена с текст "Amore, amore" (в превод от италиански - любов).

С днешна дата обаче любовният бизнес на майката на Кристиан Николов и италианския пицар не функионира. Минала есен ресторантът е хлопнал кепенци, като според самия Паломбини, той е продал мястото. Жители на квартала разказват, че заведението така и не успяла до привлече клиантела.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК