БОМБА В ПИК TV: ЕДНА СПА ВАКАНЦИЯ "В ИМЕТО НА НАРОДА". Бившият на Деси Радева сваля Деница Златева в басейна. Корнелия се друса между шведските маси. Масажи с алое вера, гъши пух, патешко филе...(снимки и видео)

Евъргрийн

БОМБА В ПИК TV: ЕДНА СПА ВАКАНЦИЯ "В ИМЕТО НА НАРОДА". Бившият на Деси Радева сваля Деница Златева в басейна. Корнелия се друса между шведските маси. Масажи с алое вера, гъши пух, патешко филе...(снимки и видео)

895637
на 13.09.2018
БОМБА В ПИК TV: ЕДНА СПА ВАКАНЦИЯ В ИМЕТО НА НАРОДА. Бившият на Деси Радева сваля Деница Златева в басейна. Корнелия се друса между шведските маси. Масажи с алое вера, гъши пух, патешко филе...(снимки и видео)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Това е репортаж за няколко чифта гумени галоши и един 4-звезден спа хотел...Както и за една спа ваканция "в името на народа".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Каква е връзката помежду им ли? Имайте малко търпение...

В началото на седмицата депутатите от БСП потънаха в лукс в хотел "Хот Спрингс Медикъл и СПА" в разложкото село Баня. Комплексът, издигнат в Квартала на богатите, в който се разпростира и прословутото имение с възрожденски къщи на Росен Плевнелиев, приюти социалистите на партиен форум, свикан от Корнелия Нинова.

Лидерката на БСП нареди на депутатите си да зарежат парламентарната работа, да тръгнат по села и паланки, за да разгласяват нейната "Визия за България". Семинарът в едно от най-новите СПА-бижута с минерална вода събра над 80 червени, а простите сметки показват, че престоят на БСП в тузарския хотел е струвал най-малко 20 бона, и то само за нощувките, тъй като двойна стая върви около 320 лева със закуска и вечеря.

Преди да тръгнат сред народа на разположение на БСП бе СПА център с два басейна - открит и закрит с хидромасажни дюзи, и съоръжения като сауна, парна баня, турска баня, ледена стая, солна стая, и, разбира се, масажи.

Хората на Нинова бяха настанени в елегантно обзаведени помещения, всяко с балкон с изглед към гората или басейна, плоскоекранен телевизор със сателитни канали, минибар, луксозна бана с размерите на спалня в софийска панелка с безплатни тоалетни принадлежности, халати за баня, чехли и прочие глезотии.

И като стана дума за спалня - социалистите положиха морни глави не просто върху възглавници, а върху възглавници с гъши пух.

Макар началото на семинара да бе обявено за понеделник, някои от подчинените на Корнелия атакуваха луксозния спа-комплекс още предния ден. Така докато лидерката им отбелязваше 9 септември с редица тържествени чествания, организирани от партията в столицата, един от нейните заместници - Георги Свиленски, тестваше екстрите в спа центъра на 4-звездния комплекс. Бившият съпруг на първата дама Деси Радева пристигна с личния си автомобил на японски концерн и побърза да си запази час за масаж, след коеото да се гмурне в минералните води на външня басейн.

Свиленски, който е едни от най-популярните и активни напоследък кадри на БСП и приближени на Нинова бе засечен в опасна близост с ексслужебната вицепремиерка в кабинета, съставен от президента Румен Радев - Деница Златева. Русокосата дама е дясна ръка на червената шефка, а Свиленски е сред новите остриета на левицата, откакто Нинова пое партията.

Едва ли има по-приятно място за дискутиране на законодателните инициативи на БСП и организацията на срещите с граждани за "Визия за България" от джакузито! Цопнати в минаралните води Свиленски и Деница Златева обсъждат важни партийни въпроси

Заместникът на Никова се е разхвърлял по къси шорти по време на обяда си със Златева. За разлика от него тя не посмява да свали халата си

Двамата социалисти изкараха ден повече на 4-звездния спа-семинар в разложкото село Баня

Двамата обаче са близки не само покрай бурното развитие на партийните си кариери, но и в личен план. Златева се присъедени към припичащия се под пиринското слънце свой колега в късния неделен следобед. След двучасовия път от столицата до Баня първата работа на русата дама бе да засити глада си, а Свиленски сподели трапезата й в един от ресторантите на тузарския хотел. Явно твърдо решен да не прекъсва нито за минута слънчевите си бани, заместникът на Нинова се разпищоли пред колежката си и никак не се посвени да остане на край масата гол до кръста. В този си вид той по никакъв начин видимо не притесни Златева - вероятно в подобна неформална обстановка и друг път са били обсъждани важни партийни въпроси.

С пълни стомаси двамата колеги продължиха оживения си диалог в джакузито на басейна, където сякаш забравиха за всичко останало и повече от час се киснаха сред бълбукащите мехурчета. По същото време една друга луксозна кола паркира пред хотела. От чисто ново БМВ първа серия, чийто базов модел в представителството на баварския производител в България започва по 56 хил. лева, скокна пиарката на Корнелия Нинова - Бояна Бозаджиева. В спортен аутфит медийната съветничка никак не приличаше на запътила се на важен работен форум социалистка.

Бояна Бозаджиева шофира твърде скъпа кола за една пиарка, та било това и на Корнелия Нинова

Блондинката също стартира спа-форума в Баня ден преди депутатите, докато шефката й Нинова честваше 9-ти септември в София

Златева продължи със спа-прецедурите. Преди вечерята близо час я мачкаха с класически масаж за 70 лв. Глезотията й се понрави, затова депутатката си записа и втори час за следващия ден. Доста голям избор имаха съпартийците й и можеха да избират между шведски класически за балансиране на организма срещу 70 лв., масаж с алое вера за 45 или шоколадов масаж за 80 лв. римски с мед и мляко за 65 лв. или пък с вулканични камъни...

