БОМБА В ПИК TV! Чичото на Кирил Петков - отец Георги, разкрива истината за премиера и баща му Петко Петков: Кики обеща да ми строши главата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

БОМБА В ПИК TV! Чичото на Кирил Петков - отец Георги, разкрива истината за премиера и баща му Петко Петков: Кики обеща да ми строши главата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

261682
на 15.06.2022
БОМБА В ПИК TV! Чичото на Кирил Петков - отец Георги, разкрива истината за премиера и баща му Петко Петков: Кики обеща да ми строши главата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Първият братовчед на таткото на Кирил Петков - отец Георги Ганчев, главен викарий на Българската старокатолическа църква, разкрива истината за Петко Петков, фалшифицираната му биография, ролята му в политическия набег на Кирил Петков в България, както и крайната цел на нашествието му заедно с Асен Василев във властта.

препоръчано

Защо именно Петко Петков се меси в инфраструктурните проекти на правителството, както разкри подалият оставка регионален министър Гроздан Караджов, що за еколог е той и каква екомисия е изпълнявал на една от най-големите американски военни бази - остров Гуам?

Каква е т.н. "спасителна мисия" на загиналия алпинист Боян Петров шест дни след гибелта му?

Каква е ролята му в учредяването на партията на Христо Иванов "Да, България" и защо Кирил Петков, който също е сред учредителите й, прави завера в опит да изпъди лидера й и да я превземе?

Имахме много добри отношения през годините, но ми трябваше малко, за да разбера какъв е. Възпитаник е на 7-о училище с много лош успех. Кирил Петков пък завърши 133-о училище, руското училище, каза гостът.

Интересите на бащата са девойки - крушката и опашката, и спортове и бойни изкуства, обясни още Ганчев.

Петков е влязъл в казармата, в секретно-свързочно поделение, прави един бой и лежи по болниците. То и нашият се бие, става дума за Кирил Петков.

Тогава явно го вербуват. Първата година не го приемат биология в София, втората година вместо него се явява друг човек на приемните изпити. Военните книжки едно време се подправяха много лесно. Знам човекът кой е и знам къде живее в България. Той се явява в пловдивския педагогически институт със специалност биология т.е. той е даскал по биология. Тогава се ражда в Пловдив Кирил Петков. Баща му нямало да завърши висше, ако не била майката на Кирил, която го подтиквала. Връща се в София и започва да преподава биология в кв. Хр. Ботев. Там се сбива с учителя по физическо и го изхвърлят. При което изведнъж попада в зоопарка като еколог.

Там се прави кръжок за биолози, където е и Боян Петров. От този кръжок всички сега са милионери, не знам откъде и как.

През 1988 г. с една девойка заминава за Канада, като се ползват така наречените кубински полети, които зареждат в Канада. Там Петков скача и търси политическо убежище от комунистическа България. Така той се заселва в Канада - има легенди колко трудно му било. Но 1994 г, тъй като са пред развод с жена му, той идва в България и си взима жена си детето. Премиерът почва училище, а баща му прави пак един бой с канадската полиция. Това е по негови думи, той си разказва тези неща. Твърди, че е имал пробация. Боят е защото го били обидили на долен българин. Официалната версия е, че той работи по биологически проекти в Америка. През 1997 г. Кирил Петков е в България, а на баща му последният спечелен проект е на остров Гуам за едни змии, които нямат естествен враг и ядат козите.

Петко Петков измисля как да се бори със змиите и се бори с тях 5 години. От Гуан е излетял бомбардировача, който пуска бомби над Хирошима и Нагасаки. 

След това той се прибира през Китай. 

Преди години собствениците на земята зад плажа Корал си заградиха имота, което попречи на еколозите да си ходят с колите по дюните и трябвало да ходят пеша. Не е ок за тях и направиха един протест против оградата. На мен ми дойде в повече това тяхно лицемерие. Имоти там имат Петкови и приятели и заради това човек не може да отиде на плажа, понеже това е на първа линия. А в същото време се оплакват, че е заградено и не могат да ходят с коли по дюните, посочи гостът в ПИК. 

Еколозите Мирослава Петрова и т.н., които са заедно с Петков, сега са депутати от ПП. Те имат яхтичка и къща, която беше съборена от кмета на Царево, защото е незаконна. Последваха заплахи и аз получих заплаха от Петков през 2017 г. И там Петков ми напомня, че Кики ми е обещал нещо, а това е да ми строшат главата, каза той като показа писмо-доказателство, което е дадено а прокуратурата.

Петкови - баща и син са основатели на Да, България. Но в един момент отиват в луксозния офис на Асен Василев и се опитва да направи преврат на Христо Иванов. Но хората не го подкрепят. И Христо Иванов го знае това.

Сега откъде на къде бащата на Петков ще казва откъде ще минава магистрала Струма, както стана ясно. Петко Петков ли управлява България?

В момента управляват хора с манталитет на старшини, които мачкат хората, заяви Георги Ганчев.

Не си говоря с Петкови от 2017 г., изненадан съм от нивото и поведението на Кирил Петков, надолу е. Липсва дълбочина на мисълта, тъжно е, защото съм виждал едно качествено момче, каза гостът.

Линда преди две седмици ми написа в месинджър съобщение, в което ми пише - как може да си толкова ужасен, обясни той.

Аз смятам, че нейното семейство е ужасно за България. Изненадан съм, че Петков е под силното влияние на баща си. Той Кирил с правописни грешки ще напише Мила моя мамо. Но Кики много обича от малък милиарди- като си дойдеше и само за милиарди говореше - 3-милиарден фонд, това, онова..., разказа Ганчев.

Тези хора нямат съвест. Бабата на Кирил Петков, която го е отгледала, той е в България, баща му е в Гуан, пред ден-два ме праща да виждам майка му и се карам с Любчето-гледачката. А синът му не ходеше при баба си, Кики беше много зает. За такива хора говорим, там съвест няма. Има омагьосване, високопарни думи и след като те използват, те изхвърлят, заяви той.

Кирил Петков ще направи всичко възможно да вдигне ветото и Макрон да го спаси. Моята прогноза е, че това няма да стане да вдигнат ветото, каза той.

Единственото, което трябва да гласува този парламент, е връщането на хартиената бюлетина, заяви още Генчев.

Оставка, Петков, призова той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК