БОМБА В ПИК TV! ИЗМАМАТА БТВ - "МАРКЕТ ЛИНКС". Как мафията ще открадне изборите на ГЕРБ (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

БОМБА В ПИК TV! ИЗМАМАТА БТВ - "МАРКЕТ ЛИНКС". Как мафията ще открадне изборите на ГЕРБ (ВИДЕО)

264751
на 08.09.2022
БОМБА В ПИК TV! ИЗМАМАТА БТВ - МАРКЕТ ЛИНКС. Как мафията ще открадне изборите на ГЕРБ (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Манипулативно социологическо изследване на "Маркет линкс" вещае крупна изборна измама, подчерта в студиото на ПИК TV издателят Недялко Недялков.

препоръчано

Изследването чертае "тренда" как ще се действа и подготвя публиката за измамата. Внушава ни се, че разликата между ГЕРБ и ПП е само някакви си 5 процента, а ПП имали потенциал да качват. В същото време социолозите в тандем с придворната на "промяната" БТВ уж са измерили, че Бойко Борисов и Кирил Петков имали абсолютно един и същ рейтинг.

Това, разбира се, е заблуда. Всички останалите агенции от месеци дават, че Борисов отдавна е изпреварил по одобрение конкурента си Петков. "Маркет линкс", слугинската социология на разградското дясно, обаче умишлено подменя реалността, смята Недялков.

Според него няма житейска логика в подобни цифри, при положение че вълната на обществения хейт масово се е обърнала срещу сваленото правителство на Петков и Василев. Българите припознават у тях основния виновник за чудовищната инфлация, високите сметки, левчето надценка на бензина, перспективата на останем без газ и топло през зимата, раздутия щат в държавната администрация, властващата шуробаджанащина.

Социалните мрежи извират от гавраджийски клипчета с Киро, хората го причакват по места, обиждат го, а онзи ден даже го изпъдиха от наводненията в Карловско, където си правеше смешен пиар с лопата и гумени ботуши, охраняван от НСО...В същото време "Маркет линкс" и БТВ тръбят: Киро е равен с Бойко, а ПП може да се вдига още до изборите?! Мислите ли, че това е правдоподобно? Не сме ли жертва на същата подмяна, която ни сервираха и на последните избори миналия ноември, когато ГЕРБ до последно водеше със 7-8 процента, а накрая паднаха втори с 3 процента под ПП, попита Недялко Недялков.

Коалицията на мафията в лицето на ПП, ДБ и БСП ще се опита и този път да открадне победата на ГЕРБ и Борисов. Това ще се случи по два стандартни начина - чрез манипулация в софтуера на машините (контролиран от компютърните специалисти на "Да, България") и чрез телевизионна пропаганда, най-вече от овладяната БТВ, която ще ни внушава, че младите, готините и интелигентните от София и големите градове държат Кирчовци "да си довършат работата" и че това е много полезно за изтерзаното отечество, прогнозира Недялко Недялков.

Ключова тук е ролята на небългарската телевизия БТВ, която всъщност винаги е обслужвала всичко друго, но не и националните интереси на България. В момента нюзрумът на тази медия с неясно собственост работи изцяло в полза на партия "Продължаваме промяната" и това си пролича по изтеклите опорки на ПП, според които настоящи и бивши новинари на БТВ се трудят в пиар екипите на Кирил Петков и Асен Василев. Свидетели сме на безпрецедентна злоупотреба с медийно влияние - БТВ е редакционен филиал на ПП.

"Всъщност ние виждаме, че "Маркет линкс" е социологическата агенция, която дава най-малка разлика между ГЕРБ и ПП. А нейният шеф Добромир Живков твърди, че ако някоя партия има скрит потенциал, то това е "Продължаваме промяната". По този начин те дават предпоставка и подготвят за един обрат в изборните резултати, какъвто наблюдавахме миналата година", коментира в студиото на ПИК TV главният редактор на агенция ПИК Асен Рашков.

И припомни, че Калина Константинова от ПП е била съветничка на Румяна Бъчварова, която тя беше министър в правителството на Борисов. Именно Бъчварова е основателят на социологическата агенция "Маркет линкс".

Журналистът и политически анализатор Цветан Фиков направи друг прочит на проучванията на агенциите: "Социолозите подлагат динена кора на "Продължаваме промяната", като завишават изкуствено подкрепата в прогнозите си. Това ще демотивира още повече хората да излязат да гласуват, защото ще решат, че и без тях тази партия ще се представи добре. Вероятно тези прогнози ще се променят в последните дни преди изборите, когато ще се публикуват реалните нагласи. Там ще се види, че дистанцията между първия и втория е доста по-голяма. Аз лично не познавам хора, които ще гласуват за "Продължаваме промяната" и дори мои познати, които са гласували за тях и ме убеждаваха на предните избори, че трябва да дадем шанс на “младите, образовани харварди, успели бизнесмени в чужбина” сега са разочаровани и или ще гласуват за друг, или няма да излязат да гласуват изобщо."

"БСП загуби много от електората си. Русофилите се преориентираха към "Възраждане". БСП трайно губи подкрепа и едва ли ще вземе и 8% на тези избори на фона на скандалите, които сътвори във властта. Румен Радев не се опитва да овладее БСП. Той се опитва да я занули с идеята да я изпрати в ъгъла на политическата история, след което да започне да събира отломките на разпиляното ляво в някакъв общ ляв фронт подчинен на самия него", сподели Цветан Фиков.

Журналистът направи любопитна прогноза за следизборна коалиция: "Ще има коалиция между ПП и ГЕРБ и тя ще се случи след изборите. ГЕРБ вероятно ще върнат за пореден път мандата, след което ще подкрепят правителство на ПП. По този начин ще превърнат в свой заложник стабилността на този кабинет и ще го подкрепят в зала дори и да не го афишират като коалиция. Така ще превърнат "Продължаваме промяната" и тяхното управление в зависими от подкрепата на ГЕРБ."

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК