БОМБА В ПИК! Сарафов даде Гешев на прокурор - обвинява го, че прави записи, живее в резиденция и натиска за "Барселонагейт". Вижте целия сигнал (ДОКУМЕНТ)

ЧАС ПИК

БОМБА В ПИК! Сарафов даде Гешев на прокурор - обвинява го, че прави записи, живее в резиденция и натиска за "Барселонагейт". Вижте целия сигнал (ДОКУМЕНТ)

185752
на 16.05.2023
БОМБА В ПИК! Сарафов даде Гешев на прокурор - обвинява го, че прави записи, живее в резиденция и натиска за Барселонагейт. Вижте целия сигнал (ДОКУМЕНТ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов е подал сигнал срещу Иван Гешев. Това потвърдиха от Софийската градска прокуратура. Единствено агенция ПИК се сдоби с целия сигнал на Сарафов срещу главния прокурор. В документа той обвинява Гешев, че прави записи, живее в резиденция и държи делото "Барселонагейт" с користни цели.

препоръчано

Припомняме, че вчера между главния прокурор и заместника му се разрази война. Двамата си размениха взаимни обвинения, а Иван Гешев заяви, че ще поиска освобождаването на своя заместник.

Обвинител №1 каза още, че Борислав Сарафов е натискал апелативни прокурори да излизат със становища срещу него.

От своя страна директорът на Следствието и зам.-главен прокурор обяви, че Гешев е непригоден за този пост и понеже го познава добре, се страхува за живота си. Сарафов поиска да му бъде осигурена охрана, което малко по-късно вчера се случи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 16 май - Скорпионите са във върховата си форма, Водолеите да не се вживяват в личните си проблеми САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 16 май - Скорпионите са във върховата си форма, Водолеите да не се вживяват в личните си проблеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК