БОМБА: Жозе Моуриньо поема Байерн (Мюнхен)

Световен футбол

БОМБА: Жозе Моуриньо поема Байерн (Мюнхен)

26084
на 12.02.2024
БОМБА: Жозе Моуриньо поема Байерн (Мюнхен)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Според информациите в Германия уволненият треньор на Рома Жозе Моуриньо учи немски и се подготвя да поеме Байерн (Мюнхен).

препоръчано

Тактикът беше уволнен от Рома миналия месец, въпреки факта, че договорът му трябваше да изтече на 30 юни. Той вече бе заменен от Даниеле де Роси и сега търси нова работа.

Очакваше се той да се върне във Висшата лига за отбори като Нюкасъл или да се премести в Саудитска Арабия. Имаше опция и да поеме Наполи.

Журналистът от "Билд" Кристиан Фалк обаче твърди, че Моуриньо прекарва свободното си време в изучаване на немски език и се подготвя за нов опит в Бундеслигата.

Имайки предвид напрежението около последните слаби резултати и представяне на Байерн, Томас Тухел може да не издържи непременно до края на сезона, а Моуриньо е свободен.

Специалния вече спечели титлата в Португалия, Италия, Англия и Испания, така че това ще му позволи да добави пета страна към колекцията си. Карло Анчелоти остава единственият треньор в историята, спечелил и петте големи европейски лиги.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК