БОМБА В ПИК! Официално от ГРАО: Двама мъртви възкръснали, за да подкрепят Спартански от ДеБъ! Цигани, фалшиви подписи, грешни имена – тотален хаос в регистрацията му (ДОКУМЕНТ)

Политика

БОМБА В ПИК! Официално от ГРАО: Двама мъртви възкръснали, за да подкрепят Спартански от ДеБъ! Цигани, фалшиви подписи, грешни имена – тотален хаос в регистрацията му (ДОКУМЕНТ)

86210
на 02.10.2019
БОМБА В ПИК! Официално от ГРАО:  Двама мъртви възкръснали, за да подкрепят Спартански от ДеБъ! Цигани, фалшиви подписи, грешни имена – тотален хаос в регистрацията му (ДОКУМЕНТ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Агенция ПИК се сдоби с оригиналния документ от ГРАО, удостоверяващ регистрацията на издигнатия от инициативен комитет Георг Спартански. Както първо ние разкрихме, близо 15% от подписите в подкрепа на Спартански са невалидни.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

ГРАО установява 370 некоректни ЕГН-та в своята проверка, както и 45 ЕГН-та и подписи на хора, които нямат адресна регистрация в Плевен. Според нашите източници, това са основно цигани, чиито подписи са събирани срещу определени награди в гетата.
Най-големият куриоз е, че ГРАО открива 2-ма покойници, чиито ЕГН-та и подписи фигурират в регистрацията на Спартански, както и 7 чужденеца, които са от държави извън Европейския Съюз!

ПИК вече съобщи, че местните изборджии в Плевен са потресени от този хаос, а служителите на ЦИК не помнят манипулации в подобни размери!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК