Вход
София
Времето в София 15 o C

БОМБА В ПИК! ПОКЪРТИТЕЛНА ИЗПОВЕД НА СЪПРУГА НА ВЕРА ИВАНОВА, ШЕФКАТА НА "СМЕЛИТЕ МАЙКИ": Тя заряза децата си заради чужд мъж. Тормози ме с жалби за насилие, открадна ми сина и къщата (УНИКАЛНИ СНИМКИ/ДОКУМЕНТИ)

БОМБА В ПИК! ПОКЪРТИТЕЛНА ИЗПОВЕД НА СЪПРУГА НА ВЕРА ИВАНОВА, ШЕФКАТА НА "СМЕЛИТЕ МАЙКИ": Тя заряза децата си заради чужд мъж. Тормози ме с жалби за насилие, открадна ми сина и къщата (УНИКАЛНИ СНИМКИ/ДОКУМЕНТИ)

на 04.12.2018
343104
51
БОМБА В ПИК! ПОКЪРТИТЕЛНА ИЗПОВЕД НА СЪПРУГА НА ВЕРА ИВАНОВА, ШЕФКАТА НА "СМЕЛИТЕ МАЙКИ": Тя заряза децата си заради чужд мъж. Тормози ме с жалби за насилие, открадна ми сина и къщата (УНИКАЛНИ СНИМКИ/ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
04.12.2018
51
343104

Тъмно минало крие лидерката на „смелите майки” Вера Иванова, която е лице на протеста „Системата ни убива”. Това разказа ексклузивно пред ПИК бившият й съпруг Валентин Петров. Историята му е повече от покъртителна и разкрива шокиращи тайни от живота на представящата се за измъчена майка Иванова.

„Бяхме семейство 18 години и през всеки от тези дни съм бил до нея и децата ни. Аз се грижех за цялото семейство, включително за майка й, която живееше с нас. Всичко обаче рухна, когато тя си намери любовник и ни изостави. Отиде да живее с него и дори не се интересуваше от децата.

Повече от две години се грижих съвсем сам за двете ни деца – синът ни Даниел, който е с ДЦП, и дъщеря ни Ванеса. Аз ги обличах, аз ги хранех и водех на училище и нито ден не съм се оплакал. През това време на нея й намериха бучка на гърдата и въпреки, че бяхме разделени, останах човек и й помогнах. Бях до нея, платих операциите. Надявах се, че ще приключи тази връзка и ще се върне. Не исках да си разваляме семейството заради децата”, започва покъртителния си разказ Валентин.

Мъжът е автомонтьор и по време на брака с Вера има успешно работещ собствен сервиз в семейния им имот в столичния квартал „Овча купел”. Къщата построяват двамата след сватбата и градят в продължение на години на цели 4 етажа. На един от тях живее и майката на Иванова, за която също се грижат.

„Когато се роди Дани и лекарите го опропастиха, аз бях единствената опора на цялото семейство. Вера никога не е работила, за прехраната и строежа, за всичко се грижех аз. Когато след време поиска да се занимава с нещо, й направих 4 фризьорски салона, които управляваше, но не е работила. Исках да е спокойна и да се грижи за децата, след като се появи и дъщеря ни Ванеса.

Живеехме добре, бях й взел 2 коли, имаше всичко. Ходехме на язовира, където имаме вила, децата бяха щастливи. Едно съвсем нормално семейство”, разказва изтерзаният днес баща и не крие, че единственото му желание винаги е било децата му да са добре.

Затова и когато през 2010 г. Вера напуска дома им заради друг мъж, той намира сили да прости и да остане и дори се надява да се съберат.

Това обаче не се случва, защото след краха на връзката с първия приятел, Иванова си намира и втори и иска развод. Условието й е Валентин да се откаже от къщата и сервиза, ако иска да има равни права над децата. Той обаче не се съгласява да изостави всичко, което е градил през живота си и тогава този живот се превръща в ад.

„Тя беше близка с една адвокатка – Веска Събева, в чиито център за деца с епилепсия ходеше Дани. Как и какво я е съветвала, не знам. Но няколко дни след отказа ми да се изнеса и да се откажа от къщата, получих ограничителна заповед да я доближавам на 50 метра от полицията и принудително бях изхвърлен. Оказа се, че е подала жалба за домашно насилие, която аз трябваше да оспорвам в съда. Това ми отне две години, през които не съм видял децата ни нито един път. Отне ми и работата, защото нямах достъп до сервиза, който е в двора ни. Тя ме съсипа и отне от децата баща им. Сега живее в къщата, която заедно построихме, с друг мъж и не знам как той се отнася с децата ми.

