БОМБА: Хари и Меган се местят в Канада

СВЕТЪТ ДНЕС

БОМБА: Хари и Меган се местят в Канада

74084
на 08.01.2020
БОМБА: Хари и Меган се местят в Канада
Автор:   ПИК

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се изселват от Обединеното кралство, потвърди днес Бъкингамският дворец, съобщава "Сън".

препоръчано

Двойката е решена да раздели времето си между Великобритания и Канада - страната, където се очаква да бъде вторият им дом.

Двойката планира да бъде „финансово независима“ и да се отдалечи от сегашните си висши роли в кралското семейство. Въпреки това Хари и Меган ще продължат изцяло да подкрепят действията на кралицата.

В изявление тази вечер се казва, че двойката е взела това решение „след много месеци на размисъл и вътрешни дискусии".

„Сега планираме да балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задължението си към кралицата, Общността и нашите патронажи. Този географски баланс ще ни даде възможност да отгледаме сина си с признателност за кралската традиция, в която той се е родил, като същевременно ще предоставим на семейството ни пространство да се съсредоточи върху следващото глава, включително стартирането на новата ни благотворителна организация", се отбелязва в заявлението..

"Очакваме с нетърпение да споделим подробните подробности за тази вълнуваща следваща стъпка като продължаваме да си сътрудничим с нейно величество кралицата, принца на Уелс, херцога на Кеймбридж и всички заинтересовани страни. Дотогава, моля, приемете нашите най-дълбоки благодарности за постоянната ви подкрепа", заявяват Хари и Меган.

Съобщава се, че двойката е казала на близки приятели, че искат да прекарат част от следващите два месеца в работа в Канада, след като шестседмичната пробна ваканция за Коледа и Нова година се смята за изключително успешна.

Приятели на двойката в Канада и САЩ подкрепят този ход, който според тях идва след като Хари и Меган са взели решението да живеят встрани от монархията.

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това