БОМБА В ПИК: Провокация срещу МВР за евровота - БСП активира мероприятие с купуване на гласове

Политика

БОМБА В ПИК: Провокация срещу МВР за евровота - БСП активира мероприятие с купуване на гласове

124595
на 22.05.2019
БОМБА В ПИК: Провокация срещу МВР за евровота - БСП активира мероприятие с купуване на гласове
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерката на БСП Корнелия Нинова е изпаднала в паника след поредицата от социологически данни, че през последната седмица от кампанията за избор на евродепутати ГЕРБ обръща обществените нагласи и набира преднина пред БСП, което явно очертава победата на управляващата партия на евровота.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Затова в структурите на червените чрез подставени лица е започнала създаването на организация за купуването на гласове в Асеновградско, Хасковско, Благоевградско и София-област. Целта е след това да се подават сигнали за нарушения и да търси провокация в МВР.

Това съобщиха пред ПИК отлично информирани източници, оторизирани пряко да следят подготовката и провеждането на изборите за Европейски парламент.

Кампанията, която ще е подобна на скандала с бюлетините, известна като "Костинброд" 2, е започнала и за това говори и фактът, че през последната седмица рязко е нараснал броя на сигналите в централния и регионалните щабове на МВР и прокуратурата за опити да бъдат купувани гласове. Сигналите вече са стотици и се налага полицията и разследващите да полагат невероятни усили, за да обработват всички, съобщиха пред ПИК от местните структури.

Най-интензивни действията на червените били в Асеновградско, откъдето е червеният депутат Манол Генов, прочул се с разследването за купуване на гласове на последните парламентарни избори, заради което бе свален имунитетът му. Засега той е оправдан, но само на първа инстанция на съда.

Друг район с интензивни атаки е хасковският, откъдето депутат е оскандалената Елена Йончева, водач и на червената евролиста, която на свой ред също е без имунитет и е обвиняема за пране на пари. Тя получава помощта на местния бизнесмен Иван Стоименов, с когото често е засичана в близки контакти. Както и на кмета Добри Беливанов, от когото ГЕРБ свали доверието си доста отдавна.

София-област е другият регион, в който червените са запретнали ръкави в опитите за провокация чрез купуване на гласове. За БСП тази територия принадлежи на бившия депутат и сегашен зам.-председател на партията Кирил Добрев, който обаче влезе в парламента на последните избори от Габрово, с което няма нищо общо. Напоследък Добрев се прочу с разследването на КОНПИ срещу него за връзки с фирми, снабдявали с горива стотици институции, заради което един от служителите на комисията "Антимафия" бе изгонен от нея, тъй като е уведомил Добрев за разследването чрез баща си - червения генерал от ДС Чавдар Петров, поддържащ тесни контакти с БСП.

Както ПИК разкри, той е и част от заверата на Нинова и паравоенните формирования у нас за държавен преврат, с които тя подписа споразумение за сътрудничество преди евровота.

Нинова също беше избирана за депутат от София-област и има пряко влияние там.

Друг регион, където са регистрирани множество жалби е Благоевградският, където действа самата Нинова и Кирил Добрев. Нинова е пряко обвързана с региона заради "Булгартабак" от времето, когато управляваше фирмата като зам-министър на икономиката и енергетиката по времето на кабинета на Сергей Станишев, а впоследствие бе уволнена от поста по подозрения за корупция след разкриването на нерегламентирани контакти със следователи, протекпи по СРС.

До ушите на Нинова е достигнала информацията, че щабовете на МВР и прокуратурата по места са затрупани с жалби за купуване на гласове срещу нейни активисти и тя е замислила взривяването на нова афера тип "Костинброд" точно преди изборите на 26 май, както предупреди в неделя и премиерът Бойко Борисов.

Лидерката на БСП е решила да обвини МВР, че оказва натиск върху нейните активисти и избиратели, че ги заплашва и едва ли не, че полицаите бият хората ѝ, за да не гласуват за столетницата.

Службите обаче разследват и наблюдават внимателно действията и провокациите, инспирирани от паникьосаната от предстоящата изборна загуба Нинова и се готови незабавно да реагират на манипулациите ѝ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК