Вход
София
Времето в София 26 o C

БОМБА В ПИК: Шефката на "майките" Вера Иванова в съдружие с арестуван за педофилия. Слави им дава милиони. Д-р Ивайло Василев обвинен от жена си, че насилвал 4-годишната им дъщеря

БОМБА В ПИК: Шефката на "майките" Вера Иванова в съдружие с арестуван за педофилия. Слави им дава милиони. Д-р Ивайло Василев обвинен от жена си, че насилвал 4-годишната им дъщеря

на 17.11.2018
360284
68
БОМБА В ПИК: Шефката на "майките" Вера Иванова в съдружие с арестуван за педофилия. Слави им дава милиони. Д-р Ивайло Василев обвинен от жена си, че насилвал 4-годишната им дъщеря
Автор: ПИК
17.11.2018
68
360284

Шефката на прословутия "протест на майките" Вера Иванова, постоянен участник в "Шоуто на Слави", е в съдружие с арестуван и обвинен в педофилия, показа проверка на ПИК.

Иванова се представя за председател на тъй наречената "Конфедерация за защита правата на децата - дружество, създадено в обществена полза". Въпросното дружество няма официален сайт, а само страница във фейсбук. При проверка в Агенция по вписванията не можахме да открием негов ЕИК. Не съществуват финансови отчети за дейността му.

Въпреки това миналата пролет Слави Трифонов обяви, че дарява приходите от концерта си в Лондон именно на Конфедерацията на Вера Иванова. Точната сума така и не стана ясна, но в медийни публикации бяха споменати 4 милиона лева.

Как и дали са осчетоводени тези пари, остава мистерия. Предполага се, че именно с тях "майките" финансират дейността си и се изхранват вече повече от половин година - тъй като не е ясно някоя от тях да има трудова дейност, да ходи на работа и да получава заплата.

Още по-интересно е, че зам.-председател на Конфедерацията на Вера Иванова е не друг, а скандалният варненски стоматолог д-р Ивайло Василев.

През юни 2016 г., след шестчасова акция на полицията, той бе арестуван в дома си по обвинение, че насилва 4-годишната си дъщеричка. В заповедта за задържането на Районен съд - Варна е посочено, че той дълго време е упражнявал сексуално, физическо и психическо насилие над детето. Като основен свидетел по делото се явява неговата бивша съпруга и майка на насиленото момиченце - Ружа Бояджиева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ АФЕРАТА В ПИК!

Сподели:
Напиши коментар »
(68)
1
това...ако е вярно е ужасно наистина
2
ЛЪСВАТ ГАДОВЕТЕ.
3
Абсолютно вярно е - проверила съм отдавна. Чудех се кога някой официално ще го напише. Тази "Конфедерация" е пирамида, прокуратурата трябва да разследва
4
Тези жени ще излязат мошенички.
5
Да изляза сега Дългия и Вера Иванова и да обяснят защо правят на луди цяла България. Това намирисва на далавера...
6
А Слави ги толерира и им плаща! Продажен боклук!
7
Стане ли въпрос за политическа власт ,Ужасно комплексиранoто милионерче Слави Трифонов и маломерните му сценаристи се опитват да си го изкарат нa зрителите и ги бунтуват за да си вдигнат рейтинга с няколко пункта. Сега и педофилия .Койтo ги гледа тия нещастници повече от няколко минути има нужда от спешна психотерапия.
8
До 1 ., ама ти сериозно ли вярваш на ПИК. няма такава медия ,да продължаваш да унижаваш тези жени не знам какъв изрод трябва да си.
9
Че е най г*лупавата медия
10
От всички правят големи пари изродите,Валери е напълно прав за такива УЖ "майки" с деца касички! Дано да си докарат болести с тези измамно придобити средства! А Слави ако не е в далаверата, ще излезе по-глупав, от колкото изглежда!
11
интересно как дългия е превел сумата щом няма официална регистрация, дава на ръка или по лична сметка за всеки ден протест и той голям родолюбец- долен службогонец, ако ставаше за нещо все някоя плеймейтка щеше да се завърти около него, имам предвид долно дребно гологлаво човече ,с комплекси и мераци за власт
12
Цацаров да ги разследва
13
НАМЕРИ ЛИ СЕ НАКРАЯ КОЙ ДА Я РАЗКРИЕ ТАЯ ДЕТО ХУКНАЛА КАТО БЯСНА ОТ СТУДИО В СТУДИО,ТО БЕШЕ ЯСНО КОЙ И ПЛАЩА ДА ГОВОРИ
14
USA ?? >> https://www.youtube.com/watch?v=lhfJfMQi8fU
15
Гадове, ще се връща на децата им. Търговки с болката
16
Вие сте срам за журналистите ПИК, сайтче за пропаганда на герп и фалшиви новини!
17
Дайте някакъФфф документ, за всичко друго публикувате,а сега само писаници
18
да видим кой плаща за да ги има тези деца и да има какво да ядат ...по 1200 лева всеки месец...за вродено болно дете..разбира се че ние плащаме тези издръжки на децата с увреждания ..ние киото работим и пълним хазната ..а лумпените които затварят кръстовища и магистрали са без един ден трудов стаж..а тази Вера крие джип в Младост за 40 лева...и нито една книга не е прочела през живота си..а някой от майките са си купили с нашите пари чисто нови коли ...ха да видим тези лумпени които протестират какво са дали на държавата...ЕДНО НИЩО...и накрая протестират
19
Аман от тези майки, бе!!! А къде са бащите, защо не се грижат за децата, които са създали??? Майките трябва от тях да изискват грижи и пари, а не само от държавата, т.е. от нашите данъци!!! И ние останалите сме майки, но никого не тормозим и не изнудваме, писна ми от тези нахалници!!!!!
20
Това допълва нов щрих към образа им на мошенички и изпълнителки на чужда политическа воля. Като нямат легитимност като с какви правителството разговарят. Десетина изнудвачки, използвани като маши - при това с подобни лични истории. А и никой не се припозна с тях, освен изпратени от червеното задкулисие. Протестите са право на всеки граждани, но ако той е с ултиматуми и без да предлагаш решение, което се постига в условия на нормален диалог с управляващите, а с улични крясъци по поръчка.
21
айде замина ти политбизнеса.
22
Вера ходише с един ахмак и не знам дали не е родила от него дете с недъзи..пиянка и простак беше мисля кръчмар в Люлин преди години..не беше много добре с главата ..а и тя не е в ред нещо - дъската и хлопа ..и после като се е родило детето с недъзи нейния другар я изоставя като е видял резултата ..къде е мъж и и защо не се грижи и той за детето и с недъзи..
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
до ПРОДАЖНИТЕ МАЙКИ ще изядете парите на славейко и ще ги изсерете....ами после? унищожихте един достоен министър..мрете мамка ви!
25
