БОМБА В ПИК: Прокурорът на Божков следен от Бобокови. В дома им открит списък с убити (ВИДЕО)

Крими

БОМБА В ПИК: Прокурорът на Божков следен от Бобокови. В дома им открит списък с убити (ВИДЕО)

203145
на 30.05.2020
БОМБА В ПИК: Прокурорът на Божков следен от Бобокови. В дома им открит списък с убити (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Шокиращи разкрития за обиските в домовете на собствениците на "Приста ойл" и "Монбат" братята Атанас и Пламен Бобокови направиха от прокуратурата преди минути, както ПИК съобщи. 

препоръчано

Сред иззетите доказателства разследващите открили автобиография със снимка на магистрат от Специализираната прокуратура, който е наблюдаващ прокурор по досъдебното производство за тежки престъпления срещу Васил Божков. По него хазартния бос получи нови 7 обвинения, сред които за поръчителство на убийства, опит за изнасилване и рекет. Тепърва ще се установява каква е връзката между Божков и Бобокови, както и защо те са следили прокурора. 

Припомняме, че преди дни прокуратурата изнесе подробности за поръчковите убийства, за които е обвиняем Божков и бяха разкрити инициалите на четирима души - Манол Велев, Йордан Динов, С.Б. и А.П. Днес на въпрос на ПИК TV дали след последните се крие името на Алексей Петров, прокурор Ангел Кънев и говорителят на Иван Гешев - Сийка Милева, отказаха да разкрият подробности. По думите им това би попречило на разследването. И двамата обаче не отрекоха. 

В дома на Бобокови са открити и други автобиографии със снимки на магистрати и държавни служители от министерства. Срещу имената на някои братята си водели ръкописни бележки за какво точно отговарят и какви са правомощията им. 

Най-шокиращата находка на прокуратурата при обиските е в дома на Атанас Бобоков. Там имало снимка със списък на редица публични фигури в България, част от които са били убити пред годините. Срещу имената им имало изписани ръкописно различни суми от огромен порядък - от 120 до 300 млн. лв. 

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 295
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това