По-късно в основния ресторант на хотела Свиленски, Златева, Бозаджиева и още неколцина нетолкова популярни имена от червените редици се омешаха с гостите на хотела.

Тук е мястото да отбележим, че лидерката им, освен че ги поглези на спа-бижуто, им подсигури и елитна храна, от онази, рекламираща се като био и цените на която в магазините е двойно по-скъпа от обичайните. Гордостта на "Хот Спрингс" е фермата, от която пристигат салатите и мезетата, сервирани на червените депутати. Върху площ от 70 дка хотелиерите си развърждат свине и крави, отглеждат домати и краставици, фасул, царевици, че даже и дини...

С всичко това бяха отрупани шведските маси, от които Свиленски, Златева и Бозаджиева пълнеха щедри чинии... Зад топла витрина изкушаваха свински каренца, телешки кюфтета, пилешки бутчета, ястия от патладжани, домашно биволско сирене, няколко вида разядки, прясно нарязани зеленчуци, домашни кексове, баници със сирена и щрудели...

Лидерката на БСП Корнелия Нинова друса хорце, с което социалистите откриха банкета си в понеделник вечерта

Макар наскоро да бе изловена от папараците на ПИК и "Ретро" на шопинг в скъп бутик, на банкета в Баня Нинова се появи със същата бяла риза и сини дънки, с които атакува и Бузлуджа на 1 август

Кметицата на село Баня Мария Юрганчева поведе соц хорото, с което даде начало на почерпката, организирана за "червените" и гости

Нинова отзад изпълва цял кадър

В ден понеделник, към обед, докато депутатите й чинно пристигаха един след друг в хотела, от своя фейсбук лидерката на БСП се похвали, че жители на с. Баня и кметицата Мария Юрганчева я посрещнали на площада пред кметството. И тъй като форумът стартира с известно закъснение, преди да дискутират законодателните инициативи на БСП и организацията на продължаващите срещи на представители на партия с граждани от цялата страна за "Визия за България", някои от хората на Нинова смело уплътняваха времето, поръчвайки уиски за по 17 лева и ядки за 8 кинта в лоби бара на хотела. Само за протокола: чаша кафе в 4-звездния хотел струва 4.90, бирата е на същата цена, бяло вино - десятка!

По време на шестчасовия семинар в ресторанта на хотела стана особено оживено. Целият наличен персонал от сервитьорки бе на бойна нога. Девойчетата накиприха дълги маси с посуда, салати, алкохолни и безалкохолни напитки - не, не предстоеше женитба за някой местен велможа, а банкет от социалистите от лидерката им Корнелия и кметицата на Баня. За целта основната зала бе отцепена само за народните представители, а простосмъртните - любезно помолени да вечерят на терасата, тип стъклен аквариум. И макар в менюто на ресторанта да се забелязваха изтънчени специалитети, като например сьомга на плоча на 23 лв, патешко филе за 24 и агнешки котлети за 26, двете домакини на банкета нахраниха червените депутати с типичните за подобни хепънинги шопска салата, панирани хапки, свинско филе с картофено пюре.

На купона след партийния форум лидерката на БСП Корнелия Нинова купонясва от сърце. Шефката на столетницата едва дочака края на семинара с дълги речи и се отдаде на забавления в ресторанта. Първото македонско хоро поведе кметицата на селото, а освен Нинова се разкършиха още Кристиан Вигенин и Весела Лечева.

Меракът на соцлиерката да се омеша с народа явно вече е неудържим. Няма как иначе да обясним факта, че с кметицата на Баня друснаха хорото насред блок масите, та се наложи гостите на хотела да се препъват в танцуващите социалисти.

За настроението на депутатите се погрижи специално ангажиран диджей, както и двама местни самодейци - акордеонисти в народни носии. Банкетът продължи малко след полунощ, като никой не си позволи да прекали с алкохола, за да не се изложи пред колегите си. Най-примерни бяха депутатките Елена Йончева и Нона Йотова, които нито танцуваха, нито се възползваха от СПА центъра.

На сутринта след банкета речите продължиха зад вратите на конферентната зала, а малко след обяд Нинова се срещна отново с жители на селото. Сред тях екипът ни забеляза няколко местни баби, дотътрили се пред кметството за срещата с червената лидерка направо по гумените си галоши - вероятно единствените им налъми... Там, на мегдана, а не край джакузито в спа-то, партията повика и медиите.

Сега разбрахте ли каква е връзката между галошите на банянските баби и 4-те спа-звезди? Връзката е Корнелия Нинова.

Докато социалистите й се глезеха в спа-бижуто, вдигаха наздравици с уиски за 17 лв., угаждаха на стомасите си с био пържоли и спаха върху възглавници от гъши пух, лидерката на партията им стъпи сред народа - да. Но бабите с галошите никога няма да стъпят в хотела на Корнелия!

Каква ирония!

Те наистина са на всеки "спа"-километър. Оттук до края на света.

Георги Свиленски и Деница Златева (долу) грабят от шведските маси, отрупани с био зеленчуци, крехки меса и елитни сирена

Преди поредното заседание, Таско Ерменков се подкрепя с уиски

Червената пиарка Бояна Бозаджиева явно не се притеснява за фигурата си - чинията й е пълна с домашни мекички и пържени филийки 

Банкетът на депутатите от левицата приключи малко след полунощ 

Току що пристигнал с останалите си колега в спа-хотела, Таско Ерменков вече надига чашка

Червени депутати обсъждат "Визия за България" на пищни софри

Елена Йончева не посмя да се поглези нито в басейна, нито в спа-то

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК