Вход
София
Времето в София 3 o C

БОМБА: Колектори на Галеви плащат луксозния офис на Мая Манолова

БОМБА: Колектори на Галеви плащат луксозния офис на Мая Манолова

на 10.12.2019
181201
45
БОМБА: Колектори на Галеви плащат луксозния офис на Мая Манолова
Автор: ПИК
10.12.2019
45
181201

Луксозният офис на Мая Манолова в центъра на София е платен от колекторска фирма, близка до дупнишките мутри братя Галеви и техния приближен Владимир Ангелов-Стъклето.

Дружеството “Колект център” ООД с управител Ахмед Шуганов (на снимката) се опитва ударно да навлезе в колекторския бизнес със здраво рамо от Мая Манолова, която само привидно водеше война срещу колекторите, твърдят нейни бивши приближени.

Покрай фирмата изплува името и на бившия полицай Иво Сотиров, изгонен със скандал от системата на МВР. След вътрешното ведомство Сотиров се подвизава в сигурността на "Инвестбанк" и ББР. И от двете места е уволнен след бурни скандали. След като остава безработен, Сотиров заедно с Ахмед Шуганов и Антон Коричков създават дружеството “Колект център” ООД.

Основната идея за създаването на "бизнеса" била на Коричков, който е родом от Кюстендил и бивш съученик на Мая Манолова. Ролята на Шуганов била чисто физически да тормози длъжниците, Сотиров осигурявал чадър от МВР, а Коричков трябвало да намира клиенти, ползвайки контактите на тогавашния омбудсман Мая Манолова. Дружеството, създадено от триото, бавно си пробива път на колекторския пазар с методите на борците от 90-те години, разкриват още от бранша.

Палежите и побоите не били екзотика за служителите на “Колект център”, някои от които са криминално проявени проявени и част от бившите борчески структури. Срещу бандата на новоизлюпените колектори имало над 40 заявителски материала в МВР. По част от преписките работи и ГДБОП.

