БОМБА В ПИК! Сензационен чат между Васил Божков и хакера, източил разговорите на Кирил Петков - готвят удар по Иван Гешев: "Да празнува Каскета рождеството... Дядо коледа наближава...Дай да оправим на Кики чата" (ФАКСИМИЛЕТА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

БОМБА В ПИК! Сензационен чат между Васил Божков и хакера, източил разговорите на Кирил Петков - готвят удар по Иван Гешев: "Да празнува Каскета рождеството... Дядо коледа наближава...Дай да оправим на Кики чата" (ФАКСИМИЛЕТА)

562806
на 23.12.2022
БОМБА В ПИК! Сензационен чат между Васил Божков и хакера, източил разговорите на Кирил Петков - готвят удар по Иван Гешев: Да празнува Каскета рождеството... Дядо коледа наближава...Дай да оправим на Кики чата (ФАКСИМИЛЕТА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Сензационен чат, за който се твърди, че е между олигарха беглец Васил Божков и хакера, ударил телеграм профила на Кирил Петков, беше изпратен в редакционната поща на агенция ПИК.

препоръчано

В него двамата обсъждат предстояща комроматна атака срещу "Каскета" (главния прокурор Иван Гешев) по празниците.

Припомняме, че преди дни стана ясно, че 31-годишният Любомир Механджийски от Благоевград е хакерът, източил чатовете на Кирил Петков от приложението "Телеграм" по времето, когато той беше премиер на България. Според информация в медиите, която се потвърждава и от получените в редакцията на ПИК чатове, хакерът е изпълнявал поръчка на "човек от Дубай".

Полученият в редакцията на ПИК чат е от платеното приложение "Threema". Видно от диалога, който двете лица провеждат, разговорът им е от последните дни.

В чата, за който се твърди, че е между Васил Божков и хакера Любомир Механджийски, се обсъждат действия за удар по главния прокурор Иван Гешев. Двете лица се разбират да пуснат чатове най-късно до петък.

"Да празнува каскета рождеството", пише със задоволство потребителят в приложението, за когото се твърди, че е Васил Божков. По-късно той се обръща към хакера с "Ще се реванширам", "Силен си", "Сила голяма си",

"Знаеш, че не забравям добрините".

От своя страна другото лице отговаря, че ще държат връзка, за да оправят на "Кики чата", а след това и следващия.

"Дай че Той Кирето...", му отговаря профилът, за когото се предполага, че е на олигарха беглец Васил Божков.

"И за по-големия проект съм ти казал, събирам отбор, гледам не минаха машините - ще ги борим", пише хакерът с латински букви.

"Само се пази", отговаря Божков, а от отсрещната страна го съветват да изтрие чата.

"Дядо коледа наближава", завършва чатът между двете лица.

"Вярвам, че сте единствената медия, която ще даде гласност на истината. Чатът е между хакера, ударил Кирил Петков, и Васил Божков", пише анонимният читател на ПИК, изпратил чатовете на редакционната ни поща.

Агенция ПИК публикува чатовете, като не може да гарантира за достоверността им. В изпълнение на задълженията ни сезираме веднага прокуратурата на България, за да установи истинността на въпросните чатове.

ОЧАКВАЙТЕ ПО-КЪСНО В ПИК НОВА СЕРИЯ БОМБАСТИЧНИ ЧАТОВЕ НА ПОЛИТИЦИ!

НЕВЕРОЯТНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ИСТИНСКИЯ СИВ КАРДИНАЛ, КОЙТО Е УПРАВЛЯВАЛ ДОСКОРО ДЪРЖАВАТА!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК