БОМБА В ПИК: Павел Колев с ексклузивно интервю пред медията ни - чувал ли се е с Васил Божков след освобождаването му от ареста в ОАЕ и ще бъде ли тотото спонсор на Левски

Интервю

БОМБА В ПИК: Павел Колев с ексклузивно интервю пред медията ни - чувал ли се е с Васил Божков след освобождаването му от ареста в ОАЕ и ще бъде ли тотото спонсор на Левски

124291
на 28.02.2020
БОМБА В ПИК: Павел Колев с ексклузивно интервю пред медията ни - чувал ли се е с Васил Божков след освобождаването му от ареста в ОАЕ и ще бъде ли тотото спонсор на Левски
Автор:   Асен Рашков

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде ексклузивно интервю за агенция ПИК в петък вечер, в което коментира появилата се в медиите информация, че Българският спортен тотализатор ще стане спонсор на Левски и ще дава над 1 млн. лв. месечно на клуба. Пред медията ни Павел Колев разкри и дали се е чувал с Васил Божков или Георги Попов, след освобождаването им от ареста в Обединените арабски емирства.

препоръчано

Припомняме, че агенция ПИК потърси и по-рано днес Павел Колев, който тогава заяви, че е ангажиран със заснемането на клип и не може да коментира информациите, появили се в медийното пространство. Сега изпълнителният директор на Левски отговори на въпросите на медията ни.

Интервю на Асен РАШКОВ

- Г-н Колев, по-рано днес пред медията ни казахте, че няма как да коментирате информацията, според която Българският спортен тотализатор ще стане спонсор на Левски. Все пак можете ли да разкриете дали въобще се водят преговори между отбора и тотото?

- Нали не очаквате да обявим имената на всички фирми, с които преговаряме? От 10 дни водим активни преговори с различни фирми, но до момента нямаме финализиран договор.

В момента се водят преговори не само с една фирма, тъй като Левски има различни рекламни площадки.

- Медийната публикация за спонсорството на тотото идва малко след официалната информация, че цялото ръководство на Българския спортен тотализатор е сменено...

- Някой от Българския спортен тотализатор коментирал ли е тази новина? Не. Не искам да коментирам една публикация, излязла в медиите, защото ще се завърти една медийна центрофуга и ще започне да се пише кой какво казал и какво не.

- Споменахте, че се водят различни преговори. Има ли преговори за нов генерален спонсор на Левски?

- Да, има преговори, но още веднъж повтарям - няма финализирана сделка. Когато това стане, ще го обявим публично.

- С какви пари в момента се издържа Левски?

- Ние даваме отчет всяка вечер на сайта на клуба. Там се виждат постъпленията в клуба.

- Чували ли сте се със собственика на Левски Васил Божков или с Георги Попов, след като стана ясно, че те са пуснати от ареста в Обединените арабски емирства?

- Няма промяна в това, което казах и преди. Не съм се чувал нито един от двамата.

- Очаквахте ли такава мобилизация от страна на феновете на Левски? Освен закупуването на абонаменти карти, стартира и кампанията "Всички за Левски", където привържениците могат да помогнат и с есемеси.

- Мобилизацията на феноветете на Левски е много над очакванията ми. Използвам повода, за да благодаря на цялата левскарска общност за всичко, което прави за клуба.

Сподели:
Бомба x
Три признака, че сте във връзка с грешния човек Три признака, че сте във връзка с грешния човек
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това