Сподели:
Напиши коментар »
(45)
1
а баба Недодялка е ---утка
2
БРЕ, КАКВА СТАНА...И КОЛЕКТОРИТЕ ЛИ Я ПРАСКАТ ТАЗИ РАЗПОРЕТИНА?
3
bravo..na..sestra.galeva..borec.za..pravda
4
До 1 Щото Мая е ПИЧ , ти затова си полегнал и няма да се изправиш никога ! Защото , заради такива цървули като теб сме на такъв хал , като гласувате за ПИЧОВЕ като тази ! Той ги започна Господ !
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Селската пръчка е изключително нахална и подла, но тя не е виновна, а тъпунгерите, които гласуват за нея.
7
Приятели!!! Обещал съм ви на следващите избори да вкарам 7 кълвача от квотата на партията на Слави Трифонов за област В.Търново! После ще поискам процент от кражбите от обществените поръчки и от зелената енергия. Ще спонсорират операцията остатъците от групировката ВИС на Васко и Жоро Илиеви чийто васал бе Слави и им пееше чалга на ушенце! Топлата връзка между нас е Миро Пашата който е съдружник на Слави в рекета и наркоразпространението. Напишете в Гугъл - Данчо пръча Миро Пашата ПИК. И ще ви излязат всички факти в статията!
8
Много нагла, много гнусна е кюстендилската бракма!
9
Кюстендилска слива ама прекара Фурнаджииската Лопата Б.Б
10
Този "спонсор" отдясно , да не е от социално слабите, или от хората с увреждания, чиито интерес "пламенно" защитава Костинбродската латерна? Порно с пълния си блясък , но сестра Галева това го умее...
11
Хвъля се някаква лъжа и започват анализите. В статията без автор дори няма обичайното за ПИК "запознати твърдят" и "говори се". Абсолютно дъно.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
А за Пеевски лъжа ли е бе червен дебил
14
Благодаря на всички ТЪПАЦИ които гласуваха за мен . Мислих си , че тъпаците в България вече са на свършване но .......... имало е още
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Пик по-скоро ще почне да прави сфирки на Иво Сотиров, Корнички и Щуганов, отколкото да назове "източника" си. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
17
ще събират с бухалки даренията за свободната приемна на Мая Галева.
18
Тая ще влезе в кауша, на там върви работата.
19
МАЙЧЕ,МАЙЧЕ..БОКЛУК СИ БЕШЕ И БОКЛУК СИ ОСТАНА И НИЩО ПОВЕЧЕ НЕМОГА ДА КАЖА!
20
Нали са земляци,ТРЕБЕ ДА СЕ ПОДКРЕПЯТ.
21
Скъпи Реалисте, на тоя хал сме не защото 1 е полегнал и не Мая е виновна за нашето положение! В тази поза (партер) сме от 10 години и с всяка следваща става все по-зле и по-зле благодарение на великия политик и премиер от Банкя! Не съм фен на Манолова, но тя никога не е заемала постове от които нещо зависи. Боко ѝ помогна да стане Омбудсман, за да не му "мъти водата" в Парламента ! Просто го беше страх от нейната активност и многото ѝ предложения. А като Омбудсман не постигна нищо, защото тази институция е ялова! Но като един достоен човек, тя го осъзна и подаде оставка! Кой друг го е направил, без да го натисне Борисов? Отговори ако можеш!
22
да трошат пари за тая пробита куха лейка, халал да им е...
23
Иван Гешев като наблюдаващ прокурор по делото за КТБ не забелязва няколко милиона евро постъпили по сметките на Heдялко Heдялков Йopдaнoв от офшорните фирми на Цветан Василев. Преводите са правени през есента на 2009 г. Според документите Heдялков е получил първо 4 249 000 евро от американската офшорка „Ингpeй Xoлдингc”, която е собственост на Цветан Василев, чрез подставени лица.. Основанието за превода е продажба на някакви дялове. След това издателят на сайта ПИК е върнал 2,5 млн. евро на каса, а част от тези пари са отишли по сметките на друга офшорка „Гpeй Блok” LTD. През лятото на 2015 година Heдялков е заподозрян за пране на пари и за съучастник на Цветан Василев. Разпитан е от следовател. При разпита Heдялков твърди , че не познава и не е виждал Цветан Василев. Признава , че преди фалита на банката има три сметки на негово име. Първия депозит – 1 750 000 евро. Вторият депозит – 1 898 750 евро и третият депозит – 3 596 457 евро, които са открити след 2009 г. Договорени са лихви от 9.5 % до 10.5 %, но не си спомня точно с кой ги е договорил, най вероятно с портиера на банката. Тези пари според разпитвания са изтеглени дни преди фалита на банката. По сметките на Heдялков остават 800 000 лева. Фонда за гарантиране на влоговете му изплаща 200 000 лева, а останалите 600 000 лева вложителят Heдялко загубва. Най долу в протокола за разпита четем: „ Протоколът прочетох лично и удостоверявам с подписа си, че показанията ми са записани правилно”. Следва саморъчен подпис на обвиняемия. Иван Гешев „пропуска” да забележи тези пари – общо 7 245 207 евро или 14, 5 млн.лв.-------------------------------Николай Стайков от Антикорупционния фонд показа доказателства за благодарността, която издателят на ПИК Heдялкo Heдялкoв дължи на спецпрокурора Иван Гешев. Контрапротестиращ за няколко милиона, или как наблюдаващият прокурор по делото КТБ Иван Гешев “не забеляза” няколко милиона евро назад и напред от офшорите на Цветан Василев в сметките на Heдялкo Heдялкoв Йopдaнoв”. Тези документи ще изпратя на ВСС с въпрос към кандидата за главен прокурор Гешев и наблюдаващ прокурор по делото КТБ с много конкретно питане – установени от КП КОНПИ , “пропуснати” в разследването на КТБ лица с видими документални следи, водещи до сериозно източване на банката, организират демонстрации в негова защита и редно ли е това според него”.
24
Това сте вие чугунените кратуни,тъпи,прости,нахални,мазни,безочливи затова такива вампири като тази алчна шумкарска Костинбродска кокошка са "Изправени вБГ"!
25
Май се задава ново дело за клевета срещу ПИК. И както обикновено ги губят Шиши пак ще трябва да се бръкне за да измъква Нед ялко.
26
И Костинбродската уруспия, седнала морал да преподава!!
27
Kakvo drugo moje da se o4akva ot sestra Galeva ta ne.e.lud koito iade banizata a koito ia iade Taka 4e koito dava parite toi pora4va i muzikata Lo6otp e 4e mnogo hora o viarvat Sramota!
28
Дръгливата кюстендилска слива е образец за политическа проституция ! А имаше софиянци ,кооито я искаха за кмет ! Такива като нея са всички от БСП - това са бо.клуците на България , които се къпят в богатство, откраднато от българина и истерично напиращи да го управляват , за да могат да го доят , доят , доят ...и още да го доят .... ! Защо не са в затворите да отработват откраднатото ??? Защо ???
29
като омбудсман мая манолова оскандаляваше всеки частник, който откаже "дарение" за фондацията на мъжа й ангел найденов. доста частни фирми започнаха да си плащат рекета, за да си запазят бизнеса от погромаджийството на сестра галева.
30
отговор на коментар
Прав си Маямата, наистина Е „ПИЧ“!!? - Но първо вземи РЕЧНИКА на Г.Бакалов за чуждите думи от 1939г. и виж, какво значи на български? Не вземай, всичко казано от С.Трифонов за чиста монета.
31
Говори се че мутрата от СИК не бил ортак на Бай Миле , не бул Буда агент на комунягите , не бил затварян за рекет и кражби на коли в Европа , не бил пожарникар и приятел на Карамански и Маджо и не бил със забавен интелект и проблеми с българския език и начин на изказване
32
Проблема невалидните бюлетини, за които говори Кауна Шербет се казва Мая Костинбродска, с нейния тъп предизборен закон, с тъпите и преференции. Самата тя каза, че някакъв червен идиот, дето БСПдирастията го прати в ЕП, е техническа грешка...
33
Електро, Електро, жалка и много смешна банкянска слугиня, скъпо пратена драскачка и по съвместителство свиркаджийка на мазния дебелак Пендалко! Продължавайте с простащината, цинизма, кофите с помия и перверзията, продължавайте! И рейтингът на Мая Манолова расте, докато на Тиквата от Банкя - убиецът на България и на българите, вече падна до нулата и ще продължава да пада! Заедно, естествено, с перверзниците от ПИКнята на тлъстото нищожество Пендалко! Първо него ще затрупат буците пръст и камъните.
34
Nito etika, nito moral v Maja. Samo naglost i lazlivi prikazki i parí, parí.. absolutna Mafia!
35
ТАЗИ ДУМА Е МНОГО ЧИСТА И НЕВИННА В СРАВНЕНИЕ С КАЧЕСТВАТА НА МАЯ.
36
...всяка жаба си е в гьола, та и сестра Галева се рие в калта с мафиотите и им троши мангизите, но с тях си е рисковано, днес са с нея, утре може и да я потрошат...ние само ще гледаме докъде ще бъде ПАДЕНИЕТО на проста, алчна, злобна, комплексирана селяндурка с големи, болни амбиции и фалшива диплома, ако изобщо има такава тая миризлива комунистка??? ПФУууууууууу...гадост, твоето име е сестра Галева/Костинбродска!
37
Мая Галева- синоним на пошлост, измама, лъжа, мутреса , с една дума - Кюстендилска джанка без образование , била адвокат , но на дявола.
38
И тая парцалеса ще се бори и защитава......
39
Никой не си е мислил,че Манолова сама си плаща.Има си спонсори за тази работа.Това е поредния и политически проект ,завоалиран с красиви думи и обещания ,обслужващ личните и цели и планове.md
40
и “колекторите“ и има много успешно лекарство.Фармацевтичната фирма е в Казанлък,а лекарството започва с “К“. Таблетките са сиви на цвят облечени в блестящо медна обвивка. Много са подходящи за червени мутреси и обслужващият ги мутренски персонал! Не се знае кога и в кой момент на някой от обслужените от “колекторите“ ще им писне и ще ги излекува един по един или вкупом с горепосочените таблетки!!
41
защо я отразявате тая кюстендилска слива........тя смята че и лошо да пишат за нея си е реклама .....печели от сиири въобще не и пука, от такива лекета губи страната ни ,но не я виждам занапред .....бита карта е тази слива миризлива
42
ГАЛЕВА НАЛ УЖ СЕ БОРИШЕ С КОЛЕКТОРСКИТЕ МУТРЯГИ ...!
43
Няма нищо общо МАЯ С КЮСТЕНДИЛСКА "СЛИВА" и "ДЖАНКА".Ако сте пили ракия от тия плодове ще сте останали доволни и не петнете името на РАКИЯТА с името на "Мичето"...
44
а самоковската фандъчка/малко дърво недорасло / кво е вдигаве данъците след изборите вас излъга ли мене не по добре кюстендилска слива за разнобразие от този недорасляк
45
Виж ти. Аз пък си мислих , че го плаща бат Бойко заедно с вис и сик. Те нали бяха приятели и ортаци преди години , когато нашия вожд беше млад охранител ? Знае ли човек а и смее ли да пита ? Че като питаш тиквата за онова време се прави все едно не е било и много се ядосва ! Що ли така ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
След като прокуратурата извади СРС с разговори на Румен Радев, смятате ли, че поведението му е укоримо и той трябва да бъде разследван?
Общо гласували: 55
архив

Разярена съпруга към съпруга си: – Пешо, вчера оставих две бутилки водка в хладилника. Защо сега има само една? – Защото не съм я видял!!!

 

няма нови новини
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
сега
1234
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: БСП с първи коментар за СРС-аферата с президента - лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов: Ако има доказателства, всеки трябва да носи отговорност (ОБНОВЕНА)
x
3 двойки зодии, между които няма химия в леглото
x