Отработена схема за съсипване на деца и родителите им, преживели раздяла в семейството, прикрита под формата на неправителствена организация, която уж защитава хлапетата и техните права, лъсна в последните дни при разследване на скандален случай край морето. Варненският зъболекар Ивайло Василев, срещу когото има обвинение, че е насилвал сексуално дъщеря си е заместник-председател на Конфедерация за защита правата на децата. Въпреки помпозното име на организация, от което би трябвало да следва, че същата се грижи за интересите на децата, това съвсем не е така. Конфедерацията е превърната в частна група за оказване на натиск върху социалните служби и съдебните органи в интерес на родителя, с когото работи. Тя обслужва основно свои членове, на които осигурява адвокати и психолози. Експертите пишат извънсъдебни експертизи по желание и поръчка на клиентите им, които те използват като доказателства пред съдебните и разследващи органи. Членовете на Конфедерацията пък са си взаимни свидетели и са специализирани в мръсните номера срещу родителя – враг. Именно с хора, близки организацията е пълен домът на Василев и улицата пред него, когато органите на полицията се опитваха да изпълнят указанията на съда, който е издал Заповед за незабавна защита срещу Василев заради подозрението, че е блудствал с детето си. Всъщност Конфедерация за защита правата на децата до скоро беше съвестна организация, която действително работеше за интересите на децата. Всичко обаче се променя, когато организацията получава лиценз за извършване на социални услуги. Това й позволява да създаде Център за обществена подкрепа, който да работи с родители и деца. Според запознати всяко направление, издадено от социалните служби за ползване на съответния ЦОП се финансира от държавата с 2500 лв. Тогава около Ивайло Василев се формира „група по интереси”, която с фалшиво общо събрание спретва преврат на тогавашния председател Йордан Тодоров. За председател е избрана Вера Иванова със заместници адвокат Анели Чобанова, адвокат и на голяма част от членовете на Конфедерацията, и въпросният Ивайло Василев. В този момент Василев се развихря на територията на Варна и започва да обикаля социалните служби и да им оказва натиск по различни случаи, свързани с близките до него родители, водещи спорове за правата на децата си. От името на Конфедерацията той подписва „социални доклади” до съда, указания до социалните служби и жалби срещу тях, ако не удовлетворят исканията му по даден казус. Интересно е да се види дали сега психолозите на Конфедерацията ще предоставят на зъболекаря експертиза, писана под негова диктовка и свидетелствата на присъствалите в дома му при извеждането на детето членове на сдружението. 15.07.2016, 09:58Автор: Стоимен Тошев http://ovarna.bg/about-varna/lusna-varnenska-shema-polzvashta-razbiti-detski-sudbi/
26
....е ужасна жена. Hе ,не e жена ,а вещица....
27
Цялото му шоу се компрометира от една измамница! Толкова милиони в канала, а резултат едни Импекси, по позната схема! Трябва официално да я разобличи, все пак от 2 години върти схеми с нещастието на децата и родителите им! Позор и затвор!
28
МАЙКИТЕ СА ГОЛА ВОДА! АКО НЕ БЯХА МАЯ МАНОЛОВА ОТ ПОЗИЦИЯТА КОЯТО ЗАЕМА, ЮРИДИЧЕСКИЯ Й ЕКИП, ЛЮБОВТА Й КЪМ ИЗВЕСТНОСТ И РЕЙТИНГ, СКЛОНОСТТА Й ДА ВЪРТИ МУРВЕНСКИ НОМЕРА И СЛАВИ ТРИФОНОВ С ПАРИТЕ СИ И НАРЦИСИЗМА СИ, КАКВИ МАЙКИ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА?
29
Славчо или е много тъ.п, или много алчен да подвежда доверчивата босфорска аудитория
30
като няма държава така ще е. Всякакви типове ще създават размирици. Че вижте, кои преобладават в тези протести. Някакви лумпени с маски на главите, които и името си не могат напишат, тъпаци, дето нямат и ден трудов стаж, щото ги мързи да работят, а са свикнали на подаяния , от който падне, бивши мутри, престъпници, съдени и някакви жени. Защо не сезирате прокуратурата да провери тези пари на Слави къде са, как са похарчени и тогава всичко ще лъсне. В България стана вече модерно да се живее с подаяния от митинги и демонстрации. ПРОФЕСИЯ УЛИЧЕВ МИТИНГУВАЩ. ВСИЧКО ДРУГО САМО И ДА НЕ РАБОТЯТ МЪРЗЕЛИВЦИТЕ. ВСИЧКО, КОЕТО СТАВА Е ЗАРАДИ МЪРЗЕЛА НА ГОТОВАНСКИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, НА КОЙТО ВСИЧКО ДАРОМ ТРЯБВА ДА ДАВАШ, СЯКАШ ВЯКОЙ С НЕЩО МУ Е ДЛЪЖЕН. И ЛЕВСКИ ГО Е КАЗАЛ. Който е да управлява тази държава все така ще бъде , докато не почне да се работи здраво, ДА СЕ УЧИ ЗДРАВО.
31
Е,вярно ли?Тъжно,много тъжно!Всеки човек иска пари,но......този начин е низост.Колко ли се радват тези жени на спечелените пари?И как ли,ние които им съчувстваме им изглеждаме глупаци?
32
Тази жена буди погнуса и отврат , всички съчувстваме на хората в неравностойно положение това не са само тези не.....ни м....ки както се изрази една жена в неравностойно положение , вече никой не ги гледа , слуша или вярва , пък и света не се върти около 2 - 3 б....ка Срам , срам , срам .
33
Жал ми е за вас- нещастници, и вие те схе по-малко нагли от Симеонов!Когато вие дадете 4 млн. За някаква кауза, тогаво си огваряйте устите, мижитурки нещастни! Смешни тролчета!
34
Вече се излагате Явно според вас няма по- достоен от Валери ДАЛАВЕРИ.
35
Съчувствах на майките.За съжаление вече не.Подразних се от ултимативния им истеричен тон-искаме сега и и на секундата.Въпросните майки трябва да знаят че проблемите се решават със диалог а не с крясъци.Никъде по света законите не са правят от улицата.Има си институции които са длъжни да ги изработват.За съжаление те продадоха децата си защото зад тези крясъци стоят политически партии.Снимки със интригантката Корнелия Нинова и Мая Манолова.Проява на цинизъм е хорото от 15 човека на Орлов мост и възгласите победихме.От община Банско излезе информация че преди години една от организаторките на протестите Мая Стоицева е злоупотребила с дарение направено от Теленор в размер на 6500 лв.Веднага е уволнена.Но шефа на Теленор разбрал за измамата сега съди общината и иска да му се възстановят парите.Дъщерята на дежурната участничка по всички студия и най вече при Сл.Трифонов Вера Иванова кара мотор от 30000 лв а самата Вера има джип.Кои купува яйцата и тоалетната хартия която хвърляха по централата на НФСБ.Срам.
36
Сигурно има и нуждаещи семейства.Дано всички децат се чувстват спокойни и щастливи,а тези жени ,........не искам да ги коментирам?Съответните служби да работят справедливо според нуждите.Никой не спомена татковците,макар,че имаше танцуващи.
37
всички които застанаха зад тези измамнички и подкрепяха и организираха протестите им ОСТАВКА ВЕДНАГА, мая манолова, курнела нинова президента, учиндолската мутра славчо, ако имате морал за който не прекъснато ни убеждавате че го имате в изобилие вън от политиката и студията
38
Моето дете сама си го изгледах , изучих , астматик , все болен миличкия и никога не сме потърсили помощ от държавата , нито аз, нито той , сега е на 22 ход , работи за голяма компания и дори помага на моята майка в София.Още живее с машинките за инхалации , но никога не сме се оплакали или да обвиняваме някой , че ни е длъжен.Слава Богу , никога не съм се изкушила да " продам" проблемите ни,че съм сама , че е болен по рождение и никога не съм изнудвала никого за нищо във връзка с това ! А ми е било и много трудно на моменти! Гордея се със себе си , не бих могла да спя,да ям и дори да живея ,ако използвах детето си за каквото и да било облагодетелстване !Тези жалки женици за съжаление са продали душите си и още по лошо...ДЕЦАТА СИ !
39
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС - КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ПОЧНЕ ДА СЕ ПРИЛАГА. СТИГА СЕ ДАВА ТРИБУНА НА АНАРХИСТИ. ДЪРЖАВАТА И ЗАКОНА ДА ВЛЯЗАТ В РОЛЯТА СИ Глава първа. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА Чл. 95. (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева. Чл. 109. (Изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който образува или ръководи организация или група, която си поставя за цел да извършва престъпления по тази глава, се наказва с лишаване от свобода до дванадесет години, но не повече от наказанието, предвидено за съответното престъпление.
40
Обичам ви всички добре информирани хейтърите и професионални словослагатели! Обичам правописа и стила ви истински Българи! В спора се ражда истината!
41
Вчера изнасилих една куца и гърбава бабичка.От долу беше като кофа,за това я пробвах отзад.Чудо !!!
42
Бах маа му! То в тази държава, 80% дебили, 10% куци, кьорави, сакати, увредени, повредени и кой изкарва тогава парите за заплати, пенсии, обещетения, помощи, болнични? Сетне се чудим що не въври футбола в България!!!
43
НЕДЕЙТЕ ДА ТРИЕТЕ НЕЩА,КОИТО СА АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА...ТЯ НЕ СПРЯ ДА СЕ ИЗЯВЯВА ПО СТУДИА,САМО КАМЕРА ДА ВИДИ И ПОЧВА ДА СЕ ИЗЯВЯВА..
44
че става въпрос за майки (няколко майки), а не за майките. Не може някой да се представя за всички. Няколко селяка казват ние сме народът. А колкото до главните подстрекатели, законът казва (виж 39), че плачат за затвора.
45
отговор на коментар
Тези майки изнудват Борисов да получават пари за така наречената Лична помощ в размер на няколко хиляди.Сега се разбра,кой стои зад всичко!Дългия,Манолова ,Радев,Нинова,всички в хор искат да яхнат България!
46
АМА НОГО СЕ КЕФИМ КАК ГЕРБ , БСП-ТО И СЛИВУН ,ЧЕ СЕ ИЗТЕПАТ ЗА ВЛАСТТА.......
47