Опитах се преди години един път да отида до училището на дъщеря ми и да я видя и на следващия ден тя отново беше пуснала жалба срещу мен. Така в годините жалбите станаха общо три и трябваше постоянно да ходя по съдилища и да плащам купища пари на адвокати, за да докажа невинността си. С днешна дата вече съдът ме е оневинил и е ясно, че не съм извършил нищо, но минаха 6 години, в които не съм виждал децата си”, разказва още Валентин Петров.

Той се страхува, че във всеки момент Иванова отново може да пусне жалба и така адът в живота му да продължи без край.

Най-шокиращото в историята му е обаче истината за майчинските грижи на Иванова. Мъжът е категоричен, че докато той е бил при болния им син Даниел, детето е можело да прави само почти всичко въпреки заболяването си. С днешна дата обаче бивши съседи обезпокоени му съобщавали, че 23-годишното момче почти не излиза от дома си и го виждали рядко да стои на терасата на третия етаж.

„Най-голямото ми притеснение е за децата, които чрез нейните манипулации бяха отнети от мен. Тя настрои дъщеря ми срещу мен и вече не искаше да ме вижда. Сега Ванеса е на 17 години и се надявам, когато стане пълнолетна, да научи истината и да се видим.

Дани обаче няма такъв шанс, защото е изцяло под неин контрол заради заболяването. Тя дори пусна от негово име жалба срещу мен, съчинявайки, че съм искал да ги бутна с колата. Вече се доказа в съда, че това не е вярно, но тя отново може да направи подобно нещо и да ме държи далеч от него.

Когато бяхме заедно, Дани можеше да кара колело, ловяхме риба, правеше много неща сам, защото се грижехме да получава специализирана помощ. Сега не знам какво се случва, но съседите казват, че е затворен и не излиза”, през сълзи разказва съсипаният баща.

Валентин не се е отказал въпреки всичко от децата си и именно това е причината да разкаже за пръв път историята си пред медия. По думите му в новия закон за лични асистенти на хора с увреждания умишлено е заложена точка, която лишава от възможност за грижа хора, срещу които има сигнали за домашно насилие.

„Тази точка е сложена заради мен и аз информирах неколкократно институциите, че трябва да бъде премахната, защото на практика ще лиши от достъп до децата им всички, които имат моята зла участ. Най-лесното нещо в България е да подадеш жалба за тормоз срещу някой. Казваш пред психолог, че си депресиран, той ти дава медицинско, която носиш в полицията и оттам директно вадят ограничителна заповед. Пък после човекът, срещу когото е сигналът, да се оправя – години по съдилища, адвокати и съсипани нерви. И дори накрая да докажеш невинността си като мен, детето ти пак няма да е до теб”, завършва бившият съпруг на Вера Иванова.

Валентин не крие, че е шокиран от морала на бившата си съпруга и недоумява как може да залага техния живот и щастие срещу цената на една къща. Петров не се е отказал да търси правата си и е изпратил няколко писма до институциите за въпросния член в закона, а сестра му е писала до Слави Трифонов и Мая Манолова, за да им разкрие истината за Вера Иванова, която подкрепят с инициативите си. От никъде обаче няма отговор и никой не благоволява да му даде думата като страна по случая и родител на Даниел.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ В ПИК И ОЩЕ ПО-ЗЛОВЕЩИ РАЗКРИТИЯ ЗА "СМЕЛИТЕ МАЙКИ", КОИТО РАЗБУНИХА ДЪРЖАВАТА

Болният син на Вера Иванова - Даниел вижда света през прозореца и терасата на дома им

Семейната къща, построена от Валентин и Вера по време на 18-годишния им брак е същински палат, от който Иванова гони мъжа си и настоява имотът да остане за нея

Майката на Иванова се грижи за дома и децата й

Сестрата на Валентин е изпратила няколко писма до благодетеля на Вера Иванова Слави Трифонов

Росица Палвова, сестра на Петров, сигнализира и до Мая Манолова и институциите за лъжите на Вера Иванова

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(51)
1
невероятна история наистина, каква измамница върти държавата на пръста си
2
ПОЗОР ЗА ТАЗИ ЖЕНА. ЗНАЕХ СИ, ЧЕ Е ИЗМАМНИЦА И ПРАВИ ПАНАИРИ ЗАРАДИ БИЗНЕС И ПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ.
3
Заковахте я...
4
Валери Симеонов може да е грубиян, но е абсолютно прав. Стига политкоректно говорене и медийни манипулации.
5
Кучка. От където й да я погледнеш си личи, че е мръсница долна.
6
ЕЕЕ, МНОГО ПОЖЪЛТЯХТЕ БЕ ПИК! А АКО НА ВЪПРОСНИЯ МЪЖ, МУ Е 5 СМ? АКО Е ИМАЛ 10 ЛЮБОВНИЦИ, АКО Й Е ПОСЯГАЛ? ХАЙДЕ СЕГА, НЯМА ИДЕАЛНИ! НЕ ГО ИСКАРВАЙТЕ "АНГЕЛ НЕБЕСЕН" И ЖЕРТВА! МУХЛЬОТО ТРЪГНАЛ ДА ПЛАЧЕ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ? ВСИЧКИ ЩЕ ГО ОЦЕНЯТ - КОЛКО Е ГОТИН, САМО ЖЕНА МУ НЕ МОГЛА? ПЪРВО, ПРОТЕСТА БЕШЕ ЗА ВСИЧКИ ИНВАЛИДИ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО 29 ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА СЕ ПРАВИ, ЧЕ ТАКИВА ХОРА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, ОСОБЕНО ТЕЖКИТЕ СЛУЧАИ, И ВТОРО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ПРИЗНАХА, ЧЕ СА ДЛЪЖНИЦИ НА ТЕЗИ ХОРА!!!! Т.Е. ПРИЗНАХА СИ ГРЕХА И ПРИЗНАХА ПРАВОТАТА НА МАЙКИТЕ. А ДО ТОВА КОЙ КОГО ЕВАЛ, ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ СЕРГЕЙ И ВИГЕНИН СЕ ОПРАВЯХА В РАБОТНО ВРЕМЕ И НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРАШЕ?
7
.............ЦАЦОФ ДЕИСТВАИ.....АИДИ.....МАИКИТЕ БЕЗ ГАШТИ СА ЗА ЗАТВОРА !......НАИ МААЛКУ ЗА ТОРМОЗ !.....ТВА ЧЕ СЕ ДРОГИРАТ И НАПИВАТ Е НИШТО У СРАВНЕНИЕ С ВАМПИРИЗМА ИМ ПО ПРОУТЕСТИ !......
8
Време е прокурорите да се задействат срещу тези измамнички майките
9
В спора винаги има две страни и едната е по-ощетена от другата. Ако всиччко това е вярно.... Къде са "журналистите"? Как проспаха тази "протестърка"? И те милите са толкова стока. Гледах Нова сутринта. Влади пак ревеше за лошите условия в килията на Иванчева. Пригласяше му Екемджиев. Зза съжаление излязохте прави за обвързаностите в четвъртата власт.
10
Като му е 5 см колко години и трябваха да го разбере. Сега ще ше види в коя партия ще отиде. Обзалагам се това ще е БСП.
11
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
12
Беше сигурно, че тая е боклук! Мърша и парцал! И тя тръгнала да оправя света!
13
Този коментар е обозначен като спам.
14
То беше ясно че тази жена не е почтена. Никоя нормална майка не си оставя децата и месеци наред да ходи като отвързана кучка по площади и улици. Явно жената има потребност да върши зли неща, с цената на всичко. Дори използва детето си. то и личи по муцуната. Ама и се вързаха.
15
ЕВАЛА НА ТАЗИ КОРАВА МАЙКА! СЕДЯ СЪС СЪПОДВИЖНИЧКИТЕ СИ МЕСЕЦИ И ПРИНУДИХА ДЪРЖАВНИТЕ МЪРДИ, КОИТО СЕ СКАТАВАТ ВЕЧЕ ШЕСТА ГОДИНА ДА ПРИЕМАТ ТРИ ЗАКОНА !!! ВЪПРЕКИ КОНВЕНЦИЯТА ПОДПИСАНА 2012 ГОДИНА И НИЩО ПРАВЕНЕ ДО МОМЕНТА И СЕГА ТЕЗИ В СОФИЯ И В ЦЯЛАТА СТРАНА ЖЕНИ НЕ СЛОЖИХА НА МАСАТА ПРОБЛЕМА И ПРИНУДИХА АДМИНИСТРАЦИЯТА ДА РАБОТИ!
16
Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, а защо няма копие до информационна агенция Пик?
17
.............ЕВАЛЛА ПИКЕЗ !......ТЕЯ МАИКИ БЕ ГАШТИ СА ДООЛНИЕ К.УРВИ БЕ !........НЕМА ПИЯНИ МОРЯКИ ГИ UЗТРЕЛЯТ !.....ГОРЕ 15 ПРАИ ПУКЛОН ПРЕД ПУДКИТЕ ИМ ШО МУИ ФГЗО !......АИДИ КОИ Е ЗА Е.БАНЕ ШО СТААНА ОБЕТ !.....НЕХТ !.....
18
