БОМБА В ПИК! Навръх рождения ден на Линда - Киро и Лена си гукат в баничарница, НСО ги пази (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

БОМБА В ПИК! Навръх рождения ден на Линда - Киро и Лена си гукат в баничарница, НСО ги пази (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

224536
на 19.11.2022
БОМБА В ПИК! Навръх рождения ден на Линда - Киро и Лена си гукат в баничарница, НСО ги пази (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кирил Петков и Лена Бориславова разбуниха за пореден път духовете, след като очевидци ги забелязаха да си гукат в баничарница на столичната улица "Оборище". Това се случва в деня, в който съпругата на бившия премиер - Линда Петкова, празнува рожден ден.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Още по-фрапиращото в случая е, че Петков и Бориславова избраха заведение за своята среща, което се намира в непосредствена близост до сладкарницата на Линда.

Двамата се бяха усамотили на една от масичките в баничарницата, докато отвън ги пазеше НСО. След това Петков и Бориславова се отправиха към неофициалната щаб квартира на "Промяната" на ул. "Чаталджа".

По-късно бившия премиер ще вземе участие и в протест пред Народното събрание срещу връщането на хартиената бюлетина. Предвид натоварената му програма, първо с Лена, след това на площада, не е ясно дали бившият премиер ще намери време и за съпругата си, която днес има празник.

Припомняне, че още в началото на лятото агенция ПИК разкри за близките отношения между Кирил Петков и Лена Бориславова. Тогава медията ни публикува скандален видеоклип, заснет от входа на тайна любовна квартира на двамата. На кадрите се вижда как бившия премиер бърка под полата на Лена, докато тя отключва вратата на квартирата, наета от AirBNB.

Куролацията явно продължава без спирка.

Навити ли сме с нашиите данъци да се плаща за държавна охрана от НСО на една незаконна връзка. Докога с тая перверзия?!

И все пак говорим за работно време, в което депутатът Кирил Петков би следвало да изпълнява трудовите си задължения в НС, а не да се умилква около фустата на гаджето си.

Какво е обсъждано в баничарницата? Как да окървавим "протеста" срещу хартията ли? Как да отървем пандиза покрай делата за газа и държавната измяна? Или кое да е новото ни airbnb...

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК