БОМБА В ПИК: Списък с арести на Румен Радев

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

БОМБА В ПИК: Списък с арести на Румен Радев

1232528
на 17.01.2021
БОМБА В ПИК: Списък с арести на Румен Радев
Автор:   ПИК

Вземе ли властта със служебен кабинет, Радев стартира репресии срещу активисти на ГЕРБ, симпатизанти на управляващата партия и Патриотите, журналисти и бизнесмени.

препоръчано

Информацията пристигна в ПИК по два канала - първият, свързан с президентството, вторият - с висшия апарат на "Позитано" 20.

Според източниците ни, чиято информация се засича, държавният глава вече имал съставен списък с арести при евентуално овладяване на изпълнителната власт, ако след изборите през април не може да се състави правителство.

Целта е сплашване, задушаване в зародиш на всякаква съпротива преди президентския вот през ноември. Затова ще атакуват публични личности с позиция, разкриват информаторите на ПИК.

Срещу знакови лица от ГЕРБ щели да бъдат предявени стари и недоказани във времето обвинения. Това щяло да бъде съпроводено със зрелищни полицейски арести за по 24 часа.

Арестите ще паднат в прокуратурата и съда, но всичко ще се излъчва по медиите, така че въпросният човет ще бъде опозорен и унизен, гласят данните на агенцията ни.

В списъка присъствали и настоящи министри и вицепремиери, както и служители на ръководни позиции в Столична община.

"Нека после ходят на избори, да видим кой ще гласува за тях, ако им пуснат снимки с белезници и как ги вкарват в камионетките", ехидничели на "Дондуков" 2.

Списъците били съгласувани с ръководството на БСП. За целта се търсел особено енергичен и безскрупулен служебен министър на вътрешните работи, който не би имал задръжки да нареди подобна компрометираща операция. 

"Радев този път ще играе ва банк", твърдят от обкръжението на Нинова.

В същото време подобна вълна от репресии би могла да се превърне в бумеранг за архитектите си, смятат политически анализатори. Откликът в чужбина ще е гръмотевичен, България ще бъде оприличена на полицейска държава, приемът ни в Шенген ще бъде замразен, няма да отпадне и дългогодишният мониторинг на Брюксел. 

Семейство Радеви се готвят за серия от наказателни операции над противниците си, включително и над медии, и това няма нищо общо с демокрацията, обобщават източниците на ПИК.

Проекто-списъци с потенциални жертви вече се тиражират активно из социалните мрежи. ПИК попадна на такъв в профила на провинциална адвокатка със спорна менталност, която гравитира около пропрезидентската партия "Възраждане" и се изживяна като юридически съветник на Радев. 

1. Антон Тодоров
2. Недялко Недялков
3. Ива Николова
4. Калина Андролова
5. Харалан Александров
6. Росен Плевнелиев
7. Антоанета Христова
8. Елена Поптодорова
9. Георг Георгиев
10. Цвета Караянчева

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това