Уруспии като тази ще се навъдят сега да тормозят бившите си с фалшиви жалби и да смучат от държавата. Пък колко нуждаещи се жени ще бъдат пренебрегвани заради такива пиявици като тази!
19
отговор на коментар
Даже да му е 5 см ще си седи. и ще су трае.Тя след 18г. ли разбра че му е 5 см.
20
Я по-директно! Питайте не колко сантима му е, а колко ли крадени коли трябва да са минали през автосервиза в имота на жена му, за да се навири палатът толко нагоре.. Тука четат и деца, няма да ви разберат правилно. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
21
гадна изнудвачка, панаирджийка, същата като мая манолова
22
Искате ли да се хванем на бас, че на тази жена и е платено и то много. Такива зли и отмъстителни хора биват умело използвани от някои среди, които имат интерес в страната да е хаус. И тъй като, тя никога не е работила и всичко е получавала наготово и сега и плащат. Тя затова е толкова напориста.Тези хора нямат съвест.
23
Сега обаче да покажат и Нова тв и бТВ какъв боклук е ,а не да в прикриват о нищо да не казват за нея ,а само да я показват
24
Валери Симеонов се оказа прав,само че той явно единствен има топки да каже истината за някои хора,за разлика от другите в коалицията,които изкат да си запазят власта нищо че са долни страхливци.
25
Прост нарпод сме и това си е истината. Не само са кресливи жени, а са боклуци незаслужаващи кислорода, който дишат.
26
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
27
И така Валери Симеонов ужасно прав!!!!!!Но всички кучета се разлаяха!!!!!Какъв бил, защо казал!!!! Е, ето защо!!!!
28
Тоя рунгел иска лична помощ да ходи да се чука. Кой ли иска да я чука тази отврат
29
Няма нужда от бас,то беше ясно ,още като хукнаха с тез черни блузи от лятото мислеха,че вече са успели ...ами не са ...Слави е в дъното на целия тоз фарс с концертите си в Англия после и Мая Манолова му заприглася..криле им поникнаха
30
Има много такива жени като тази ,Майо Манолов и Генерал Деси
31
плъха от президентството, пачаврата и мафиотските телевизии. Тя самата е нищо, просто боклук.
32
Ще и пръднете на сливата.
33
И сега какво излезе,че К.Нинова и Мая Манолова застават редом с една изнудвачка,зарязала децата си и изгонила съпруга си,ограбила неговия труд.Това ли е майката, която "системата я убива"?Двете политички /Курнелия и Мая/, борещи се за власт ,да се извинят на целият български народ, на Валери Симеонов и да престанат да маниполират хората,защото лъсна истината.Крайно време е прокуратурата да провери тези изнудвачки-СМЕЛИТЕ МАЙКИ,а лъжливите политички да подадат оставки.ПОЗОР!!!
34
Не жена , а чудовище, обсебена от цял легион демони, а тези, които я подкрепят също са с по цял легион демони в бетонните глави. Бог да ви накажи изроди! Амин.
35
Другарко Манолова, омбуцман на България, къде е Вашия отговор, нали много се биете в гърдите на колко хора сте помогнали?!! Е-е-е-е няма бивши комунисти и това си е! Вари го, печи го, комуниста си е комунист - долен, нагъл, сее лъжи на всяка крачка!!!
36
Моля уважаемата редакция, тази сутрин изцвъках едно голямо и миризлиро тафто, елате да го изследвате, щом се ровите в хорските съдби измислете удубни факти. Нека да дойде баш шефа, онова дебело и мазно синче на поета, да си вземе лъжичка, да гребва и опитава за да каже от какво е съставено кравайчето.
37
Сега ще се извините ли на Валери. Ами ако е прав и на тези наистина им плащат, тогава!!!!!
38
