БОМБА В ПИК! ПРЕДИЗБОРЕН КЬОРФИШЕК: Марешки разигра бутафорна томбола, победителите още си чакат наградите. Излъган проговори пред медията ни (ВИДЕО)

Политика

БОМБА В ПИК! ПРЕДИЗБОРЕН КЬОРФИШЕК: Марешки разигра бутафорна томбола, победителите още си чакат наградите. Излъган проговори пред медията ни (ВИДЕО)

43689
на 24.06.2019
БОМБА В ПИК! ПРЕДИЗБОРЕН КЬОРФИШЕК: Марешки разигра бутафорна томбола, победителите още си чакат наградите. Излъган проговори пред медията ни (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Разигра ли Веселин Марешки в навечерието на изборите бутафорна томбола с луксозни подаръци – висок клас мобилен телефон? Това пита бургазлията Александър Иванов, който се оказа един от победителите в онлайн играта на политика-бизнесмен, но до ден днешен така и не е получил наградата.

препоръчано

Александър Иванов е бургазлия, от дълги години живее в София. Той е известен български сценарист със солидна професионална биография зад гърба си. Попаднал е в абсурдна ситуация на която пожела да даде гласност.

Веселин Марешки първо е обявил томбола „Снимка с Марешки“, за да активизира профилите си в социалните мрежи и да ги използва като платформа за политическите си послания. Условието на играта било просто. Да се снимаш до плакат на лидера на „Воля“, да публикуваш кадъра в социалните мрежи и може да спечелиш награда. Към тази игра обаче нямало сериозен интерес, след което явно имиджмейкърите са го посъветвали да заложи на нова игра – всеки, който е харесал страницата да напише числото – 23, номерът на бюлетината на ПП „Воля“ за евроизборите.

свързани новини

Обещанието е, че на 23-ти май лично Веселин Марешки ще изтегли 23-има печеливши, които ще получат по един чисто нов мобилен телефон.

В тази игра участвал и бургазлията. Томболата се теглила на живо във Фейсбук. Александър Иванов е 15-ият изтеглен. 

ПИК се свърза с Александър, за да разкаже какво всъщност се случва след това.

"Господин Марешки тръгна да си прави някаква томбола, да си рекламира числото 23, неговата бюлетина. После изтегли томболата, на лайф, пред хора, във Фейсбук. Той беше с две момичета асистентки. Изтеглиха и моето име. Но от тогава - все едно нищо не е било. Въпреки че си бях дал координатите за връзка. Ако погледнете лайфа, има и други хора, които питат: "Някой получи ли си телефона, с някого свързаха ли се!". Не съм само аз - да кажеш, че съм някой лигльо или че капризнича", сподели младият мъж.

"Мисълта ми е, че щом той така постъпва, такъв е и в бизнеса, и с аптеките, и в парламента. Щом за нещо толкова дребно лъже и имитира, значи цялата му работа е такава. Те делата му говорят. Аз не съм го карал да прави томбола. Възможно е още "да ближе рани" от изборната загуба и да не му е до това. А възможно е да го използва като един вид - той някой ще се обади, ще стане шум, което вече пък е тъпо. Един вид - няма лоша реклама, ще ме пуснат по сайтовете, ще ми се върти името. Нали той казваше - ще боря картелите, ще правя това, ще оправя онова. То и така аз мога да обещая - високи пенсии на пенсионерите, ще вдигна заплатите", заяви още Александър.

"Ако си получа телефона, ще се обадя. Той може и някоя Нокиа с фенерче да ми подари. Да ми каже - дадох ти телефон, какво повече искаш", пошегува се бургазлията.

Сподели:
Бомба x
5 начина да управляваме емоциите си 5 начина да управляваме емоциите си
ПИК TV x
БУРЯ УДАРИ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ: Градушка и силен вятър брулят в района на Гео Милев и Лозенец (ВИДЕО) БУРЯ УДАРИ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ: Градушка и силен вятър брулят в района на "Гео Милев" и "Лозенец" (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това