БОМБА В ПИК! Радан и "Протестна мрежа" на тайна среща планират свалянето на Цацаров. Дават по 50 на човек за митинг срещу главния прокурор. Набъркан ли е министър Ненчев?

ЧАС ПИК

БОМБА В ПИК! Радан и "Протестна мрежа" на тайна среща планират свалянето на Цацаров. Дават по 50 на човек за митинг срещу главния прокурор. Набъркан ли е министър Ненчев?

75656
на 10.07.2015
БОМБА В ПИК! Радан и Протестна мрежа на тайна среща планират свалянето на Цацаров. Дават по 50 на човек за митинг срещу главния прокурор. Набъркан ли е министър Ненчев?
Автор:   Данка Радева

"Светинята" на демокрацията Христо Иванов пред истерия. Грантаджиите отчаяно се мъчат да го спасят - психодесницата психяса съвсем

Тъй наречената "психодесница" психяса съвсем.

препоръчано

Грантаджийските кръгове около "Капитал", шпицкомандата им за уличен натиск "Протестна мрежа", Радан Кънев и министъра-протестър Христо Иванов все повече губят почва под краката си покрай очертаващия се провал на персоналната им съдебна "реформа". "Светинята" на демокрацията Иванов бележи гаф след гаф, прокуратурата вече го разследва за обществените поръчки във ведомството му, а след разкритие на ПИК стана ясно, че най-нагло е лобирал срещу приемането на България в Шенген (вижте в ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Жегата около психодесните ги тласка към отчаяни ходове. Поредният им клиноведски замисъл е да свикат във вторник пред Съдебната палата митинг срещу главния прокурор Сотир Цацаров, който уж спъвал "Светиня му" в опитите да реформира Висшия съдебен съвет според интересите на кръга "Капитал" и фондация "Америка за България".

Източници на ПИК довериха, че идеята за митинга се е зародила на конспиративна среща на Радан Кънев, генерал Атанасов, известен като "Гнома" и активисти на "Протестна мрежа", сред които Антоанета Цонева. На рандевуто заговорниците стигнали до извода, че нямат потенциал да съберат повече от 20-30 викачи срещу Цацаров - това е обичайната "ураджийска" агитка на протестърите, която обхожда целево всички политически акции по жълтите павета на София.

По тази причина Радан и сие този път решили да играят на сигурно и да плащат за митинга. Според данни на ПИК уговорката е да се съберат около 500 души - предимно от провинцията, на които ще бъдат платени по 50 лева на калпак. Инвестицията от 25 000 лева щяла да бъде подсигурена от присъдружното на Кънев министерство на отбраната.

"Ведомството на министър Ненчев е нещо като куче-касичка за протестърите. Това е доста странно - военното министерство финансира протести срещу главния прокурор на България", дивят се хора, присъствали на секретната сбирка. 

Сподели:
Бомба x
НЕОБИКНОВЕН ДЕН: Празнува най-мъдрото име - днес има и строги забрани, ето какви са те НЕОБИКНОВЕН ДЕН: Празнува най-мъдрото име - днес има и строги забрани, ето какви са те
ПИК TV x
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред ПИК TV с гръмовни разкрития за сценария на Радев, дуото Петков-Василев и задкулисния им гуру Прокопиев: Няма разлика между президента и Божков - единият управлява протеста, другият излезе с юмрука (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред ПИК TV с гръмовни разкрития за сценария на Радев, дуото "Петков-Василев" и задкулисния им гуру Прокопиев: Няма разлика между президента и Божков - единият управлява протеста, другият излезе с юмрука (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това