Възмутително и недопустимо е някакви драскачи, борещи се за хляба си по недостоен начин да се занимават със семейни истории и да вземат страна. Това е безобразие и дори платен слугинаж не може да го оправдае. Да се занимават със своите семейства, че кой знае как смърди там
39
Големи боклуци сте и за пореден път го доказвате Срамът е за вас и вашите близки
40
Abe putio,ne te li e sram da pozorish decata si,kolito uj obichash ta si sednal; da si razkazvash pikantnite semeini istorii,ami kato te e strah tolkoz ot Vera,kade si tragnal da se jalish,be maimuna mrasna,tyolkova imoti,friziornici,servizi i kakvo li ne mnogo si aktiven be,kashtata stroihte zaedno dvamata,sega revesh kato vdovica za bai Hoi,a stiga be holan,sedni si na zadnika....
41
САМО ЕДНО:ТАЗИ ПЪК И ДРУГИТЕ КОМУНИСТИ ЛИ СА ИЛИ НЕ?ЗАЩОТО АКО СА ДА УМИРАТ.
42
Би било добре да напишете и как вожда ви Бойко е напуснал жена си и невръстно дете , за да скочи в обятията на Цветелина ! Ама де тоз късмет. За него или добро или нищо.....почти като с мъртъвците.
43
Мая Манолова и Трифонов няма да отговорят защото самите те политизираха процеса и използваха майките ,то се видя и т.н. майки,или уж майки на какво да способни и най вече точно тази майка която изобщо не гледа детето!Много,много трагично и грозно!И този закон за личната помощ,само за асистенти,а за специализирани грижи нищо не се говори!Жалко за бащата на това дете,свестен човек!
44
Историята на бащата наистина е потресаваща!Преди време писах, че този протест не е за права , а САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ПАРИ И ПОВЕЧЕ ПАРИ.Тази жена , която не е работила и ден иска пари ,защото те ѝ осигуряват спокоен живот ПАК БЕЗ РАБОТА ОЩЕ ГОДИНИ.Само като ѝ видиш квадратното лице ти става ясно ,че срещу теб седи човек без морал .Сега тези пари ще ги плащаме всички ние и децата ни за да може екс фризьорката да си живее живота !БРАВО !
45
отговор на коментар
у верка и съвест ?две противоположности .че и злобна и отмъстителна а колко нерви и неприятности може да ти навлече.
46
отговор на коментар
"Каквото си надробиш,това ще сърбаш".Обвинявам Валери Симеонов за дето се огъна и подаде оставка. Има и пари , и възможности.Защо не се защити,защо не разследва.Вярно,бири се,НО НЕ Е ДОСТЪТЪЧНО. "По добре късно,отколкото никога!"-Валери,поправи грешката си,БОРИ СЕ ЗА ПРАВДА И ЗА СВОБОДА!!!!!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Ускорете метаболизма и изгорете 67% мастна тъкан. Това действа!http://bit.ly/2GSDSm0
51
Факта,че развяват черни знамена и играят ръченица също говори .Народната ръченица е лековита,тя е от извора и в никакъв случай не бива да се играе с развети черни знамена в ръце..Хората дори в най тежките години ,за ръченица са се обличали с разкошни носии,ръчно изработени,прекрасни шевици . Черното знаме е атрибут на ИД.Значи излиза ,че е издевателствала над бившия си съпруг,както издевателстват терористите над мирните граждани в ИД ,защото историята на бащата е потресаваща.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17088
архив

Общинското предприятие за траурни обреди е променило името си. Вече се нарича "Довършителни дейности по клинични пътеки".

няма нови новини
Днес: 258
hot
най-четени новини в момента
сега
2614
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
А СЕГА, ДЕ: Истинските бъркани яйца не се... бъркат
x