АМА НОГО СЕ КЕФИМ КАК ГЕРБ , БСП-ТО И СЛИВУН ,ЧЕ СЕ ИЗТЕПАТ ЗА ВЛАСТТА.......
48
Господин Георгиев и аз съм от село но мисля като Вас
49
Покрай чалгарските хора на тия тумбаци, ще лапат и стотици хиляди псевдоболни и псевдоувредени с фалшиви диагнози и още по-фалшиви ТЕЛКови решения. И в най-затънтеното село се били научили, че " за да получиш ТЕЛК, требе да дадеш". Май некой некъде издава и наръчници как да лъжеш какво и как те боли и тая симптоматика изчезва в мига, в който получиш лелеяната ТЕЛК-ова ценна бумага, солидно подплатена с огромни за нашите географски ширини суми. Докарвали ги и до 700-800 лв месечно! И когато 400 000 псевдоинвалиди "дават", то тия дето вземат имат мноооого як интерес тая ДАЛАВЕРА да не свършва. Така, че битката стана като на Шипка. И засега се вият кръшни хора на "победата" . Или на " по-бЕдата"???
50
Само ли си пишете коментарчетата бе пик- ни! Дружеството го нямало в ТР, че що трябва да го има бе гении- там са само ООД-та , ЕООД- та , като не съм сигурен за АД-тата и ЕАД-тата, тъповиди прости! Фъфела да вземе некви мерки, че стана за смях пред цяла България!
51
отговор на коментар
Да заведат дела а за издръжка. Който е правил деца и ги е изставил, да си носи отговорност. Цял свят ни се чуди, къде има държава, която да създава деца. Но простотията ходи по хората. БСП -парите, Нинова, Радев яхта кози, говеда, вълци и всякакви трупове, но властта е сладка. Но да си припомнят белият автобус при Орешарски, той ги чака. 20 г. от смъртъа на 14-те войничета, спомняте ли си комунисти? Смъртта на изгорелите млади хора във влака. Помните ли? Кой създаде мартенските времена и помните ли загиналите при престрелките? Да видим сега кои са убийците? Няма място за сравнение с един катастрофирал автобус. Да почиват в мир! Къде са заровени костите на убитите в Белене и Ловеч? Дори близките им все още се страхуват да питат. И днес тези и децата им имат наглостта да изричат думата убийци. Нарекоха ни дебили, няма протести. Обидиха държавата, че е блато, няма протести. Крум Зарков се подигра с паметта на старите хора, които те са измъчвали, няма протести. Избират с интелигенция, няма протести. Били някаква визия. Що за наглост. В европейска държава, нямат шанс да управляват. На всички, които изредих, потърси ли се отговорност. Корнелия е събрала цял кубрик. Имат наглостта да дават мнение как да се разпределя държавният бюджет. Кой бюджет, този, за който вие нямате заслуги. Някаква отговорност насите ли? Не. Тогава се скрийте в мишите си дупки. Вие само манипулиране в името на властта неграмотните хора. Изказвате се от трибуната в НС най-нагло, но не сте свикнали на отговорност. Какъв цинизъм. А майките, за тях само една дума ЦИНИЗЪМ. Но майки, какви данъци и къде плащате цяло лято за пияниците си. Как не сте разбрали, че наглостта и цинизмът не носят нищо добро. Валери Симеонов е един доблестен мъж. Той спечели поддръжници, а вас и.Господ не ви иска. Валери Симеонов победи. Достойнството и гордостта нямат цена. Ще ви стане ли животът по-добър. Ще се оправят ли децата ви. С времето ще установите, че спечелихте ненавист и умраза. Объркахме децата си с политиката. Горките деца. Никое дете не избира майка си. Кои сте вие, че да пишете и издавате закони? Едни озверели и мързеливи жени. Поне това го доказахте. Има неща, където и парите не оправят, само замъгляват разумът.
52
Пипи, а ти помниш ли американския посланик Джон Байарли?
53
Няколко извратени писача наети от Гъз//обли//залкоАналко са показали, че този сайт е една дупка, нещо като стар канен пълен с го::на. Та чака и Ловеч и Скравена се споменават??? Какъв ли извратеняк трябва да си да публикуваш такива уродства. Няма да му е лесно на собственика на тази клоака след като се измете Банкянския БАклук!!
54
отговор на коментар
И кой стои зад Слави? И има ли връзка кръчмаря Русанов от Лондон, който организира протестите от чалга кръчмата през септември с цялата тази работа? Опорна точка на треторазредното проектче е "власт на народа", блокирания и масови референдуми - концепция за вкарване на държавата в хаос.
56
отговор на коментар
Сдруженията в идеална полза трябва да ги има в регистъра към министерството на правосъдието, а от тази година започна пререгистрацията в Агенция по вписванията. Ако няма финансови отчети, нещо не е наред.
57
публично "дава" 4 милиона на физически лице, тия пари никъде не са осчетоводени от госпожата защото няма такова юридическо лице на което да се заведат като дарение, а тя също не е декларирала доход, но Слави има оправдание, че не го осчетоводява в своята фирма. А познайте къде са парите, някаква символична сума са купили тук там нещо майките, а над 3.5 милиона минимум са си в Слави, но без данъци. Естествно, той ще ги финансира за да продължи мъти държавата. През 13-14-та КТБ така изсипваше пари за да плаща метежа
58
ако върнат предишния режим да се гледат от държавата , ще се оправят нещата, а за да не се повторят историите за насилие и мизерия по домовете според мен, първо да не са в затънтени села, щото селяните хич не са благородни, там се краде поголовно. Не може да ме убеди никой, че в къщите на тия цари мир, спокойствие и любов да гледаш такъв човек денонощно. Сега парите им малко, но утре ще идзбие пак от същите, тяхната мъка ги озлобява към всичко, дори и завист към нормалните семейства
59
какви майки могат да бъдат бивши алкохолички и наркоманки?какъв изрод трябва да си ако знаеш предварително че ще дадеш живот на увредено същество и въпреки всичко да го направиш и да създадеш осакатен човек. къде са мъжете на тези така наречени майки, има ли някоя от тях семейство? в края на крайщата не са разбрали, че достатъчно са наказани за предишните си грехове , но и продължават да трупат нови. как ли се изражда психиката да знаеш че като жена не можеш да изпълниш основната си функция- да създадиш здраво поколение?
60
Всеки който подкрепя "майките" му пожелавам да му се наложи да се възползва от тия пари за които крякат
61
Слави е един озлобен тип, мразещ ББ заради една градинка. Всички помним как го тачеше и превъзнасяше до момента с градинката. Сега не случайно е благодетел на всичко що е против ГЕРБ. Но няма ненаказано зло. Сериозните жени го държат далеч от себе си имайки в предвид гадния му характер на закоравял ерген. Каквото и да направи за собствено удовлетворение си остава един жалък нещастник с много пари. Не му завиждат щастливите семейни бедни, но душевно богати хора.
62
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
63
Единствения политик който се осмели да изрази позиция за хилядите фалшиви телкове,за това че реформите не трябва да се правят под натиск от улицата в рекордно кратки срокове без да се обмислят добре за обидите и клетвите към правителството беше Валери Симеонов.Всички видяхме как в един момент нервите му не издържаха и беше принуден да подаде оставка.През цялото време Корнелия,мая Манолова,загрижени депутати от БСП,неуморния борец Кутев обединителя Радев правеха снимки с майките и демонстрираха колко са загрижени.Нищо подобно.Искам да попитам интригантката Нинова преди да стане шеф на БСП тя беше шеф на социалната комисия в народното събрание защо нищо не направи по този въпрос.Отговора е само един защото са популисти и политизираха по най гадния начин протеста на майките.
64
Трябва да се провери дали тази организация на "майките на деца с увреждания" не е средство за изпиране на пари. Възможно е голяма част от тези жени да имат благородни намерения, но някой да ги използва за мръсен бизнес, а също и за политическа манипулация.
65
отговор на коментар
Че от самото начало си личеше, че е далавера.
66
"'пО-бeдA"! Нагли, алчни, безскрупулни и шантави майни. Болестите и дефектите на децата са за греховете на родителите! Вместо хрисими, тихи като водата и по-ниски от тревата, смирени и благодарни за всяка ПОМОЩ , БЛАГОДЕЯНИЕ и ПОДАЯНИЕ, което получават без заслуги и личен принос, те се разпенявиха, развилняха, разиграха на кръшни чалгарски песни и пляски по центъра и започнаха да вият като кучки за повече и повече пари, помощни средства, а утре ще започнат да искат собствени яхти и самолети...
67
ВСИЧКО НАПИСАНО ПО ГОРЕ Е ПОД ДИКТОВКАТА НА ГЕРБ.ЗАЩО НЕ ГИ ХВАНАТ СЛЕД КАТО НАРУШАВАТ ЗАКОНА.МНОГО ЖЕГА СТАНА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.НО ДЪЛГО НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАВА.
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 15858
архив

Ако един мъж има рога, това не означава непременно, че жена му му изневерява. Той може просто да си е говедо.

няма нови новини
Днес: 253
hot
най-четени новини в момента
сега
3270
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Контрера от ВМРО предлага въвеждане на система за ползване на електрически скутери в София
x
В коя страна има най-голям шанс да ви върнат изгубения портфейл с пари
x