БОМБА В ПИК: ТЕЧЕ ЧЕРНА ТЪРГОВИЯ - 1 млн. лв. рушвет на депутатски калпак за подкрепа на кабинет "Росен Желязков". Правителството минава с гласовете на ДПС, десетина от "Величие" и Калоян Методиев. Мощни олигарси разкешват!

Акценти

БОМБА В ПИК: ТЕЧЕ ЧЕРНА ТЪРГОВИЯ - 1 млн. лв. рушвет на депутатски калпак за подкрепа на кабинет "Росен Желязков". Правителството минава с гласовете на ДПС, десетина от "Величие" и Калоян Методиев. Мощни олигарси разкешват!

573530
на 25.06.2024
БОМБА В ПИК: ТЕЧЕ ЧЕРНА ТЪРГОВИЯ - 1 млн. лв. рушвет на депутатски калпак за подкрепа на кабинет Росен Желязков. Правителството минава с гласовете на ДПС, десетина от Величие и Калоян Методиев. Мощни олигарси разкешват!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Към този час правителство има, то е събрало нужната подкрепа, макар и с цената на унизителни пазарлъци и рушвети, обяви пред ПИК високопоставен източник в ГЕРБ.

Кабинет на малцинството с премиер Росен Желязков ще бъде подкрепен от ГЕРБ, ДПС, десетина депутати от "Величие" и независимия Калоян Методиев, изхвърлен от БСП.

Предполага се, че ще правителството ще мине със 125 или 126 гласа.

Сред отцепниците от "Величие", които ще гласуват "за", няма да е полк. Николай Марков, който остава верен на създателя на партията Ивелин Михайлов.

По данни на ПИК в момента тече активна черна търговия за купуване на депутатски гласове в полза на Росен Желязков. Мизата вече е стигнала 1 млн. лева на калпак. Офертите идват от бизнес кръгове, които стоят едновременно и зад ГЕРБ, и зад ДПС.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО! Потвърди се новината на ПИК - Росен Желязков е кандидат-премиерът на ГЕРБ, върна изпълнен мандат. Ето какъв състав на Министерския съвет предложи на Радев (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО! Потвърди се новината на ПИК - Росен Желязков е кандидат-премиерът на ГЕРБ, върна изпълнен мандат. Ето какъв състав на Министерския съвет предложи на Радев (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК